Het Complot

‘Veel mensen worden geboren in slavernij’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Matthew Bellamy, frontman van de populaire rockband Muse, heeft gezegd dat mensen nog steeds ‘op hun plaats worden gehouden’ met behulp van ‘verborgen machtsmiddelen’.

Hij stelde verder dat zijn band onderdeel is van een groep artiesten die fans helpt om over te stappen op een andere manier van denken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De structuren waarmee individuen in het gelid worden gehouden zijn vandaag de dag veel beter verborgen en bovendien een stuk dwingender: reclames, de media en de manier waarop corporaties en overheden functioneren,” zei hij. “Veel mensen worden geboren in slavernij en zijn daar niet noodzakelijkerwijs van op de hoogte.”

Beleid

De zanger zei verder: “Ik denk dat we de traditie hooghouden, dat het de taak van bands, muzikanten en artiesten is om zaken aan het licht te brengen waar het publiek wellicht geen weet van heeft.”

“Ik zeg niet dat we het startpunt zijn, maar in combinatie met andere artiesten denk ik dat we mensen collectief beïnvloeden om nieuwe manieren van denken de wereld in te helpen,” voegde hij toe. “Zij zijn in de toekomst immers verantwoordelijk voor het te voeren beleid.”

Rockshow van het jaar

Eind vorig jaar leverde Muse in de Ziggo Dome in Amsterdam de rockshow van het jaar af. De rockband schrijft over onderwerpen zoals liefde, complottheorieën, het buitenaardse en politieke kwesties.

De groep wil ooit nog een UFO laten landen in het stadion waar zij op dat moment optreedt. Muse probeert het al jaren, maar niemand laat het toe.

Bron: Nme.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
11 jaren geleden

Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Muse is een zeer vooruitstrevende band die de waarheid wil horen.Deze link bewijst het!~!!!Net als U en IK.En weer hoor je dat je nooit bang moet zijn om dood te gaan.Ik leef ernaar!! http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog&feature=player_embedded#!

dreamfall
dreamfall
11 jaren geleden

Superband!! Hopelijk komen ze dit jaar op lowlands!

Peter
Peter
11 jaren geleden

Beste band uit deze tijd met fantastische songteksten die je inspireren en kracht geven.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x