Binnenland

‘Oversterfte het hoogst in provincies met de hoogste vaccinatiegraad’

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twitteraar Settley kwam tot de ontdekking dat de oversterfte het hoogst is in de provincies met de hoogste vaccinatiegraad. “Ook weer voorspeld door de ‘wappies’, maar bij de schaapjes gaat het lampje nog niet branden.” Het gaat om Limburg, Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland, Utrecht, Overijssel en Drenthe.

Eerder meldden de media al dat de oversterfte relatief gezien het hoogst was in Limburg. Daar overleden ruim de helft meer mensen dan gebruikelijk. In mei schreven diezelfde media dat Limburg de hoogste vaccinatiegraad van Nederland heeft. En in Drenthe is het hoogste aantal sterfgevallen in bijna drie jaar geregistreerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Opmerkelijk

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft er een vraag over gesteld aan zorgminister De Jonge. “Heeft u wellicht een verklaring voor het feit dat in provincies met een hoge vaccinatiegraad (Limburg, Gelderland en Noord-Brabant) veel oversterfte is en in provincies met een lage vaccinatiegraad (Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland) relatief weinig?” vraagt hij.

Artiest en oud-verpleegkundige Marga Bult zegt over de tweet: “Opmerkelijk.” FVD-voorman Thierry Baudet voegt toe: “Dûh.”

Alle leeftijden

In de eerste week van december overleden naar schatting 4300 mensen. Dat zijn er ongeveer 1250 meer dan verwacht. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden, meldt het CBS. Sinds begin augustus ligt de sterfte boven de verwachte sterfte. Vanaf half oktober is het aantal overledenen wekelijks verder toegenomen.

4.7 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stop
Stop
2 jaren geleden

Dit moet echt onderzocht worden !!!
Natuurlijk moet dit !!!
Je kunt je ogen hier niet voor sluiten, er mogen niet nog meer slachtoffers vallen !!
Er is een oversterfte vreemd en opvallend, dat dit sinds de vaccinaties alleen maar met de dag erger wordt !

Vitamine C
Vitamine C
2 jaren geleden

Bartiméus gaat net als zorginstelling Reinaerde nu ook starten met boosterprikken van al haar medewerkers. Ja daar zijn ze sinds de vaccinatie uitrol pas echt blind geworden zoals te verwachten was. Dan heb ik het uiteraard niet over de zorgbehoevenden met een visuele beperking, want die kunnen er niks aan doen dat ze fysiek blind of slechtziend zijn en daarom dergelijke belangrijke info niet kunnen opzoeken. Maar wel de mensen die daar werken en de spuit verwelkomen: ‘hoe eerder hoe liever’ klinkt het, of ‘het is fijn om hem te hebben’, met als gevolg dat deze mensen tot een nieuwe groep gehandicapten gerekend mogen worden in de categorie ‘BLIND vertrouwen in de overheid en politiek’. Geldt trouwens voor een aanzienlijk deel van de bevolking die de schapen vertegenwoordigd. Kunnen ze daar bij Bartiméus meteen een nieuwe afdeling beginnen en een schakel vormen met zorginstelling Reinaerde voor mensen met een verstandelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dûh…die Oversterfte is namelijk DIRECT GERELATEERD aan die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazis…

willemwakker
willemwakker
2 jaren geleden

➽ .. ‘spelletjes’ en ‘wetenschap’ : pâst !!! ; 
       ìk heb wel wat béters te doen ….

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x