Homepagina » Het Complot » Ontdekking filmpje satanische babymoorden Engeland schokt internetgemeenschap
Babymoorden Hampstead

Ontdekking filmpje satanische babymoorden Engeland schokt internetgemeenschap

Op YouTube is een filmpje opgedoken, waarin de 8-jarige Gabriël en zijn één jaar oudere zus Lisa uit Hampstead, Noord-Londen vertellen bij talloze satanische babymoorden aanwezig te zijn geweest en daar zelfs aan mee te hebben moeten doen.

Beide kinderen werden naar eigen zeggen in een plaatselijke kerk gedwongen te assisteren bij het ombrengen van baby’s, hun gekookte vlees te eten en het bloed van de zuigelingen te drinken. Ook moesten ze door de kerk dansen met de schedels van de vermoorde slachtoffertjes. Op internet reageert men met walging, afschuw en ongeloof.

Gabriël en Lisa zeggen verder structureel seksueel te zijn misbruikt door hun vader, medewerkers van jeugdzorg, schooljuffen en politiemensen; allen bekenden van hun vader. Volgens Gabriël kregen ze snoep en geld als beloning, maar werden ze ook bedreigd met de dood als ze hun mond over de gruweldaden zouden opendoen. Toch waren beide kinderen moedig genoeg om alles aan hun moeder en haar nieuwe partner te vertellen.

Het filmpje is één van de vele privé-opnames die de moeder in september 2014 maakte en recentelijk naar buiten bracht in een ‘wanhopige poging aandacht te vragen voor de gruweldaden die haar kinderen hebben moeten doorstaan’. Diverse rechters en advocaten zouden zich over de kwestie hebben gebogen, maar bij niemand vindt ze gehoor. In tegendeel; de wanhopige moeder werd zelfs geadviseerd de filmpjes te vernietigen.

Groot-Brittannië komt geregeld in het nieuws als het gaat om (ritueel) kindermisbruik. Hampstead wordt hierbij genoemd als plaats van waaruit een satanische pedo-sekte zou opereren. Volgens bronnen regelde voormalig BBC-presentator Jimmy Savile in Hampstead jonge jongetjes voor de voormalig Britse premier Edward Heath. In de jaren zeventig zou ‘Mr. Eddy’ een bekende naam zijn geweest in het park Hampstead Heath.

Er wordt gezegd dat mannen als Jimmy Savile, miljardair Jeffrey Epstein en Marc Dutroux ingezet worden door geheime diensten om hooggeplaatste politici in chantabele posities te brengen. Om bepaalde functies te verkrijgen, zal men moeten deelnemen aan illegale seksfeestjes of aan bijvoorbeeld een inwijdingsritueel. Eenmaal aanwezig bij een satanisch babyoffer is er geen weg meer terug en ‘zul je moeten doen wat de elite je opdraagt’.

Geschreven door xuz

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cynicastor
Cynicastor
6 jaren geleden

Niet echt geloofwaardig dit. Het lijkt me dat als je zulke gruwelijke dingen hebt meegemaakt, je aardig getraumatiseerd bent. Deze kinderen komen nou niet bepaald over alsof ze dat ook zijn. Ik denk dat mama aandacht tekort kwam en haar kinderen gebruikt om die te krijgen.

Ivy
Ivy
6 jaren geleden

Ik ben bang dat zulke afschuwelijke rituele baby moorden waarheid zijn. Als je allen al kijkt naar wat er allemaal op het gebied van kindermisbruik naar boven gekomen is de afgelopen jaren. Ik denk dat die beerput heel diep is en dat de elite er satanische rituelen op na houdt om duistere krachten te vragen hun lust naar geld, macht en roem te realiseren. Ik denk dat wij dit als mensheid nu echt eens onder ogen moeten zien en niet wegkijken ongeacht hoe afschuwelijk dit is want deze kinderen en baby’s hebben onze hulp nodig. we moeten opheldering afdwingen en met z’n allen opkomen voor de rechten voor onze eigen kinderen. Ze maken onze kinderen doodziek met al dat gif in snoep en voedsel en in al die vaccinaties. En nu blijkt dat ze onze kinderen maar al te graag doden en letterlijk hun bloed drinken en opeten. Dat is diezelfde elite die ons vertellen hoe wij moeten denken en gedragen en diezelfde elite die ons keer op keer doodsbang maken voor onze eigen medemens. Deze elite zijn geen mensen, het zijn beesten!

AtomNics
AtomNics
6 jaren geleden

hier een paar namen die ik bestempel als pedo kindermisbruiker slachters die het gewoon doen voor de fun maar ook omdat ze daadwerkelijk denken daar macht van te krijgen.
zielige mensen zijn het, durf het te zeggen als je zoveel macht heb. en dan eens zien waar al je macht heen gaat.

hier zijn dan de bekende namen in mijn ogen en ja er zijn er veel meer pedos aanwezig ken ze alleen niet bij hun naam. wel hun gezicht(en) maar dit laat al zien hoe groot hun kliekje is het moge duidelijk zijn.

Mark Rutte, Dick Berlijn, George Soros, Prins Albert van België en Prins Friso. Prins Claus. Mabel Wisse Smit. Joris Demmink.

er is een Nederlandse maffiagroep genaamd ‘Octopus’ het wordt gerund door de familie van korlaar die voor dit soort entertainment zorgen omdat ze er flink voor betaald krijgen het zijn o.a de figuren hierboven die daarvoor betalen en de prijs is hoog het is een groot satanische pedonetwerk. ze werken dus voor royals, het koningshuis is er volop bij betrokken.

hier een youtube link waar een getuige hierover spreekt, oordeel zelf onderzoek zelf.
https://www.youtube.com/watch?v=iTfKceG_UQQ

en voor diegene die dit niet geloven check dit, het is een feit het gebeurt gewoon in de wereld laten we het stoppen voordat het bij jouw in de buurt is.
http://www.knack.be/nieuws/wereld/800-kinderlijkjes-in-ierse-beerput-stop-maar-met-bidden/article-normal-147353.html

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

De enige mens die geschokt word is de niet bewuste mens. De bewuste weet dat het een media horror gemaakt iets is.

Dat is naar mijn mening ook de bedoeling waar het allemaal om gaat!

x

Check Also

obesitas

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

politie

Politiek wil opheldering over buitensporig politiegeweld tijdens coronademonstratie: ‘Het zoveelste voorval’

Op filmpjes die op social media circuleren, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

101
0
We lezen graag je reactie!x