Mens en Dier

Nederland laaiend op Kaag: ‘Dus madam geeft even 72 miljoen zuur verdiend belastinggeld weg’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Namens Nederland heb ik zojuist bij de Wereldbank 72 miljoen euro extra toegezegd voor schuldverlichting en coronavaccinaties in ontwikkelingslanden, liet D66-leider Sigrid Kaag vandaag weten. “Heel belangrijk om ook daar het virus te bestrijden,” schreef ze op social media.

Van het bedrag is 52 miljoen euro bestemd voor de bestrijding van het coronavirus, waarvan 40 miljoen euro bestemd is voor de aanschaf van vaccins en 12 miljoen om die vaccins te verspreiden en toe te dienen. “We zijn pas veilig als we wereldwijd veilig zijn,” aldus de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Storm van kritiek

De uitspraken van Kaag leveren een storm van kritiek op. “In Nederland tegenstemmen voor loonsverhoging voor de zorgmedewerkers, maar wel weer miljoenen belastinggeld uitgeven aan ontwikkelingslanden die – ondanks de miljarden die er al jarenlang naartoe zijn gegaan – nog steeds hun eigen broek niet kunnen ophouden,” twittert Gerard de Boer.

Herr Flick voegt toe: “Dus madam geeft even 72 miljoen zuur verdiend belastinggeld van ons weg aan de Wereldbank terwijl er hier in Nederland ruim een miljoen mensen onder de armoede leven en we 40.000 zwervers hebben. D66 en Kaag geven alleen maar om het buitenland! Nederlanders tellen niet mee!”

Sinterklaas

“72 miljoen weggeven terwijl hier het MKB omvalt. Top,” schrijft opiniemaker Jan Roos. Nieuwsuur meldde vanmiddag nog dat sommige ondernemers zo hard zijn getroffen door de coronamaatregelen dat ze hun huis, auto of caravan verkopen om de eindjes aan elkaar te knopen.

Politicus Eelco van Hoecke: “Tijd voor nieuw leiderschap. Zwarte Piet cancelen, maar op onze kosten Sinterklaas spelen in dienst van de globalisten. Kaag en D66 ten voeten uit!”

Ook Henk Krol doet een duit in het zakje:

4.6 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Complete nonsens om daar het virus te bestrijden. Dat zijn landen rondom de evenaar, de Kreeftskeerkring en in mindere mate Steenbokskeerkring en daar is het altijd lekker warm. Die mensen leven buiten en daar hebben vliegers nu eenmaal minder kans of beter: geen kans om toe te slaan.

pinkelteefje
pinkelteefje
3 jaren geleden

goh, nog niet op het nieuws gezien!

AnnoNimbus
AnnoNimbus
3 jaren geleden

Een waar belanden die miljoenen? Juist, in de zakken van de rijken. #strijkstok #plakken

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

We zijn pas veilig als de criminele zooi regering opflikkerd!!

Back to top button
159
0
We lezen graag je reactie!x