CoronaBinnenland

Ook de allerkleinsten ontkomen niet aan de coronaprik: ‘In één woord: misdadig!’

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!

De Europese geneesmiddelenwaakhond (EMA) heeft positief geadviseerd over het inzetten van de coronavaccins van Pfizer en Moderna bij kinderen vanaf zes maanden. Zij krijgen de prik van Pfizer in drie doses. Het vaccin van Moderna bestaat voor de jongste kinderen uit twee doses.

De bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die bij oudere mensen. Uit onderzoek blijkt dat de voordelen groter zijn dan de risico’s, schrijft het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) op Twitter.

Opdoeken die EMA

“Dit hou je echt niet meer voor mogelijk, nu wil het EMA baby’s en kinderen gaan ‘beschermen’ met een mRNA-prik tegen een snotneus,” reageert de Belgische huisarts Frank Peeters.

Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws, voegt toe: “Misdadig en crimineel.” FVD-Statenlid Martin Bos haakt hierop in: “In één woord: misdadig!”

Ook gezondheidswetenschapper Yvonne Simons vindt het prikken van kinderen crimineel. “Opdoeken die EMA,” stelt mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

Ultieme machtsgreep

“Voordelen groter dan de risico’s? Nog nooit stierf een kind aan corona. Wel aan de spuit. Het kan kort of lang duren, maar dit blijft niet ongestraft. Het CBG en voorzitter Ton de Boer hebben hun plek in Scheveningen gereserveerd,” schrijft Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols.

Neuroloog Jan Bonte zegt: “De ultieme machtsgreep van Big Pharma. Nu ook de EMA in haar macht. Voor kinderen zijn er helemaal geen voordelen en de langetermijnrisico’s zijn onbekend. Maar dat zal Big Pharma een worst wezen. Die kan nu ook veel geld verdienen aan kinderen.”

Uit gelekte e-mails en documenten blijkt dat de EMA onder grote druk is gezet om het coronavaccin van Pfizer goed te keuren.


Ondertussen in de VS:


4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 maanden geleden

Ook in dit geval zijn de OUDERS de echte misdadigers, want zij bepalen of hun kind hiermee word geïnfecteerd of er ver vanaf blijven.

Snappie123
Snappie123
3 maanden geleden

“Nog nooit stierf een kind aan corona. Wel aan de spuit”….
En toch doorgaan. Mijn bloed kookt

Deze misdadigers komen aan de beurt!
Boeten zullen jullie! Geloof me.

Eleonora
Eleonora
3 maanden geleden

Misselijkmakend dit.! Ik bid dat alle ouders wakker genoeg zijn en hun kinderen niet offeren aan deze criminelen.

Johan van Spijker
Johan van Spijker
3 maanden geleden

Wat ik zo bijzonder vindt is dat niemand van nabestaanden van de slachtoffers van de giftige injecties wraak neemt op verantwoordelijke politici of artsen die het gif geïnjecteerd hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

128
0
We lezen graag je reactie!x