Mens en Dier

Nederland laaiend op Kaag: ‘Dus madam geeft even 72 miljoen zuur verdiend belastinggeld weg’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Namens Nederland heb ik zojuist bij de Wereldbank 72 miljoen euro extra toegezegd voor schuldverlichting en coronavaccinaties in ontwikkelingslanden, liet D66-leider Sigrid Kaag vandaag weten. “Heel belangrijk om ook daar het virus te bestrijden,” schreef ze op social media.

Van het bedrag is 52 miljoen euro bestemd voor de bestrijding van het coronavirus, waarvan 40 miljoen euro bestemd is voor de aanschaf van vaccins en 12 miljoen om die vaccins te verspreiden en toe te dienen. “We zijn pas veilig als we wereldwijd veilig zijn,” aldus de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Storm van kritiek

De uitspraken van Kaag leveren een storm van kritiek op. “In Nederland tegenstemmen voor loonsverhoging voor de zorgmedewerkers, maar wel weer miljoenen belastinggeld uitgeven aan ontwikkelingslanden die – ondanks de miljarden die er al jarenlang naartoe zijn gegaan – nog steeds hun eigen broek niet kunnen ophouden,” twittert Gerard de Boer.

Herr Flick voegt toe: “Dus madam geeft even 72 miljoen zuur verdiend belastinggeld van ons weg aan de Wereldbank terwijl er hier in Nederland ruim een miljoen mensen onder de armoede leven en we 40.000 zwervers hebben. D66 en Kaag geven alleen maar om het buitenland! Nederlanders tellen niet mee!”

Sinterklaas

“72 miljoen weggeven terwijl hier het MKB omvalt. Top,” schrijft opiniemaker Jan Roos. Nieuwsuur meldde vanmiddag nog dat sommige ondernemers zo hard zijn getroffen door de coronamaatregelen dat ze hun huis, auto of caravan verkopen om de eindjes aan elkaar te knopen.

Politicus Eelco van Hoecke: “Tijd voor nieuw leiderschap. Zwarte Piet cancelen, maar op onze kosten Sinterklaas spelen in dienst van de globalisten. Kaag en D66 ten voeten uit!”

Ook Henk Krol doet een duit in het zakje:

4.6 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Complete nonsens om daar het virus te bestrijden. Dat zijn landen rondom de evenaar, de Kreeftskeerkring en in mindere mate Steenbokskeerkring en daar is het altijd lekker warm. Die mensen leven buiten en daar hebben vliegers nu eenmaal minder kans of beter: geen kans om toe te slaan.

pinkelteefje
pinkelteefje
1 jaar geleden

goh, nog niet op het nieuws gezien!

AnnoNimbus
AnnoNimbus
1 jaar geleden

Een waar belanden die miljoenen? Juist, in de zakken van de rijken. #strijkstok #plakken

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

We zijn pas veilig als de criminele zooi regering opflikkerd!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x