Homepagina » Natuur en Milieu » Geo-engineering: Wetenschappers willen binnen 3 jaar op grote schaal deeltjes verspreiden in atmosfeer
Geo-engineering: Wetenschappers willen binnen 3 jaar op grote schaal deeltjes verspreiden in atmosfeer

Geo-engineering: Wetenschappers willen binnen 3 jaar op grote schaal deeltjes verspreiden in atmosfeer

Er gaan stemmen op om een experiment te doen waarbij deeltjes in de atmosfeer worden verspreid om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Milieuorganisaties zijn fel tegen een dergelijke test.

Zo’n methode, waarbij het klimaatsysteem wordt gemanipuleerd, staat bekend als geo-engineering of solar radiation management.

Critici zeggen dat de risico’s te groot zijn en waarschuwen dat niet duidelijk is wat de effecten zijn op het weer.

Wapen

Ook kunnen landen of rijke mensen dit soort technieken als wapen gebruiken.

Het Amerikaanse Global Change Research Program stelde onder president Obama voor het eerst voor om onderzoek te doen naar het verspreiden van deeltjes om zonlicht terug te kaatsen.

Wetenschappers van de Harvard-universiteit willen volgend jaar vanuit een ballon op grote hoogte deeltjes loslaten, zo kondigde natuurkundige David Keith aan.

Verbod

Op een VN-conventie in 2010 is geo-engineering echter verboden en dat verbod is in december vorig jaar nog eens bevestigd.

Amerika heeft het akkoord als één van de weinige landen niet ondertekend.

Het is de bedoeling dat er binnen drie jaar op grote schaal deeltjes in de atmosfeer worden verspreid.

Catastrofale gevolgen

Tegenstanders waarschuwen voor de catastrofale gevolgen voor het weer op aarde.

Uit een studie is gebleken dat het verspreiden van deeltjes in de atmosfeer de hoeveelheid regen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika drastisch kan verminderen. Een bedreiging voor de voedselvoorziening van miljarden mensen.

De wetenschappers willen zwaveldioxide, aluminiumoxide of calciumcarbonaat in de stratosfeer gaan verspreiden.

[Guardian, Guardian]


Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Wat zijn dit voor wetenschappers? Wat voor weten schap hebben deze lieden om te denken dat ze de box van pandora kunnen openen…. blijft alleen maar een sprankje .. hoop .. dat de mensheid wakker word en deze lieden worden gestopt.

  23 likes
 2. Binnen 3 jaar?
  Het gebeurd nu al op grote schaal maar niet elke dag.
  Kijk maar eens omhoog, zie de chemtrails achter vliegtuigen en denk eens na of dat allemaal condens is.
  Niet dus.

  38 likes
 3. Ik kijk naar buiten vanochtend en dan denk ik, ze zijn allang begonnen. De dag begon met stralende zon, en na dat alle vliegtuigstrepen zijn uitgewaaierd is het behoorlijk bewolkt. Bah

  24 likes
 4. Ze zijn er al lang mee bezig (chemtrails)
  En wat te denken van Haarp?
  Het word steeds gekker, maar hopen dat er een collectief bewustzijn komt zodat iedereen samenspand tegen dit soort gekkigheid!

  8 likes
 5. Als Planet x/planeet 9/Nibiru/Nemenis(bijbel) etc.(natuurlijke planeet/energie, die eens in de zoveel tijd de boel hier komt verstoren) echt is, dan is alle huidige technologie/systeemwerking(agenda21/30) daar een oplossing voor.
  Metalen dienen dan als spiegels/schild, die de hitte/licht van planet x terug moeten laten kaatsen. Deze hitte moet dan weer buiten de dampkring komen en daarom opent men de hemel(2 sleutels van Petrus/1 om de hemel te openen, 1 om de hemel weer te sluiten) Probleem is dan wel dat meteorieten(nevels die in cycli regelmatig voorbij komen) sneller naar de aarde kunnen komen.(worden niet verbrandt). De aarde wobbelt en door deze bijkomende energie kan het erger worden met alle gevolgen van dien. Vandaar het geheimzinnige gedoe bij de Polen. Technologie(tegenkrachten/magnetische velden zelf dienen) kan ervoor zorgen dat het minder wobbelt. Door extra energie komen er aardbevingen/aardplaatverschuivingen etc en er komen gassen vrij. Chaos in alle lagen.
  Lees: Het Joris en de draak verhaal. Sint joris orde en Rothschilds(via geld) hebben beide het rode kruis met witte schild als achtergrond logo. En andere geheime ordes idem dito. De elite van de wereld bereidt zich dus voor op dit eeuwenoud terugkerend event. De draak/slang(het vuur) verhalen komen in alle culturen/tijdperken voor. Zowel de Thora/Bijbel/Koran beschrijven dit event.(Als je de kleine regeltjes van de geloven overslaat en alleen het grote plaatje/verhaal leest over schepping en vernietiging) De Hebreeuwse bijbel schrijft over de zeven zegels/Nemenis) De Koran beschrijft in detail over de lagen.(in aarde/boven aarde/lucht en kosmos)
  Met andere woorden: we zitten in een eindtijd. Het systeem, waarin wij leven past zich aan, aan dit event. En wij/kranten etc. maar denken/schrijven, dat de ruzies onder landen/leiders echt zijn. Nee, dat is om het systeem in stappen aan te passen. Dus ruzies met andere kleurtjes/geloven heeft geen enkel nut. Dient alleen maar voor opruiming, zodat er meer overblijft voor de overlevenden.
  Lees de illuminatietekeningen van het blad: The economist. Die gaan over dit event.(de kogel is door de kerk, daar bedoelen ze mee dat niks meer heilig is en dat er op/in alle lagen geofferd mag worden) Zo ook de Seven vault/zeven kamers= zeven zegels/lagen. Onze zeven dagen telling(zo houdt men de telling bij/voor dit event) Dit event kan worden afgelezen via zon/maan en sterrenkalenders/cycli’s. Zoals bv de Maya’s, dat ook al deden.
  Het kircher diagram(cabala) is de geologische klok van de aarde. Van schepping naar vernietiging en van vernietiging weer naar schepping. Dit noemt men een Niburu. Ni betekent NIET en NIEUW. Buru betekent geboorte. Niburu=De slang die in zijn eigen staart bijt.
  Men is op de eerste plaats de aarde aan het redden/niet de huidige mens.(denk aan de zaadbank Noorwegen/24 kisten Egypte/waarom 24? Zie geologische klok) Elite bouwt niet voor niks schuilkelders. Wij(gewone mensen) zullen het zelf moeten uitzoeken.
  Ik pluk de dag en wat er daarna gebeurt is het lot.

  12 likes
  • Imponerend weer, je snap dat niemand gaat checken of jij wel gelijk hebt, daar is het allemaal net iets te wazig en net niet belangrijk genoeg voor.
   Het is wel de tactiek die de nazi’s zo groot gemaakt en gehouden hebben, een enorme grote bek
   maar inhoud ho maar.

   9 likes
  • De puntentelling van de cabala/kircherdiagram/geologische klok eindigt met 72 en begint weer met 1.(niburu/slang die in zijn eigen staart bijt) De 72 punten geven ook de sterrenbeelden(maanden/tijdperken) weer. 12x 6=72. Waarschijnlijk gebeurt het Event om de zes tijdperken. Elk tijdperk heeft zijn eigen sterrenbeeld. We gaan nu van Vissen(Jezus tijdperk) naar Waterman.
   Wie regelt het systeem op dit event: de 12 stammen van Israel/12 apostelen/bloedlijnen etc. De 12 stammen van Israel hebben ook ieder zijn eigen sterrenbeeld. Zie borstenplaat(kircherdiagram).

   5 likes
 6. Blijf stemmen en je zult nooit een blauwe lucht meer zien. Chemtrails is TAX en wie int dat?

  12 likes
  • Stem niet en dan zal je het ook nooit meer zien, als dat het plan is. En zo geef je de macht zeker de macht. Want die stemmen wel.

   2 likes
   • Hoi Aad, vanzelfsprekend is een staatsbestuur wenselijk, maar de huidige constructie lijkt alleen hierop. Met stemmen geeft men vrijwillig het bestaansrecht aan een zgn. bestuurder. Als men zich bewust wordt van de corruptie die in stand gehouden wordt met stemmen, dan is het wenselijk om voor de mens dit proces te stoppen. Tenzij je liever slaaf bent?! iig Chemtrails in basis is taxatie en controle en deze materie wordt dan door vele instanties voornamelijk voor eigen gewin gebruikt. Stoppen met stemmen is in mijn eerdere opmerking dus meer een oproep tot ontwaken.

    0 likes
 7. Dit is exact wat er in de jaren ’90 in de kranten stond.
  Maar wat blijkt!?
  Ze spuiten het al tientallen jaren in onze lucht over de gehele wereld.
  Kijk maar eens regelmatig omhoog.

  Hier een docu over chemtrails
  https://www.youtube.com/watch?v=CglivwVOBkg

  10 likes
 8. Ik volg dit al jaren, hier in Belgie wordt al zeker 15 jaar gesproeit. Als het toch geen chemtrails zijn waarom zijn ze er na 2u zonsondergang dan niet meer te zien, als het volle maan kan je dit duidelijk controleren. Natuurlijk worden ons de zonnestralen ontnomen dit is maar één manier om ons wakker worden tegen te gaan. Op dit ogenblik hier in Heist op den berg alles vol met chemtrails tot een wit melkachtig deken dat de zonnestalen met 50 % tegen houd. Gelukkig zijn er steeds meer tekenen dat deze spychopaten aan het kortste eind aan het trekken zijn.

  9 likes
 9. Het is bekend dat de Maya’s/indianen mensen/kinderen offerden. Grote vraag: waarom? Waarschijnlijk door extreme droogte, waardoor er voedsel en watergebrek ontstond. Waarom kinderen? Die hebben niet alle kennis over zaaien en oogsten etc. Er moest dus iemand overblijven met kennis. De hoogpriesters.
  Hetzelfde gebeurt dus nu ook. De paus had het over de laatste generatie kinderen. Geschiedenis is zich aan het herhalen.

  9 likes
 10. Ach, een programmaatje meer of minder in de lucht, zal voor de mensheid/natuur niet zoveel uitmaken hoor!!

  1 likes
 11. maar zon is leven. ze willen alles uitroeien asap. Mens, dieren en planten. Laten we ons echt zomaar slachten??????????????????????

  7 likes
 12. Een bedreiging voor de voedselvoorziening van miljarden mensen.

  Nou, hebben ze het probleem van te veel mensen op de wereld ook meteen opgelost aangezien het dan ook een hongersnood op gang brengt.

  2 vliegen in 1 klap…. de Hufters!!

  6 likes
 13. Er is een simple manier om dit alles te stoppen alles , ook de gekke spromgen van de EU en regeringen met aan het hoofd ruttens en ander zogenaamde leiders van het volk GEEN BELASTING MEER BETALEN
  niemant meer zo los je de gekte van vluchtelingen op die lekker op onze kosten naar het land van herkomst op vacantie gaan Hoe gek kun je het maken gemstrails dat doen ze al jaren en vergiftigen ons bij duizenden want er staat op[ een pakje sigaretten DAT HET SLECHJT IS VOOR JE GEZONDHEID ROKEN
  Hypocrite zijn het zo verbloemen ze de vergiftiging van het volk met hun gemtrails en rotzooi wat ze in de lucht spuiten onder hat mom van geoengenering tevens gebruiken ze het ook als test hoe mensen reageren op bepaalde stoffen die ze in de lucht sproeien
  GEEN BELASTING MEER BETALEN en het is KLAAR.

  5 likes
 14. MAar gelukkig is Trump nu president, die gaat tegen de elite in…
  Oh wacht… Het tweede artikel staat juist dat hij het mogelijk maakt. Is hij nu een redder of niet?

  3 likes
 15. De tribulation(geloof/aardveranderingen etc.) gebeurt waarschijnlijk tussen 2021 en 2030.(agenda21/30) We/Ze(elite) hebben nog 4 jaar om ons voor te bereiden.
  Het kalergiplan om mensen te mixen zien vele als nadelig. Voor het aankomend event(als het hele gedoe/planet x gebeuren waar is) is dit een voordeel. Zowel voor gewone mensen(meer begrip voor elkaar) als elite(makkelijker onder controle te houden). Tijdens dit event zul je wel moeten gaan samenwerken. Afkomst speelt dan geen rol meer. Je kunt het mixen dus ook zo bekijken.

  1 likes
  • 4 jaar !!! Ik denk het niet . Ik denk dat we dit jaar Nemisis krijgen te zien !! 23 september dit jaar staan de sterren precies zoals in de bijbel beschreven staan .. De vrouw gekleed door de zon met de maan aan haar voeten . Kijk maar op solarsystemscope , en voor de liefhebbers the higherthruth channel , Bpearthwatch , WSO , Chris Potter en planet x 2016 channel YouTube

   3 likes
 16. Officiële aankondiging van iets wat ze al heel lang doen, chemtrails.

  3 likes
 17. Het komt erop neer dat landen nu een hek moeten bouwen in de lucht. Waar gaat dit allemaal naar toe? Zijn de mensen gek geworden?

  3 likes
 18. Dit is de langverwachte spin. Wanneer duidelijk wordt dat het publieke bewustzijn te groot wordt, wordt dat wat al meer dan 20 jaar een feit is als nieuw concept en “voor ons welzijn” gepresenteerd. Het is gewoon strategie, niks meer. Toont aan dat we op de goeie weg zijn.

  Dezelfde strategie zal opduiken bij al het vuil dat boven water komt en dat nog enigszins te draaien valt in de perceptie van het grote publiek.

  2 likes
 19. Dit najaar komt de film Geostorm uit. Het gaat over dat in de nabije toekomst het weer wordt gemanipuleerd door satellieten die de grote natuurrampen in de wereld moeten gaan bestrijden, maar het blijkt uit de hand te lopen waardoor er wereldwijd catastrofale proporties plaatsvinden. Ik weet zeker dat deze film bedoeld is om de waarheid te verdoezelen zodat de slapende massa zal gaan zeggen dat het nooit kan en dat het maar een film is. Precies wat de elite wilt dat de mensen zo gaan denken. Dit gebeurd niet in de toekomst, het gebeurd al tientallen jaren.

  Voor de film liefhebbers heb je hier de trailer:

  https://www.youtube.com/watch?v=WSnl8IJaUAg

  1 likes
 20. Je kunt gewoon wachten op het in werking treden van de Wet Van De Onbedoelde Gevolgen.

  0 likes
 21. Het is genocide op een gigantische schaal waar Adolf Hitler jaloers op was geweest:het terugbrengen van de mens tot plm 500 miljoen(zei Bill Gates) Chemtrails en HAARP samen met 5G en als dat niet snel genoeg is een WO3! Terwijl het feitelijk niet meer nodig is omdat de waterstoffusie nu ontwikkeld is en alle klimaats en zoetwater en brandstofproblemen nu dus eenvoudig en goedkoop op te lossen zijn, de enigen die hier dwarsliggen zijn de “elite”-de “cabal” die de macht en hun verdienmodel verliezen en verstoken van elk moreel gevoel miljarden mensenlevens bestempelen als collateral damage ten eigen bate. Voorop de Rothschilds (Afghanistan,Irak,Lybie en straks Iran-Syrie :weer oorlog,=het ultieme verdienmodel!volgens de oude Romeinse regel: verdeel en heers! Leve de NWO! Laat ons protesteren tegen deze misdadigers! BB.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...

VN

VN neemt het op voor terreurorganisatie Antifa: ‘Totaal van het padje, opheffen!’

De Verenigde Naties hebben kritiek op het ...