CoronaBuitenland

21-jarige pilote van easyJet sterft aan losgeslagen bloedprop, dit schrijven de media erover

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

De Britse pilote Oriana Pepper, die in opleiding was bij vliegmaatschappij easyJet, is op 21-jarige leeftijd overleden. Volgens Britse media is ze in Antwerpen gestoken door een mug. In haar oog. Haar rechteroog om precies te zijn. De muggenbeet zou haar fataal zijn geworden.

De lijkschouwer heeft vastgesteld dat de jonge vrouw is overleden aan septische embolie, een losgeslagen bloedprop die is geïnfecteerd met bacteriën en elders in het lichaam vastloopt.

“Ik heb nog nooit een geval als dit gezien,” schreef de lijkschouwer in zijn verslag.

Benieuwd hoe creatief de media gaan worden

Op social media regent het sceptische reacties. “Een ‘muggenbeet’, jaja. Benieuwd hoe creatief de media gaan worden in het spinnen van massale sterfte door vaccinatie. Het wordt een interessant najaar,” schrijft burgerjournalist Brecht Arnaert.

Huisarts Frank Peeters voegt toe: “Bloedklonter door de prik van een mug.”

Noodlanding

“Neen, neen, mensen, deze embolie heeft niets te maken met één van de meest voorkomende nevenwerkingen van de mRNA-vaccins. Het was een mug, let op voor muggen, levensgevaarlijk!” zegt arts Leo Van den Bossche sarcastisch.

Vorige maand moest een toestel van easyJet een noodlanding maken nadat de piloot plotseling ‘onwel was geworden’. Passagiers zeiden dat ze de piloot naar het toilet zagen gaan, maar niet naar buiten zagen komen. De piloot werd na de landing opgevangen door ambulancepersoneel, liet een woordvoerder weten.

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Dat is nog eens van een Mug een Olifant maken…er is straks geen houden meer aan voor die MK-Ultra-Mainstreammedia met hun Leugens…de Doos van Pandora is al geopend, het wachten is alleen nog maar totdat al die compleet Hersendode Gevaccineerde Schapen op Semi-Natuurlijke wijze bij bosjes tegelijk gaan omvallen…

Jaco
Jaco
1 maand geleden

Jammer en doorrrrrr

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 maand geleden

Hoe maak je van een olifant een mug!

Arnie
Arnie
1 maand geleden

En in Amerika heeft Bill Gates miljoenen muggen los gelaten, (want experiment om muggen onvruchtbaar te maken,) en nu worden mensen ziek door een mysterieuze bacterie na een muggenbeet.
Dus misschien……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x