Mens en Dier

Pfizer-baas Albert Bourla weet iets wat wij niet weten

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Pfizer lijfde recentelijk Seagen in voor een duizelingwekkend bedrag van 43 miljard dollar. Dat is een hele grote overname, zei de Canadese arts William Makis in de Hearts of Oak-podcast. Je zou zelfs kunnen spreken van een gamechanger.

Makis heeft zich verdiept in Seagen en kwam tot de ontdekking dat het behandelingen tegen kanker ontwikkelt die het bedrijf een slordige 2 miljard dollar per jaar opleveren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Pfizer investeert dus 43 miljard om een bedrijf te kopen dat jaarlijks 2 miljard dollar in het laatje brengt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Huiveringwekkende interviews

De arts heeft daarnaast interviews met Bourla bekeken over de overname en over kanker in het algemeen. Het zijn huiveringwekkende interviews, aldus Makis. “Je haren gaan ervan overeind staan.”

Pfizer zet vol in op kankermedicijnen, terwijl we weten dat ze meer dan 100 mRNA-vaccins in de pijplijn hebben zitten. Een mRNA-vaccin tegen griep, RSV, CMV, kanker, enzovoorts.

Tsunami van kankers

Bourla zei dat hij de productie van Seagen gaat opvoeren tot een niveau ‘dat de wereld nog nooit gezien heeft’. “Waarom zou je zoiets doen?” vroeg de arts. “Het is alsof hij een derde wereldoorlog verwacht waarbij iedereen kanker krijgt na een kernaanval, om er vervolgens van te profiteren.”

“Wat weet hij dat wij niet weten?” vervolgde Makis.

De Pfizer-baas zei ook te verwachten dat de behandelingen zijn bedrijf van 2025 tot 2030 veel geld gaan opleveren. “Hij verwacht een tsunami van kankers tussen 2025 en 2030,” zei Makis.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
29 dagen geleden

Hoezo werken die medicijnen dan tegen kanker ?!

Margie
Margie
29 dagen geleden

Goh. Waar zou DAT nu toch van komen. Man wat een vieze graaibekken . Ben er zo klaar mee. Het wordt tijd dat ze de hand aan zichzelf slaan. Vieze gifspuiten daar komt dat van.

Ron
Ron
29 dagen geleden

Er wordt gevraagd hoe pfizer zo zeker weet dat er veel kanker komt tussen 2025 en 2030. Nou aangezien Schwab al gezegd heeft van een analytisch denkvermogen over te gaan op een voorspellend denkvermogen kunnen ze weten dat idd heel veel kanker voor gaat komen. Dat voorspellend vermogen moet je uiteraard wel een handje helpen door spuitjes met vieze kankerverwekkende toename van gluiperige spikejes in te spuiten bij mensen en tada ziehier toename van (turbo) kanker.

Locke
Locke
29 dagen geleden

Zitten ze niet ook toevallig in verbrandingsovens .

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x