Buitenland

Pepijn van Houwelingen waarschuwt: hierom mag Oekraïne nooit lid worden van de Europese Unie

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Regeren is vooruitzien, zeggen de kartelpolitici. Alleen, dat kunnen ze niet en sterker nog, dat willen ze niet. Dat zien we het duidelijkst rond de situatie in Oekraïne, stelt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Forum voor Democratie waarschuwt daar al sinds 2016 voor. “Wat gebeurt er als dit [Oekraïne-verdrag] wordt aangenomen? Dan ontstaat er zo’n chaos en zo’n crisis in Oekraïne, die volstrekt voorzienbaar was geweest, dat op een gegeven moment – net als met de eurocrisis – Europa gevraagd wordt om dan toch in godsnaam maar het land op te nemen. Dat is de langetermijnstrategie,” zei FVD-voorman Thierry Baudet op 2 maart 2016.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Opmaat naar lidmaatschap

Het verdrag dat Nederland zes jaar geleden heeft gesloten met Oekraïne was wel degelijk een opmaat naar lidmaatschap. Maar daar eindigt het niet mee, want we hebben nu ook een oorlog, onder andere vanwege dit verdrag, met Rusland, waarschuwt Van Houwelingen.

Die oorlog dreigt nu onze oorlog te worden. EU-baas Von der Leyen heeft gezegd dat Oekraïne kandidaat-lid wordt. “Niet alleen dat, we worden ook nog een oorlog ingerommeld met Rusland,” aldus Van Houwelingen. Vrijdag zei premier Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie: “Die oorlog daar is de onze.”

We moeten er alles aan doen om dat te voorkomen

“Nee, dit is niet onze oorlog, maar het wordt wel onze oorlog als Oekraïne lid wordt van de EU,” benadrukt Van Houwelingen. “Volgens het Verdrag van Lissabon, dat we in 2005 als Nederlandse bevolking massaal hebben afgewezen in een referendum, moeten Europese landen elkaar net zoals bij de NAVO verdedigen in het geval van een militaire aanval.”

“Dus als Oekraïne lid wordt van de EU is Nederland formeel in staat van oorlog met Rusland. We moeten er alles aan doen om dat te voorkomen en daarom mag Oekraïne nooit lid worden van de Europese Unie,” stelt Van Houwelingen.

4.8 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Geachte Heer P. van Houwelingen,

Alles gaat voorlopig zéér voorspoedig.. President Biden heeft al zijn Fiches ingezet op Oekraïne, vervolgens zijn hand ernstig overspeeld, gegokt & verloren…Het feit dat het Oekraïense leger op dit moment nog overeind staat is een groot wonder…eerlijk is eerlijk…dit wordt Custer’s Last-Stand.. Oekraïne bij de EU?! Na dat Oekraïne-Referendum is dit denk ik precies waar het Nederlandse Volk op zat te wachten….Nog een Corrupt EU-land erbij, daar hebben we er gelukkig nog niet genoeg van…het door Uncle Shmuel, het Keizerrijk der Leugens, das Viertes Euro-Reich geleverde (geavanceerde) Wapentuig wordt door de OekroNazis inmiddels volop ingezet om de Burgerbevolking in de Oekraïne & op het ogenblik vooral in Donetsk, te beschieten…De Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie Bombardeert nu eenmaal het liefste Bruiloften & Partijen, getuige het Megalomane aantal Burgerslachtoffers & Collateral Damage in Irak, Afghanistan, Syrië, Yemen om maar een paar recente gevallen van Zware Oorlogsmisdaden & Terrorisme begaan door de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie

Generalleutnant Ingo “Göring” Gerhartz von de Luftwaffe von der Nazi-Wehrmacht zegt dat Rusland voorbereid moet zijn op een Nucleaire Aanval als Rusland als eerste haar RS-28 S Son of Satan lanceert…deze Pseudo-Generalleutnant snapt net als al die andere NATO-Puppets geen reet van de Russische Militaire doctrine…Orthodox Christelijk Rusland zal NOOIT of te nimmer als eerste haar Hypersonische Nucleaire Wapenarsenaal inzetten…laat die Luciferiaanse AngloZioNazis met hun NATO-NWO maar beginnen….Conventioneel zal er zo’n gigantische Slachting onder NAVO-Personeel plaatsvinden in die eerste week van een Oorlog met Rusland, dat Uncle Shmuel zich genoodzaakt zal zien à la Jimmy Jones, collectief zelfmoord te plegen Mutual Assured Destruction (MAD)…Uncle Shmuel krijgt in dat geval het Nucleaire Visitekaartje van Poetin & gratis en voor niets een enkele reis naar de Hel….Wat we heden allemaal aanschouwen zijn de Laatste stuiptrekkingen van het Beest in zijn Finale Doodsstrijd….grab your popcorn & enjoy the Show….de onvermijdelijke Ondergang van dat eeuwenoude Nazi-Keizerrijk…hun Unipolaire Wereldheerschappij is Dood…Lang leve de Multipolaire Wereld!

https://youtu.be/Lk8h9KoEmlc

K. Onmacht
K. Onmacht
1 jaar geleden

Rutte en 4 plus alle 2e en 1e Kamerleden van de kartelpartijen persoonlijk aansprakelijk stellen voor alle negatieve gevolgen. Een dergelijke besluitvorming druist in tegen de wil van het volk en is gelijk te stellen aan landverraad.

H.J
H.J
1 jaar geleden

Er moet een eerlijke rechter zijn in Nederland, die de handelswijze van Rutte tegen het licht gaat houden.
Als Oekraïne lid wordt van de EU is het gedaan met Nederland en de dader heet RUTTE.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Je hebt niks en je zult blij zijn.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x