CoronaBinnenland

Diepgravend Wob-onderzoek: ‘De avondklok werkte niet, heeft nooit gewerkt en dat wist men’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Uit diepgravend Wob-onderzoek blijkt dat voor de invoering van de avondklok geen enkele epidemiologische en wetenschappelijke onderbouwing was, maar toch kwam hij er.

Een schokkend detail: de NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) wilde de avondklok niet te snel versoepelen ‘omdat dit de vraag kan oproepen of de inzet hiervan wel nodig is geweest’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Onderzoeksjournalist Patrick Savalle zegt hierover: “Een voor velen onbekende veiligheidsdienst had in Nederland een grote vinger in de pap bij de pandemierespons van ons land. Organisaties als de NCTV hebben in een rechtstaat geen plek, ze passen meer in DDR-achtige staatsstructuren.”

Aangifte

“Dit is waarom ik aangifte heb gedaan,” voegt Viruswaarheid-voorman Willem Engel toe. “En waarom we een Europese klacht tegen de avondklok hebben lopen en een herzieningsverzoek hebben gedaan. Er zullen vele volgen ben ik bang.”

Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) stuurde op 9 april vorig jaar een brandbrief aan de NCTV met daarin het dringende verzoek over te gaan tot versoepelingen omdat er enorme sociale schade plaatsvond. Deze brief heeft mogelijk de doorslag gegeven om ons uit deze situatie te halen.

We worden geregeerd door psychopaten

“De hele aanpak van de coronacrisis is het meest desastreuze en onwettige beleid dat ooit in Nederland is uitgevoerd,” reageert neuroloog Jan Bonte.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen stelt: “Nee. De avondklok werkte niet. Heeft nooit gewerkt. En dat wist men. De rechtspraak lijkt onrechtmatig gehandeld te hebben en Van Dissel maakte er een potje van.”

“We worden geregeerd door psychopaten,” schrijft lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren.

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dingerydoo
Dingerydoo
1 jaar geleden

Er is niemand die het idee heeft gehad dat de avondklok zou werken. Zelfs de makste schapen niet.

H.J
H.J
1 jaar geleden

Dat hele zooitje zich Rutte 3 noemende moet alsnog voor de rechter worden gebracht,
onterechte vrijheidsberoving van ca 17 Miljoen personen.
Schandalig dat dit in Nederland kan plaats vinden.

Rutte wat maak jij er een K……zooi van.

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Sterker nog, als er dan ook ooit een kern van waarheid in die hele Corona-onzinhoax heeft gezeten dan werkt een avondklok besmettingen nou juist in de hand. ‘s-avonds zit je met je hele familie op elkaars lip en ‘s-morgens word je weer los gelaten de samenleving in om op die dag de rest van je menselijke contacten te besmetten. Waar ik me nog het meest over verbaas is de onmetelijke politieke domheid die er achter zit want als ik dat toen al kon verzinnen (en ik heb dat toen ook verzonnen) dan zou iemand met een beetje functionele intelligentie dat ook hebben kunnen verzinnen. Maar het is met zo veel dingen. Politieke slimheid moet je natuurlijk niet gaan zoeken op plaatsen waar die geheid niet te vinden is.

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Sorry maar de mensen zijn toch ook wel achterlijk dat ze daar volop zijn ingetrapt. Een virus die precies om 10 uur s’avond’s aan komt waaien en om 4 of 5 uur hem weer smeert en dat iedere keer weer. Zijn de mensen nou zo stom of hoe zit dat. Ik heb het in ieder geval vanaf dag 1 nooit geloofd. Als er echt een vreselijk virus rondwaard die dood en verderf zaait zouden we allemaal bibberend en angstig in de kelder zitten en kwamen we niet meer buiten en hadden geen contact met elkaar neem dat maar van mij aan. 1 ding hebben die globalisten goed uitgevlooid en dat is dat ze die schapen flink in de maling konden en kunnen nemen. Hoe achterlijk kan een mens in vredesnaam zijn, ik kan er in ieder geval met mijn pet niet bij, wat een stomme domme schapen.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x