Buitenland

Het is officieel: Australië kondigt begin van ‘Nieuwe Wereldorde’ aan

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verontrustende beelden uit Australië tonen hoe de minister van Volksgezondheid van deelstaat Nieuw-Zuid-Wales het begin van de ‘Nieuwe Wereldorde’ aankondigt terwijl de overheid het land weer op slot gooit vanwege corona.

Minister Brad Hazzard zei over de zorgen die heersen over de lockdowns: zo is het nou eenmaal. Hij claimde dat burgers de ‘Nieuwe Wereldorde’ moeten ‘accepteren’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dit is een pandemie,” zei Hazzard zaterdag. “Zoiets gebeurt eens in de 100 jaar. Dus je kunt verwachten dat er van tijd tot tijd sprake is van transmissie, zo is het nou eenmaal.”

2021: één coronadode

“We moeten accepteren dat dit de Nieuwe Wereldorde is,” benadrukte de minister.

In Australië is afgelopen week de eerste coronadode van 2021 geregistreerd. Er sterft dus één persoon en vervolgens moeten 25 miljoen mensen in lockdown.

Als onderdeel van het ‘Nieuwe Wereldorde’-model zijn de volgende maatregelen opgelegd aan Australiërs:

  • De groepsgrootte voor bijeenkomsten in de buitenlucht is beperkt tot 2
  • Je mag niet verder dan 10 kilometer van je huis sporten
  • Recreatief winkelen is verboden
  • Per huishouden mag één persoon inkopen doen in essentiële winkels
  • Bij uitvaarten mogen maximaal 10 mensen aanwezig zijn

Vorig jaar liet Brad Hazzard ook al eens de term ‘Nieuwe Wereldorde’ vallen. Tijdens een persconferentie over de coronacrisis zei hij: “Je hebt al gehoord dat een aantal mensen thuis is besmet met het virus. We moeten deze Nieuwe Wereldorde… deze nieuwe wereld van Covid voorzichtiger benaderen, zelfs in ons eigen huis.”

[Infowars]

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Brad Hazzard is niet anders dan een useful idiot om de krankzinnige plannen van Klaus Schwab en consorten uit te rollen. En dat voor een verzonnen pandemie. Onvoorstelbaar dat er zo ongelooflijk veel mensen wereldwijd niet meer zelfstandig kunnen denken. Zij vertrouwen er nog steeds op dat hun regeringsleiders het beste met hun voor hebben.
Verrassing! Dat hebben de meeste regeringsleiders niet. Zij zijn zelf totaal in de ban van een stel criminelen, dat zeer duistere plannen heeft met de totale wereldbevolking. Het heeft mij ook flink wat moeite gekost om die zogenaamde complottheorieën te gaan geloven. Het is ook best wel moeilijk om aan te moeten nemen, dat er zo’n vreselijk kwaad rondwaart.
Nu gaat het er natuurlijk om hoe en waar er teruggevochten gaat worden. Dat is natuurlijk voornamelijk afhankelijk van het dwingende karakter van de overheden. Ik las daarnet al dat Tadzjikistan, een centraal Aziatisch land, zijn gehele bevolking van boven de 18 jaar, dwangmatig gaat “vaccineren”.
De bedoeling van dit alles is natuurlijk duidelijk: NIEMAND mag meer een zelfstandig leven leiden. Je bent overgeleverd en zult moeten dansen als een pop aan een touwtje. Doe je dat niet, dan heb je geen bestaansrecht.
Dat is althans het plan. IK kan mij in de verste verten niet voorstellen, dat deze duistere krachten hiermee weg zullen komen.
De tijd zal het leren.

Mara De bruin
Mara De bruin
2 jaren geleden

MENSEN STA OP, STRAKS IS NEDERLAND OOK AAN DE BEURT!!! WANNEER GAAN WE MET ELKAAR AANGIFTE DOEN TEGEN IEDEREEN DIE ONZE VRIJHEID BEDREIGD, ALLEEN MAAR VOOR MACHT EN RIJKDOM!!

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Gelukkig duren pandemiëen maar twee jaar…….

Ludger
Ludger
2 jaren geleden

Pure terrorisme door de allerrijksten. En op een website als het Friese Waldnet is men er nog steeds van overtuigd dat als iedereen braaf z’n twee prikjes neemt we van alle ellende af zijn en alles weer normaal wordt. En wij die alles voorspeld hebben zijn wappies

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x