Homepagina » Buitenland » Het is officieel: Australië kondigt begin van ‘Nieuwe Wereldorde’ aan
australië
Foto: Navy Medicine CC0

Het is officieel: Australië kondigt begin van ‘Nieuwe Wereldorde’ aan

Verontrustende beelden uit Australië tonen hoe de minister van Volksgezondheid van deelstaat Nieuw-Zuid-Wales het begin van de ‘Nieuwe Wereldorde’ aankondigt terwijl de overheid het land weer op slot gooit vanwege corona.

Minister Brad Hazzard zei over de zorgen die heersen over de lockdowns: zo is het nou eenmaal. Hij claimde dat burgers de ‘Nieuwe Wereldorde’ moeten ‘accepteren’.

“Dit is een pandemie,” zei Hazzard zaterdag. “Zoiets gebeurt eens in de 100 jaar. Dus je kunt verwachten dat er van tijd tot tijd sprake is van transmissie, zo is het nou eenmaal.”

2021: één coronadode

“We moeten accepteren dat dit de Nieuwe Wereldorde is,” benadrukte de minister.

In Australië is afgelopen week de eerste coronadode van 2021 geregistreerd. Er sterft dus één persoon en vervolgens moeten 25 miljoen mensen in lockdown.

Als onderdeel van het ‘Nieuwe Wereldorde’-model zijn de volgende maatregelen opgelegd aan Australiërs:

  • De groepsgrootte voor bijeenkomsten in de buitenlucht is beperkt tot 2
  • Je mag niet verder dan 10 kilometer van je huis sporten
  • Recreatief winkelen is verboden
  • Per huishouden mag één persoon inkopen doen in essentiële winkels
  • Bij uitvaarten mogen maximaal 10 mensen aanwezig zijn

Vorig jaar liet Brad Hazzard ook al eens de term ‘Nieuwe Wereldorde’ vallen. Tijdens een persconferentie over de coronacrisis zei hij: “Je hebt al gehoord dat een aantal mensen thuis is besmet met het virus. We moeten deze Nieuwe Wereldorde… deze nieuwe wereld van Covid voorzichtiger benaderen, zelfs in ons eigen huis.”

[Infowars]
4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

Brad Hazzard is niet anders dan een useful idiot om de krankzinnige plannen van Klaus Schwab en consorten uit te rollen. En dat voor een verzonnen pandemie. Onvoorstelbaar dat er zo ongelooflijk veel mensen wereldwijd niet meer zelfstandig kunnen denken. Zij vertrouwen er nog steeds op dat hun regeringsleiders het beste met hun voor hebben.
Verrassing! Dat hebben de meeste regeringsleiders niet. Zij zijn zelf totaal in de ban van een stel criminelen, dat zeer duistere plannen heeft met de totale wereldbevolking. Het heeft mij ook flink wat moeite gekost om die zogenaamde complottheorieën te gaan geloven. Het is ook best wel moeilijk om aan te moeten nemen, dat er zo’n vreselijk kwaad rondwaart.
Nu gaat het er natuurlijk om hoe en waar er teruggevochten gaat worden. Dat is natuurlijk voornamelijk afhankelijk van het dwingende karakter van de overheden. Ik las daarnet al dat Tadzjikistan, een centraal Aziatisch land, zijn gehele bevolking van boven de 18 jaar, dwangmatig gaat “vaccineren”.
De bedoeling van dit alles is natuurlijk duidelijk: NIEMAND mag meer een zelfstandig leven leiden. Je bent overgeleverd en zult moeten dansen als een pop aan een touwtje. Doe je dat niet, dan heb je geen bestaansrecht.
Dat is althans het plan. IK kan mij in de verste verten niet voorstellen, dat deze duistere krachten hiermee weg zullen komen.
De tijd zal het leren.

Mara De bruin
Mara De bruin
2 maanden geleden

MENSEN STA OP, STRAKS IS NEDERLAND OOK AAN DE BEURT!!! WANNEER GAAN WE MET ELKAAR AANGIFTE DOEN TEGEN IEDEREEN DIE ONZE VRIJHEID BEDREIGD, ALLEEN MAAR VOOR MACHT EN RIJKDOM!!

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Gelukkig duren pandemiëen maar twee jaar…….

Ludger
Ludger
2 maanden geleden

Pure terrorisme door de allerrijksten. En op een website als het Friese Waldnet is men er nog steeds van overtuigd dat als iedereen braaf z’n twee prikjes neemt we van alle ellende af zijn en alles weer normaal wordt. En wij die alles voorspeld hebben zijn wappies

x

Check Also

arts

Ook artsen kritisch over coronapas: ‘Het lijkt allang niet meer om gezondheid te gaan, maar om controle’

Volgende week wordt de coronapas in Nederland ...

nieuwsuur

Vraagtekens rond Nieuwsuur-repo over 39-jarige ‘coviddode’: ‘Opeenstapeling van rariteiten en onwaarheden’

In de wijk Heilust in Kerkrade schommelt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

108
0
We lezen graag je reactie!x