Het Complot

‘Veel mensen worden geboren in slavernij’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Matthew Bellamy, frontman van de populaire rockband Muse, heeft gezegd dat mensen nog steeds ‘op hun plaats worden gehouden’ met behulp van ‘verborgen machtsmiddelen’.

Hij stelde verder dat zijn band onderdeel is van een groep artiesten die fans helpt om over te stappen op een andere manier van denken.

“De structuren waarmee individuen in het gelid worden gehouden zijn vandaag de dag veel beter verborgen en bovendien een stuk dwingender: reclames, de media en de manier waarop corporaties en overheden functioneren,” zei hij. “Veel mensen worden geboren in slavernij en zijn daar niet noodzakelijkerwijs van op de hoogte.”

Beleid

De zanger zei verder: “Ik denk dat we de traditie hooghouden, dat het de taak van bands, muzikanten en artiesten is om zaken aan het licht te brengen waar het publiek wellicht geen weet van heeft.”

“Ik zeg niet dat we het startpunt zijn, maar in combinatie met andere artiesten denk ik dat we mensen collectief beïnvloeden om nieuwe manieren van denken de wereld in te helpen,” voegde hij toe. “Zij zijn in de toekomst immers verantwoordelijk voor het te voeren beleid.”

Rockshow van het jaar

Eind vorig jaar leverde Muse in de Ziggo Dome in Amsterdam de rockshow van het jaar af. De rockband schrijft over onderwerpen zoals liefde, complottheorieën, het buitenaardse en politieke kwesties.

De groep wil ooit nog een UFO laten landen in het stadion waar zij op dat moment optreedt. Muse probeert het al jaren, maar niemand laat het toe.

Bron: Nme.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Muse is een zeer vooruitstrevende band die de waarheid wil horen.Deze link bewijst het!~!!!Net als U en IK.En weer hoor je dat je nooit bang moet zijn om dood te gaan.Ik leef ernaar!! http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog&feature=player_embedded#!

dreamfall
dreamfall
9 jaren geleden

Superband!! Hopelijk komen ze dit jaar op lowlands!

Peter
Peter
9 jaren geleden

Beste band uit deze tijd met fantastische songteksten die je inspireren en kracht geven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x