CoronaMens en Dier

Marion Koopmans wordt onder ede gehoord over PCR-test: ‘Aantoonbaar liegen, betekent strafrechtelijke vervolging!’

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Mocht je het gemist hebben: de rechtszaak met betrekking tot de coronamaatregelen van de Nationale Bond tegen Overheidszaken gaat een nieuwe fase in. “Eindelijk is het zover!” aldus de Bond.

Het verzoekschrift voorlopig getuigenverhoor onder ede tegen Marion Koopmans zal op 27 juli behandeld worden door de rechtbank Utrecht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vanuit de Bond is Koopmans driemaal schriftelijk verzocht om duidelijkheid te geven over de totstandkoming van de Corman-Drosten-paper en de PCR-testen. Zij heeft hierop niet inhoudelijk gereageerd.

Geen enkele reactie

De Bond heeft ook Ines Steffens van het ECDC, het Europese RIVM, driemaal verzocht om van haar zijde opheldering te verschaffen. Ook daar is geen enkele reactie op gekomen.

De Corman-Drosten-paper vormt de ‘achilleshiel’ van het totale coronabeleid. Dit document is in een onmogelijke termijn van één dag door het ECDC goedgekeurd en voor publicatie vrijgegeven op 23 januari 2020.

Moleculair bioloog Pieter Borger en 21 andere wetenschappers hebben hierin maar liefst 10 ernstige tekortkomingen aangetroffen. Zij hebben op 27 november 2020 een ‘retraction paper’ ingediend om het Corman-Drosten-paper terug te trekken als zijnde ongeldig. Deze retraction paper is zonder inhoudelijke gronden afgewezen.

Strafrechtelijke vervolging

Het verzoekschrift is geaccepteerd en Marion Koopmans wordt onder ede gehoord, laat de Bond weten. Zij heeft dan geen andere keuze dan de door de Bond gestelde vragen naar waarheid te beantwoorden. “Onder ede aantoonbaar liegen, betekent verplicht strafrechtelijke vervolging.”

Erg belangrijk: mocht gedaagde er niet in slagen om de vragen te beantwoorden die in het verzoekschrift zijn opgenomen, dan vormt dit grondslag om alle coronamaatregelen met terugwerkende kracht en voor de toekomstige maatregelen nietig te doen verklaren, stelt de Bond.

4.8 280 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
1 jaar geleden

Toch heb ik daar geen actieve verwachtingen van.

Eugeen
Eugeen
1 jaar geleden

Wauw eindelijk eens goed nieuws om deze misdadigster aan de kaak te stellen en Kary Mullis, de uitvinder van deze PCR- test postuum terug in zijn welverdiende eer te herstellen.

Linda
Linda
1 jaar geleden

Opsluiten! Net als verrader carcamel rutte!

Omaco
Omaco
1 jaar geleden

Nog 2 maanden w88 dus. Pffff ….. zal dit LIVE uitgezonden worden? We hebben er wel recht op!

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x