Great ResetMens en Dier

Pepijn van Houwelingen: dit is wat ze je nog meer niet vertellen over het World Economic Forum

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!

Minister Kaag en oud-minister Hoekstra zijn als voorzitter en lid nauw betrokken geweest bij projectgroepen van het World Economic Forum.

Binnen onze ministeries werken ambtenaren die als schakel functioneren tussen het World Economic Forum en onze regering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zo schreef een ambtenaar in een e-mail: “Dank voor je mail. Ik ben inderdaad het nieuwe aanspreekpunt voor het WEF vanuit het ministerie van Financiën.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet opvraagbaar

Al het e-mailverkeer van ambtenaren is opvraagbaar voor de Tweede Kamer. Dat vereist de wet. We weten dat er ook ambtenaren zijn die mailen vanaf een WEF-adres en dat mailverkeer is voor ons Kamerleden niet opvraagbaar en kunnen we dus ook niet controleren, zegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Zo werd op 7 november vorig jaar een e-mail vrijgegeven als onderdeel van een Wob-verzoek die dateert van 14 juli 2021 en waarin de volgende zin staat: “Fijn dat je ook mailt naar mijn Forum-adres. Mijn EZK-adres (Economische Zaken en Klimaat, red.) houd ik niet regelmatig bij.”

Meer dan slechts een praatclub

Het kabinet antwoordde op de vraag van Forum voor Democratie of het correct is dat deze e-mail is verzonden vanaf een mailadres dat hoort bij het World Economic Forum: “Ja.”

Het World Economic Forum is dus meer dan slechts een praatclub, benadrukt Van Houwelingen nog eens.

4.8 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brigit
Brigit
6 maanden geleden

De ambtenaren achter de schermen blijven, de poppetjes op het podium veranderen. Dit betekent dat ook de ambtenaren op de diverse ministeries eens flink doorgelicht moeten gaan worden en, wie weet, plaats moeten gaan maken voor mensen die wel het beste voor de Mensheid en Nederland voor hebben. De (hoge) ambtenaren maken de dienst uit. De ministers en staatssecretarissen zijn hun marionetten en vervangbaar.

Duinsnip
Duinsnip
6 maanden geleden

Het WEF is ook bij Maxima volledig gepenetreerd.

Gerard
Gerard
6 maanden geleden

Hoe lang blijft de 2eKamer het spel van de liegende volksverlakkers nog meespelen? Zijn zij ook niet gewoon deel van het probleem door dit zieke theater van landverraad in stand te houden?

Mikkel
Mikkel
6 maanden geleden

Een compleet schaduwnetwerk in het bestuur. Alles in het openbaar is toneel. Het werkelijke beleid wordt buiten het zicht om gevoerd.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x