UFO

UFO’s bestaan echt – en je had ze nooit mogen zien, zegt deze militaire functionaris

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorig jaar kwamen er uit het niets opeens beelden van UFO’s naar buiten. Ze gingen gelijk viral. De overheid wil nu dat je ze vergeet.

In december 2017 en maart 2018 publiceerde de New York Times geheime beelden van drie onbekende vliegende objecten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De mysterieuze vliegtuigen bereikten hypersonische snelheden en vlogen tienduizenden meters boven de aarde zonder vleugels, motor of uitlaat.

Geen idee

Waren het vliegende schotels? De piloten die de waarnemingen deden hadden geen idee.

Uit een recente verklaring van inlichtingenfunctionarissen van de Amerikaanse marine blijkt dat de overheid ook geen idee heeft.

In een verklaring zegt woordvoerder Joseph Gradisher tegen nieuwswebsite The Black Vault dat de marine de vaartuigen in de video’s heeft geclassificeerd als ‘ongeïdentificeerde luchtfenomenen’.

Nooit

Dat betekent dat de beelden authentiek zijn en dat de objecten, die in 2004 en 2015 zijn waargenomen in militair luchtruim, daar niet hoorden te zijn.

De UFO-beelden hadden ook nooit naar buiten mogen komen, vertelde Gradisher aan The Black Vault.

Je had dus eigenlijk helemaal niet mogen weten dat de drie onbekende objecten in het luchtruim zijn waargenomen.

Buitengewone manoeuvres

De marine wilde de beelden liever geheimhouden omdat de objecten zeer buitengewone manoeuvres uitvoerden.

Zo vlogen ze het ene moment op 25 kilometer hoogte om vervolgens richting de zee te schieten en op zes kilometer hoogte stil te blijven hangen.

[Live Science]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
4 jaren geleden

Ufo,s bestaan echt ? je had ze nooit mogen zien, nou als dat zo is,dan kan je ook niet zeggen dat men ze nooit had moeten zien ,want vanuit het zien kan men zeggen ze bestaan. vreemde militair functionaris, maar niet serieus nemen. de ufo,s hadden nooit naar buiten mogen komen , waar vlogen ze dan ergers binnen, waarschijnlijk binnen in hun droombrein.. en ze worden ook nog genoemd mysterieuze vliegtuigen , dan toch een soort vliegtuig maar dan eentje zonder vleugels zonder een uitlaat zonder motor, genoemd vliegende schotel, eigenlijk zonder een voortstuwende kracht .dan kan dan alleen maar in een verbeelding bestaan van mensen met een ufo gekte, ze zien ze gewoon vliegen.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Als de cabal/illuminati door blijft gaan met de mensheid onwetend, olie dom etc. te houden dan leidt dit ongetwijfeld tot (zelfs optionele ’totale’)immense vernietigen; dit moeten we niet willen, dus autoriteiten kom nu eindelijk eens met ‘Ufo-/Alien-disclosure’, jullie houden dit al te veel lange tijden in de doofpot.

StefanZ
StefanZ
4 jaren geleden

Jammer dat er zulke kortzichtige mensen zijn als onze Rob, die niet WILLEN geloven dat er leven buiten onze aarde is en dat het ons bezoekt. Alleen maar omdat met ONZE HUIDIGE techniek, dat niet mogelijk is. Het is natuurlijk van de zotte om te denken dat WIJ de top van het technisch kunnen zijn. WIJ (de mens) bestaan pas een paar miljoen jaar en hebben pas een paar duizend jaar de beschikking over “techniek”. De ruimtevaart techniek pas een jaar of 100 (ruim genomen). Hoe kan je dan zeggen, dat een beschaving dat 100.000 jaar verder ontwikkeld is, niet de grenzen van onze techniek al lang voorbij is en de problemen heeft opgelost? Hoe vaak is in ons verleden niet gezegd dat iets onmogelijk was, dat nu gemeengoed is? Deze mensen zijn kortzichtig en angstig voor de dag van morgen. Na jaren van ontkenning, wordt er nu officieel toegegeven dat er meer is. Heel langzaam worden we voorbereid en geïnformeerd over leven buiten onze aarde. Dat hoeft helemaal niet slecht of beangstigend te zijn, maar juist een stap voorwaarts naar de toekomst. Ik ben geen zweverig typ, maar een nuchter denkend mens, en ben klaar voor die stap. Laat de toekomst maar komen….

Dirk
Dirk
4 jaren geleden

Je wordt er ronduit.beroerd van dat de overheid het niet wil vrijgeven die informatie , en waarom , omdat ze de techniek als ze die überhaupt al doorgronden want dat is nog maar zeer de vraag willen gaan gebruiken dan . De gewone burger zal het een rotzorg zijn die maakt zich meer zorgen van kan ik elke maand wel financieel rondkomen en blijf ik gezond . Kijk we weten gerust wel dat we niet voortkomen uit een big bang of dat we genetisch zouden zijn geëvolueerd van apen , maar dat we alien-roots hebben zou b.v. best een mogelijkheid kunnen zijn . De overheden behandelen het volk als een stel kleine kinderen als het om ufo’s gaat en dat is jammer .
Openheid hierover zou veel beter zijn , maarja ze houden hun geheimpjes het liefst voor zichzelf .

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x