Homepagina » Buitenaards » Misschien het belangrijkste wat op aarde gaande is en niemand die erover praat
Misschien het belangrijkste wat op aarde gebeurt en niemand die erover praat

Misschien het belangrijkste wat op aarde gaande is en niemand die erover praat

Tien jaar geleden werd een mensachtig wezentje in de Atacama in Chili gevonden. Afgelopen april werd de vondst pas wereldkundig gemaakt.

Het wezen werd jarenlang bestudeerd door Spaanse wetenschappers zonder dat er ruchtbaarheid aan werd gegeven.

Gereputeerde wetenschappers en artsen uit Barcelona en Madrid bleken erg terughoudend om hun bevindingen in een officieel rapport te laten gieten. De zaak trok ook de aandacht van een Amerikaanse onderzoeker die de Stanford-universiteit in Californië inschakelde.

Foetus

Het wezentje lijkt sprekend op een mens, maar heeft minder ribben en een ongewone schedel. Er bestaat geen twijfel over dat het wezen een echt levend organisme is geweest. Wetenschappers zijn ervan overtuigd dat het geen geaborteerde of gemummificeerde foetus kan zijn. Ze troffen ook geen tekenen van dwerggroei aan of van het genetische syndroom dat ouderdom versnelt.

Het wezen moet circa zes tot acht jaar oud zijn geweest toen het stierf. Niemand kan begrijpen hoe het in de extreme omstandigheden van de woestijn kon overleven. Nog minder begrijpt men waar het oorspronkelijk vandaan kwam.

In april werd de film Sirius gepresenteerd, waarin de bevindingen van de onderzoekers van Stanford uit de doeken werden gedaan. Er wordt gesteld dat het genetisch onderzoek nog volop in gang is.

Een eerste onderzoek bracht aan het licht dat het DNA grotendeels overeenkomt met dat van de mens, maar er is geen pasklare uitleg voor de fysieke verschijning van het wezentje.

Spookstad

Ondanks het feit dat het gebied waar het wezentje is gevonden bekend staat om zijn tienduizenden jaren oude mummies – veel ouder dan de Egyptische – zijn wetenschappers ervan overtuigd dat de resten van het wezen niet heel erg oud zijn, ongeveer enkele honderden jaren.

Ata, zoals het wezen wordt genoemd, werd gevonden in een afgelegen spookstad waar ufo-waarnemingen en paranormale verschijningen een alledaags gegeven zouden zijn.

Volgens de lokale bevolking kunnen er meer intacte humanoïden op erg afgelegen plaatsen worden gevonden. Wetenschappers pleiten voor een officieel onderzoek ter plaatse.

De Amerikaanse arts en ufoloog Steven Greer plaatste een video op internet met de bedoeling het mysterie te ontrafelen. De vondst van Ata roept veel vragen op en zet aan tot het maken van veronderstellingen.

Is het mogelijk dat buitenaardsen ooit mensen waren die van de aarde naar de ruimte zijn verhuisd? Bezoeken deze ‘migranten’ de aarde met als doel hun oorsprong beter te begrijpen? Of zijn wij afstammelingen van buitenaardsen die miljoenen jaren geleden naar de aarde kwamen om zich er te vestigen?

Het lijkt op fantasie, maar sommige wetenschappers hebben berekend dat menselijk DNA mogelijk ouder is dan de aarde zelf. Aan de hand van een wiskundig model lieten ze zien dat ons DNA ruim 10 miljard jaar oud moet zijn.

Bron: Express.be, Persblog.be

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. Hier was men het toch al over eens dat het een broodje aap was?
  Komkommertijd zullen we maar zeggen.

  0 likes
 2. Iets met een aap op een broodje 😉

  0 likes
 3. Wat een titel weer, geweldig :’p

  0 likes
 4. Niks bijzonder is heel oud nieuws en allang weerlegt…

  http://paolov.wordpress.com/2013/05/04/atacama-alien-mystery/

  0 likes
 5. voor mij is het duidelijk, wij komen niet van de aarde maar vanuit de ruimte
  misschien is het daarom dat ik me steeds minder op me gemak voelt op deze aarde

  0 likes
 6. [quote name=”doler”]voor mij is het duidelijk, wij komen niet van de aarde maar vanuit de ruimte
  misschien is het daarom dat ik me steeds minder op me gemak voelt op deze aarde[/quote]

  Voor mij is het nog niet duidelijk. Het zou mogelijk kunnen zijn dat een deel van de mensheid oorspronkelijk afkomstig is vanuit zeeën/oceanen? Dat een ander deel afkomstig is vanuit de lucht/ruimte en een ander deel van de mensheid ooit begon vanuit de grond/aarde?

  0 likes
 7. [quote name=”biko steve”]Hier was men het toch al over eens dat het een broodje aap was?
  Komkommertijd zullen we maar zeggen.[/quote]

  Is dat zo?
  Voor mij heeft deze of gene onbekende wetenschapper die zegt dat dit wezen menselijk is evenveel bewijskracht als die andere die zegt dat UFO’s buitenaards zijn.

  Sorry, maar buiten de algehele vorm zie ik weinig ‘menselijks’ in dit wezen.
  Mij lijkt het eerder buitenaards.

  Soit, wie weet nog wat je al dan niet mag geloven?

  0 likes
 8. [quote name=”xsimm”]Niks bijzonder is heel oud nieuws en allang weerlegt…

  http://paolov.wordpress.com/2013/05/04/atacama-alien-mystery/%5B/quote%5D

  Bedankt voor de link xsimm. Erg interessant artikel. Ook fijn om eens een keer een open inhoudelijke ‘discussie’ te lezen ipv veel gezeik en gezeur. Maar om nu te zeggen dat het heel oud nieuws is (een paar maand vind ik niet heel oud) en allang weerlegd is daar ben ik het niet mee eens. Degene die het bericht heeft opgesteld geeft zelf aan dat zijn verklaring niet 100% waterdicht is, zo heeft hij bijv. het wezentje niet zelf kunnen onderzoeken. Ik geef wel toe dat zijn verklaring erg aannemelijk klinkt.

  Het is natuurlijk ‘veiliger’ om te geloven dat het een gemummificeerde foetus is dan een opgedroogde alien 🙂

  Zoals zo vaak moeten we helaas weer wachten totdat de waarheid boven tafel komt….. (als dat al gebeurt)…

  0 likes
 9. Net zo goed als er gigantische dino’s rondgelopen hebben kunnen er ook mini-liliputtertjes rondgelopen hebben net iets anders dan de huidige mens. Wat ook kan is dat het een miskleun van de natuur was. Je kan gewoon niet uitgaan van wat we nu zijn, er zijn werelden geweest vanaf wie weet wel hónderden duizenden jaren geleden en wat weten we nu ECHT van zolang geleden,. NIKS. er is al zoveel zogenaamde kennis achterhaald.. Maar ik vind dit weer echt zo panisch opdringen van en een persé wilen doordrukken dat het buitenaards is.Not.

  0 likes
 10. [quote name=”doler”]voor mij is het duidelijk, wij komen niet van de aarde maar vanuit de ruimte
  misschien is het daarom dat ik me steeds minder op me gemak voelt op deze aarde[/quote]

  We zijn allemaal sterrenstof, eveneens de aarde. Als jij je hier niet thuis voelt dan zul jij je in de ruimte ook niet thuis voelen.

  0 likes
 11. Mysterie of niet? Bij UFO docu’s doet men eigenlijk precies hetzelfde. Eerst de aandacht trekken om vervolgens de mensen aan het denken te zetten. Of de deskundigen c.q onderzoekers nou acteurs zijn of niet, dat doet er niet toe. De vraag is hoe het ooit begonnen is. Hebben we het over twee samenwerkende “verschillende” culturen of niet(samenwerking met dolfijnen, gefilmd)

  http://www.youtube.com/watch?v=Cm3XdC-p8_I

  0 likes
 12. Tot mijn spijt moet ik vaststellen dat de mensen van tegenwoordig oogkleppen hebben. Enkelen van jullie zullen dit misschien al langer ervaren. Ik geloof dat de meesten het stuisvogel-syndroom hebben. Kop in het zand, en wat we niet zien bestaat niet. Wat zal zijn, zal zijn. Als de mensheid gedoemd is, is het omdat de meesten het zo willen? Ik weet het niet. Maar ik hoop/geloof op de goede afloop.

  0 likes
 13. Deze pop is waarschijnlijk door Jef Dunham verloren.

  0 likes
 14. [quote name=”Nick”]Tot mijn spijt moet ik vaststellen dat de mensen van tegenwoordig oogkleppen hebben. Enkelen van jullie zullen dit misschien al langer ervaren. Ik geloof dat de meesten het stuisvogel-syndroom hebben. Kop in het zand, en wat we niet zien bestaat niet. Wat zal zijn, zal zijn. Als de mensheid gedoemd is, is het omdat de meesten het zo willen? Ik weet het niet. Maar ik hoop/geloof op de goede afloop.[/quote]

  Wat doe jij er aan dan? Ben jij degene die bij de regering voor de deur gaat liggen met een groot spandoek “Vertel ons de waarheid?”

  Het heeft niks met kop in het zand te maken, door het bespreekbaar te maken en er over blijven discussiëren zorgt voor meer openbaarheid uiteindelijk zal de oude macht vervallen en de nieuwe opstaan zo gaat dat al duizenden jaren.

  Maar of we er profijt van zullen hebben is een tweede?

  0 likes
 15. “Misschien het belangrijkste wat op aarde gaande is en niemand die erover praat”

  Nou zeg is dat niet een beetje overdreven? Er zijn wel belangrijkere dingen gaande op onze planeet dan een skeletje waarvan is aangetoond dat het menselijk is.

  Fascinerend: ja; ‘het belangrijkste op aarde’….. nou nee.

  0 likes
 16. [quote name=”Lex Krabbe”]Deze pop is waarschijnlijk door Jef Dunham verloren.[/quote]
  De zoon van Achmed the dead terrorist 😛

  0 likes
 17. [quote name=”Carnivore”][quote name=”biko steve”]Hier was men het toch al over eens dat het een broodje aap was?
  Komkommertijd zullen we maar zeggen.[/quote]

  Is dat zo?
  Voor mij heeft deze of gene onbekende wetenschapper die zegt dat dit wezen menselijk is evenveel bewijskracht als die andere die zegt dat UFO’s buitenaards zijn.

  Sorry, maar buiten de algehele vorm zie ik weinig ‘menselijks’ in dit wezen.
  Mij lijkt het eerder buitenaards.

  Soit, wie weet nog wat je al dan niet mag geloven?[/quote]
  Dan geloof ik toch de eerder de wetenschapper die er voor heeft gestudeerd en het DNA heeft onderzocht ipv “Carnivore” die een plaatje op het internet heeft bekeken en daar zijn conclusie op baseert.

  0 likes
 18. [quote name=”Nick”]Tot mijn spijt moet ik vaststellen dat de mensen van tegenwoordig oogkleppen hebben. Enkelen van jullie zullen dit misschien al langer ervaren. Ik geloof dat de meesten het stuisvogel-syndroom hebben. Kop in het zand, en wat we niet zien bestaat niet. Wat zal zijn, zal zijn. Als de mensheid gedoemd is, is het omdat de meesten het zo willen? Ik weet het niet. Maar ik hoop/geloof op de goede afloop.[/quote]
  Daar reken je jezelf dan ook onder neem ik aan. Een team van wetenschappers concludeert op basis van onderzoek dat het menselijk is. Iedereen zonder oogkleppen accepteert die conclusie ook, alleen mensen die stug de bewijzen naast zich neerleggen blijven geloven in een buitenaardse herkomst.

  0 likes
 19. [quote name=”doler”]voor mij is het duidelijk, wij komen niet van de aarde maar vanuit de ruimte
  misschien is het daarom dat ik me steeds minder op me gemak voelt op deze aarde[/quote]

  Uhm, FYI de aarde maakt deel uit van de ruimte.

  0 likes
 20. Het kan alleen een foetus zijn, die niet levend is gebaard. Als het buitenaards is kan het groeiproces heel anders verlopen. Nu wordt gemeten naar de mensengroei en berekend op 6 jaar.
  Als het inderdaad een foetus is, zal de volwassen lengte ook veel groter zijn. Voor mij ziet het er ook uit als een baby. Niet als een kind.
  Een mensen baby komt met zachte botten ter wereld om door het geboortekanaal te kunnen en is zeer onzelfstandig. Bij dieren is dit niet zo en bij andere mensen soorten kan het ook zo zijn. Een vergelijking met alleen een mens lijkt mij geen goede vergelijking.

  0 likes
 21. [quote name=”lies”]Het kan alleen een foetus zijn, die niet levend is gebaard. Als het buitenaards is kan het groeiproces heel anders verlopen. Nu wordt gemeten naar de mensengroei en berekend op 6 jaar.
  Als het inderdaad een foetus is, zal de volwassen lengte ook veel groter zijn. Voor mij ziet het er ook uit als een baby. Niet als een kind.
  Een mensen baby komt met zachte botten ter wereld om door het geboortekanaal te kunnen en is zeer onzelfstandig. Bij dieren is dit niet zo en bij andere mensen soorten kan het ook zo zijn. Een vergelijking met alleen een mens lijkt mij geen goede vergelijking.[/quote]
  Is ook geen goede vergelijking.Het wezentje heeft zowiezo al meer DNA afwijkingen als die van de aap waarvan wij zouden afstammen.De zaak M.Vaatstra leerde ons dat ze terug kunnen met menselijk DNA naar 2000 koppels, die zich over de aarde verspreiden.Vreemd 2000 koppels buitenaardsen?Het zou zomaar kunnen.Het percentage NIET menselijk dna is mij te hoog, om NIET te spreken over iets wat buitenaards is, of zich vermenigvuldigde via een mens, maar nog steeds buitenaards is.Mijn dochter lijkt ook op mij, terwijl mijn zoon op de moeder lijkt.Zo denk ik ook over dit wezentje.Maar laten we nog even wachten. Het eindreslutaat zal bepalend zijn en die is er nog niet, als de prullenbak van die onderzoeks pc nog niet is bestudeerd.Tot die tijd kunnen wij alleen maar gissen.

  0 likes
 22. [quote name=”Wesley”][quote name=”Carnivore”][quote name=”biko steve”]Hier was men het toch al over eens dat het een broodje aap was?
  Komkommertijd zullen we maar zeggen.[/quote]

  Is dat zo?
  Voor mij heeft deze of gene onbekende wetenschapper die zegt dat dit wezen menselijk is evenveel bewijskracht als die andere die zegt dat UFO’s buitenaards zijn.

  Sorry, maar buiten de algehele vorm zie ik weinig ‘menselijks’ in dit wezen.
  Mij lijkt het eerder buitenaards.

  Soit, wie weet nog wat je al dan niet mag geloven?[/quote]
  Dan geloof ik toch de eerder de wetenschapper die er voor heeft gestudeerd en het DNA heeft onderzocht ipv “Carnivore” die een plaatje op het internet heeft bekeken en daar zijn conclusie op baseert.[/quote]

  Wie zegt dat die wetenschapper er voor gestudeerd heeft? Is hij uberhaupt wel wetenschapper? Of heeft hij andere belangen? Zo’n verhaal pluk je toch ook gewoon van internet en kiest ervoor om het te geloven? What’s the difference?

  0 likes
 23. [quote name=”lies”]Het kan alleen een foetus zijn, die niet levend is gebaard. Als het buitenaards is kan het groeiproces heel anders verlopen. Nu wordt gemeten naar de mensengroei en berekend op 6 jaar.
  Als het inderdaad een foetus is, zal de volwassen lengte ook veel groter zijn. Voor mij ziet het er ook uit als een baby. Niet als een kind.
  [/quote]

  Wel eens gehoord van Jyoti Amge? Deze pittige dame is op dit filmpje 18 jaar oud en 62.8 cm lang. Ze heeft een groeistoornis.
  http://www.youtube.com/watch?v=2ALEMLZKnfA

  En hier zie je Chandra Bahadur Dangi, werelds kleinste man. 72 jaar oud en 54.6 cm lang.
  http://www.youtube.com/watch?v=JnDappyNntg

  Probeer je te bedenken hoe klein mensen met extreme dwerggroei zijn als ze een jaar of 6 zijn.
  Niks buitenaards aan.
  Het gevonden skeletje is bewezen van menselijke afkomst en heeft medische afwijkingen.

  0 likes
 24. [quote name=”Wesley”][quote name=”Nick”]Tot mijn spijt moet ik vaststellen dat de mensen van tegenwoordig oogkleppen hebben. Enkelen van jullie zullen dit misschien al langer ervaren. Ik geloof dat de meesten het stuisvogel-syndroom hebben. Kop in het zand, en wat we niet zien bestaat niet. Wat zal zijn, zal zijn. Als de mensheid gedoemd is, is het omdat de meesten het zo willen? Ik weet het niet. Maar ik hoop/geloof op de goede afloop.[/quote]
  Daar reken je jezelf dan ook onder neem ik aan. Een team van wetenschappers concludeert op basis van onderzoek dat het menselijk is. Iedereen zonder oogkleppen accepteert die conclusie ook, alleen mensen die stug de bewijzen naast zich neerleggen blijven geloven in een buitenaardse herkomst.[/quote]
  Wil jij een mensachtig wezen opnoemen die 9 % verschil in DNA heeft met die van de mens??En toch mensachtig lijkt?Maar geen aap is?Dan denk ik toch echt dat u, uw oogkleppen af moet doen.En wat u zelf doet is bewijzen naast u neerleggen,en schrijft alsof u een wetenschapper bent.Verklaar gelijk ook even van welk ander wezen die 9% afkomstig is?Ik zei toch de prullenbak bevat de bewijzen.En u heeft die kennis niet, die in de prullenbak van de onderzoeks pc terecht is gekomen, en roept als een kuddedier de debunkers na, die geen zelfonderzoek hebben verricht.Niet echt slim moet ik zeggen.U heeft namelijk al geoordeeld, terwijl de prullenbak nog onderzocht wordt.Straks niet verslikken in de woorden, die u nu teveel heeft geschreven dacht ik zo.

  0 likes
 25. Nou oke voor diegeen die willen geloven dat het buitenaards is; er was ooit een reclame van een ruimteschip met rijen dik insectachtige wezens die stoer klaar staan om de aarde aan te vallen,vervolgens zie je een man in de tuin zitten er zoemen vliegen rond zijn hoofd,er wordt ingezoomd op zo’n plakstrip voor vliegen daar zit wat op, er wordt nogmaals ingezoomd blijkt het dat ruimteschip te zijn whuahaha!

  0 likes
 26. [quote name=”Jos”][quote name=”Wesley”][quote name=”Carnivore”][quote name=”biko steve”][/quote]
  Dan geloof ik toch de eerder de wetenschapper die er voor heeft gestudeerd en het DNA heeft onderzocht ipv “Carnivore” die een plaatje op het internet heeft bekeken en daar zijn conclusie op baseert.[/quote]

  Wie zegt dat die wetenschapper er voor gestudeerd heeft? Is hij uberhaupt wel wetenschapper? Of heeft hij andere belangen? Zo’n verhaal pluk je toch ook gewoon van internet en kiest ervoor om het te geloven? What’s the difference?[/quote]

  De man die vooraanstaat in het onderzoek is Immunoloog Garry Nolan, directeur van de National Heart, Lung, and Blood Institute’s Proteomics Center for Systems Immunology, in Stanford, California.

  Hij werkte samen met pediatrisch radioloog
  Ralph Lachman (co-directeur van het International Skeletal Dysplasia Registry in in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles). Verder hebben we nog William Jungers, een paleoanthropoloog en anatomist uit Stony Brook University Medical Center, New York.

  Of dit uberhaubt wetenschappers zijn? Dat lijkt mij wel ja.

  Wat de afwijkingen precies zijn daar bestaat nog een hoop onduidelijkheid over. Maar niet over het feit dat het om een mens gaat.

  Quote:
  “After mapping more than 500 million reads to a reference human genome, equating to 17.7-fold coverage of the genome, Nolan concluded that Ata “is human, there’s no doubt about it.” Moreover, the specimen’s B2 haplotype—a category of mitochondrial DNA—reveals that its mother was from the west coast of South America: Chile, that is. “

  Lees ook dit artikel maar eens:
  http://news.sciencemag.org/health/2013/05/bizarre-6-inch-skeleton-shown-be-human

  0 likes
 27. [quote name=”Liquid”]”Misschien het belangrijkste wat op aarde gaande is en niemand die erover praat”

  Nou zeg is dat niet een beetje overdreven? Er zijn wel belangrijkere dingen gaande op onze planeet dan een skeletje waarvan is aangetoond dat het menselijk is.

  Fascinerend: ja; ‘het belangrijkste op aarde’….. nou nee.[/quote]

  En zo is het ,ben ook niet van plan om me door o.a een Steven Greer op te laten jutten hij krabbelt nu ook al terug, was het eerst ónomstotelijk buitenaards bewijs twijfelt hij nu, wat een afgang na alle heisa van aankondigingen zeg.

  0 likes
 28. dit is ook een moeilijk onderwerp ook .als het door de regeringen toe gegeven word ja dan word ook dit normaal je weet hoe mensen zijn eerst moet iets uit een taboe sfeer komen dan word het makkelijker .

  0 likes
 29. [quote name=”Dondervogel”][quote name=”Wesley”][quote name=”Nick”]
  Wil jij een mensachtig wezen opnoemen die 9 % verschil in DNA heeft met die van de mens??En toch mensachtig lijkt?Maar geen aap is?Dan denk ik toch echt dat u, uw oogkleppen af moet doen.En wat u zelf doet is bewijzen naast u neerleggen,en schrijft alsof u een wetenschapper bent.Verklaar gelijk ook even van welk ander wezen die 9% afkomstig is?[/quote]

  Het is allang bekend dat mensen onderling zelfs meer dan 12% kunnen verschillen in DNA.

  Een quote:
  “One of the real surprises of these results was just how much of our DNA varies in copy number. We estimate this to be at least 12% of the genome.
  “The copy number variation that researchers had seen before was simply the tip of the iceberg, while the bulk lay submerged, undetected. We now appreciate the immense contribution of this phenomenon to genetic differences between individuals.”

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/6174510.stm

  Nog een paar quotes:
  “New research shows that at least 10 percent of genes in the human population can vary in the number of copies of DNA sequences they contain–a finding that alters current thinking that the DNA of any two humans is 99.9 percent similar in content and identity.”

  “Not only were the changes common, they also were large. “We’d find missing pieces of DNA, some a million or so nucleotides long,” Scherer said. “We used to think that if you had big changes like this, then they must be involved in disease. But we are showing that we can all have these changes.” “

  http://www.sciencedaily.com/releases/2006/11/061123115741.htm

  0 likes
 30. [quote name=”Liquid”][quote name=”Jos”][quote name=”Wesley”][quote name=”Carnivore”][quote name=”biko steve”][/quote]
  Dan geloof ik toch de eerder de wetenschapper die er voor heeft gestudeerd en het DNA heeft onderzocht ipv “Carnivore” die een plaatje op het internet heeft bekeken en daar zijn conclusie op baseert.[/quote]

  Wie zegt dat die wetenschapper er voor gestudeerd heeft? Is hij uberhaupt wel wetenschapper? Of heeft hij andere belangen? Zo’n verhaal pluk je toch ook gewoon van internet en kiest ervoor om het te geloven? What’s the difference?[/quote]

  De man die vooraanstaat in het onderzoek is Immunoloog Garry Nolan, directeur van de National Heart, Lung, and Blood Institute’s Proteomics Center for Systems Immunology, in Stanford, California.

  Hij werkte samen met pediatrisch radioloog
  Ralph Lachman (co-directeur van het International Skeletal Dysplasia Registry in in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles). Verder hebben we nog William Jungers, een paleoanthropoloog en anatomist uit Stony Brook University Medical Center, New York.

  Of dit uberhaubt wetenschappers zijn? Dat lijkt mij wel ja.

  Wat de afwijkingen precies zijn daar bestaat nog een hoop onduidelijkheid over. Maar niet over het feit dat het om een mens gaat.

  Quote:
  “After mapping more than 500 million reads to a reference human genome, equating to 17.7-fold coverage of the genome, Nolan concluded that Ata “is human, there’s no doubt about it.” Moreover, the specimen’s B2 haplotype—a category of mitochondrial DNA—reveals that its mother was from the west coast of South America: Chile, that is. “

  Lees ook dit artikel maar eens:
  http://news.sciencemag.org/health/2013/05/bizarre-6-inch-skeleton-shown-be-human%5B/quote%5D

  Indrukwekkend…..

  0 likes
 31. [quote name=”kim”]
  En zo is het ,ben ook niet van plan om me door o.a een Steven Greer op te laten jutten hij krabbelt nu ook al terug, was het eerst ónomstotelijk buitenaards bewijs twijfelt hij nu, wat een afgang na alle heisa van aankondigingen zeg.[/quote]

  Waar heb je gelezen dat hij terugkrabbelt? Graag een link.

  Waar heb je gelezen dat hij ónomstotelijk buitenaards bewijs heeft?

  http://www.siriusdisclosure.com/evidence/atacama-humanoid/
  Hij schrijft hier: “After six months of research by leading scientists at Stanford University, the Atacama Humanoid remains a profound mystery.”
  Als afsluiting schrijft hij: “The DNA research on the specimen is in it’s very early stages and incomplete. Much research remains….. “

  0 likes
 32. [quote name=”Liquid”][quote name=”Dondervogel”][quote name=”Wesley”][quote name=”Nick”]
  Wil jij een mensachtig wezen opnoemen die 9 % verschil in DNA heeft met die van de mens??En toch mensachtig lijkt?Maar geen aap is?Dan denk ik toch echt dat u, uw oogkleppen af moet doen.En wat u zelf doet is bewijzen naast u neerleggen,en schrijft alsof u een wetenschapper bent.Verklaar gelijk ook even van welk ander wezen die 9% afkomstig is?[/quote]

  Het is allang bekend dat mensen onderling zelfs meer dan 12% kunnen verschillen in DNA.

  Een quote:
  “One of the real surprises of these results was just how much of our DNA varies in copy number. We estimate this to be at least 12% of the genome.
  “The copy number variation that researchers had seen before was simply the tip of the iceberg, while the bulk lay submerged, undetected. We now appreciate the immense contribution of this phenomenon to genetic differences between individuals.”

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/6174510.stm

  Nog een paar quotes:
  “New research shows that at least 10 percent of genes in the human population can vary in the number of copies of DNA sequences they contain–a finding that alters current thinking that the DNA of any two humans is 99.9 percent similar in content and identity.”

  “Not only were the changes common, they also were large. “We’d find missing pieces of DNA, some a million or so nucleotides long,” Scherer said. “We used to think that if you had big changes like this, then they must be involved in disease. But we are showing that we can all have these changes.” “

  http://www.sciencedaily.com/releases/2006/11/061123115741.htm%5B/quote%5D

  Bedankt kerel want dit had ik nog niet gehoord of gelezen!

  0 likes
 33. [quote name=”Gertjan”][quote name=”kim”]
  En zo is het ,ben ook niet van plan om me door o.a een Steven Greer op te laten jutten hij krabbelt nu ook al terug, was het eerst ónomstotelijk buitenaards bewijs twijfelt hij nu, wat een afgang na alle heisa van aankondigingen zeg.[/quote]

  Waar heb je gelezen dat hij terugkrabbelt? Graag een link.

  Waar heb je gelezen dat hij ónomstotelijk buitenaards bewijs heeft?

  http://www.siriusdisclosure.com/evidence/atacama-humanoid/
  Hij schrijft hier: “After six months of research by leading scientists at Stanford University, the Atacama Humanoid remains a profound mystery.”
  Als afsluiting schrijft hij: “The DNA research on the specimen is in it’s very early stages and incomplete. Much research remains….. “[/quote]

  In vorige interviews (zal het proberen te vinden)zeiden ze, hij ook, dat de wereld nu zou weten dat deze disclosure film zou bewijzen dat buitenaards leven werkelijk was want ze hadden nú het bewijs waar niemand onderuit kon!,echter in dít fimpje houdt hij het in het midden luister maar eens goed.

  0 likes
 34. Als ons DNA ruim 10 miljard jaar moet zijn… dan zijn we ook niet echt opgeschoten en moet de mensheid toch maar naar een ‘speciale school’. Wat zijn we dan een ongelooflijk dom wezen…

  0 likes
 35. http://www.youtube.com/watch?v=rJ-t03Hxles

  Ik heb voorlopig even dit maar er is er ook één waar Steven dit zelf ook stelt naar aanleiding va deze uitkomst .Er zijn veel intervieuws en het waren maar 1 of 2 zinnen ben het kwijt met wie dat interview was misschien project Camelot? Mij staat bij ergens op een terrasje maar ik doe mijn best,hoop dat het lukt.(Kan natuurlijk niet alle intervieuws helemaal uitluisteren dus ik sla telkens stukjes over en kan wat missen dan)

  0 likes
 36. Overduidelijk een foetus waarbij de fontanellen over elkaar geschoven zijn.

  0 likes
 37. Is het The Artist Formerly Known As Prince?

  0 likes
 38. Nee het belangrijkste dat er nu speelt is dat we in een aflopend systeem/samenstel belandt zijn ,deze wereld loopt op zijn end alles wat niet resoneert met de hogere waarden zal verdwijnen, punt.Er zal een nieuwe aarde opkomen waar alleen rechtvaardigheid en pure bliss zal zijn voor minder is geen plaats het kan er niet eens bestaan.Al sinds heugen wordt dit wijd en zijd bericht alleen nu denkt men dat het van aliens af zal komen of door b.v reiki-technieken of door in elkaar geflanste stargates etc. Het is altijd al Góds plan geweest voor de mensheid. Snap je ,er is een plan en dat zal hoe dan ook doorgang vinden.En ja personen zoals o.a Jezus hebben dat indertijd duidelijk willen maken. Of er nu gasten van buiten de aarde zullen landen of niet is geen issue het is de bedoeling dat we zélf tot bepaalde hogere inzichten komen en ernaar zullen handelen.

  0 likes
 39. [quote name=”kim”] Het is altijd al Góds plan geweest voor de mensheid. het is de bedoeling dat we zélf tot bepaalde hogere inzichten komen en ernaar zullen handelen.[/quote]
  We moeten een keer over god praten hier op Niburu. Maar het zal je niet bevallen. Veel mensen vragen zich vaak af: waarom laat God dit toe ? Daar is een duidelijk antwoord op wat de religieuze media (kerk, t.v.) verzwijgen. Het ware gezicht van god zie je het boek ‘Job’, dat onderdeel is van de bijbel. Daar lees je een gebeurtenis hoe god een goed mens Job, helemaal kapot maakt zonder reden.
  Misschien gaan de ogen nu open en stopt men het zelf-foppen met allerlei op het eigenbelang gericht geloof, want iets anders is het niet. Eerlijkheid duurt het langst. En dan begin je deze wereld te begrijpen met een onwrikbaar inzicht.

  0 likes
 40. [quote name=”XenoN”][quote name=”kim”] Het is altijd al Góds plan geweest voor de mensheid. het is de bedoeling dat we zélf tot bepaalde hogere inzichten komen en ernaar zullen handelen.[/quote]
  We moeten een keer over god praten hier op Niburu. Maar het zal je niet bevallen. Veel mensen vragen zich vaak af: waarom laat God dit toe ? Daar is een duidelijk antwoord op wat de religieuze media (kerk, t.v.) verzwijgen. Het ware gezicht van god zie je het boek ‘Job’, dat onderdeel is van de bijbel. Daar lees je een gebeurtenis hoe god een goed mens Job, helemaal kapot maakt zonder reden.
  Misschien gaan de ogen nu open en stopt men het zelf-foppen met allerlei op het eigenbelang gericht geloof, want iets anders is het niet. Eerlijkheid duurt het langst. En dan begin je deze wereld te begrijpen met een onwrikbaar inzicht.[/quote]

  Misschien moet je het boek Job nóg eens lezen.

  0 likes
 41. was god een vrouw een man of een mutant … niemand zal het ooit echt weten dat maakt het verhaald ook intteresant

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

bill gates

Onthult Bill Gates hier de echte reden achter de lockdowns?

Op 24 maart sprak Bill Gates met ...

ziekenhuis

Corona: Man maakt foto’s in ‘leeg’ ziekenhuis, moet 3 maanden de cel in

Een man die twee uur heeft rondgelopen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.