Universum

CERN vernietigde ons universum. Dit slimste kind ter wereld doet uitspraken waar iedereen versteld van staat

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ons universum is ongelooflijk complex en na iedere ontdekking rijzen er weer nieuw vragen.

Donkere materie stelt wetenschappers nog altijd voor een raadsel. Nog niet zo heel lang geleden werd pas de eerste exoplaneet ontdekt. En slechts enkele jaren geleden ontdekten we zwaartekrachtgolven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Theoretisch natuurkundigen hebben het over parallelle universa, over een multiversum en denken dat ons heelal een hologram is.

Apparaat

Er worden ontdekkingen gedaan die wijzen op het bestaan van kwantumverstrengeling, vrije energie, bovennatuurlijke vermogens en alternatieve realiteiten.

Hoe is het om het universum te zien door de ogen van een kind? Op internet gaat momenteel een filmpje rond van een jongen genaamd Max Laughan.

Max is een slimme jongen. Toen hij 13 jaar oud was ontwikkelde hij een apparaat dat de potentie heeft om de wereld te veranderen.

Vrije energie

Hij maakte van een koffiekan, wat draad, twee spoelen en een lepel een apparaat dat radiogolven, warmtestraling en statische elektriciteit omzet in stroom. En het kostte hem maar 14 dollar.

Aan zender KTVN liet hij zien hoe zijn creatie werkt. “Hij creëert vrije energie in zijn lab,” zei zijn tweelingbroer Jack.

“Mijn doel is om te helpen,” zei Max, die Einstein en Tesla bewondert. “Ik wil een toekomst scheppen waarin mensen gelukkig en veilig zijn.”

CERN

Al snel gingen zijn briljante ideeën de hele wereld over. Max heeft ook een unieke kijk op het universum en alternatieve realiteiten.

In een nieuwe video, die inmiddels 1,5 miljoen keer is bekeken, zegt hij dat het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) ons universum heeft vernietigd en dat we nu in een ander universum leven, een parallel universum.

En hij denkt dat het beroemde Mandela Effect hier een gevolg van is. In deze video geeft hij tekst en uitleg:

[True Activist]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Geniaal? Nee; niet eens in de buurt! Dit kind loopt te ratelen over pure theoretische (niet bewijsbare, onmeetbare, ONECHTE dingen) als de zoveelste geinspireerde jonge persoon die zich heeft laten misleiden, en de ruimte krijgt om zijn illusies op andere over te brengen om ons lekker in het duister te houden met eindeloze onbereikbare dromen.

Vrije energy komt allemaal van de zon, en van apparaten en electriciteits masten die energy lekken. De zon zend electromagnetische straling uit die opgevangen kan worden met metalen constructies, daar hoef je geen genie voor te zijn om daar achter te komen: Ik heb daar vroeger zelf ook al mee geexperimenteerd, waarna ik het idee van oneindige energie heb opgegeven.

Sebastiaan
Sebastiaan
7 jaren geleden

Twee vragen: Stel dat het zo is (en wij massaal herinneringen hebben, enzovoort): so what?
Zolang de voltalllige mensheid hierin gelooft (aangenomen dat het zo is) maakt het niet uit. Hetzelfde geldt voor “het universum”: als het voltallige universum het zich niet herinnert is het niet gebeurt en is er niets aan de hand.

Andere vraag: Hoe wil je het bewijzen?
Stel dat het gebeurt is, maar we massaal in de nieuwe realiteit leven en geloven is er geen manier om de vorige te bewijzen. Bewijs bijvoorbeeld maar eens dat de voorgaande seconde heeft bestaan.

In dezelfde gedachtegang zou je kunnen beweren dat dino’s nu nog leefden, maar vernietigt zijn door aliens met een anti-dino wapen en door middel van het Mandela-effect wij het zijn vergeten dat het ongeveer een uur geleden is gebeurd.

StefanZ
StefanZ
7 jaren geleden

Hmmm. Veel aannames, erg warrig en heel erg arrogant. Zoontje van de
filmer, die zijn zoontje erg slim vindt.

Ferry
Ferry
7 jaren geleden

Ik heb mij al eens eerder in deze materie verdiept. Zo bestaat in mijn tijdlijn ‘interview with a vampire’ en is dit inmiddels veranderd in ‘interview with the vampire’. Zo ook voor ‘sex in the city’ wat inmiddels veranderd is in ‘sex and the city’.

Als ik het mij goed herinner ligt deze shift ergens tussen 2002 en 2003.

Het is dus nog niet zo gek, wat deze knul allemaal vertelt. Misschien de nieuwe Einstein?

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x