Binnenland

‘Wie niet stemt, geeft de slopers van Nederland de wind in de zeilen’

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Stemmen lijkt gedevalueerd tot een vierjaarlijkse oefening in futiliteit, zegt Arnold Karskens in zijn nieuwe column.

Zeker als D66-staatssecretaris Alexandra van Huffelen tegen de wil van het parlement ons de Europese digitale identiteit opdringt, de elektronische enkelband die u vroeg of laat aan de virtuele ketting legt en het einde betekent van onze individuele vrijheid, aldus Karskens.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Sterfhuis

“En toch: wie niet stemt, geeft de slopers van Nederland de wind in de zeilen,” benadrukt hij. “Is er mede verantwoordelijk voor dat de energietransitie onze economie tegen 2030 in een sterfhuis verandert. Dat voedsel onbetaalbaar wordt omdat tegen die tijd de meeste boeren en vissers zijn verdreven. Dat bij de volgende pandemie geen ‘neen’ tegen de spuit kan worden gezegd. Dat de vrije keuze om te vliegen of om vlees te eten tot het verleden behoort.”

Zolang het nog kan

Bij de vorige Provinciale Statenverkiezingen bedroeg de opkomst 56 procent. Wat zou er zijn gebeurd als die overige 44 procent had gestemd op een partij die Nederland en zijn inwoners voorop zet? “Dan was wellicht de steen gelegd die de stroming van de beek naar een andere zijde had gevoerd.”

Karskens roept iedereen op: “Loop op 15 maart naar het stemhokje. Iedere oceaan begint met één druppel water. Iedere woestijn ontstaat met een eerste korrel zand. Kies voor je eigen land. Bepaal je eigen leven, zolang het nog kan.”

4.7 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

263 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realist
Realist
11 maanden geleden

Erg mooi verwoord Arnold !!!

Annette
Annette
11 maanden geleden

Complimenten voor de redactie van ninefornews om juist nu, op de vroege ochtend van 10 maart, vijf dagen voor de Provinciale Verkiezingen, hier expliciet aandacht aan te besteden.

Ik heb de column van Arnold Karskens gezien en gehoord en ik ben het hardgrondig met hem eens.

JUIST in onze kringen hoor ik, jammer genoeg, regelmatig het geluid om NIET te stemmen.

Ik beschouw dat niet als zijnde STERK, maar eerder als een zwaktebod. Wat dat betreft staan de neuzen van de wakkeren absoluut niet dezelfde kant op.

En DAAR zit nu onze zwakte. Alleen met z’n allen is er een mogelijkheid om dit door en door rotte systeem te veranderen.

Ik heb niet alleen Arnold Karskens gehoord, maar de hele uitzending. Er werden ook wat mensen geïnterviewd en gevraagd op wie zij gingen stemmen. Dit was een item over Groen Links. Het was schokkend om te zien en te horen, HOEVEEL sukkels (het merendeel vrouwen) zeiden natuurlijk op Groen Links te stemmen.

Eén vrouw zei: NATUURLIJK, omdat zij GROEN en LINKS waren. Grotere bullshit is er niet denkbaar.

DEZE hersenloze mensen gaan vast en zeker naar de stembus en DAAROM is het voor ons van levensbelang om datzelfde te doen en dan op een ECHTE oppositiepartij te stemmen. Groen Links is namelijk alleen nog maar in naam oppositie. Zij maken allang deel uit, samen met Partij van de Arbeid, van de coalitie.

Ik ken zelf mensen, die niet gaan stemmen, met argumenten van: ik ben autonoom en “dan houd ik het systeem in stand”. Zij denken daadwerkelijk, dat zij “vrij” en onafhankelijk hier in dit kleine landje kunnen leven en wonen.

Natuurlijk heeft ieder mens recht op zijn eigen mening, maar het probleem is, zoals Arnold al zéér duidelijk aangeeft, dat niet stemmen JUIST betekent dat je dit systeem in stand houdt.

Wat BEZIELT mensen in vredesnaam om voor, niet alleen je eigen ondergang, maar ook de ondergang van je kinderen, kleinkinderen en alle ongeborenen, te kiezen?

Wie het weet, mag het zeggen (schrijven in dit geval).

Remon
Remon
11 maanden geleden

Stemmen heeft geen nut want ze kunnen de stemapparaat manipuleren.

Klausss
Klausss
11 maanden geleden

linkjs of rechtsom, de “mannen” hebben wel weer regeltjes en maniertjes bedacht om zelfs zonder stemmen te winnen.
Dus nee, wij doen niet meer mee met het kiezen van criminelen

Back to top button
263
0
We lezen graag je reactie!x