Mens en DierCorona

‘Rutte en De Jonge hebben het beloofd, coronavaccinatie wordt nooit verplicht!’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wij zijn niet voor verplicht vaccineren, zei premier Mark Rutte in de Tweede Kamer. Coronaminister Hugo de Jonge voegde hieraan toe: “Vaccinatie is altijd een vrije keuze. We gaan niet toe naar een tweestromensamenleving. Het is altijd een vrije keuze.”

Ook heeft de Tweede Kamer diverse moties aangenomen tegen een vaccinatieplicht. Zo diende Kamerlid Wybren van Haga een motie in over het uitsluiten van een directe of indirecte vaccinatieplicht. Die werd aangenomen.

Rutte heeft het beloofd, De Jonge heeft het beloofd

En ook een motie van PVV-leider Wilders over alleen vrijwillige vaccinatie werd aangenomen door de Kamer. Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu diende twee moties in: een motie over het uitspreken dat vaccinatie vrijwillig is en niet stiekem alsnog verplicht en een motie over het uitspreken dat bedrijven de vaccinatieplicht niet kunnen opleggen als voorwaarde voor hun werknemers. Beide moties werden aangenomen.

“Goed om te weten,” zegt Van Haga. “De coronavaccinatie blijft vrijwillig en er komt nooit een vaccinatieplicht! Rutte heeft het beloofd, De Jonge heeft het beloofd en de Tweede Kamer heeft hier diverse moties tegen aangenomen.”

Geen meerderheid

I&O Research constateert in een onderzoek in opdracht van de NOS dat in Nederland geen meerderheid is voor een vaccinatieplicht. Jongeren zijn het voor 60 procent oneens met de stelling dat degenen die nu nog niet gevaccineerd zijn verplicht moeten worden zich te laten vaccineren. Alleen de CDA-stemmers zijn in meerderheid voor een vaccinatieplicht.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
175 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Moes
Moes
1 jaar geleden

Dat wordt dus gewoon een verplichte prik.
Stilte voor de storm.

Pistolen Paultje
Pistolen Paultje
1 jaar geleden

En hoeveel beloften van Rutte en de Jonge zijn er al opzij geschoven???

Edward
Edward
1 jaar geleden

Maar zodra er een nieuw WEF kabinet is met uitsluitend WEF partijen (VVD, CDA, D66 en CU) zijn alle eerdere beloftes weer verdwenen. De gif injecties zijn niet verplicht alleen waneer je het niet “vrijwillig” neemt ben je overal uitgesloten. QR pas is dus de enkelband voor de burgers.

Hesa
Hesa
1 jaar geleden

Volgens mij is dit demissionaire kabinet, een exit aan het zoeken want het wordt ze te heet onder de voeten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

175
0
We lezen graag je reactie!x