CoronaBuitenland

21-jarige pilote van easyJet sterft aan losgeslagen bloedprop, dit schrijven de media erover

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Britse pilote Oriana Pepper, die in opleiding was bij vliegmaatschappij easyJet, is op 21-jarige leeftijd overleden. Volgens Britse media is ze in Antwerpen gestoken door een mug. In haar oog. Haar rechteroog om precies te zijn. De muggenbeet zou haar fataal zijn geworden.

De lijkschouwer heeft vastgesteld dat de jonge vrouw is overleden aan septische embolie, een losgeslagen bloedprop die is geïnfecteerd met bacteriën en elders in het lichaam vastloopt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik heb nog nooit een geval als dit gezien,” schreef de lijkschouwer in zijn verslag.

Benieuwd hoe creatief de media gaan worden

Op social media regent het sceptische reacties. “Een ‘muggenbeet’, jaja. Benieuwd hoe creatief de media gaan worden in het spinnen van massale sterfte door vaccinatie. Het wordt een interessant najaar,” schrijft burgerjournalist Brecht Arnaert.

Huisarts Frank Peeters voegt toe: “Bloedklonter door de prik van een mug.”

Noodlanding

“Neen, neen, mensen, deze embolie heeft niets te maken met één van de meest voorkomende nevenwerkingen van de mRNA-vaccins. Het was een mug, let op voor muggen, levensgevaarlijk!” zegt arts Leo Van den Bossche sarcastisch.

Vorige maand moest een toestel van easyJet een noodlanding maken nadat de piloot plotseling ‘onwel was geworden’. Passagiers zeiden dat ze de piloot naar het toilet zagen gaan, maar niet naar buiten zagen komen. De piloot werd na de landing opgevangen door ambulancepersoneel, liet een woordvoerder weten.

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dat is nog eens van een Mug een Olifant maken…er is straks geen houden meer aan voor die MK-Ultra-Mainstreammedia met hun Leugens…de Doos van Pandora is al geopend, het wachten is alleen nog maar totdat al die compleet Hersendode Gevaccineerde Schapen op Semi-Natuurlijke wijze bij bosjes tegelijk gaan omvallen…

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Jammer en doorrrrrr

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Hoe maak je van een olifant een mug!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

En in Amerika heeft Bill Gates miljoenen muggen los gelaten, (want experiment om muggen onvruchtbaar te maken,) en nu worden mensen ziek door een mysterieuze bacterie na een muggenbeet.
Dus misschien……

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x