Gezondheid

Voorkomen is beter dan genezen

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na het uitkomen en lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers er niets van wil weten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.

Het boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten is hier verkrijgbaar.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Tijdens een bezoek aan een chirurg voor een liesbreuk operatie .Zei de dokter.In ieder zieken huis werken 2 soorten chirurgen Slagers en Edel slagers maar je treft het ik ben Edel slager.En een huisdokter zei eens als ik geen 200.000 netto per jaar verdien kap ik er mee.Als dit de trend is in de gezondheid,s zorg ,is het slecht gesteld met die z,g zorg.Meer als 50 % zal ook de chemokuur weigeren!

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.
——————————————-
en als we dat boek hebben gelezen en dan?? komt de waarheid dan boven tafel? net als boeken over aliens ??enz; komt dan de waarheid boven tafel?? nee dus! lynchen die farmaceutische spelers,hang them high on the biggest tree we can find,misschien helpt dat,ze nemen ons gewoon in de maling.

Mar
Mar
10 jaren geleden

In Amerika alleen al wordt er dik 160 miljard dollar verdiend aan medicijnen voor kanker… De pharmaceutische industrie creeërt geen geneesmiddelen, maar klanten…

Iedereen vond Angelina Jolie toen wel een traantje en een applaus waard na het preventief verwijderen van haar (kankervrije) borsten, maar wat je niet hoort is de miljoenen-deal die ze daarover heeft gesloten. Voor elke vrouw die preventief borst-onderzoeken laat doen, wordt weer een enorm bedrag aan verdiend. En wie kan die dames beter aansporen dan een mega-bekende filmster??? Er zijn genoeg middelen tegen kanker, alleen hoor/lees je daar weinig over, omdat het vaak ‘alternatieve’ geneeskunde betreft. En als de farmaceutische industrier ergens wel een hekel aan heeft… 😉

365Y
365Y
10 jaren geleden

& Pietje Bell , ook dokters zijn door hun opleiding uiteindelijk aan de farmacheutische industrie overgeleverd omdat ze geen mogelijkheden meer krijgen om de zaken / ziekten en de antwoorden hiertegen zelf uit te zoeken, dit komt vooral omdat er mensen zijn die deze experimentele ervarings richting bij voorbaat al afkeuren .. en dat overtuigen ze anderen lang niet alleen om ervarings – redenen … maar redenen waarvan we wel weten waarom ze dat doen . Toch mogen wij, en als medici die ziekten willen begrijpen die natuurlijke en holistische mogelijkheid niet bij voorbaat dan ook maar volgzaam afkeuren !

Voor dokters, specialisten en met alle onervarenheid ook in de verzorgende sectoren zouden alle onderzoeken, en met name de alternatieve ofwel traditionele onderzoeken – die in de leerfase zijn voor het begrijpen van aandoeningen die nog niet genezen kunnen worden, moeten wensen om te experimenteren met ondersteuning van ( hen met een bezoedelde en asociale behoefte ) zijnde vrijwilligers, de verzekeraars en weldoeners .

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x