Buitenland

Nederlandse journalist stuit in Oekraïne tot haar grote verbazing op ‘ongekend NAVO-arsenaal’

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Nederlandse journalist Sonja van den Ende was de afgelopen dagen in de volksrepubliek Loehansk in het oosten van Oekraïne. Ze werd naar een afgelegen legerbarak gebracht, waar tot haar grote verbazing een arsenaal aan tanks, legervoertuigen, wapens, afweerraketten, kogelvrije vesten en munitie opgeslagen was.

“Maar nog verbazingwekkender was dat het allemaal NAVO-materiaal was,” schrijft Van den Ende op haar website. “Dit was de afgelopen dagen in beslag genomen na hevige gevechten met het Oekraïense leger, dat de ene na de andere overwinning claimt, waar de westerse media gretig mooie verhalen van maken, zonder het te controleren. Dat kunnen ze immers niet, want er zijn niet veel journalisten onderweg, ook niet in Oekraïne.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Schande

De journalist wijst erop dat de propagandaoorlog met name in het Westen op volle toeren draait, terwijl de Russen meer behoudend zijn en bijna dagelijks persconferenties geven met een update van het front. In Europa wordt zoveel onzinnieuws geschreven dat het bijna lachwekkend is, aldus Van den Ende.

Ze merkt op dat de meeste Russen trots zijn op hun soldaten en leger, en begrijpen dat Oekraïne ‘bevrijd’ moest worden van deze horroroorlog, die Oost-Oekraïne al sinds 2014 teistert. “Daarbij zijn natuurlijk deze wapens uit NAVO-landen gebruikt, een schande. Hetzelfde scenario als in Syrië, of alle andere oorlogen die het Westen tegen vele landen gevoerd heeft, onder het mom van democratie.”

Totalitaire staat

“We zullen zien hoe het eindigt. Mijn prognose is dat het slecht voor Europa, vooral voor haar burgers, zal eindigen. Het tijdperk van welvaart en vrijheid is definitief voorbij en als de Europeanen hier niet voor gaan vechten, zullen ze in een totalitaire staat wakker worden,” waarschuwt Van den Ende nog.

4.6 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
2 jaren geleden

Ze zijn als de dood dat hun beerput opengetrokken word vandaar dat men alles doet om dat te voorkomen.

Christine
Christine
2 jaren geleden

Klopt

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Russen delen al dit NAVO-Wapentuig al de hele tijd weer uit aan de Vrijheidsstrijders van de Donbass…Die zijn er over het algemeen erg blij mee…alleen die Amerikaanse Javelins zijn écht volkomen ruk…daar schiet je nog geen deuk mee in een pakje boter…Voor alle overige NAVO-Munitiedepots & (Internationale) Neo-Nazi-Terroristen Trainingscomplexen & Barakken in het Westen van Oekraïne geldt een simpele stelregel boOEMM!!! Iskander of Kinzhal d’rop…De Russen gaan VOL GAS op dit moment…

Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Onzin nieuws van de MSM comme d’habitude, we raken er stilaan aan gewend.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x