CoronaMens en Dier

Pfizer-baas Albert Bourla krijgt bij het WEF 29 vragen en kan er niet 1 beantwoorden

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Verslaggevers van Rebel News hebben Pfizer-baas Albert Bourla woensdag in Davos op straat geconfronteerd. Ze stelden hem maar liefst 29 vragen en hij kon er niet één beantwoorden.

Journalist Ezra Levant vroeg Bourla hoelang hij heeft geweten dat de coronavaccins transmissie niet tegengaan. “Dank u zeer,” reageerde de Pfizer-directeur stoïcijns.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“We weten nu dat de vaccins transmissie niet tegengaan, maar waarom hield u het geheim?” vervolgde Levant. “U zei dat het 100 procent effectief was, vervolgens 90 procent, vervolgens 80 procent, vervolgens 70 procent, maar nu weten we dat de vaccins transmissie niet tegengaan. Waarom hield u dat geheim?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kaken stijf op elkaar

Bourla wenste hem een fijne dag toe. Ook verslaggever Avi Yemini deed verwoede pogingen om informatie los te peuteren bij de farmabaas. “Is het tijd om excuses aan te bieden aan de wereld?” vroeg hij. “Schaamt u zich niet voor wat u de afgelopen jaren heeft gedaan? Bent u er trots op?”

Levant nam het stokje weer over. “Maakt u zich zorgen over productaansprakelijkheid? Maakt u zich zorgen over myocarditis? Wat heeft u te zeggen over jonge mannen die elke dag dood neervallen na een hartaanval?” Bourla hield zijn kaken stijf op elkaar.

Brede grijns

“Vindt u dat u aangeklaagd moet worden?” vroeg Yemini nog. Toen Levant hem vroeg of hij gaat onthullen wie hij in het geheim heeft ontmoet, verscheen er een brede grijns op zijn gezicht.

Bourla werd ergens naar binnen geloodst waar lastige journalisten hem niet konden volgen. “U moet zich schamen!” riepen ze hem nog na.

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Bourla kon die vragen wel beantwoorden, maar wilde dat bewust niet.

Het aanbieden van excuses is iets wat Bourla nooit van plan is, want hij is al maar al te trots dat zijn plan om de wereldbevolking uit te dunnen een aardig eind is gekomen.

Ik heb de hele opname vandaag al gezien, wat mij toen opviel was: de smerige grijns van Bourla, het was de smerige lach van een psychopaat die succes heeft geboekt.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Overduidelijk, we hebben van in het begin gelijk gehad om die rotzooi niet te laten injecteren!!!

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

The 👿 is out there🙈

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Bij dat WEF schorem ontbreekt ieder moraal, zij zijn degene die hun ziel hebben verkocht aan de duivel in de gedaante van KlauSSchwab. Rutte VVD, Kaag D66, en Hoekstra van de Christen Democraties Appel CDA, zijn het tuig dat een oorlog in stand houden met heel veel doden als gevolg. Je zal het maar op je geweten hebben. 15 maart zullen we afrekenen met dat schorem.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x