Homepagina » Het Complot » ‘Veel mensen worden geboren in slavernij’
Veel mensen worden geboren in slavernij

‘Veel mensen worden geboren in slavernij’

Matthew Bellamy, frontman van de populaire rockband Muse, heeft gezegd dat mensen nog steeds ‘op hun plaats worden gehouden’ met behulp van ‘verborgen machtsmiddelen’.

Hij stelde verder dat zijn band onderdeel is van een groep artiesten die fans helpt om over te stappen op een andere manier van denken.

“De structuren waarmee individuen in het gelid worden gehouden zijn vandaag de dag veel beter verborgen en bovendien een stuk dwingender: reclames, de media en de manier waarop corporaties en overheden functioneren,” zei hij. “Veel mensen worden geboren in slavernij en zijn daar niet noodzakelijkerwijs van op de hoogte.”

Beleid

De zanger zei verder: “Ik denk dat we de traditie hooghouden, dat het de taak van bands, muzikanten en artiesten is om zaken aan het licht te brengen waar het publiek wellicht geen weet van heeft.”

“Ik zeg niet dat we het startpunt zijn, maar in combinatie met andere artiesten denk ik dat we mensen collectief beïnvloeden om nieuwe manieren van denken de wereld in te helpen,” voegde hij toe. “Zij zijn in de toekomst immers verantwoordelijk voor het te voeren beleid.”

Rockshow van het jaar

Eind vorig jaar leverde Muse in de Ziggo Dome in Amsterdam de rockshow van het jaar af. De rockband schrijft over onderwerpen zoals liefde, complottheorieën, het buitenaardse en politieke kwesties.

De groep wil ooit nog een UFO laten landen in het stadion waar zij op dat moment optreedt. Muse probeert het al jaren, maar niemand laat het toe.

Bron: Nme.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.

  0 likes
 2. Muse is een zeer vooruitstrevende band die de waarheid wil horen.Deze link bewijst het!~!!!Net als U en IK.En weer hoor je dat je nooit bang moet zijn om dood te gaan.Ik leef ernaar!! http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog&feature=player_embedded#!

  0 likes
 3. Superband!! Hopelijk komen ze dit jaar op lowlands!

  0 likes
 4. Beste band uit deze tijd met fantastische songteksten die je inspireren en kracht geven.

  0 likes
 5. [quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!!

  0 likes
 6. kan overschreden worden,,als je ervaring van de arbeids markt,,mee eens,overschreiden,dan is extreem rechts,
  dan is het weg halen van burger recht,zo als ik er naast uitgebreide rechten er nog eens bei heeft,,en corupsie de kop in te druken,,heben er hand van,,en zeten er naar uit,,als het moet wel

  0 likes
 7. of van uit slavernarij net zo als in het oude rome,slave krechen geld,en verdiende,daar van uit romeinse burgerrecht koopte,en zo romeinse burger werden,zo uit de slavenarij,net jode het deden,na jaruzelem,,un bloeme zaak bechon,of baber shop,of pub kroeg,jodse cultuur werd aangenome,en platoo’s krechen,binnen in het romeinse rijk,bei mekaar konde staan,somige gingen weten schap in,presteren,joosde romeinen,,

  0 likes
 8. Behalve dat ze geweldig goede muziek maken hebben hun song-teksten inhoud.(Uprising)
  “Paranoia is in bloom,
  The PR transmissions will resume,
  They’ll try to push drugs that keep us all dumbed down,
  And hope that we will never see the truth around”

  “Rise up and take the power back,
  It’s time the fat cats had a heart attack,
  You know that their time’s coming to an end,
  We have to unify and watch our flag ascend”

  0 likes
 9. het is schaduw van uit geschiedenis,,hun
  denke,extreem rechtse partein,techen gewoon recht’s ook niet,als un staat schuld zo hoog is is niet meer terug,is te bezuinegun,is wereld oplosing,,wat ver in geschiedenis deden,geld printe,als staats schuld toren’s hoog is
  wat ik zie is in hoeke van invastuctuur
  en op verschilende instansies,,ook nog niet genoeg opleverd,in tussen is de maatschapei aan het vale,en met bedreifs leven bei,,in.
  wetbrekes er uit,geen pardon,de wet zegt het al,,onderinvloed van acohole,niet aan pake,dan kost het de staat aleen maar,meer bei financieele schulde

  0 likes
 10. [quote name=”ss”][quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!![/quote] Het is ook een streefpunt om geen moorden te plegen en dat doen zij ook. Vele leiders zijn omgebracht omdat ze een bedreiging vormde. Jou punt is een punt die snel zal veranderen als er totale macht op de wereld is. de NWO.

  0 likes
 11. [quote name=”ss”][quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!![/quote]

  Waarom misbruiken tot hoog in Vaticaan geplaatste mensen, jonge jongetjes?

  0 likes
 12. [quote name=”TribeOfManyColours”][quote name=”ss”][quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!![/quote]

  Waarom misbruiken tot hoog in Vaticaan geplaatste mensen, jonge jongetjes?[/quote]
  Die zijn individuele gevallen en worden door vaticaan altijd veroordeeld,ik sta hier niet op het punt van vaticaan te verdedigen,ben wel op zoek naar de waarheid!!

  0 likes
 13. Een tijdje terug riepen ze nog dat “al die uprising conspiracy theorieen onzin waren en dat ze dat deden omdat het een interessant onderwerp was”. Ze zitten nog steeds bij een grote platenmaatschappij, dus zal iemand ze teruggefloten hebben. Ondertussen staan ze net zo regelmatig op zwart-witte vloeren met monarchvlinders, alice in wonderland thematiek en al die andere mind-control shit als lady gaga. of op de olympische spelen. Door die dualiteit vertrouw ik ze niet. Leg voor de grap “uprising” naast “run this town” van rihanna. zelfde thematiek van burgerlijke ongehoorzaamheid op iets andere manier. Natuurlijk wil de illuminati een burgeroorlog en dat soort dingen(ook alex jones) helpt alleen maar mee, of ze er weet van hebben of niet.

  0 likes
 14. “Veel mensen worden geboren in slavernij en zijn daar niet noodzakelijkerwijs van op de hoogte.”

  Dat klopt als een bus, kijk maar naar de manier waarop de overheid je de Natuurlijk persoon + BSN oplegd. Als je eenmaal soeverein bent trachten ze je te negeren en in het systeem te houden van onderdrukking. Zelf al aan de lijve ondervonden bij de Rechtspraak, die doet dus gewoon kromspraak door het vonnis te manipuleren. Micha Kat heeft dus toch gelijk en daarom wordt hij steeds weer opgepakt. Zouden we allemaal moeten doen ons MONDJE LATEN BLATEN.

  Zelfs op financiele sites is steeds vaker te lezen hoe de burger in de maling wordt genomen door onze Overheid, waaronder; “Burger geeft steeds vaker de Overheid de schuld wegens het niet meer kunnen betalen van rekeningen”.

  Natuurlijk zwijgt de reguliere media in alle talen. Dan te bedenken dat men net weer een AAA rating heeft gekregen van Standard & Poor’s, wat een onzin zeg, zo goed gaat het echt niet in Nederland.

  De hele manier van doen in dit o zo zieke landje wordt aan alle kanten gemanipuleerd om het maar stil te houden, maar voorlopig moeten steeds meer mensen gebruik maken van de voedselbank en worden afgesloten van gas en licht en als het tegen zit ook nog uit hun huis gezet.

  Ouderen houden hun hart vast wanneer zij hun eerste AOWtje gaan krijgen.

  Steeds meer kindercreches moet hun deuren sluiten.

  Per maand komen er nu 10.000 werkelozen bij en steeds meer bedrijven moeten hun deuren sluiten.

  Ja ja dit is het hedendaagse Nederland die hard richting zijn ondergang gaat.

  MAAR JA, WE HEBBEN EEN AAA-RATING, maar daar hebben wij als burgers weinig aan en is alleen bedoeld voor de FEESTJES op het Binnenhof.

  0 likes
 15. [quote name=”tony A.J.A”]of van uit slavernarij net zo als in het oude rome,slave krechen geld,en verdiende,daar van uit romeinse burgerrecht koopte,en zo romeinse burger werden,zo uit de slavenarij,net jode het deden,na jaruzelem,,un bloeme zaak bechon,of baber shop,of pub kroeg,jodse cultuur werd aangenome,en platoo’s krechen,binnen in het romeinse rijk,bei mekaar konde staan,somige gingen weten schap in,presteren,joosde romeinen,,[/quote]
  Ik begrijp dat niet iedereen begaafd is met voldoende Nederlandse kennis. Maar als je dit stukje hierboven hebt getypt kun je beter helemaal niet reageren, er is werkelijk geen touw aan vast te knopen.

  0 likes
 16. Prima , maar ondertussen draaien de popsterren lekker mee in het systeem zonder dat ze noemenswaardig echt iets doen. U2 is ook mooi voorbeeld.

  0 likes
 17. [quote name=”tony A.J.A”]of van uit slavernarij net zo als in het oude rome,slave krechen geld,en verdiende,daar van uit romeinse burgerrecht koopte,en zo romeinse burger werden,zo uit de slavenarij,net jode het deden,na jaruzelem,,un bloeme zaak bechon,of baber shop,of pub kroeg,jodse cultuur werd aangenome,en platoo’s krechen,binnen in het romeinse rijk,bei mekaar konde staan,somige gingen weten schap in,presteren,joosde romeinen,,[/quote]
  Wat rook jij voor sh*t?

  0 likes
 18. [quote name=”ss”][quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!![/quote]
  Dan is het GEEN streefpunt van de Illuminati.

  0 likes
 19. [quote name=”tony A.J.A”]of van uit slavernarij net zo als in het oude rome,slave krechen geld,en verdiende,daar van uit romeinse burgerrecht koopte,en zo romeinse burger werden,zo uit de slavenarij,net jode het deden,na jaruzelem,,un bloeme zaak bechon,of baber shop,of pub kroeg,jodse cultuur werd aangenome,en platoo’s krechen,binnen in het romeinse rijk,bei mekaar konde staan,somige gingen weten schap in,presteren,joosde romeinen,,[/quote]
  Tony, het is al lang geleden dat ik ZO de slappe lach heb gekregen; de tranen rolden over m’n wangen; dank je wel (dit geldt ook voor de mensen die commentaar op je tekst hebben geleverd – eveneens mijn hartelijke dank! Leuk begin van het nieuwe jaar).
  Groetjes, Paquita.

  0 likes
 20. [quote name=”Freethinker”][quote name=”ss”][quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!![/quote]
  Dan is het GEEN streefpunt van de Illuminati.[/quote]Hij heeft gelijk maar ik kan er nog aan toevoegen dat zij een heel meegaand iets zijn om de macht te verkrijgen. Als die macht er is zal dat een geheel ander verhaal worden.

  0 likes
 21. [quote name=”TribeOfManyColours”][quote name=”ss”][quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!![/quote]

  Waarom misbruiken tot hoog in Vaticaan geplaatste mensen, jonge jongetjes?[/quote]
  Ik weet het niet zeker maar het zal een Satanistisch iets zijn want Jimmy Savile is gisteren “toevallig” op de TV gekomen in Engeland. Dat is iemand die kindjes misbruikte maar nog op TV kan komen. Toeval bestaat niet en het is geen toeval. Je moet weten dat de Zwarte Paus Peter Hans Kolvenbach de leider is van alle Jezuïeten en Vrijmetselaars op deze wereld. De realiteit is dat het Vaticaan een zwaar georganiseerde moordende mafia beweging is. Helaas word dat niet gezien omdat het met ons geloof te maken heeft. Als je wat wilt weten over de 1ste en 2de WO moet je maar eens naar Eric Phelps op youtube luisteren. Dat is heel interessant en heel leerzaam en je zal de wereld en de werking veel beter gaan begrijpen waarvan dit de link is. Vatican Assassins – Eric Phelps on the Jesuits:
  http://youtu.be/7uU3Ddp6u0o via @youtube

  Het heeft mijn ogen geopend. Succes

  0 likes
 22. Toch worden mensen wakker. Hier kindermisbruik onder (hoge) ambtenaren in de VS op het MSM-nieuws: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DKFOKAYBeVc#!

  0 likes
 23. [quote name=”Wesley”][quote name=”tony A.J.A”]of van uit slavernarij net zo als in het oude rome,slave krechen geld,en verdiende,daar van uit romeinse burgerrecht koopte,en zo romeinse burger werden,zo uit de slavenarij,net jode het deden,na jaruzelem,,un bloeme zaak bechon,of baber shop,of pub kroeg,jodse cultuur werd aangenome,en platoo’s krechen,binnen in het romeinse rijk,bei mekaar konde staan,somige gingen weten schap in,presteren,joosde romeinen,,[/quote]
  Ik begrijp dat niet iedereen begaafd is met voldoende Nederlandse kennis. Maar als je dit stukje hierboven hebt getypt kun je beter helemaal niet reageren, er is werkelijk geen touw aan vast te knopen.[/quote]
  Wesley ooit gehoord van dislectie??Waarom schrijf je dit nu toch dan??Jou woorden kunnen nu iemand VRESELIJK PIJN DOEN!!Zelfs ik voel het hier.En waarom begrijp ik het dan wel??Of had je weinig tijd??

  0 likes
 24. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”tony A.J.A”]of van uit slavernarij net zo als in het oude rome,slave krechen geld,en verdiende,daar van uit romeinse burgerrecht koopte,en zo romeinse burger werden,zo uit de slavenarij,net jode het deden,na jaruzelem,,un bloeme zaak bechon,of baber shop,of pub kroeg,jodse cultuur werd aangenome,en platoo’s krechen,binnen in het romeinse rijk,bei mekaar konde staan,somige gingen weten schap in,presteren,joosde romeinen,,[/quote]
  Ik begrijp dat niet iedereen begaafd is met voldoende Nederlandse kennis. Maar als je dit stukje hierboven hebt getypt kun je beter helemaal niet reageren, er is werkelijk geen touw aan vast te knopen.[/quote]
  Wesley ooit gehoord van dislectie??Waarom schrijf je dit nu toch dan??Jou woorden kunnen nu iemand VRESELIJK PIJN DOEN!!Zelfs ik voel het hier.En waarom begrijp ik het dan wel??Of had je weinig tijd??[/quote]

  Jij reageert selectief. En wat zegt het over jou dat jij die wollige tekst wel begrijpt en ik niet?

  0 likes
 25. [quote name=”Pascal”][quote name=”TribeOfManyColours”][quote name=”ss”][quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!![/quote]

  Waarom misbruiken tot hoog in Vaticaan geplaatste mensen, jonge jongetjes?[/quote]
  Ik weet het niet zeker maar het zal een Satanistisch iets zijn want Jimmy Savile is gisteren “toevallig” op de TV gekomen in Engeland. Dat is iemand die kindjes misbruikte maar nog op TV kan komen. Toeval bestaat niet en het is geen toeval. Je moet weten dat de Zwarte Paus Peter Hans Kolvenbach de leider is van alle Jezuïeten en Vrijmetselaars op deze wereld. De realiteit is dat het Vaticaan een zwaar georganiseerde moordende mafia beweging is. Helaas word dat niet gezien omdat het met ons geloof te maken heeft. Als je wat wilt weten over de 1ste en 2de WO moet je maar eens naar Eric Phelps op youtube luisteren. Dat is heel interessant en heel leerzaam en je zal de wereld en de werking veel beter gaan begrijpen waarvan dit de link is. Vatican Assassins – Eric Phelps on the Jesuits:
  http://youtu.be/7uU3Ddp6u0o via @youtube

  Het heeft mijn ogen geopend. Succes[/quote]
  Heb je de Begraafplaats van Praag (van Umberto Eco) al gelezen?

  0 likes
 26. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”tony A.J.A”]of van uit slavernarij net zo als in het oude rome,slave krechen geld,en verdiende,daar van uit romeinse burgerrecht koopte,en zo romeinse burger werden,zo uit de slavenarij,net jode het deden,na jaruzelem,,un bloeme zaak bechon,of baber shop,of pub kroeg,jodse cultuur werd aangenome,en platoo’s krechen,binnen in het romeinse rijk,bei mekaar konde staan,somige gingen weten schap in,presteren,joosde romeinen,,[/quote]
  Ik begrijp dat niet iedereen begaafd is met voldoende Nederlandse kennis. Maar als je dit stukje hierboven hebt getypt kun je beter helemaal niet reageren, er is werkelijk geen touw aan vast te knopen.[/quote]
  Wesley ooit gehoord van dislectie??Waarom schrijf je dit nu toch dan??Jou woorden kunnen nu iemand VRESELIJK PIJN DOEN!!Zelfs ik voel het hier.En waarom begrijp ik het dan wel??Of had je weinig tijd??[/quote]
  Ik begrijp er anders ook geen hout van, hoor.

  0 likes
 27. [quote name=”ss”][quote name=”TribeOfManyColours”][quote name=”ss”][quote name=”Pascal”]Wij zijn het vee van het Vaticaan en zijn illuminatie groepje die de wereld verdelen.[/quote]
  Ik heb een vraag voor je:Waarom het vaticaan verbiedt het homohuwelijk?
  ter kennis het homohuwelijk is een streeftpunt van Illuminatie en ook van satan!![/quote]

  Waarom misbruiken tot hoog in Vaticaan geplaatste mensen, jonge jongetjes?[/quote]
  Die zijn individuele gevallen en worden door vaticaan altijd veroordeeld,ik sta hier niet op het punt van vaticaan te verdedigen,ben wel op zoek naar de waarheid!![/quote]
  Ik denk dat een organisatie die god vertegenwoordigt anders met deze verwerpelijkheden dient om te gaan.
  Een heksenjacht binnen eigen organisatie zo ze niet misstaan.
  Honderd duizen meaculpa,s en 5 biljoen wees gegroetjes kunnen niet 1 slacht offertje helen. Daarom zou preventie hun nummer 1 prioritijd moeten zijn. Als mede zouden hun activiteten alleen gericht moeten zijn om dit grote kwaad van kindermisbruik uit de wereld te helpen. Alleen dit zou voor mij voldoende zijn de kerk als instituut weer een bestaansrecht te geven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.