Mens en Dier

Virologen Marc Van Ranst en Marion Koopmans willen aangifte doen tegen kritische neuroloog

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Neuroloog Jan Bonte haalde maandag op Twitter uit naar antropoloog Ginny Mooy, voormalig lid van het Red Team. “Dit is er ook één die je niet mag overslaan. Die verschrikkelijke Ginny Mooy, met haar zero Covid policy, mondkapjes en hardere lockdowns. Dat verschrikkelijke schaap,” twitterde hij.

Wim Schellekens, ook ex-Red Team, nam het op voor Mooy. “Wees wijs en verwijder deze tweet. U mag elke mening hebben die u wilt. Als u deze mening wilt uiten, onderbouw deze dan met feiten en getallen, maar ga niet schelden of verwijten en speel nooit op de man/vrouw. Dat is onder de gordel en boemerangt op uzelf,” schreef Schellekens.

De neuroloog kreeg ook bijval. “Kinderen is veel schade berokkend door het Red Team dat bij monde van de zelfbenoemde expert Ginny Mooy aan feitenvrij angst zaaien rond kinderen en scholen een dagtaak had,” stelt orthopedagoog Hans Koppies.

Van Ranst doet graag mee

Wetenschapper Marc Jacobs voegt toe: “Ginny is kampioen roepen en blokken. Leeft denk ik in eeuwige angst.”

De discussie trok ook de aandacht van Mooy. Ze richtte zich tot Bonte: “Ik liet je al weten op geen enkele manier contact te willen. Ook verzoek ik je tweets en blogs over mij te verwijderen. Verwijder dit soort tweets over anderen best allemaal. Mensen beledigen en de boel tegen ze opjutten voor donaties? Collectief aangifte doen wat mij betreft.”

Het establishment schaart zich achter haar. Zo zegt de Belgische viroloog Marc Van Ranst: “Als er een gezamenlijke aangifte wordt gedaan, doe ik graag mee.” OMT-lid Marion Koopmans voegt toe: “Same here.”

Achter de schermen

Ook rechtsfilosoof Roland Pierik laat weten dat hij graag meedoet aan een eventuele gezamenlijke aangifte.

“We gaan ermee achter de schermen,” zegt Mooy nog. Bonte kondigt aan dat hij er ook mee verder gaat. “Mijn volgers hebben vast hier en daar nog wel wat screenshots van de drek die jullie uitgebraakt hebben.”

Verzwegen

Data-analist Daniël van der Tuin constateert: “Het doek is gevallen voor virusverdieners zoals het Red Team, de Denktank Desinformatie en Belgische viroloog. Zij willen nu aangifte doen tegen een kritische neuroloog. Eerst zal echter hun bijdrage uitgezocht moeten worden bij de 520.000 verloren levensjaren door de eerste lockdown.”

Uit een rapport bleek dat de lockdown ons netto 520.000 levensjaren heeft gekost. Dat rapport werd verzwegen.


4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Mooi koppel, die twee, bah!

Sansculotte
Sansculotte
2 maanden geleden

Prima!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

De ondersteuners van massa doding gaan aangifte doen.

De omkering van waarden is totaal.

Anne
Anne
2 maanden geleden

Iedereen die aan de cojona HOAX heeft meegewerkt moet zelf opgepakt worden en bestraft worden. Walgelijke lui die Koopmans en Van Ranst.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x