Homepagina » Gezondheid » Voorkomen is beter dan genezen
Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen

Na het uitkomen en lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers er niets van wil weten.

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.

Het boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten is hier verkrijgbaar.

Gerelateerd:

 Vond je dit waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. In Amerika alleen al wordt er dik 160 miljard dollar verdiend aan medicijnen voor kanker… De pharmaceutische industrie creeërt geen geneesmiddelen, maar klanten…

  Iedereen vond Angelina Jolie toen wel een traantje en een applaus waard na het preventief verwijderen van haar (kankervrije) borsten, maar wat je niet hoort is de miljoenen-deal die ze daarover heeft gesloten. Voor elke vrouw die preventief borst-onderzoeken laat doen, wordt weer een enorm bedrag aan verdiend. En wie kan die dames beter aansporen dan een mega-bekende filmster??? Er zijn genoeg middelen tegen kanker, alleen hoor/lees je daar weinig over, omdat het vaak ‘alternatieve’ geneeskunde betreft. En als de farmaceutische industrier ergens wel een hekel aan heeft… 😉

  1 likes
 2. Ja, want de mens (en alles wat leeft en bezield is, dus ook de planten en dieren) is meer dan uitsluitend een mechanisch concept, dat technisch wordt onderzocht door “deskundigen = wetenschappers”. Deze zichzelf noemende “klinische wetenschappers” kunnen ook alleen maar vanuit hun individuele bewustzijn handelingen verrichten en mogelijkheden onderzoeken. Maar zoals al vaker geschreven: “We zijn allemaal wetenschappers”, maar dan van een andere soort. Wij zijn wetenschappers, die een innerlijk weten hebben en dientengevolge scheppen en omgekeerd o.b.v. waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde.

  “Wetenschappers”, die uitsluitend de mens bekijken als mechanisch instrument en geen greintje besef hebben van het individuele bewustzijn van die mens, dat ontleend is aan het Goddelijke bewustzijn, en dus ook NOOIT in het bewustzijn als zodanig een kijkje kunnen nemen, zijn in mijn ogen de grootste criminelen, die hier op deze planeet rondlopen, wanneer ze uitspraken doen op basis van ‘hun’ wetenschappelijk onderzoek.

  1 likes
 3. Tijdens een bezoek aan een chirurg voor een liesbreuk operatie .Zei de dokter.In ieder zieken huis werken 2 soorten chirurgen Slagers en Edel slagers maar je treft het ik ben Edel slager.En een huisdokter zei eens als ik geen 200.000 netto per jaar verdien kap ik er mee.Als dit de trend is in de gezondheid,s zorg ,is het slecht gesteld met die z,g zorg.Meer als 50 % zal ook de chemokuur weigeren!

  0 likes
 4. Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.
  ——————————————-
  en als we dat boek hebben gelezen en dan?? komt de waarheid dan boven tafel? net als boeken over aliens ??enz; komt dan de waarheid boven tafel?? nee dus! lynchen die farmaceutische spelers,hang them high on the biggest tree we can find,misschien helpt dat,ze nemen ons gewoon in de maling.

  0 likes
 5. & Pietje Bell , ook dokters zijn door hun opleiding uiteindelijk aan de farmacheutische industrie overgeleverd omdat ze geen mogelijkheden meer krijgen om de zaken / ziekten en de antwoorden hiertegen zelf uit te zoeken, dit komt vooral omdat er mensen zijn die deze experimentele ervarings richting bij voorbaat al afkeuren .. en dat overtuigen ze anderen lang niet alleen om ervarings – redenen … maar redenen waarvan we wel weten waarom ze dat doen . Toch mogen wij, en als medici die ziekten willen begrijpen die natuurlijke en holistische mogelijkheid niet bij voorbaat dan ook maar volgzaam afkeuren !

  Voor dokters, specialisten en met alle onervarenheid ook in de verzorgende sectoren zouden alle onderzoeken, en met name de alternatieve ofwel traditionele onderzoeken – die in de leerfase zijn voor het begrijpen van aandoeningen die nog niet genezen kunnen worden, moeten wensen om te experimenteren met ondersteuning van ( hen met een bezoedelde en asociale behoefte ) zijnde vrijwilligers, de verzekeraars en weldoeners .

  0 likes
 6. Belangrijk is dat onze gezonde cellen voldoende zuurstof krijgen om kanker eventueel te voorkomen. NB. is dat het afgelopen 20 jaar het zuurstofgehalte in ons atmosfeer met bijna de helft aan percentage is gedaald. Geen wonder dat er dus steeds meer mensen kanker krijgen.

  0 likes
 7. [quote name=”Claire”]Belangrijk is dat onze gezonde cellen voldoende zuurstof krijgen om kanker eventueel te voorkomen. NB. is dat het afgelopen 20 jaar het zuurstofgehalte in ons atmosfeer met bijna de helft aan percentage is gedaald. Geen wonder dat er dus steeds meer mensen kanker krijgen.[/quote]

  da’s nonsens. Als dat zo was liepen we hier niet meer rond.

  0 likes
 8. Mevrouw Angelina Jolie heeft uit voorzorg (prophylaxe) haar borsten operatief laten verwijderen, zodat de kans kleiner is, dat zij op basis van het bij haar gevonden specifieke ‘gen’, borstkanker krijgt. Niet tante Truus, maar een celebrity is met haar besluit wereldnieuws geworden en daarmee tegelijkertijd boegbeeld voor de kankerbehandeling in de wereld.

  Zeg ik hiermee iets verkeerds? Stoot ik hiermee mensen tegen de borst (oei, nu lijkt het zelfs cynisch te worden). Het zou zo maar kunnen (maar is absoluut niet mijn intentie/bedoeling), maar vanuit mijn individuele opvattingen/ervaringen/bewustzijn schrijf ik hieronder verder.

  Het werd me weer eens al te duidelijk hoe crimineel de wereld in elkaar steekt. In dit geval dus de medische wereld (alweer????!!!!!!). Op basis van “medisch-wetenschappelijk” onderzoek verwerkt volgens statische (door de mens te manipuleren) gegevens, kunnen medici nu ook al voorspellen hoe je doodgaat. De mens is in de medische industrie niet meer dan een robot, waaraan je sleutelt, snijdt, pillen toevoegt om het leven in balans te houden. Welk leven en welke balans????????? Nou het gezonde leven, dat “medisch-wetenschappelijke” onderzoekers voor ogen staat en volgens hun kennis en kunnen de mensheid dient te worden opgedrongen.

  Angst is nog steeds de grootste verlammende factor om datgene te doen, wat elk individu vanuit Goddelijk/individueel bewustzijn in zijn/haar leven mag doen. En het prediken van angst is inmiddels een nieuwe religie geworden, toch?

  0 likes
 9. Dit zootje “wetenschappers” is blijkbaar alleen maar in staat om onzekerheden mede te delen, maar had vanuit een groter perspectief wellicht ook eens echte ware, eerlijke, zuivere en dus Liefdevolle mededelingen kunnen doen. Maar helaas pindakaas. De huidige wetenschap kent geen Liefde en is uitsluitend kil en angstzaaiend. Het maakt niet uit op welk terrein wetenschap zich begeeft. Want ‘de een zijn dood is de ander zijn brood’ en dit levert verschrikkelijke grote sommen geld op, toch? En als je geen ziekte hebt, vinden we deze uit en stellen hier weer een ‘gezondmakend’ programma (bijv. vaccinaties) tegenover, zodat de geldstroom blijft lopen. Iedereen blij, toch?

  Dat mensen besluiten om hun lichaam, als drager van individueel bewustzijn, operatief te laten behandelen, zoals Angelina Jolie, is hun goed recht. Vreselijk jammer, dat zij door de “medische wetenschap” worden geëtiketteerd als zijnde een ‘risico’ voor zichzelf. Deze misdadige opmerking van diezelfde “wetenschap” valt in hetzelfde rijtje als de opmerking: “U heeft nog zoveel tijd om te leven. We kunnen niets meer voor u doen”. Helaas vaak letterlijk als ‘dooddoener’ geldend.

  0 likes
 10. Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers er niets van wil weten.”

  Ik weet het niet hoor maar, het kan toch niet zo zijn, dat er nooit maar dan ook nog nooit in al die jaren niemand is gekomen geen dokter of specialist met geweten om de waarheid te vertlellen…hierover???
  Dus elk dokter en specialisten spelen onder ee hoedje met de farmaceuten decennia lang en het zijn allemaal geldwolfen en oplichters ?. houden patiënten voor de gek alleen maar om geld????
  Ze doen heus wel goede en oprechte dingen !

  0 likes
 11. [quote name=”Harrie H. Braam”]Dit zootje “wetenschappers” is blijkbaar alleen maar in staat om onzekerheden mede te delen, maar had vanuit een groter perspectief wellicht ook eens echte ware, eerlijke, zuivere en dus Liefdevolle mededelingen kunnen doen. Maar helaas pindakaas. De huidige wetenschap kent geen Liefde en is uitsluitend kil en angstzaaiend. Het maakt niet uit op welk terrein wetenschap zich begeeft. Want ‘de een zijn dood is de ander zijn brood’ en dit levert verschrikkelijke grote sommen geld op, toch? En als je geen ziekte hebt, vinden we deze uit en stellen hier weer een ‘gezondmakend’ programma (bijv. vaccinaties) tegenover, zodat de geldstroom blijft lopen. Iedereen blij, toch?

  Dat mensen besluiten om hun lichaam, als drager van individueel bewustzijn, operatief te laten behandelen, zoals Angelina Jolie, is hun goed recht. Vreselijk jammer, dat zij door de “medische wetenschap” worden geëtiketteerd als zijnde een ‘risico’ voor zichzelf. Deze misdadige opmerking van diezelfde “wetenschap” valt in hetzelfde rijtje als de opmerking: “U heeft nog zoveel tijd om te leven. We kunnen niets meer voor u doen”. Helaas vaak letterlijk als ‘dooddoener’ geldend.[/quote]
  Wat wil je nu eigenlijk zeggen met dit grootse betoog? Sta je achter dit artikele of niet?

  0 likes
 12. @ Harrie H. Braam: Ik ben het helemaal met je eens…Ikzelf heb de overtuiging dat een mens niet dit soort ziektes hoort te krijgen. Maar de medische wereld weet dat de mens wordt wat hij denkt. Daarom al die manipulaties, op t.v., in tijdschriften, kranten en ga zo maar door. Als je iemand maar vaak genoeg verteld dat je door het één of ander goed ziek kunt worden, worden zij dat ook; ze tonen daar dan het liefst ook de vreselijkste beelden bij. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die door hebben dat je deze manipulaties ook kunt weigeren.

  Ikzelf heb (een zware vorm van)reuma bij mezelf genezen omdat ik besefte dat ik geestelijk uit mijn evenwicht was. Toen ik eenmaal mijn geestelijke evenwicht weer terug had, was mijn reuma genezen. En zo heb ik nog 2 andere (z.g. ongeneeslijke)kwalen ZELF genezen. Het geld is de boosdoener en het wordt tijd dat de hele wereld zichzelf gaat genezen van deze boosdoener.

  Wanneer er dan eindelijk iemand op staat en zegt dat we met z’n allen voor de gek worden gehouden dan wordt hij/zij niet geloofd en verketterd. We zijn gehersenspoeld en zijn een soort slaven van de op geldbeluste farmaceutische wereld geworden. En er is geen grotere slaaf dan een slaaf die niet weet dat hij een slaaf is.

  Wordt wakker mensen!!

  0 likes
 13. Met de ziekte kanker heb ik persoonlijk gelukkig geen ervaring. Ik heb het wel in mijn omgeving gezien en meegemaakt hoe er mee wordt omgegaan door de mensen die grotendeels nog verbonden zijn aan de reguliere wetenschap. En juist deze wetenschap is verouderd, zij is mechanisch. En als ik dat als leek weet dat een mens veel meer is dan dat er te zien is zouden die gestudeerde mensen het toch zeker moeten weten. Mijn arts zei tegen mij: “Het brein is ingewikkeld, daar weten we nog lang niet alles van, maar het hart is heel eenvoudig dat pompt alleen bloed en zuurstof door ons lichaam.” Nou ik kan haar vertellen dat elke cel in je lichaam heel precies weet wat zijn of haar taak is, als dat geen geheugen is. Je ziel weet precies waarvoor je hier op aarde bent, daarom is het zo belangrijk contact te leggen met je ziel. En iedere CEL van je lichaam heeft contact met je Ziel. Wij zijn geen machine maar wij zijn onderdeel van de natuur. Natuur dat zijn wij. En zolang als ze in die oude wetenschap blijven hangen blijft hun zienswijze mechanisch. En dat is geen menselijke benadering. De nadruk wordt op ziekte gelegd, terwijl gezondheid voorop moet worden gesteld, want wat aandacht krijgt groeit. En gezondheid verdiend aandacht, niet de ziekte, en dit alles voor ons bestwil? Ze kijken naar cijfers en statistieken en gaan zo aan de menszelf voorbij, ten gunste van de economie. Een mens heeft een ziel, is een verkeerd gezegde, een mens is een ziel met een aards lichaam, een lichaam wat respect verdiend. Ziekte, eigenlijk is elke ziekte een symptoom, want het wil zeggen dat er iets mis is, met het mooie systeem wat mens heet. Maar als ze in de reguliere het hart nog steeds zien als alleen maar een pomp, lopen ze daar wel ver achter, terwijl nieuwe zienswijzen overal voor het grijpen liggen. Tegen de arts van die “pomp” heb ik bij het weggaan gezegd: “Ik hoop voor u dat u uw hart spoedig weer vindt.”

  0 likes
 14. Bij de wereld draait door zat een oncoloog die wilde het woord complimentaire geneeskunde weg hebben, want het was toch nergens goed voor en dat zegt een oncoloog die zelf bezig is met de grootste kwakzalverij van deze wereld, een hoer van de farma-industrie.

  0 likes
 15. [quote name=”Jippiiiiiiiii!”]Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers er niets van wil weten.”

  Ik weet het niet hoor maar, het kan toch niet zo zijn, dat er nooit maar dan ook nog nooit in al die jaren niemand is gekomen geen dokter of specialist met geweten om de waarheid te vertlellen…hierover???
  Dus elk dokter en specialisten spelen onder ee hoedje met de farmaceuten decennia lang en het zijn allemaal geldwolfen en oplichters ?. houden patiënten voor de gek alleen maar om geld????
  Ze doen heus wel goede en oprechte dingen ![/quote]
  de meesten zijn ook gehersenspoeld tijdens hun studies uiteraard!
  toen ik mijn tandarts vroeg of fluor goed of slecht was en ze vroeg waarom ik dat wilde weten legde ik haar het fluorverhaal uit en ze had hier nog nooit over gehoord en uiteraard verdedigde zij het gebruik ervan omdat het goed was voor de tanden zogegzegd..

  0 likes
 16. Kijk eens naar dit filmpje over kankeronderzoek in Canada (het is wel in het Engels) Dat zal een boel duidelijk maken.
  http://www.1001filmpjes.nl/een-middel-om-kanker-te-genezen/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

elektrische auto

Reparatie elektrische auto tot 10 keer duurder: ‘Vaak onnodig’

Een elektrische auto is veel duurder om ...

mh17

Nieuwste onthullingen MH17 desastreus voor Rutte. Volg de ontknoping

Dat het Nederlandse onderzoek naar de MH17-ramp ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.