Buitenaards

VIDEO: UFO-jager legt ‘buitenaards moederschip’ vast boven Londen

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-jager Andrew Burlington claimt een ‘moederschip’ te hebben vastgelegd boven de Londense wijk Charlton. De 40-jarige man spotte naar eigen zeggen een vloot cilindervormige objecten toen hij een wandeling maakte met zijn neefjes.

Burlington beweert al meerdere keren UFO’s te hebben gezien, maar zegt dat hij voor het eerst een ‘moederschip’ heeft vastgelegd op de gevoelige plaat.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“We dachten in eerste instantie dat het ballonnen waren omdat ze cirkelvormig waren en er kleine objecten onder hingen,” legde hij uit. “Maar ze verdwenen snel uit het zicht en het laatste object knipperde een paar keer voordat het langzaam onzichtbaar werd.”

Kleinere UFO’s
VIDEO: UFO-jager legt 'buitenaards moederschip' vast boven Londen
Andrew Burlington (SWNS)

“Het feit dat een langwerpig onbekend object aan het begin van de video door het beeld schiet is mogelijk een indicatie dat er boven de Thames Barrier kleinere UFO’s uit het moederschip kwamen,” zei hij.

“Mijn neefjes konden het niet geloven,” aldus Burlington. “Ik ben blij dat ze het samen met mij hebben gezien, ook al zijn het nog kinderen. Ze hebben me in het verleden vaak horen praten over UFO-waarnemingen, maar dachten vast dat ik een grapje maakte.”

V-vormige UFO

Burlington legde uit dat er aan het begin van de video ook nog een kleiner, donkerder object is te zien dat alle kanten op beweegt. “Er is een mogelijkheid dat het een vogel was, maar het zou ook een zwarte driehoekige of V-vormige UFO kunnen zijn geweest, zoals een object dat ik in mei 2014 boven Lewisham heb gezien.”

Hij zegt bekend te zijn met alle soorten conventionele vliegtuigen en ballonnen. “Als de objecten ballonnen waren geweest, hoe konden ze dan zwakker worden en in het niets verdwijnen?” vroeg hij.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Droogtrommel
Droogtrommel
7 jaren geleden

Betere camera nodig 🙁

Danny
Danny
7 jaren geleden

Professioneel!

kezm
kezm
7 jaren geleden

Elk kind van 6 heeft tegenwoordig een telefoon met een 15m of meer fotocamera er in,maar vreemd genoeg hebben mensen die een ufo filmen of fotograferen alleen maar een fototoestel van voor de eerste wereldoorlog bij zich.
Of zouden ze het gewoon niet scherp WILLEN hebben?? 😉

Cisco
Cisco
7 jaren geleden

Het overdonderend bewijs bestaat weer eens uit een klein stipje….

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x