Homepagina » Universum » CERN vernietigde ons universum. Dit slimste kind ter wereld doet uitspraken waar iedereen versteld van staat
CERN vernietigde ons universum. Dit slimste kind ter wereld doet uitspraken waar iedereen versteld van staat

CERN vernietigde ons universum. Dit slimste kind ter wereld doet uitspraken waar iedereen versteld van staat

Ons universum is ongelooflijk complex en na iedere ontdekking rijzen er weer nieuw vragen.

Donkere materie stelt wetenschappers nog altijd voor een raadsel. Nog niet zo heel lang geleden werd pas de eerste exoplaneet ontdekt. En slechts enkele jaren geleden ontdekten we zwaartekrachtgolven.

Theoretisch natuurkundigen hebben het over parallelle universa, over een multiversum en denken dat ons heelal een hologram is.

Apparaat

Er worden ontdekkingen gedaan die wijzen op het bestaan van kwantumverstrengeling, vrije energie, bovennatuurlijke vermogens en alternatieve realiteiten.

Hoe is het om het universum te zien door de ogen van een kind? Op internet gaat momenteel een filmpje rond van een jongen genaamd Max Laughan.

Max is een slimme jongen. Toen hij 13 jaar oud was ontwikkelde hij een apparaat dat de potentie heeft om de wereld te veranderen.

Vrije energie

Hij maakte van een koffiekan, wat draad, twee spoelen en een lepel een apparaat dat radiogolven, warmtestraling en statische elektriciteit omzet in stroom. En het kostte hem maar 14 dollar.

Aan zender KTVN liet hij zien hoe zijn creatie werkt. “Hij creëert vrije energie in zijn lab,” zei zijn tweelingbroer Jack.

“Mijn doel is om te helpen,” zei Max, die Einstein en Tesla bewondert. “Ik wil een toekomst scheppen waarin mensen gelukkig en veilig zijn.”

CERN

Al snel gingen zijn briljante ideeën de hele wereld over. Max heeft ook een unieke kijk op het universum en alternatieve realiteiten.

In een nieuwe video, die inmiddels 1,5 miljoen keer is bekeken, zegt hij dat het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) ons universum heeft vernietigd en dat we nu in een ander universum leven, een parallel universum.

En hij denkt dat het beroemde Mandela Effect hier een gevolg van is. In deze video geeft hij tekst en uitleg:

[True Activist]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Geniaal? Nee; niet eens in de buurt! Dit kind loopt te ratelen over pure theoretische (niet bewijsbare, onmeetbare, ONECHTE dingen) als de zoveelste geinspireerde jonge persoon die zich heeft laten misleiden, en de ruimte krijgt om zijn illusies op andere over te brengen om ons lekker in het duister te houden met eindeloze onbereikbare dromen.

Vrije energy komt allemaal van de zon, en van apparaten en electriciteits masten die energy lekken. De zon zend electromagnetische straling uit die opgevangen kan worden met metalen constructies, daar hoef je geen genie voor te zijn om daar achter te komen: Ik heb daar vroeger zelf ook al mee geexperimenteerd, waarna ik het idee van oneindige energie heb opgegeven.

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

Het idee zelf (over de gelekte energie opvangen en verzamelen) is eigenlijk helemaal zo gek niet…
Is het voldoende om een huis op te laten werken? Nee.
Is het verspilde energie, die je gratis kunt opvangen en alsnog nuttig kunt inzetten? Ja.

Dus stel je zou een paar van dat soort apparaten in een sluitend netwerk kunnen zetten kun je alle verspilde ruis opvangen en alsnog nuttig gebruiken, waardoor de energieverspilling omlaag gaat.

Sebastiaan
Sebastiaan
3 jaren geleden

Twee vragen: Stel dat het zo is (en wij massaal herinneringen hebben, enzovoort): so what?
Zolang de voltalllige mensheid hierin gelooft (aangenomen dat het zo is) maakt het niet uit. Hetzelfde geldt voor “het universum”: als het voltallige universum het zich niet herinnert is het niet gebeurt en is er niets aan de hand.

Andere vraag: Hoe wil je het bewijzen?
Stel dat het gebeurt is, maar we massaal in de nieuwe realiteit leven en geloven is er geen manier om de vorige te bewijzen. Bewijs bijvoorbeeld maar eens dat de voorgaande seconde heeft bestaan.

In dezelfde gedachtegang zou je kunnen beweren dat dino’s nu nog leefden, maar vernietigt zijn door aliens met een anti-dino wapen en door middel van het Mandela-effect wij het zijn vergeten dat het ongeveer een uur geleden is gebeurd.

StefanZ
StefanZ
3 jaren geleden

Hmmm. Veel aannames, erg warrig en heel erg arrogant. Zoontje van de
filmer, die zijn zoontje erg slim vindt.

Ferry
Ferry
3 jaren geleden

Ik heb mij al eens eerder in deze materie verdiept. Zo bestaat in mijn tijdlijn ‘interview with a vampire’ en is dit inmiddels veranderd in ‘interview with the vampire’. Zo ook voor ‘sex in the city’ wat inmiddels veranderd is in ‘sex and the city’.

Als ik het mij goed herinner ligt deze shift ergens tussen 2002 en 2003.

Het is dus nog niet zo gek, wat deze knul allemaal vertelt. Misschien de nieuwe Einstein?

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  Ferry
3 jaren geleden

Als CERN ons universum heeft vernietigd, en we nu leven in een parallel universum, is de toekomst ook anders. Toch geloof ik deze theorie niet. Want, waarom zou het parallelle universum niet vernietigd zijn/kunnen worden.

Groetnnn uut Nunspeet. De Parel van de Veluwe.

Erik
Erik
Reactie op  René van Zalk
3 jaren geleden

Door te zeggen dat de toekomst is veranderd, zeg je eigelijk dat deze vast staat.
Dat lijkt mij een onlogische beredenering.
Waarom CERN deze tijdslijn niet heeft vernield kan dan door de veranderende trap zijn.
Ieder universum heeft een iets andere structuur, misschien is hier het project mislukt of heeft het geen ketting reactie gegeven.
Dat we nu in een andere tijdslijn leven kan zeker… al zal het lastig te bewijzen zijn.

Rory
Rory
Reactie op  Ferry
3 jaren geleden

wtf… Ik moet mij ook verdiepen denk ik.. MIND = BLOWN!

Staaft wel met mijn gedachtegang dat als de “toekomst” verandert het ” verleden” ook verandert. of te wel alles bestaat tegelijkertijd en wij shiften van parallelle dimensie naar parallelle dimensie continue wat de illusie van tijd geeft.

Rikkie
Rikkie
3 jaren geleden

En dat krijg je door het vrije Internet met al z’n informatie, de jeugd slaat op hol. Allemaal bij elkaar gebrachte informatie zonder enige wetenschappelijke onderbouwing. Kinderen die het hoofd op hol gebracht worden.

En we zouden dit nog serieus moeten nemen ook….

Erik
Erik
Reactie op  Rikkie
3 jaren geleden

Je hoeft het niet serieus te nemen, maar je hoeft het ook niet gelijk de grond in te trappen.
Als meer mensen dit soort gesprekken zouden hebben, dan zou ik een stuk meer hoop in de mensheid hebben…

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Rikkie
3 jaren geleden

Iedereen zijn eigen waarheid en “realiteit”.

trix
trix
3 jaren geleden

truth can only found inside. We are all expresions of the universe. all in oure unique way. For this we can asume that he is i the same as i. i am that i am.

heel erg intressant om deze generatie zo te horen speculeren over het hier en nu. Ik wil dat kereltje graag een keer wat DMT laten roken 😉 Kijken of hij dan verder komt in zijn theorie.

We speculeren veel over datgene wat niet tastbaar is. Misschien wel omdat we maar altijd naar buiten kijken in plaats naar binnen. Zoas vele guru’s en andere spirituele leiders zeggen. he who understands materie is wise… he who knows himself is inlighted.

namaste mooie andere ikkes 😉

Baal Lucifer
Baal Lucifer
Reactie op  trix
3 jaren geleden

Ooooooo DMT…Goddelijk…nu je het zegt…ik denk dat ik vanmiddag weer eens een changa’tje popt.

Leerde pas van de kamerplant dat het lijkt of hij stil staat maar in feite beweegt dat ding altijd…alleen zo langzaam dat we het normaal gesproken niet zien. Uiteindelijk merkte ik door de bewegingen van de plant dat hij meer zonlicht wilde…

Dus ik heb hem dichter bij het raam gezet en de volgende dag zat hij vol knoppen.

DMT…zoudden meer mensen moetten doen. Hallucinogene stoffen zijn illegaal omdat mensen anders de werkelijke wereld zoudden kunnen zien en dan is het uit met religie…

Mike
Mike
3 jaren geleden

Geloof er helemaal niks van dat wij dankzij CERN in een ander universum terecht zijn gekomen.

Denk eerder dat men bij CERN (of andere deeltjesversnellers / anders soortige installaties) aan het experimenteren is met het plasma/informatieveld dat ons allen en de aarde omringt. Wij slaan ook allerlei informatie op in ons persoonlijke plasma/informatieveld. Deze omringt ons fysieke lichaam en kan een omvang hebben van duizenden kilometers.

Onze hersenen zijn niet altijd de bron van onze ingevingen. Wij vangen wellicht dagelijks ook informatie op uit het kennisveld, veelal zonder dat wij dat als zodanig herkennen. Onze hersenen slaan dit op als herinneringen. Zodra je pijnappeklier goed functioneert zou je in principe goed moeten kunnen intappen op het veld.

De uitspraak “ïdeëen hangen in de lucht” refereert naar het fenomeen dat verschillende mensen in de wereld tegelijk aan dezelfde uitvinding kunnen werken, zonder dat zij dat van elkaar weten. Dit zou veroorzaakt kunnen worden doordat men tegelijk uit het genoemde veld heeft ‘getapt’.

Het Mandela effect lijkt me daarom vooral een product van creatieve geesten die met exotische installaties hebben zitten freubelen aan het ons omringende kennisveld.

Wij zitten naar mijn bescheiden mening daarom nog steeds in hetzelfde universum.

Klaas
Klaas
3 jaren geleden

Mandela effect sigh…. Cultzooi net zoals de platte aarde bende.
Ons ver van perfecte geheugen interessant proberen te maken met onzin zodat we weer als gekkies afgeschilderd kunnen worden.

Willemsen888
Willemsen888
3 jaren geleden

Als een theorie complex is, is hij meestal niet waar ….

Er is geen Mandella-effect.
Wel zijn er heel veel mensen met een beperkt geheugen en gebrek aan detailkennis.

Marie
Marie
3 jaren geleden

Ik kan er ook geen touw aan vastknopen. Dat het wederom om een Amerikaans kind gaat, geeft te denken…

x

Check Also

elon musk

Elon Musk weigert coronavaccin te nemen, noemt Bill Gates ‘sukkel’

Tesla-baas Elon Musk heeft gezegd dat hij ...

elektrische auto

Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x