Buitenland

Uithaal naar Europese Commissie: ‘Stop met deze zelfvernietiging!’

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!

Oekraïne is en blijft een verschrikkelijk corrupt land, zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) woensdag in het Europees Parlement. “Westerse wapens komen op de zwarte markt. Financiële steun komt in corrupte zakken.”

“Wat doen we in dat land?” vroeg De Graaff. “Toen Irak werd binnengevallen door de VS stonden we ook niet met zijn allen te roepen om sancties tegen Amerika en steun voor Irak.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het Europarlementslid wees erop dat de EU zichzelf vernietigt. “De sancties op gas en olie treffen onze industrie. De financiële steun schaadt onze economie.”

Nergens op slaan

“Bovenop de gevolgen van de oorlog in Oekraïne komen ook nog eens belastingen en dictaten voor onzinnige en onnodige klimaatdoelen,” vervolgde hij. “De lidstaten verarmen en de burgers en bedrijven betalen de prijs.”

Zij betalen de kosten van de sancties, de financiële steun aan Oekraïne en de rekening voor de klimaatdoelen die nergens op slaan, aldus De Graaff. “De economie en industrie in de EU gaan kapot.”

Geen groene dictatuur

De burgers willen geen oorlog, geen armoede, geen groene dictatuur, maar vrede, welvaart en vrijheid, benadrukte hij.

“Ik zeg de Commissie: stop met deze zelfvernietiging en start met werken aan vrede!” zei de Europarlementariër.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
1 jaar geleden

Marcel de Graaff moet zeer spoedig zijn levensverzekering nog eens goed bekijken. Spelen met vuur heeft consequenties. Arkancide of niet.

Gene
Gene
1 jaar geleden

De vernietiging van de Europese industrie – zeker de Duitse- is deel van de wef-cult en hun meerderen en is trouwens begonnen in de jaren ’70..en ook toen gierde de inflatie, in 1971 werd de dollar van het goud gehaald en nu zien we het totaalbeeld! Dat ze de groenen en liberalen daarvoor uitkozen is géén toeval. In de vroege jaren 1900 doopten de Fabian socialisten zich om tot ‘Liberalen’ en de groenen zijn gewoon communisten!

Hans van Alphen
Hans van Alphen
1 jaar geleden

Helemaal mee eens.

Nico Uuuuu
Nico Uuuuu
1 jaar geleden

Deze man heeft 100% gelijk , maar hij doet er niet toe ( gezien zijn invloed/support binnen de EU ) . Dus who cares . De corrupte klootzakken (en de vrouwelijke en transgender variant hiervan ) gaan gewoon lekker door . Via deze “,parlementaire “weg bereik je niets. Hoe dan wel ? Ja , was het maar zo simpel …. Ik vrees met grote vreze dat er via deze weg niets te bereiken is. Het moet vanuit ieder volk (bestaat dat nog na al die instromers ? ) komen . Maar ja , kijk om je heen. Dom, aardig verdienend (nog wel ) NL , het interesseert ze geen zak , of ze hebben allemaal van die nu.nl standpunten , en dan denk ik ook : pff te stom om voor de duvel te dansen ; alhoewel , dat zouden ze dan wellicht nog redelijk kunnen .

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x