Homepagina » Buitenland » Poetin gaat los op Oekraïense elites en de grote banken die zij dienen: ‘Hier ligt al hun geld’
poetin
Foto: Kremlin.ru CC BY 4.0 Wikimedia Commons

Poetin gaat los op Oekraïense elites en de grote banken die zij dienen: ‘Hier ligt al hun geld’

De Russische president Vladimir Poetin heeft in een video-interview onthuld waarom men er alles aan doet om te voorkomen dat Rusland en Oekraïne nader tot elkaar komen.

In het interview, getiteld ’20 Vragen met Vladimir Poetin’, zei de president tegen Andrei Vandenko van persbureau TASS dat de Oekraïense leiders enkel en alleen door eigenbelang worden gedreven.

We hebben het dan nog niet eens over het feit dat ze de Oekraïeners helemaal kaalgeplukt hebben, aldus Poetin.

Buitenlandse banken

Het gaat erom dat ze datgene wat ze eerder hebben gestolen kunnen houden, zei hij. “Dat was het belangrijkste doel.”

Waar ligt al hun geld? Bij buitenlandse banken.

Wat moeten ze doen om het te houden? Laten zien dat ze de mensen dienen die het geld bewaren, benadrukte Poetin.

Russofobie

Dat is de reden waarom zij Russofobie aanwakkeren, om te laten zien dat ze de grote banken dienen, lichtte hij toe.

Als Rusland en Oekraïne gaan samenwerken, zouden Europa en de rest van de wereld er namelijk een geduchte concurrent bij krijgen.

“Dat is waarom ze er alles aan doen om ons uit elkaar te drijven,” zei Poetin.

Wat is daar goed aan?

Hij wees erop dat de afscheiding van Oekraïne heeft geleid tot deïndustrialisatie en ontbossing in de Karpaten.

“Hoe kun je dan zeggen dat de afscheiding in het belang van het Oekraïense volk is? Wat is daar goed aan?” vroeg Poetin.

Bekijk de video hieronder (en zet Engelse ondertiteling aan):

[TASS]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Belgie doet beter en NL? Belgie 172 miljard euro stroomt naar belastingparadijzen.De bedrijven in ons land hebben in het aanslagjaar 2019 voor 172,3 miljard euro aan betalingen naar de beruchtste belastingparadijzen gedaan. De Tijd heeft het opgevraagd bij de fiscus. Dus ze weten het en werken er aan mee.

  12 likes
 2. De rothschilds zijn afkomstig uit rusland de khazariaanse mafia a.k.a. de illuminati,cabal,deep state.Ze zijn een onderdeel van de 13 satanische bloedlijnen deze regeren de wereld,ze zijn vroeger uit rusland verdreven omdat het een gruwelijk barbaars satanisch volk is.De rotchilds willen zowel rusland als amerika kapot maken uit wraak.Ook willen deze satanische globalistische elite een N.W.O. daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor deze satanische elite.

  6 likes
  • Waarom willen ze amerika kapot maken?

   0 likes
   • Omdat het middelpunt Israël is/wordt. Hoofdstad van de wereld wordt Jerusalem. De NWO wil: 1 wereldregering, 1 taal, 1 religie enz. 1 wereld bank en wereldrechtbank zijn er al. Zie georgia guidestones. De wereld maar geschikt voor 500 miljoen mensen om mens en natuur weer in balans te zetten.
    In feite worden alle landen leeg getrokken om dit doel te behalen.
    NWO is geen complottheorie meer, De paus sprak er openlijk over. Zei ook iets van de laatste generatie enz.
    Waarom een NWO?
    Das een goeie vraag. Teveel mensen? Als er teveel mensen zijn, waarom heeft god/de natuur dan zelf niet ingegrepen? Er zijn meer muggen dan mensen. Gaan die muggen elkaar opruimen? Nee. Wel raar dat religies er eerst op aansporen om zoveel kinderen te krijgen en nu zeggen ze dat we met teveel zijn?
    Ik zelf denk, dat dit gebeurt om een high tech wereld/steden op te zetten. Daar heb je mega veel grondstoffen enz. voor nodig. En veel mensen worden dan overbodig. En daarom moeten ze weg.
    Aan het systeem merk je al dat ze mensen al aan het filteren zijn. De sterkste overleven. Ouderen, zieken, mensen met beperking worden nu langzaam opgeruimd. Het levert geen geld meer op en kosten dus geld. Dus moeten ze weg. Het personeel zelf is nu aan de beurt.
    Hitler ruimde zo ook mensen op.(via de kaartenbak van de gemeentes) Wordt nu schijnbaar door veel mensen weer vergeten.(soort van hitler verering). Nu heeft iedereen een digitaal dossier. Wat toen dus gebeurde, gebeurt nu weer, alleen gaat het nu heel sneaky. Want wat er gebeurt via de ether/internet, dat ziet men niet. Denk bv aan de kinderopvangtoeslagen affaire.(is al zeker 15 jaar aan de gang) Duizenden mensen hebben hun leven naar de klote zien gaan en niemand deed iets. Op de eerste plaats, omdat het niet goed zichtbaar is/was waar het probleem vandaan kwam.
    We leven nu in een gevaarlijke wereld, want je weet niet meer wie je vijand is.
    In feite leven we nu in een levensechte game. De hungry games.

    3 likes
 3. De EU maakt overal een bende van, ook in de Oekraine. Maar uit 1e hand weet ik wel dat zeer vele Oekrainers OOK niet zitten te wachten op Russische ‘toenadering’

  5 likes
  • @René

   De houding van Rusland is begrijpelijk met een door het stinkende Westen georganiseerde coup d’etat in de Oekraïne en een NAVO die staat te trappelen om vanuit daar in de toekomst te dreigen en aangezien Syrië met steun van de Russen nog enigszins gered kon worden en het zich daar een door het Westen aangericht drama voltrekt en Russen hun leven geven voor feitelijk ook onze vrijheid, is de houding van Putin goed te begrijpen en zouden wij Rusland dankbaar moeten zijn.

   Dat de Oekraïne een soevereine status wil is onder de huidige omstandigheid vreemd, omdat het Westen en de nazi EU een dergelijke vrijheid ook niet geeft, eerder het tegenovergestelde.

   10 likes
  • @ René

   En gelijk hebben ze, Rusland is al sinds 1917 volledig overgenomen door de Russische Rothschild tak. Uiteraard horen we Putin de “Royal Arch Mason” daar niet over, deze man is wel een van de laatste personen die tegen de elite vecht.

   9 likes
   • Wou dat wij een Putin als leider hadden.
    Dan word eindelijk het landsbelang gediend inplaats van kapot gemaakt.
    Niets maar dan ook niets wijst op wat sommige verkeerd geinformeerde papagaaien uitbraken…

    5 likes
   • idd: it’s all in the game!
    Hoe gaat dit eindigen? Houden we de zeven zegels aan, dan komt die WO 3 er zeker.(grote oorlogen rondom de eufraat en tigris). Dan komen er vuurballen(denk zelf aan een ether oorlog/geen natuurlijk verschijnsel) en iedereen vlucht naar huis. enz. enz. Ook de enge ziektes staan erin. Staat allemaal al beschreven. Dus alles is al vooropgezet.

    3 likes
    • Volgens mij zijn de openbaringen geen profetie maar een scenario.
     Het geluk is dat een scenario wel te vernaderen is….als tenminste de 99% eens wat zou gaan doen.

     3 likes
     • @Elise
      -burgelijke ongehoorzaamheid
      -geld van de bank halen en alles cash gaan doen
      -abonnementen van nieuwsmedia opzeggen
      -alle ambtenaren ervan overtuigen dat zij ‘op lange duur slachtoffers’ zijn
      – pamfletten met de ware toedracht verspreiden soort
      -ophouden met naar de TV kijken, smartphone
      -niet meer naar de supermart maar bij kleinhandel kopen

      Ja, ik weet wel iedereen is daar te belazerd voor.

      1 likes
     • Hoe dan? Die vuurballen zijn natuurlijk de satellieten. De satellieten zijn de controlemachines over alles. Dus willen we weer “vrij” zijn, dan moeten die dus weg. Op dit moment zijn er 5000 kunststerren in de ether. 5000 bommen!

      0 likes
 4. Vladimir Poetin kan zich beter afvragen waarom het kapitalisme in de wereled zo een dominante factor is en waarom de Rothschilds de werkelijke heersers op aarde zijn.

  4 likes
  • @Tante Maart Geerink

   Zou Putin zo simpel zijn? Hij zal degene zijn die opzeker maar half te goed weet hoe een groot drama het USSR zionistische communisme was.

   Juist het huidige zogenaamde vrije Westen slaat om in eenzelfde gecontroleerde communistische staatsrichting en zal Rusland in de toekomst meer vrijheid kennen dan het Westen.

   En met het kapitalisme is niets mis mee zolang men het woord neemt en volgt voor wat het is. Kapitalisme is de vrije markt, maar is deze in decennia omgeslagen richting gecontroleerde en in een door centrale banken en multinationals gedomineerde markt. Het is hier verworden tot een verziekt links kapitalisme en corporatistische systeem.

   11 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

mh17

Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

Als je na de ramp met vlucht ...