Homepagina » Het Complot » De plannen lagen in 1962 al klaar. Dit is hoe 9/11 werd veroorzaakt door militaire drones
De plannen lagen in 1962 al klaar. Dit is hoe 9/11 werd veroorzaakt door militaire drones
Foto: Michael Foran CC BY 2.0 Wikimedia Commons

De plannen lagen in 1962 al klaar. Dit is hoe 9/11 werd veroorzaakt door militaire drones

De vliegtuigen die op 9/11 in de Twin Towers vlogen, waren niet de gekaapte vliegtuigen die korte tijd daarvoor waren opgestegen vanaf het vliegveld, stelt de Britse spreker David Icke.

“Het waren militaire vliegtuigen die op afstand werden bestuurd,” zei hij in de videotalkshow London Real.

Hij trok een parallel met Operation Northwoods in 1962, toen de Verenigde Staten de Cubaanse leider Castro weg wilden hebben.

Zorgvuldig uitgezochte passagiers

Het plan was om het Amerikaanse leger terreuraanslagen te laten uitvoeren in grote steden, waaronder New York.

Daarnaast moest er een vliegtuig vanaf een luchthaven aan de oostkust van de VS opstijgen en door het Cubaanse luchtruim vliegen.

In de officiële documenten over de operatie staat dat in dit vliegtuig zorgvuldig uitgezochte passagiers moesten zitten.

Dezelfde kleuren

Nadat het vliegtuig was opgestegen zou een militair toestel van de CIA van hetzelfde type en met dezelfde kleuren – een drone – opstijgen vanuit Florida en de route overnemen.

Vervolgens zou de drone in Cubaans luchtruim worden geëxplodeerd en zou men zeggen dat Cuba een Amerikaans vliegtuig had neergehaald met een luchtdoelraket, om een invasie te rechtvaardigen.

Stokje voor gestoken

Deze plannen lagen in 1962 al klaar, maar uiteindelijk heeft president Kennedy er een stokje voor gestoken, merkt Icke op.

Op dezelfde manier werd 9/11 gebruikt als excuus om landen in het Midden-Oosten aan te vallen, zegt hij.

Bekijk de video hieronder:

[London Real]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Het is enerzijds ongelooflijk dat mensen nog het officiële verhaal geloven, maar ja, als je elke keer weer zo gebombardeerd wordt met die ‘officiële’ onzin in de reguliere media… Helaas gaan mensen mee in het conspiracy bashen en wil men niet horen bij de conspiracydenkers, terwijl de bewijzen zó overduidelijk zijn. Wat zijn mensen toch gehersenspoeld de afgelopen decennia, tot op het criminele af. Gelukkig lijkt het wel of steeds meer mensen zich open stellen voor de zogenaamde alternatieve verhalen.

  13 likes
  • Het is dan wel weer jammer dat de conspiracydenkers het er zelf ook niet over eens kunnen worden, van hologrammen, naar geplaatste bommen, gerenderde videos, en nu dan toch zwarte drones, die dan blijkbaar in de officiële nieuwsvideo’s ingekleurd zijn.

   2 likes
   • Ach ja, ik zat in 2001 live te kijken hoe het tweede toestel zich in de torens boorde. Er zijn heel veel mensen die dat in NY vanaf de grond hebben gezien. Met hun ogen en niet via een tv scherm. Ik ben er pas nog geweest.

    Niemand van hen heeft een drone gezien. Niemand. Het waren vliegtuigen. Dat het zaakje stinkt is duidelijk, maar de boel eindeloos verdraaien is niet tof. Echt niet.

    7 likes
    • Ja idd.

     Er zijn You Tube filmpjes die moeten “bewijzen” dat er niet eens vliegtuigen zijn ingevlogen. Puur bullsh*t. Dat zijn ‘video-editors’ die voor de kliks geld willen verdienen.

     En sommige geloven dat gewoon. Dat zijn de echte ‘complotdenkers’.

     0 likes
  • Het is het propaganda-kanon dat ons doet geloven de meerderheid het valse verhaal gelooft.
   Niets is minder waar. Een echt heel grote groep mensen heeft bedenkingen over datgene dat de propaganda-kanalen ons willen doen geloven.
   Een probleem voor die kanalen is dat ze hun geloofwaardigheid verloren hebben.
   Echter, in het openbaar een visie verkondigen die niet strook met de propaganda, daarmee plaats je nog steeds jezelf buiten de openbare orde. Die propaganda-kanalen zijn nog steeds zo machtig en zo georganiseerd dat ze in staat zijn je korte tijd het leven zuur te maken. Zie Baudet met zijn oprecht bedoelde ‘borealis’, die hopeloos wordt verdraait en tegen hem gebruikt.
   Denk aan het zwaard van de politieke correctheid, en denk aan de wijze waarop radio, tv, en websites als NU.NL je georganiseerd (bv. ANP) af kunnen maken. Daarachter gaat organisatie schuil. Juist de lui achter de schermen (de dirigenten), maken het duidelijk dat ook Nederland een Deep State kent.
   Ze willen ons doen geloven, maar we geloven hun propaganda niet meer.

   4 likes
   • Daar geef ik je gelijk in, wat mij betreft had Wilders als grootste winnaar minister president moeten zijn en niet de grootste verliezer/
    Iedereen weigert samenwerking, ook op de goede ideeën, en de partij wordt bijna doodgezwegen in de media.
    Bij de laatste verkiezingen zag je het weer, Wilders stemmers worden voor ontrouwe honden uitgemaakt en zouden allemaal overlopen naar FvD, iedereen weigert samenwerking met FvD zodat ze nergens zetels krijgen, en uiteindelijk brengen ze dan het nieuws dat deze partijen niets voor ons hebben gedaan. Maar dat ligt niet aan het feit dat ze het niet geprobeerd hebben, maar aan de media die weigert ze nog op de voorgrond te zetten.

    2 likes
 2. Klinkt zeker als een geloofwaardige theorie.

  Alleen had ik nog nooit gehoord over drone’s ter grootte van een lijnvlucht vliegtuig…
  Heeft iemand info (een website?) over drones van die grootte?

  En wie weet iets over, hoe de drone technologie er in 2001 voor stond?
  Was die al zover, dat je er een lijnvlucht vliegtuig mee in wolkenkrabber kon sturen?

  4 likes
  • Voor 9-11 hadden bijna alle burger vliegtuigen een systeem om in geval van een kaping de besturing over te nemen en zo dit soort zaken te voorkomen.
   Dus een lijnvliegtuig kon zonder problemen vanaf de grond overgenomen worden door de CIA of de Mossad.
   Na 9-11 hebben alle luchtvaart maatschappijen dit systeen uit hun vliegtuigen gesloopt.
   Dus had gekund.
   Persoonlijk geloof ik dat ze door controlled demolition zijn vernietigd.

   6 likes
  • Ze hebben al heel lang de automatishe piloot…. misschien een geavenveerde versie daarvan?

   4 likes
  • Helaas ligt de werkelijkheid toch even anders dan David Icke in zijn relaas aanhaalt.
   De Elite beschikt over al decennia ‘s over technologieën waar de wereldburgers geen weet van hebben.
   Wie zijn grijze massa een goed laat werken en terug kijkt naar ufo’s die zich cloaken als vliegtuig, komt al snel tot de ontdekking dat er iets niet klopte met de zogenaamde vliegtuigen die de torens van het WTC in vlogen. Waar waren de brokstukken van de vliegtuigen? JUIST die waren er niet.
   En dat is nu de technologie waar ze over beschikken Zo simpel is het.
   Drones laat me niet lachen.
   Als David de waarheid zou vertellen, zou die niet lang meer te leven hebben.

   4 likes
  • Die drones bestaan niet.

   2 likes
  • Dus er zijn wél vliegtuigen in de torens gevlogen. Meende gelezen te hebben dat er geen vliegtuigen in het spel waren, of dat er helemaal geen torens stonden.

   1 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   “Drones”, een ander woord voor ‘radiografisch bestuurbare vliegtuigjes, autootjes, bootjes’, en dergelijke.
   Die waren er toch echt ook wel in de ’60er/’70er jaren, al was dat ook wel de beginfase van dat, maar toch, moet dat dus naar mijn mening toentertijd al mogelijk zijn geweest om servo’s en zenders en dergelijke die toen nodig waren voor de besturing, in grootte lijntoestellen van toen in te bouwen.

   0 likes
  • December 7, 1960: A new weapon in war, the remote-controlled flying drone, passes its first test.
   https://en.wikipedia.org/wiki/December_1960#/media/File:QH-50C_DD-692_1969.jpg

   0 likes
 3. Jaah, maar wat is er dan gebeurt met de echte passagiers EN vliegtuigen…?? dan zouden ze al die mensen vermoord en weg gemoffeld moeten hebben ? neeh dat zouden ze nooit doen he (??) nee, ….dat zou U nooit doen . Dat klopt.

  7 likes
 4. Ik ben bang dat de echte toedracht nog vreselijker is…. .

  5 likes
 5. Drone is een vliegend object wat zonder piloot bestuurd kan worden. Ook ik ben er van overtuigd dat deze vliegtuigen vanaf de grond bestuurd zijn. Daarbij er moeten er heel wat hebben geweten wat er stond te gebeuren. Zodra een vliegtuig van zijn koers afwijkt hangt er gelijk een straaljager naast, deze zal het vliegtuig onmiddellijk neer halen wanneer deze geen orders opvolgt. Waar waren de straaljagers? Gelijk na de gebeurtenis kreeg Irak de schuld. Binnenkort gaan de zogezegde schuldigen van Guantánamo Bay zich moeten verantwoorden voor het Amerikaanse gerecht, ben benieuwd hoeveel juryleden zich gaan uitspreken Guilty. De poppenkast gaat gewoon door. En nog heel even en er gaat weer wat gebeuren, want Iran is nu aan de beurt.

  2 likes
  • De vliegtuigen waren net opgestegen. Wil je geloven dat een straaljager er niet ZO snel bij kan zijn? Die piloot moet ook nog instappen hoor. En dan…. wil je een lijnvliegtuig neerschieten boven Brooklyn? New Jersey? Dan heb je ook een hoop doden.

   2 likes
   • Als de VS Iran aanvalt, zitt ze ook in een oorlog met China, en Rusland (*). Het lijkt me dat ook Deep State psychopaten begrijpen, dat dat te veel hooi op je vork nemen is…

    Alhoewel: Nazi-Duitsland had ook z’n handen al vol aan het Oostfront; Maar evengoed verklaarde Hitler de VS de oorlog. Dit nadat Nazi-Duitsland het bondgenootschap met Japan had gesloten, want ‘Jullie vijand is onze vijand’.

    Maar met wie sluit de VS nu een bondgenootschap? Europa lijkt zich ook steeds van de VS af te keren:

    Franse minister: “Europa moet relatie met Rusland herstellen” (Geotrendlines)
    https://www.geotrendlines.nl/frankrijk-europa-moet-relatie-met-rusland-herstellen/

    0 likes
 6. Dit krijg je wanneer psychische psychopaten de macht voeren .

  3 likes
 7. Die technologie bestaat al veel langer dan in 2001. Dus verklaart waarom de vliegtuigen op militaire vliegtuigen leken. En ja ja ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn die het officiële verhaal geloven. Maar weet dat dit mensen zijn die enorm gebrainwashed zijn, nog in slaap gesust en ook zij zullen wakker worden. Het leven dat we momenteel leiden zorgt ervoor dat we geen vragen stellen. Mensen zijn daar niet mee bezig. Wat hun bezighoudt is wat hun favoriete sportteam uitspookt op het veld of wat er te zien valt op hun kijkbox als ze s avonds moe in de zetel liggen.

  3 likes
 8. Het is een combinatie geweest als er geen vliegtuigen te zien waren geweest hadden ze niemand kunnen overtuigen van terroristische aanslag. Op het juiste moment hebben ze getracht de boel te laten inpolderen. Daarbij hebben ze het andere gebouw over het hoofd gezien, omdat dat gebouw ook instortte zijn we raar van op gaan kijken.( hoe kan dit) de regisseurs wisten zelf ook niet hoe de impact zou zijn. Gelukkig maar, omdat dit er voor heeft gezorgd dat we wakker zijn, en blijven. De waarheid komt ooit boven het kunnen immers niet allemaal psychopaten.

  1 likes
 9. Kan MH17 ook niet gewoon een drone zijn geweest?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...