Het Complot

Charlie Hebdo wordt gedrukt door de Rothschilds

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hun vermogen wordt geschat op vele honderden miljarden tot ruim een biljoen euro, waarmee De Rothschild de rijkste familie ooit zou zijn. Quote sprak in Parijs met een telg uit dit roemruchte geslacht. Ze worden vaak gezien als een gewiekste bankiersclan die – als huisbankiers van overheden en adel, financiers van Europese oorlogen in drie afgelopen eeuwen – zijn belangen in de goud- en diamantindustrie zou misbruiken om politieke macht te vergaren en economische belangen te versterken.

Het immense kapitaal en de familiebezittingen zijn veilig opgeborgen in een ingewikkeld netwerk van bedrijven, stichtingen en buitenlandse postbusfirma’s. En de baronnen en baronessen zelf houden de kaken al eeuwenlang stijf op elkaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De aanslag op het Franse satirische magazine Charlie Hebdo heeft veel losgemaakt. Het weekblad is ondergebracht bij de Franse krant Libération, die sinds kort in handen is van de familie De Rothschild.

Redacteuren van Charlie Hebdo hebben vrijdagochtend hun intrek genomen op de redactie van de krant. De volgende editie van het tijdschrift komt volgende week uit in een oplage van één miljoen, terwijl er normaal enkele tienduizenden exemplaren over de toonbank gaan.

Charlie Hebdo wordt gedrukt door de Rothschilds
Édouard de Rothschild (Reuters)

“Er is behoorlijk wat discussie geweest over de overname door mijn oom Édouard baron de Rothschild,” zei Philippe baron de Rothschild. “Sommige familieleden wilden de aankoop blokkeren, omdat het medium ons een politieke kracht zou maken. Dat willen wij koste wat kost voorkomen. Wij hebben niets met politiek, of in elk geval niet naar buiten toe. Uiteindelijk zijn de critici in de familie overstemd. Die moeten zich nu bij de wens van de meerderheid neerleggen.”

De Rothschilds zijn al 300 jaar oppermachtig in de bankierswereld. De oprichter van de familiedynastie, Mayer Amschel Rothschild, werd in de 18e eeuw geboren in het Joodse getto van Frankfurt en vocht zichzelf omhoog tot middelgrote bankier.

Het echte succes kwam toen de stamvader van het geslacht zijn vijf zoons naar vijf Europese hoofdsteden stuurde om nieuwe zakelijke contacten op te doen bij regeringen en aan de hoven van koningen en prinsen. Dat netwerk groeide uit tot één van de machtigste financiële syndicaten ooit.

Zo financierde de bankdynastie de oorlogen van Napoleon en de inrichting van nieuw gevormde staten na het Verdrag van Wenen. De Oostenrijkse keizer gaf vier broers in 1815 de titel van baron. Zestig jaar later mocht ook de Britse tak van de familie dat adellijke predicaat dragen.

[Quote]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
9 jaren geleden

Worden we dan niet Wereldwijd voor de gek gehouden en moet je niet aan alles twijfelen ?

911 zoals zelfs de wel zogenaamd ontwetenden al niet meer kunnen Debunken, de Boston Maraton en Sandy Hook waren False Flags daar is genoeg bewijs voor dat we voorgelogen werden en niet zo,n beetje ook , de domoren lieten zelfs een zogenaamd slachtoffer Noah Pozner zelfs 2 keer sterven .

Over wat er in de rest van de wereld nu gebeurt dat weet u zelf , of zie ik ze alleen vliegen ?

Beste Medemensen is het echt zo raar om niet meteen alles als zoete koek aan te nemen terwijl er bewijs volop aanwezig is dat we belazerd worden ?

Debunkers , zeg eens dat dit niet klopt wat hier staat dus probeer ons niet voor gek te verklaren want er klopt gewoon bij jezelf iets niet in je redenatie dat wij weer gelijk in complotten geloven want daar is alle reden voor .

De hele geschiedenis die ons wijsgemaakt is klopt niet om ons in een sprookje te laten geloven om ons beter te controleren , wat klopt er eigenlijk wel kun je je beter afvragen dus wat meer respect voor degene die de waarheid willen achterhalen wat in het belang is van al de mensen op de wereld , of wil je zelf wel graag belazerd worden misschien ,bewijzen daarvan genoeg ! ik begrijp jullie niet ?

Proves the organization was involved in a major historical cover up of evidence showing giants human

http://worldnewsdailyreport.com/smithsonian-admits-to-destruction-of-thousands-of-giant-human-skeletons-in-early-1900s/

Henk de Groot
Henk de Groot
9 jaren geleden

“Geef me de controle over het geld van een staat en het kan me niet schelen wie de wetten van dat land bedenkt.” —Mayer Amschel Bauer Rothschild (1744-1812)

“Indien mijn zonen geen oorlog nodig hebben, dan komt die er ook niet.” —Gutle Schnapper Rothschild (1753-1849)

“Het maakt mij niet uit welke marionet op de troon van Engeland wordt gezet om over het rijk te heersen waarin de zon nooit ondergaat. De man die de geldvoorraad van Engeland controleert, controleert het Britse rijk en ik heb die controle over geld.” —Nathan Mayer Rothschild (1777-1836)


Veel mensen nemen genoegen met onbenulligheden zoals rijkdom,
roem, comfort en sociaal aanzien. Deze doelen zijn veel te
bescheiden in vergelijking met datgene wat werkelijk mogelijk is.
— Anton Lichtenaner

Ivy
Ivy
9 jaren geleden

Hoppa, zie je nou dat het allemaal NEP is. Slachtoffers en daders zijn allemaal fictie! Iedereen doet zielig om slachtoffers die nooit bestaan hebben. Het is allemaal een dikke vette hoax. Uuh ja maar moslims zijn toch gek in hun geloof? Ooh ja, waarom heeft de dader achter zijn bivakmuts dan een blanke huid? Uuuh omdat het nep is, daarom. Vraag jezelf eens af waarom je alles klakkeloos gelooft wat ze je aan plaatjes en filmpjes laten zien op TV. Die Rothchilds beheren de gehele media en bepalen zij wat ze willen dat jij ziet. Ze houden ons voor de gek. Ze kunnen niet direct mensen doden tegen hun vrije wil omdat ze dan direct karma oplopen. Vrije wil is een universele wet, daarom moeten ze ons eerst voor de gek houden zodat wij uit ons zelf onze vrije wil opgeven. Op die manier zorgen wij mensen er uit vrije wil voor dat hun agenda wordt nageleeft. Ze gebruiken onze eigen vrije wil om ons eigen graf te graven. Het is heel sluw hoe ze dat doen.
Ze laten ook expres zien dat het nep is, dat doen ze heel ondoorzichtig en subliem maat op die manier hebben ze jou via het onderbewustzijn gewaarschuwd. Als de mensen het dan niet zien geven ze officieel volgens het universum hun vrije wil op.
Zo werkt het, daarom is het belangrijk dat we dit zien. Het is de enige manier om dit soort acties te stoppen en de manier om los te breken uit de halucinatie en mind control van de schaduw elite.

rop
rop
9 jaren geleden

Maffia achtige praktijken zijn altijd al dubieuze werken geweest van mensen door bepaalde families om hun macht te behouden als bankier[s] doen ze door gebeurtenissen zoals in Charlier hebdo te gebruiken en de situatie naar hun voordeel te gebruiken, Een miljoen exemplaren tegen over maar tienduizend exemplaren is een groot verschil, door de gebeurtenissen worden zij groter en dat komt goed uit voor de machthebbers waaronder de bankiers, de media, leiders, van premiers tot priester toe en alle die zo beetje de leiding heeft zullen daarmee hun ego oppoetsen, en staan zij op tv ,de krant, het hele media gebeuren op de voorgrond met een treurige blik hun ego hun macht op te poetsen bij het volk waarin zij leider zijn over hun schaapjes ,[het volk] wat er ook gebeurt zij staan direct te verkondigen , en te preken over het gebeuren wat dat ook mag zijn, de media en communicatie is altijd direct verbonden met deze leiders deze verbondenheid zorgt voor als er wat gebeurt op het toneel van het wereld gebeuren deze gebruiken voor hun image te poetsen, zij staan in de schuinwerpers van de media om hun ego met treurige blikken en vast begaafdheid op te poetsen met dat soort gebeurtenissen, de ene z,n dood de ander zijn brood, het zal echt niet het laatste zijn wat daar in Frankrijk gebeurt er zullen wel meer landen volgen met deze terreur daden , geen land zit er op te wachten , maar als het gebeurt zijn de leiders er als de kippen bij om een graantje van hun ego hun macht te laten zien, zo blijven ook zij in de schijnwerpers, dat doen ze ook graag als er wat gebeurt , het zijn acteurs en de aandacht zullen gebruiken als er iets buiten het boekje van een samenleving gebeurt nodig hebben om op het witte doek hun acteurs talent te toetsen , het zijn artiesten maar dan in een ander jasje verpakt , ook een artiest staat graag in de schijnwerpers van het toneelspel die ze spelen, als er ergens een aanslag gepleegd gaat gebeuren zijn er al mensen die het weten , ze kunnen ingrijpen maar doen het niet , ze zullen deze wel eens goed kunnen gebruiken als er iets gebeurt voor een image hun ego de voordelen en de nadelen leggen ze naast elkaar nee,r heeft het voordeel gewoon laten gebeuren…ze grijpen dan gewoon niet in ze laten het gewoon gebeuren.. daarna bestrijden we het wel vanuit slechte komt dan iets goed voor is dan hun motto..dat mag slachtoffers kosten in deze moderne democratie met al zijn voor en nadelen zal deze ook wel blijven gebeuren.. een samenleving gebouwd op de fundamenten van goed en slecht…die als een cirkel niet is te doorbreken met fundamenten waarop zij gebouwd is zal dat nooit en te nimmer doorbroken worden.. het zijn de fundamenten van ego en macht…

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x