Homepagina » Het Complot » Charlie Hebdo wordt gedrukt door de Rothschilds
Charlie Hebdo wordt gedrukt door de Rothschilds

Charlie Hebdo wordt gedrukt door de Rothschilds

Hun vermogen wordt geschat op vele honderden miljarden tot ruim een biljoen euro, waarmee De Rothschild de rijkste familie ooit zou zijn. Quote sprak in Parijs met een telg uit dit roemruchte geslacht. Ze worden vaak gezien als een gewiekste bankiersclan die – als huisbankiers van overheden en adel, financiers van Europese oorlogen in drie afgelopen eeuwen – zijn belangen in de goud- en diamantindustrie zou misbruiken om politieke macht te vergaren en economische belangen te versterken.

Het immense kapitaal en de familiebezittingen zijn veilig opgeborgen in een ingewikkeld netwerk van bedrijven, stichtingen en buitenlandse postbusfirma’s. En de baronnen en baronessen zelf houden de kaken al eeuwenlang stijf op elkaar.

De aanslag op het Franse satirische magazine Charlie Hebdo heeft veel losgemaakt. Het weekblad is ondergebracht bij de Franse krant Libération, die sinds kort in handen is van de familie De Rothschild.

Redacteuren van Charlie Hebdo hebben vrijdagochtend hun intrek genomen op de redactie van de krant. De volgende editie van het tijdschrift komt volgende week uit in een oplage van één miljoen, terwijl er normaal enkele tienduizenden exemplaren over de toonbank gaan.

Charlie Hebdo wordt gedrukt door de Rothschilds

Édouard de Rothschild (Reuters)

“Er is behoorlijk wat discussie geweest over de overname door mijn oom Édouard baron de Rothschild,” zei Philippe baron de Rothschild. “Sommige familieleden wilden de aankoop blokkeren, omdat het medium ons een politieke kracht zou maken. Dat willen wij koste wat kost voorkomen. Wij hebben niets met politiek, of in elk geval niet naar buiten toe. Uiteindelijk zijn de critici in de familie overstemd. Die moeten zich nu bij de wens van de meerderheid neerleggen.”

De Rothschilds zijn al 300 jaar oppermachtig in de bankierswereld. De oprichter van de familiedynastie, Mayer Amschel Rothschild, werd in de 18e eeuw geboren in het Joodse getto van Frankfurt en vocht zichzelf omhoog tot middelgrote bankier.

Het echte succes kwam toen de stamvader van het geslacht zijn vijf zoons naar vijf Europese hoofdsteden stuurde om nieuwe zakelijke contacten op te doen bij regeringen en aan de hoven van koningen en prinsen. Dat netwerk groeide uit tot één van de machtigste financiële syndicaten ooit.

Zo financierde de bankdynastie de oorlogen van Napoleon en de inrichting van nieuw gevormde staten na het Verdrag van Wenen. De Oostenrijkse keizer gaf vier broers in 1815 de titel van baron. Zestig jaar later mocht ook de Britse tak van de familie dat adellijke predicaat dragen.

[Quote]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

52 reacties

 1. Worden we dan niet Wereldwijd voor de gek gehouden en moet je niet aan alles twijfelen ?

  911 zoals zelfs de wel zogenaamd ontwetenden al niet meer kunnen Debunken, de Boston Maraton en Sandy Hook waren False Flags daar is genoeg bewijs voor dat we voorgelogen werden en niet zo,n beetje ook , de domoren lieten zelfs een zogenaamd slachtoffer Noah Pozner zelfs 2 keer sterven .

  Over wat er in de rest van de wereld nu gebeurt dat weet u zelf , of zie ik ze alleen vliegen ?

  Beste Medemensen is het echt zo raar om niet meteen alles als zoete koek aan te nemen terwijl er bewijs volop aanwezig is dat we belazerd worden ?

  Debunkers , zeg eens dat dit niet klopt wat hier staat dus probeer ons niet voor gek te verklaren want er klopt gewoon bij jezelf iets niet in je redenatie dat wij weer gelijk in complotten geloven want daar is alle reden voor .

  De hele geschiedenis die ons wijsgemaakt is klopt niet om ons in een sprookje te laten geloven om ons beter te controleren , wat klopt er eigenlijk wel kun je je beter afvragen dus wat meer respect voor degene die de waarheid willen achterhalen wat in het belang is van al de mensen op de wereld , of wil je zelf wel graag belazerd worden misschien ,bewijzen daarvan genoeg ! ik begrijp jullie niet ?

  Proves the organization was involved in a major historical cover up of evidence showing giants human

  http://worldnewsdailyreport.com/smithsonian-admits-to-destruction-of-thousands-of-giant-human-skeletons-in-early-1900s/

  51 likes
  • ? wss toch opgezet spel dan!? paniek zaaien !!? kon EIGENLIJK niet anders …Identiteitskaart in wagen hmmmm verdacht ????? =omzet verhogen en mensen politiek rechts laten stemmen ? Met gevolg meer controle en nog meer politiestaat…

   33 likes
   • @Steve:

    Jij zit nog helemaal vast in het links-rechts denken begrijp ik uit je reactie.

    De meest tirannieke politiestaat was de ‘linkse’ sovietstaat, zoals je toch wel weet?
    Maar achter die moorddadige sovietstaat zaten dezelfde illuminati bankiers die ons nu al enkele eeuwen in de greep hebben.

    De links-rechts tegenstelling is een door de power elite gewenste illusie. Er is maar één tegenstelling: de mensheid tegenover een psychopatische machts elite.

    En die machts elite zal alles aangrijpen en inzetten om verdeeldheid onder de mensheid te brengen!

    Laat je niet strikken in hun val!!

    41 likes
    • @ duitinzakje:Eerst en vooral bedankt voor de geschiedenisles ,want dit wist ik niet.
     Ik ben ook akkoord met de verdeeldheid die ze eigenlijk nu al lang zaaien ,maar denk meer en meer dat zelf de Rothchilds gebruikt worden door New world Order (mss wel geleid door Am erik a ?!) Ik heb met nog nooit laten strikken in hun val ,maar ben ook maar een simpele beroepsarbeider zonder gelukte manipulatieve opvoeding. We moeten dringend wakker worden en denken aan MOEDER AARDE …!!! Al denk ik dat het voor sommige mensen/slaven geen hoop/kans meer is om wakker te worden uit de Matrix die door elite geschapen is. Al is er mss wel hoop om de verdeeldheid een halt toe te roepen ,maar het westen zal daardoor armer worden dan het Oosten. Nu drukken ze geld uit het niets en worden de verkeerde mensen met machts bedoelingen er beter van!!! Daarom wil ik U en ook ‘Duitinzakje’ aanraden om zilver /goud aan te houden als het game over is!! Want de kruik staat echt op barsten hoor!!!
     Wil je wel even tegensreken met je conclusie die ik eigenlijk niet deel ; Denk niet rechts en niet links ,maar wel rechtdoor denk. Het is als de zee beoordelen op één golf ,maar respect voor u mening!!! Geniet van de kleine dingen op aarde ,want peace and love geneest echt!!! Veranderen kan alleen bij jezelf! mvgrtz Steve

     8 likes
    • De illuminati we worden al eeuwen voor de gek gehouden met mooie spelletjes en goeie leugens… het is gewoon zwaar de duivel die hier mee te maken heeft. overal zie je ook hun symbolen in films muziek clips zelfs in muziek worden er een aantal dingen heraald rainman rainman umbrella the all seeing eye ( eye of horus ) in games zit et zelfs in bewerkt een spel is daar een groot voorbeeld van Assassins creed niks is meer echt alles zit vol met symbolen van de illuminati duivels is et duivels.

     0 likes
  • Ja, je moet aan alles twijfelen,
   De 1e vraag die je je moet stellen is; WIE heeft er baat bij??!!

   Niet de Is zelf. want dat is een product van Amerika.
   Charlie Hebdo , de drukkerij is van de ROTHCHILDS.
   En daarmee kijkt AMERIKA weer om de terroristenhoek.

   En als er baat bij is. Wat is dan deze baat? Misschien kom je zo tot een vrije onafhankelijke mening!
   Van Libie naar he toosten en vandaar naar het Noorden tot en met Oekraine, zijn de onlusten rondgetrokken. In Irak is een massale hoeveelheid nieuw ongebruikt oorlogsmaterieel gebracht, niet achtergelaten maar er naar toe gebracht, op de vreemdste vervoerswijzen. In zeer korte tijd.
   Ja, toen moest er een nieuwe club gemaakt worden die zich IS noemt.
   En ja nu is het IS. of wat dan ook, uit zogenaamd Jemen, geloof jij het?
   Inderdaad is Amerika een omgeving die waar dan ook als ze het niet zint landen en naties in ernstige problemen brengt om hun eigen belangen door te duwen. Nog Prowesters gezind? Je hoeft ook niet pro-oosten gezind te zijn. Bij jezelf blijven, je hoeft niet naar het westen of oosten te kijken, alleen maar kijken wie baat kan hebben bij deze verschrikkelijke aanslagen. Ook de cartoons zijn zeer gewelddadig in hun bevroren, (spraakloos, bewegingloos moment, (tekening)). Gefinancierd door de Rothchilds?
   Het is een vraag.

   13 likes
  • Waar zijn de reacties van de familieleden ?

   2 likes
 2. Hoppa, zie je nou dat het allemaal NEP is. Slachtoffers en daders zijn allemaal fictie! Iedereen doet zielig om slachtoffers die nooit bestaan hebben. Het is allemaal een dikke vette hoax. Uuh ja maar moslims zijn toch gek in hun geloof? Ooh ja, waarom heeft de dader achter zijn bivakmuts dan een blanke huid? Uuuh omdat het nep is, daarom. Vraag jezelf eens af waarom je alles klakkeloos gelooft wat ze je aan plaatjes en filmpjes laten zien op TV. Die Rothchilds beheren de gehele media en bepalen zij wat ze willen dat jij ziet. Ze houden ons voor de gek. Ze kunnen niet direct mensen doden tegen hun vrije wil omdat ze dan direct karma oplopen. Vrije wil is een universele wet, daarom moeten ze ons eerst voor de gek houden zodat wij uit ons zelf onze vrije wil opgeven. Op die manier zorgen wij mensen er uit vrije wil voor dat hun agenda wordt nageleeft. Ze gebruiken onze eigen vrije wil om ons eigen graf te graven. Het is heel sluw hoe ze dat doen.
  Ze laten ook expres zien dat het nep is, dat doen ze heel ondoorzichtig en subliem maat op die manier hebben ze jou via het onderbewustzijn gewaarschuwd. Als de mensen het dan niet zien geven ze officieel volgens het universum hun vrije wil op.
  Zo werkt het, daarom is het belangrijk dat we dit zien. Het is de enige manier om dit soort acties te stoppen en de manier om los te breken uit de halucinatie en mind control van de schaduw elite.

  39 likes
  • Wat ik dan weer verdacht vindt is dat het zo snel weer richting de illuminati gaat. Die zullen er zeker achter zitten maar ik denk dat die illuminati bewust ten val wordt gebracht. Dat ze de mensen bewust die kant op laten kijken. Op die manier maken ze van de illuminati HET probleem en komen er ineens redders die de illuminati wegjagen en zich voordoen als reddende engeltjes maar ondertussen ons in een ander nog strakker systeem duwen genaamd de nieuwe wereld Orde. Dit spel is veel groter dan we denken. Maar je hebt volkomen gelijk Ivy dat we niks moeten geloven wat ze ons op tv en internet proberen wijs te maken. Als ze bijv. zeggen dat er aardige aliens zijn geland en dat ze ons komen redden van die vreselijke illuminati, geloof er dan niks van. Geloof alleen maar in jezelf!!

   19 likes
  • Ongelooflijk goed verwoord!!wake up people!!

   6 likes
  • ik ken iemand die daar dood geschoten is @ hebdo
   van joodse komaf
   en echt begraven
   geen fictie

   1 likes
 3. “Geef me de controle over het geld van een staat en het kan me niet schelen wie de wetten van dat land bedenkt.” —Mayer Amschel Bauer Rothschild (1744-1812)

  “Indien mijn zonen geen oorlog nodig hebben, dan komt die er ook niet.” —Gutle Schnapper Rothschild (1753-1849)

  “Het maakt mij niet uit welke marionet op de troon van Engeland wordt gezet om over het rijk te heersen waarin de zon nooit ondergaat. De man die de geldvoorraad van Engeland controleert, controleert het Britse rijk en ik heb die controle over geld.” —Nathan Mayer Rothschild (1777-1836)


  Veel mensen nemen genoegen met onbenulligheden zoals rijkdom,
  roem, comfort en sociaal aanzien. Deze doelen zijn veel te
  bescheiden in vergelijking met datgene wat werkelijk mogelijk is.
  — Anton Lichtenaner

  22 likes
 4. De eerste islamitische terrorist was Mohammed. Het is een historisch feit dat Mohammed iedereen vermoordde die hem niet erkende als krijgsheer. De aanslag in Parijs werd toegejuicht door de idioten van ISIS en opgeëist door een Jemenitische terreurgroep. De koran en hadith zijn bijzonder joods-onvriendelijke geschriften. Mohammed vergaf het de Joden nooit dat ze weigerden hem als profeet te erkennen.
  Wat ook opvalt is dat moslims al hun falen en dwaasheden systematisch in de schoenen van het westen en de joden steken. Want islam is volmaakt, Mohammed is volmaakt en de koran is eigenhandig door Allah geschreven.

  8 likes
  • Er is helemaal niks historisch bekend over Mohammed, de biografieen zijn van veel latere tijd. De vrouw van Mohammed heeft een boek geschreven, en dit laat al zien dat Mohammed beter was dan de moslimterroristen en zelfs dan de gemiddelde moslim (die vrouwen onderdrukken door ze in een boerka rond te laten lopen). En in dat boek was ze positief over Mohammed.

   Dat is het enige wat er aan feiten bekend is, de rest is mythe.

   8 likes
   • Hai dus Mohamed heeft dus vermoedelijk niet gehandeld zoals mensen aangeven dat hij deed? In mali zijn ze oude geschriften aan het opgraven en vernietigen of stelen, net zoals in irak, libie en syrie en egypte is gebeurd (toevallig?). Hoe denk jij over de islam?

    0 likes
    • Hoe ik denk over de islam? Dat het hetzelfde is als alle andere geloven/oude culturen/mythes. Het draait allemaal om een boodschap/kennis/waarschuwing. Het probleem waar wij nu allemaal mee te maken hebben is dat het systeem ver over de mensheid(natuurwetten) aan het gaan is.
     In de islam is het verboden om Mohammed/god af te beelden als mens. Waarom? God zit in ons allemaal en heeft geen gezicht. Geef je iemand een gezicht dat geef je je energie aan iemand anders. Dan wordt het adoreren en dat kan gevaarlijk zijn. Maar ja dat doen de extremisten dus wel. Ze vergeten dat je zelf niet op de troon van god mag zitten. God straft zelf. Karma.
     De meeste moslims zijn niet extremistisch. Het doden van mensen is niet toegestaan. Ook niet uit naam van god. Sterker nog: elke vreemdeling moet je als je naaste zien. De 10 geboden zijn overal hetzelfde.
     Mensen moeten gewoon meer met elkaar omgaan. Dan merk je dat ze dezelfde problemen hebben als autochtonen en onder alle mensen heb je goede en slechte mensen.
     Wij zijn allen onder dezelfde kosmos geboren. Het wordt tijd dat we gaan verenigen als mens. De machthebbers zoeken het maar zelf uit. Ethiek kunnen we zelf invullen naar elkaar toe, zonder te eisen dat we hetzelfde zijn. Je ne suis pas Charlie. Ik ben mezelf. Ik ben wie ik ben.

     7 likes
   • wat wel een feit is, is dat er uit naam van die mohammed lustig op los wordt gemoord, geroofd, verkracht etc.

    4 likes
   • Er is inderdaad historisch weinig bekend over de profeet Mohammed. Ik heb wel ergens gelezen of gezien dat het misschien om een legerleider gaat, die, hoe sarcastisch ook, tesamen met joden gevochten zou hebben tegen een ander volk…

    2 likes
 5. Oh ja, de Rothschilds mistte we nog, hebben we nu alles nog gehad? Alleen de buitenaardse nog toch, dan hebben we ze volgens mij echt allemaal gehad..

  23 likes
 6. De Rothschilds creeren en lokken terrorisme uit. Zo lang de mensheid (media en politiek) niet voor planetair bewustzijn kiezen zal er terrorisme, oorlogen plaats vinden en vernietigd de mensheid zichzelf.

  23 likes
 7. Debunker en de bunker

  De wereld is alleen maar de eigen ervaringswereld, men zit dus altijd vast in de bunker van de eigen ervaringen. Dat is het enige waar directe toegang toe bestaat, tenzij iemand gebruik weet te maken van telepathie. Maar zelfs dan nog zal het verstand van iedere ervaring een verhaal willen maken dat consistent is met de voorgeprogrammeerde, geconditioneerde en aangeleerde overtuigingen en betekenisverlening, waarbij al de rest als incongruent en dus ongewenst of niet aannemelijk wordt ervaren.

  Taal is daarnaast een beperkt hulpmiddel en geeft totaal geen goed beeld van iemands ervaringen omdat het niets anders is dan een systeem van symbolen en abstracte concepten als poging om iets, dat als model in het bewustzijn tevoorschijn komt, te verwoorden naar anderen toe. Dat model van de “werkelijkheid” is niet de eigenlijke werkelijkheid (modellen zijn altijd vereenvoudigingen).

  9 likes
  • Heel mooi verwoord. Telepathie is iets wat mensen van nature kunnen maar is onderdrukt door onze onderdrukkers. In de hogere dimensies communiceren ze met telepathie en symbolen en heeft het in ons onderbewustzijn enorm effect op ons. Onze ware onderdrukkers opereren daarom vanuit een hogere dimensie die wij niet kunnen zien, daarom is het zo effectief. Deze zetten ons vast in de bunker van onze eigen realiteiten in onze eigen tijdlijn welk is verworven in de tijdlijn van de rest. Om los te breken uit jouw eigen bunker is de bunker te zien en de deceptie te doorzien. Dit kan je alleen doen door niet naar de bunker te kijken maar naar jezelf. Iedereen denkt dat de kracht die wij nodig hebben van buiten moet komen echter zit de werkelijke vrije wereld in ons zelf. De perceptie is de bunker. Innerlijke kracht is de debunker.

   7 likes
 8. Manmanman

  Soms denk ik wel eens dat elke daad van terrorisme een aanleiding is om iets te bestempelen als false flag. De toeters en bellen gingen hier weer ronken want het was allemaal weer nep.

  Mensen zijn blind en praten alles en iedere maffe gek maar na zonder ook maar iets te accepteren dat hun argumenten simpelweg onderuit haalt.

  SPIEGELS VERANDEREN VAN KLEUR???? ohnee wacht lichtweerkaatsing.
  AGENT DOOR KOP GESCHOTEN GEEN BLOED???? werd niet eens in zijn hoofd geraakt

  En dan zal ik er vast nog wel een paar vergeten.
  Staat jouw verklaring voor false flag hier niet bij?
  Eventjes opzoeken hier: http://www.lexpress.fr/actualite/societe/charlie-hebdo-les-mauvaises-theories-du-complot_1638858.html

  10 likes
  • Helemaal eens Arnout. Als iets als dit gebeurt (een aanslag, een vliegtuig dat neer stort) dan vliegen binnen 24 uur de complot theorieën en het ‘bewijs’ hiervoor je om de oren.

   Wat bezielt mensen toch om dat te doen? Wat is er zo aantrekkelijk aan de gedachte dat we voor de gek worden gehouden door de politici, de media, etc.?
   De enige verklaring die ik hiervoor kan bedenken is dat je dan diep ongelukkig moet zijn over de samenleving en de plek die je er in hebt.

   4 likes
 9. Wat een onzin CH publiceerde ook ant israelische spotprenten die er niet om logen
  Ik weet in elk geval zeker dat rothschild die niet gaat betalen.
  Religie moet WEG !!!!!

  8 likes
  • Als je eenzijdig bericht speel je je zelf in de kijker. De Rotschilds zijn nog niet gebaad bij eenzijdige berichtgeving… Als je steeds maar één kant van het verhaal belicht kleur je je krant. De Telegraaf is daar een mooi voorbeeld van.
   De Rotschilds willen polarisatie. Als iedereen naar elkaar aan het wijzen is, als zijnde de kl**tzak, heeft niemand oog voor de ‘elite’.

   3 likes
  • @ruud.
   Eens!

   Er is een enorme stap gezet met de Franse revolutie in de eeuw van verlichting! De werkelijke verlichting is bevrijding van de religieuze dogma’s en de elite.
   Een stap werd gezet maar het is nog steeds niet overal doorgedrongen. Oh wee, wat duurt het lang.

   *** Liberté, égalité, fraternité, oftewel Vrijheid, gelijkheid en broederschap. ***

   Er is GEEN ENKEL geloof dat deze waarden eert of navolgt.

   Verlichting ….

   “Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen met mijn leven verdededigen” (Beatrice Hall/Voltaire)

   2 likes
  • Ben ik niet mee eens. Religie moet blijven. Misbruik van religie, dat moet men weren. Wat geloof precies inhoudt, dat moet men leren. Dus de boodschap herkennen en niet letterlijk overnemen. Het zou zonde zijn dat alle wetenschap(want zo zie ik het) zou verdwijnen. Dan worden we nog dommer. Worden feesten afgeschaft. Iedereen 24 uur per dag aan het werk voor het systeem. Iedereen hetzelfde? Dat is precies wat ze willen, want dat is makkelijker om controle te verkrijgen. Worden er geen kinderen meer geboren enz. Geloof is gebaseerd op natuurwetten. Ik geloof in natuurwetten. Mensen moeten gewoon leren dat huidige geloven afstammen van oude culturen. En dat alle verhalen dezelfde boodschap bevat. Het is alleen anders verteld en met andere benamingen. Een mens heeft iets nodig om hoop te behouden. De een doet het met Jezus enz. en de ander op natuurwetten/eigen kompas. Mensen moeten bewust worden en open staan voor een ander, maar die wel in waarde laten. Dat het systeem het graag anders wil, dat moeten we juist zien te voorkomen.

   1 likes
 10. O ja, nu is het plaatje compleet en alles ‘bewezen’.
  Zucht.
  Zoals Roy al zegt; nu de buitenaardsen nog. De ‘het is nooit gebeurd’ en de hologram theorieën heb ik al langs zien komen.

  13 likes
 11. heel mooi verwoord allemaal… heel mooi… heel mooi… heel mooi… MOOI… MOOI

  Maar ik wist het allemaal al….

  Ik zag laatst een groene kabouter. Hij waarschuwde me al dat de we de Rothschilds in de gaten moesten houden.

  11 likes
 12. Wat er is gebeurd is in mijn optiek daadwerkelijk gebeurd. Er wordt een profeet beledigd en dit wordt door sommigen opgevat als heiligschennis.
  Sommige verkopen het met een gedachte, anderen die makkelijker aan wapens kunnen komen verkopen het met doodstraf.

  De wereld is vrij simpel, mits je de waarde van bestaan kan inzien.
  Mocht dit toch moeite opleveren dan vervalt het recht tot bestaan.
  Wie niet is zal nooit zijn, wie was is ooit geweest!

  10 likes
 13. Ik heb een vriendelijk doch dwingend advies voor het merendeel van de reaguurders hier: Bel zsm de crisislijn van het GGZ, ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Door jullie talloze complottheorieën is het wel duidelijk dat er massapsychose heerst op deze website. Wat een stelletje gekken zijn jullie zeg!! #JeSuisCharlie

  9 likes
 14. Het commentaar hier verbaast mij enigszins. Was het over het voorgaande artikel nog zo dat men niet aan zoveel complot theorieën moest doen – en het is toch een vreselijke gebeurtenis- en hou toch eens op met dat argwanen, lees ik hier compleet het tegenovergestelde.
  Het is toch wel ; hoe de wind waait, waait mn jasje.
  Wat is het nu mensen; wel of geen hoax ???
  Make up your mind… In mijn optiek is het een fantastisch opgezet plan, met medewerking van de Mossad, om eens te kijken hoe goed alle beveiligingen van o.m. politie werken.
  Dus een grote landelijke oefening. Maja, ik ben een complotter en ik denk veeeeeeeel te ver en veeeeeeeeeeel te argwanend.
  1 puntje nog – om het niet te verleren – Ga eens met een ( willekeurig ) wapen op iemands hoofd schieten… Wedden dat je dan de bloedspetters op je kleren en overal om je heen ziet.
  Nou, ik heb geen bloed gezien……jullie wel ? GEBRUIK dan i.i.g. je ogen als je hersens het laten afweten.

  7 likes
 15. Puur toeval, niets te zien hier, en kijk vanavond Het Journaal weer voor de speciale versie voor U.

  Het is onlogisch dat de Rothchilds zichzelf aanvallen, en het media-apparaat gebruiken van hun maatjes om iemand anders de schuld te geven.

  Dat gebeurt anders ook nooit.

  /einde sarcasme

  Heeft Ratte weer met zijn hypocriete gezwets als “goede leider” in de picture kunnen staan om de wanprestatie met het MH17 “onderzoek” onder te sneeuwen.
  Ik heb erg veel moeite schuttingtaal te vermijden.

  6 likes
 16. Maffia achtige praktijken zijn altijd al dubieuze werken geweest van mensen door bepaalde families om hun macht te behouden als bankier[s] doen ze door gebeurtenissen zoals in Charlier hebdo te gebruiken en de situatie naar hun voordeel te gebruiken, Een miljoen exemplaren tegen over maar tienduizend exemplaren is een groot verschil, door de gebeurtenissen worden zij groter en dat komt goed uit voor de machthebbers waaronder de bankiers, de media, leiders, van premiers tot priester toe en alle die zo beetje de leiding heeft zullen daarmee hun ego oppoetsen, en staan zij op tv ,de krant, het hele media gebeuren op de voorgrond met een treurige blik hun ego hun macht op te poetsen bij het volk waarin zij leider zijn over hun schaapjes ,[het volk] wat er ook gebeurt zij staan direct te verkondigen , en te preken over het gebeuren wat dat ook mag zijn, de media en communicatie is altijd direct verbonden met deze leiders deze verbondenheid zorgt voor als er wat gebeurt op het toneel van het wereld gebeuren deze gebruiken voor hun image te poetsen, zij staan in de schuinwerpers van de media om hun ego met treurige blikken en vast begaafdheid op te poetsen met dat soort gebeurtenissen, de ene z,n dood de ander zijn brood, het zal echt niet het laatste zijn wat daar in Frankrijk gebeurt er zullen wel meer landen volgen met deze terreur daden , geen land zit er op te wachten , maar als het gebeurt zijn de leiders er als de kippen bij om een graantje van hun ego hun macht te laten zien, zo blijven ook zij in de schijnwerpers, dat doen ze ook graag als er wat gebeurt , het zijn acteurs en de aandacht zullen gebruiken als er iets buiten het boekje van een samenleving gebeurt nodig hebben om op het witte doek hun acteurs talent te toetsen , het zijn artiesten maar dan in een ander jasje verpakt , ook een artiest staat graag in de schijnwerpers van het toneelspel die ze spelen, als er ergens een aanslag gepleegd gaat gebeuren zijn er al mensen die het weten , ze kunnen ingrijpen maar doen het niet , ze zullen deze wel eens goed kunnen gebruiken als er iets gebeurt voor een image hun ego de voordelen en de nadelen leggen ze naast elkaar nee,r heeft het voordeel gewoon laten gebeuren…ze grijpen dan gewoon niet in ze laten het gewoon gebeuren.. daarna bestrijden we het wel vanuit slechte komt dan iets goed voor is dan hun motto..dat mag slachtoffers kosten in deze moderne democratie met al zijn voor en nadelen zal deze ook wel blijven gebeuren.. een samenleving gebouwd op de fundamenten van goed en slecht…die als een cirkel niet is te doorbreken met fundamenten waarop zij gebouwd is zal dat nooit en te nimmer doorbroken worden.. het zijn de fundamenten van ego en macht…

  5 likes
 17. Alle profeten hebben hun volkeren gewaarschuwd voor de einde der tijden.

  De einde der tijden is het laatste tijdperk van de mensheid.

  De verschijning van de antichrist/dajjal wordt omschreven als een van de belangrijke tekens van de Eindtijd.

  Er wordt vermeld dat de eindtijd het systeem van de antichrist/dajjal, het grootste verderf in de wereldgeschiedenis zal zijn.

  Van de schepping van Adam tot de Dag des oordeel is er geen onheil nog groter dan dat van de antichrist/dajjal.

  Er is verwezen naar de antichrist/dajjal, die de mensen massaal afstand zal laten doen van God (religie) en hen zal meesleuren naar ongelukkigheid, onrust, liefdeloosheid, onveiligheid en onrechtvaardigheid, als een van de vele voortekens van het einde van de wereld.

  Op dat moment zullen alle historische ontwikkelen samenvallen en zal het vanuit het Goddelijke plan een grote ontknoping plaatsvinden in de eeuwige strijd tussen de Juistheid en Valsheid. Jezus zal daarbij terugkeren op aarde.

  Het einde der tijden zal gekenmerkt worden door veel misleiding en onduidelijkheid.
  Hier even een aantal voorspellingen/profetieën die eeuwen gelden zij geopenbaard:

  * Waarlijk, voor het Uur (einde der tijden), zullen bedrieglijke jaren zijn

  * – De waarheidlievende zal niet worden geloofd, de leugenaar zal worden geloofd.
  – De betrouwbare zal worden beschuldigd van verraad, de verraderlijke zal worden vertrouwd.
  – De onwijze zal spreken, hij zal spreken over de zaken van het volk (hij wordt de leiding toevertrouwd en hij zal spreken in de naam van het volk).

  * Plotselinge dood zal wijdverspreid zijn.

  * Het moorden zal toenemen.

  * De wereld zal niet vergaan totdat er een dag zal komen waarop de moordenaar niet zal weten waarom hij vermoordt en een vermoorde niet weet waarom hij is gedood.

  * Mensen zullen een ander met respect behandelen, uit angst dat hij hun slecht zal behandelen.

  * Rijkdom zal alleen verdeeld zijn onder de rijken, de armen zullen er niets van krijgen.

  * Voor de laatste dag een periode zal komen, waarin de antichrist/dajjal. anarchie, wanorde en onrecht zal laten heersen…

  3 likes
 18. Alle profeten hebben hun volkeren gewaarschuwd voor de einde der tijden.

  De einde der tijden is het laatste tijdperk van de mensheid.

  De verschijning van de antichrist/dajjal wordt omschreven als een van de belangrijke tekens van de Eindtijd.

  Er wordt vermeld dat de eindtijd het systeem van de antichrist/dajjal, het grootste verderf in de wereldgeschiedenis zal zijn.

  Van de schepping van Adam tot de Dag des oordeel is er geen onheil nog groter dan dat van de antichrist/dajjal.

  Er is verwezen naar de antichrist/dajjal, die de mensen massaal afstand zal laten doen van God (religie) en hen zal meesleuren naar ongelukkigheid, onrust, liefdeloosheid, onveiligheid en onrechtvaardigheid, als een van de vele voortekens van het einde van de wereld.

  Op dat moment zullen alle historische ontwikkelen samenvallen en zal het vanuit het Goddelijke plan een grote ontknoping plaatsvinden in de eeuwige strijd tussen de Juistheid en Valsheid. Jezus zal daarbij terugkeren op aarde.

  Het einde der tijden zal gekenmerkt worden door veel misleiding en onduidelijkheid.
  Hier even een aantal voorspellingen/profetieën die eeuwen gelden zij geopenbaard:

  * Waarlijk, voor het Uur (einde der tijden), zullen bedrieglijke jaren zijn

  * – De waarheidlievende zal niet worden geloofd, de leugenaar zal worden geloofd.
  – De betrouwbare zal worden beschuldigd van verraad, de verraderlijke zal worden vertrouwd.
  – De onwijze zal spreken, hij zal spreken over de zaken van het volk (hij wordt de leiding toevertrouwd en hij zal spreken in de naam van het volk).

  * Plotselinge dood zal wijdverspreid zijn.

  * Het moorden zal toenemen.

  * De wereld zal niet vergaan totdat er een dag zal komen waarop de moordenaar niet zal weten waarom hij vermoordt en een vermoorde niet weet waarom hij is gedood.

  * Mensen zullen een ander met respect behandelen, uit angst dat hij hun slecht zal behandelen.

  * Rijkdom zal alleen verdeeld zijn onder de rijken, de armen zullen er niets van krijgen.

  * Voor de laatste dag een periode zal komen, waarin de antichrist/dajjal. anarchie, wanorde en onrecht zal laten heersen.

  2 likes
 19. De parijse politiechef Helric Fredou, die het onderzoek leidde heeft gisterenavond zelfmoord gepleegd.

  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/01/police-chief-investigating-paris-hebdo-attack-kills-himself-video-3090132.html

  Verder zeg ik niks.

  1 likes
  • Tja, spreekt voor zich. Natuurlijk horen we ook niks meer over al die dooie bankiers… Wie maakt zich er nu nog druk over, het sluit naadloos aan; wie niet voor mij is , is tegen mij…..

   1 likes
 20. zo jammer dit……

  0 likes
 21. die vervelende rotkinderen ook altijd weer aka rotten childs

  0 likes
 22. jullie zijn allemaal gek geworden!

  Verschil tussen bewustwording en wat jullie ermee doen is gigantisch

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers in opstand tegen Macron: ‘Wij zijn wanhopig. Wij geloven niet meer in u’

Nu de Franse lockdown stapje voor stapje ...

woordvoerder

Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...