Gezondheid

Voorkomen is beter dan genezen

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na het uitkomen en lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers er niets van wil weten.

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.

Het boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten is hier verkrijgbaar.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

Tijdens een bezoek aan een chirurg voor een liesbreuk operatie .Zei de dokter.In ieder zieken huis werken 2 soorten chirurgen Slagers en Edel slagers maar je treft het ik ben Edel slager.En een huisdokter zei eens als ik geen 200.000 netto per jaar verdien kap ik er mee.Als dit de trend is in de gezondheid,s zorg ,is het slecht gesteld met die z,g zorg.Meer als 50 % zal ook de chemokuur weigeren!

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.
——————————————-
en als we dat boek hebben gelezen en dan?? komt de waarheid dan boven tafel? net als boeken over aliens ??enz; komt dan de waarheid boven tafel?? nee dus! lynchen die farmaceutische spelers,hang them high on the biggest tree we can find,misschien helpt dat,ze nemen ons gewoon in de maling.

Mar
Mar
9 jaren geleden

In Amerika alleen al wordt er dik 160 miljard dollar verdiend aan medicijnen voor kanker… De pharmaceutische industrie creeërt geen geneesmiddelen, maar klanten…

Iedereen vond Angelina Jolie toen wel een traantje en een applaus waard na het preventief verwijderen van haar (kankervrije) borsten, maar wat je niet hoort is de miljoenen-deal die ze daarover heeft gesloten. Voor elke vrouw die preventief borst-onderzoeken laat doen, wordt weer een enorm bedrag aan verdiend. En wie kan die dames beter aansporen dan een mega-bekende filmster??? Er zijn genoeg middelen tegen kanker, alleen hoor/lees je daar weinig over, omdat het vaak ‘alternatieve’ geneeskunde betreft. En als de farmaceutische industrier ergens wel een hekel aan heeft… 😉

365Y
365Y
9 jaren geleden

& Pietje Bell , ook dokters zijn door hun opleiding uiteindelijk aan de farmacheutische industrie overgeleverd omdat ze geen mogelijkheden meer krijgen om de zaken / ziekten en de antwoorden hiertegen zelf uit te zoeken, dit komt vooral omdat er mensen zijn die deze experimentele ervarings richting bij voorbaat al afkeuren .. en dat overtuigen ze anderen lang niet alleen om ervarings – redenen … maar redenen waarvan we wel weten waarom ze dat doen . Toch mogen wij, en als medici die ziekten willen begrijpen die natuurlijke en holistische mogelijkheid niet bij voorbaat dan ook maar volgzaam afkeuren !

Voor dokters, specialisten en met alle onervarenheid ook in de verzorgende sectoren zouden alle onderzoeken, en met name de alternatieve ofwel traditionele onderzoeken – die in de leerfase zijn voor het begrijpen van aandoeningen die nog niet genezen kunnen worden, moeten wensen om te experimenteren met ondersteuning van ( hen met een bezoedelde en asociale behoefte ) zijnde vrijwilligers, de verzekeraars en weldoeners .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x