Homepagina » Universum » CERN vernietigde ons universum. Dit slimste kind ter wereld doet uitspraken waar iedereen versteld van staat
CERN vernietigde ons universum. Dit slimste kind ter wereld doet uitspraken waar iedereen versteld van staat

CERN vernietigde ons universum. Dit slimste kind ter wereld doet uitspraken waar iedereen versteld van staat

Ons universum is ongelooflijk complex en na iedere ontdekking rijzen er weer nieuw vragen.

Donkere materie stelt wetenschappers nog altijd voor een raadsel. Nog niet zo heel lang geleden werd pas de eerste exoplaneet ontdekt. En slechts enkele jaren geleden ontdekten we zwaartekrachtgolven.

Theoretisch natuurkundigen hebben het over parallelle universa, over een multiversum en denken dat ons heelal een hologram is.

Apparaat

Er worden ontdekkingen gedaan die wijzen op het bestaan van kwantumverstrengeling, vrije energie, bovennatuurlijke vermogens en alternatieve realiteiten.

Hoe is het om het universum te zien door de ogen van een kind? Op internet gaat momenteel een filmpje rond van een jongen genaamd Max Laughan.

Max is een slimme jongen. Toen hij 13 jaar oud was ontwikkelde hij een apparaat dat de potentie heeft om de wereld te veranderen.

Vrije energie

Hij maakte van een koffiekan, wat draad, twee spoelen en een lepel een apparaat dat radiogolven, warmtestraling en statische elektriciteit omzet in stroom. En het kostte hem maar 14 dollar.

Aan zender KTVN liet hij zien hoe zijn creatie werkt. “Hij creëert vrije energie in zijn lab,” zei zijn tweelingbroer Jack.

“Mijn doel is om te helpen,” zei Max, die Einstein en Tesla bewondert. “Ik wil een toekomst scheppen waarin mensen gelukkig en veilig zijn.”

CERN

Al snel gingen zijn briljante ideeën de hele wereld over. Max heeft ook een unieke kijk op het universum en alternatieve realiteiten.

In een nieuwe video, die inmiddels 1,5 miljoen keer is bekeken, zegt hij dat het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) ons universum heeft vernietigd en dat we nu in een ander universum leven, een parallel universum.

En hij denkt dat het beroemde Mandela Effect hier een gevolg van is. In deze video geeft hij tekst en uitleg:

[True Activist]


Vind je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. En dat krijg je door het vrije Internet met al z’n informatie, de jeugd slaat op hol. Allemaal bij elkaar gebrachte informatie zonder enige wetenschappelijke onderbouwing. Kinderen die het hoofd op hol gebracht worden.

  En we zouden dit nog serieus moeten nemen ook….

  13 likes
 2. Hmmm. Veel aannames, erg warrig en heel erg arrogant. Zoontje van de
  filmer, die zijn zoontje erg slim vindt.

  15 likes
 3. Ik heb mij al eens eerder in deze materie verdiept. Zo bestaat in mijn tijdlijn ‘interview with a vampire’ en is dit inmiddels veranderd in ‘interview with the vampire’. Zo ook voor ‘sex in the city’ wat inmiddels veranderd is in ‘sex and the city’.

  Als ik het mij goed herinner ligt deze shift ergens tussen 2002 en 2003.

  Het is dus nog niet zo gek, wat deze knul allemaal vertelt. Misschien de nieuwe Einstein?

  9 likes
  • Als CERN ons universum heeft vernietigd, en we nu leven in een parallel universum, is de toekomst ook anders. Toch geloof ik deze theorie niet. Want, waarom zou het parallelle universum niet vernietigd zijn/kunnen worden.

   Groetnnn uut Nunspeet. De Parel van de Veluwe.

   1 likes
   • Door te zeggen dat de toekomst is veranderd, zeg je eigelijk dat deze vast staat.
    Dat lijkt mij een onlogische beredenering.
    Waarom CERN deze tijdslijn niet heeft vernield kan dan door de veranderende trap zijn.
    Ieder universum heeft een iets andere structuur, misschien is hier het project mislukt of heeft het geen ketting reactie gegeven.
    Dat we nu in een andere tijdslijn leven kan zeker… al zal het lastig te bewijzen zijn.

    3 likes
  • wtf… Ik moet mij ook verdiepen denk ik.. MIND = BLOWN!

   Staaft wel met mijn gedachtegang dat als de “toekomst” verandert het ” verleden” ook verandert. of te wel alles bestaat tegelijkertijd en wij shiften van parallelle dimensie naar parallelle dimensie continue wat de illusie van tijd geeft.

   2 likes
 4. truth can only found inside. We are all expresions of the universe. all in oure unique way. For this we can asume that he is i the same as i. i am that i am.

  heel erg intressant om deze generatie zo te horen speculeren over het hier en nu. Ik wil dat kereltje graag een keer wat DMT laten roken 😉 Kijken of hij dan verder komt in zijn theorie.

  We speculeren veel over datgene wat niet tastbaar is. Misschien wel omdat we maar altijd naar buiten kijken in plaats naar binnen. Zoas vele guru’s en andere spirituele leiders zeggen. he who understands materie is wise… he who knows himself is inlighted.

  namaste mooie andere ikkes 😉

  7 likes
  • Ooooooo DMT…Goddelijk…nu je het zegt…ik denk dat ik vanmiddag weer eens een changa’tje popt.

   Leerde pas van de kamerplant dat het lijkt of hij stil staat maar in feite beweegt dat ding altijd…alleen zo langzaam dat we het normaal gesproken niet zien. Uiteindelijk merkte ik door de bewegingen van de plant dat hij meer zonlicht wilde…

   Dus ik heb hem dichter bij het raam gezet en de volgende dag zat hij vol knoppen.

   DMT…zoudden meer mensen moetten doen. Hallucinogene stoffen zijn illegaal omdat mensen anders de werkelijke wereld zoudden kunnen zien en dan is het uit met religie…

   7 likes
 5. Geniaal? Nee; niet eens in de buurt! Dit kind loopt te ratelen over pure theoretische (niet bewijsbare, onmeetbare, ONECHTE dingen) als de zoveelste geinspireerde jonge persoon die zich heeft laten misleiden, en de ruimte krijgt om zijn illusies op andere over te brengen om ons lekker in het duister te houden met eindeloze onbereikbare dromen.

  Vrije energy komt allemaal van de zon, en van apparaten en electriciteits masten die energy lekken. De zon zend electromagnetische straling uit die opgevangen kan worden met metalen constructies, daar hoef je geen genie voor te zijn om daar achter te komen: Ik heb daar vroeger zelf ook al mee geexperimenteerd, waarna ik het idee van oneindige energie heb opgegeven.

  3 likes
  • Het idee zelf (over de gelekte energie opvangen en verzamelen) is eigenlijk helemaal zo gek niet…
   Is het voldoende om een huis op te laten werken? Nee.
   Is het verspilde energie, die je gratis kunt opvangen en alsnog nuttig kunt inzetten? Ja.

   Dus stel je zou een paar van dat soort apparaten in een sluitend netwerk kunnen zetten kun je alle verspilde ruis opvangen en alsnog nuttig gebruiken, waardoor de energieverspilling omlaag gaat.

   3 likes
 6. Geloof er helemaal niks van dat wij dankzij CERN in een ander universum terecht zijn gekomen.

  Denk eerder dat men bij CERN (of andere deeltjesversnellers / anders soortige installaties) aan het experimenteren is met het plasma/informatieveld dat ons allen en de aarde omringt. Wij slaan ook allerlei informatie op in ons persoonlijke plasma/informatieveld. Deze omringt ons fysieke lichaam en kan een omvang hebben van duizenden kilometers.

  Onze hersenen zijn niet altijd de bron van onze ingevingen. Wij vangen wellicht dagelijks ook informatie op uit het kennisveld, veelal zonder dat wij dat als zodanig herkennen. Onze hersenen slaan dit op als herinneringen. Zodra je pijnappeklier goed functioneert zou je in principe goed moeten kunnen intappen op het veld.

  De uitspraak “ïdeëen hangen in de lucht” refereert naar het fenomeen dat verschillende mensen in de wereld tegelijk aan dezelfde uitvinding kunnen werken, zonder dat zij dat van elkaar weten. Dit zou veroorzaakt kunnen worden doordat men tegelijk uit het genoemde veld heeft ‘getapt’.

  Het Mandela effect lijkt me daarom vooral een product van creatieve geesten die met exotische installaties hebben zitten freubelen aan het ons omringende kennisveld.

  Wij zitten naar mijn bescheiden mening daarom nog steeds in hetzelfde universum.

  5 likes
 7. Twee vragen: Stel dat het zo is (en wij massaal herinneringen hebben, enzovoort): so what?
  Zolang de voltalllige mensheid hierin gelooft (aangenomen dat het zo is) maakt het niet uit. Hetzelfde geldt voor “het universum”: als het voltallige universum het zich niet herinnert is het niet gebeurt en is er niets aan de hand.

  Andere vraag: Hoe wil je het bewijzen?
  Stel dat het gebeurt is, maar we massaal in de nieuwe realiteit leven en geloven is er geen manier om de vorige te bewijzen. Bewijs bijvoorbeeld maar eens dat de voorgaande seconde heeft bestaan.

  In dezelfde gedachtegang zou je kunnen beweren dat dino’s nu nog leefden, maar vernietigt zijn door aliens met een anti-dino wapen en door middel van het Mandela-effect wij het zijn vergeten dat het ongeveer een uur geleden is gebeurd.

  4 likes
 8. Als een theorie complex is, is hij meestal niet waar ….

  Er is geen Mandella-effect.
  Wel zijn er heel veel mensen met een beperkt geheugen en gebrek aan detailkennis.

  4 likes
 9. Er lijkt een domme generatie aan te komen die gelooft dat de aarde plat is, er een parallelle universum is (waarschijnlijk vol met spiegels waarin die andere universa te zien zijn), Aliens aan de touwtjes trekken, kabouters bestaan, mensen dieren zijn en de computer God is. Hoe zorgelijk!

  4 likes
 10. Mandela effect sigh…. Cultzooi net zoals de platte aarde bende.
  Ons ver van perfecte geheugen interessant proberen te maken met onzin zodat we weer als gekkies afgeschilderd kunnen worden.

  3 likes
 11. Ik kan er ook geen touw aan vastknopen. Dat het wederom om een Amerikaans kind gaat, geeft te denken…

  3 likes
 12. Jeetje wat veel negatieve reacties zeg…. onbegrijpbaar..
  Ik vond het bijzonder Intresant en ben erg onder de indruk.
  Bedenk dat, terwijl de meeste van ons de inhoud van onze onderbroek aan het ondekken waren op die leeftijd, hij aan het filosoferen is over moeilijk begrijpbare theorieën zoals oneindigheid.
  Zoals hij zelf zegt is het theoretisch en van mij mag hij er theoretisch op los gaan.
  Hopelijk dat hij ooit wat bewijzen kan vinden voor zijn geweldige ideen, maar dat deze knappe kop belangrijk gaat worden in de toekomst lijkt me duidelijk.

  En over het god paradox wil ik ook graag mijn cent in het zakje gooien. (De ontilbare steen)
  God zou naar eigen wens de wetten kunnen aanpassen, daarom zou hij zowel de steen kunnen optillen als niet kunnen optillen. Het zal zijn zoals hij het wil, gezien god niet gebonden is aan natuurwetten.

  2 likes
 13. Als iemand een “kristalradio” zonder batterij heeft nagebouwd (die je 60 jaar geleden als kind al als bouwpakketje kreeg) en net doet alsof die ook warmtestraling en joost weet wat nog meer omzet in electriciteit en dat dan vrije energie noemt, dan kan de rest van zijn verhaal rustig met een zak zout genomen worden.

  2 likes
 14. Genius Max Laughan, ja wanneer je gelooft in religieuze wetenschap.
  Noemt zichzelf een theoretisch wetenschapper en uitvinder.

  Het is een klein narcistisch charlatannetje waarschijnlijk aangespoord door zijn ouders om ook belangrijk te worden.
  Heeft de klok horen luiden maar moet de klepel nog vinden.
  En dan de arrogantie in zijn ogen, Max, leg het even uit voor de mensen die het niet snappen.

  Heeft niets nieuws ontdekt, alles is plagiaat en een hoop onzin zoals:

  A single electron shifted us into a parallel universe. (CERN)
  Satanic portals. Higher levels of infinity, smaller infinities, larger infinities etc. bla blah blah…

  Maar ondertussen wel seminars geven, echt ongelooflijk wat mensen zich kunnen laten wijsmaken en aanbidden.

  Mijn zoon van 11 kwam aanzetten met zijn filmpjes over vrije energie.

  Ook plagiaat van iets heel simpels:
  Een resonantiekring afgestemd op de frequentie van een sterk radiostation in de buurt van zijn huis.
  Heb samen met mijn zoon een eenvoudig kringetje opgebouwd (op de frequentie van het lokale FM station bij ons in de stad) welke een ledje laat branden.
  Voilà, vrije energie. ( maar niet echt )
  Mijn zoon gaat de vrije energie theorie van “Genius Max Laughan” gebruiken in zijn spreekbeurt op school en het theoretisch onderbouwen.
  Daarbij laat hij ons “vrije energie” ontwerp zien.

  Ach, waarschijnlijk gaan we hem over een jaar of 10 weer terug zien, Maar dan wel als Dominee of als minister van Propaganda.

  1 likes
 15. Hierzie, de jaloerse niets gunnende zelfverklaarde wetenschappers en geniën die een jongetje met een fantastische passie eventjes gaan afbreken…

  Bende randdebielen!

  0 likes
 16. Leuk.
  En ja…ons “universum” is al lang niet meer ,maar niet zoals die jongen beweert.
  Wij existeren in een soort Relikwie van een al lang verloren gegane beschaving.
  Een soort simulatie waar wij vrolijk verder rondhuppelen.
  Deze simulatie kan zich ongelimiteerd verder ontwikkelen afhankelijk van ons eigen collectieve creatieve gedachtengoed.
  Wetenschappers hebben al ontdekt (die donkere man met dat “Einsteinkapsel” dat op het kwantumniveau een “structuur-code” is ontdekt wat gelijk is aan een programma op een computer.
  In feite zijn wij dus overblijfselen/sub-wezens van onze originelen.
  Desalnietemin moeten wij “leven in het moment” en elke dag plukken.
  Have a nice (simulated) life my Friends 💖

  0 likes
 17. Nu weet ik dus ook zeker dat ik niet gek ben omdat ik altijd heb gedacht dat Rizla (vloe) niet met 1 z maar met dubbel z werd geschreven. Zelfs de op de kassabon wordt het nog met dubbel z geschreven.

  Viel me een tijdje geleden opeens op dat het maar met 1 z was en daar heb ik mij danig over verbaasd.

  0 likes
 18. Deze video is niet meer zichtbaar. Ik krijg de melding dat het een ‘privé video’ betreft.
  Hebben jullie een back-up gemaakt, kunnen jullie de video opnieuw publiceren?
  Het verontrust mij dat de video niet meer beschikbaar is…

  0 likes
 19. Rikkie, zijn we niet stom dat we op zulke onzin een reactie insturen ?

  0 likes
 20. amaai Trijnie, volgens mij moet je opgesloten worden, zoveel agressie naar minderjarigen toe, je mag blij zijn dat je vrij bent.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

elektrische

‘Woekerprijs’ voor oplaadbeurt elektrische auto: van 8 naar minstens 47 euro!

Een elektrische auto opladen wordt fors duurder ...

Stem af universum

Afstemmen op het universum

Het was laatst weer zover. Ik sprak ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.