Homepagina » Binnenland » Kijken: Wilders confronteert klimaatdrammer Rob Jetlag (D66) met vlieggedrag. ‘Alle geloofwaardigheid kwijt’
wilders
Foto: Schermafdruk YouTube/PVVpers

Kijken: Wilders confronteert klimaatdrammer Rob Jetlag (D66) met vlieggedrag. ‘Alle geloofwaardigheid kwijt’

De spanningen in het klimaatdebat liepen hoog op toen PVV’er Geert Wilders de aanval opende op klimaatdrammer Rob Jetten (D66).

Jetten, die in de wandelgangen ook wel Rob Jetlag of Rob EasyJetten wordt genoemd, vloog afgelopen week naar Curaçao. Eerder vloog hij al de halve wereld over. Maar vliegen is volgens hem héél slecht voor het klimaat, aldus Wilders.

Hele grote mond

De PVV-voorman las in de Kamer een lijstje voor van bestemmingen waar Jetten naartoe is gevlogen.

“U heeft 10, 20 vliegreizen gemaakt naar de andere kant van de wereld. En dan hier een hele grote mond dat het allemaal niet mag, maar zelf bent u een grootverbruiker als het gaat om vliegreizen,” zei hij.

Ongeloofwaardig

Waarop Jetten reageerde: “Ik vlieg weleens, dat is slecht voor het milieu. En daarom ben ik een groot voorstander van een vliegbelasting, zodat mensen zoals ik, die af en toe het vliegtuig pakken, ook een eerlijke prijs betalen voor die vervuiling.”

Wilders zei vervolgens dat Jetten ‘alle geloofwaardigheid kwijt is’. Hij riep de D66’er op zelf minder te gaan vliegen.

Bekijk het fragment hieronder:Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Jetten vind ik toch zo’n eng figuur , als ik dat koppie van hem zie lopen de kriebels over me rug . Een raar glad gestreken bekkie en met dat pak aan is het net een school jochie wat voor het eerst naar dansles gaat . Hij staat graag in de belangstelling maar van politiek en vooral van technische dingen heeft ie geen ruk verstand , kortom gewoon een rare jodocus die graag belangrijk wil overkomen .

  56 likes
 2. Ja domheid regeert, ik vlieg veel zegt Jetten daarom pleit ik ook voor een vliegtax, dus als je meer betaalt is er geen probleem meer volgens dit soort lieden.

  54 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Ja hij zegt dus eigenlijk hoe meer ik voor het milieu moet betalen mag ik het milieu ook gaan belasten. gewoon de wereld op zijn kop. Weg met dat ventje!

   60 likes
   • Dat is precies hetzelfde als die elites en rijke CEO’s die beschermde diersoorten in Afrika schieten voor een paar ton, zolang je maar met je centen kan pronken te koste van alles en iedereen

    18 likes
  • Diesels zijn ook met 100€ omhoog gegaan qua belasting..Word daar iets mee gedaan voor het milieu?..Dat dacht ik ook ja…

   5 likes
 3. Waar slaat dit op? Alles kan tegenwoordig via internet incl’ vergaderen!
  Vliegen moet m.i.v. heden verboden worden voor alle politieke “zakelijke” meetingen van deze poppenkast clown regering.
  Kan meteen de Belasting omlaag

  46 likes
 4. De schapen, de stemmers van Bilderberg D66, zijn het met psychopaat Jetten eens dat meer vliegen meer belasting moet kosten en ze zo een miljoenen jaren reeds aanwezige natuurlijke klimaatverandering tegen kunnen gaan?

  Ook deze gevestigde polizieke partij solliciteert zo naar het exclusieve recht op geestelijk gestoord zijn en denken?

  Wil je iets bijdragen dan glibber je niet hypocriet met het kontje in een vliegtuig om te vliegen naar erotisch exotische landen, dan blijf je thuis!! Thuis klimaatvriendelijk erotische pret maken, het kan.

  35 likes
 5. Geweldig meneer Wilders, mijn volle respect !

  33 likes
 6. Ik heb de heer Jetten nog NOOIT kunnen betrappen op enige authentieke gedachte.

  Alles komt uit dat NEP-onderwijs dat hij de afgelopen twintig jaar heeft gehad en weet op te dreunen.
  Dat voorspelt nog wat voor de komende generaties, ze kennen de tafels t/m 10 niet eens meer uit hun hoofd.

  28 likes
 7. Clown Jetten heeft makkelijk praten over vliegtaks, hij hoeft het zelf toch niet te betalen, dat doet de
  belastingbetaler wel.

  23 likes
 8. Nou nou wat staat die globalist fascist Jetten voor schut zeg, het zou interessanter zijn waneer zionistje Wilders zou zeggen dat die hogere vliegtax waar Jetten zo voor is; het uiteindelijk de bedoeling is om wereldwijd de bewegignsvrijehid van gewone mensen in te perken vanuit VN Agenda 21 & 2030. Met als uiteindelijk doel de wereldbevolking op te sluiten in vooraf bepaalde woonkernen, wat de echte verklaring is voor de nationale en internationale migratie/immigratie politiek. Daarom moet bijvoorbeeld Afrika compleet mensloos worden, voor dezelfde redenen word erin het westen het al jaren steeds moeilijker gemaakt om te kunnen leven op het platteland en andere afgelegen gebieden. Ook om de mogelijkheid te vernietigen zodat mensen uiteindelijk ook niet (off the grid) van de natuur kunnen leven. Dit alles is gewoon terug te vinden wanneer je deze verschrikkelije “vrijwillige” verdragen leest.

  Zodra het ze gelukt is om de mensheid in die woonkernen op te sluiten is het een koud kunstje om van daaruit hun grootste natte droom uit te laten komen; de wereldbevolking terug brengen tot een voor de elite makkelijk beheersbaar nummer. Het is een aandoenlijk toneelstukje tussen deze twee geest verwante, want Jetten kan zich er probleemloos uit praten door te claimen dat hij betaalt voor zijn zogenaamde vervuiling, en zodoende de natuur compenseert. En hij het volledige gecontroleerde (populistisch) rechts weer als boeman af te schilderen. En zionistje Wilders op zijn beurt weer eens kan claimen hoe scheindheilig dit linkse poppetje is, en voila; beide poppen hoeven niet te praten over de extacte beweegredenen achter het klimaatbeleid. Als bijkomende bonusses houden ze de politieke “links vs echts” status quo in tact. Nog belangerlijker; op deze manier houden ze de discussie klein, persoonlijk en nationaal zodat het plebs niet verder gaat graven waar dit allemaal vandaan komt

  19 likes
 9. Klimaatdrammers zitten er doorgaans heel warmpjes bij en hebben zelf behoorlijk schijt aan heel dat milieu. IT is only for the happy few, jammer toch dat ze steeds harder door de mand vallen. Bijna meelijwekkend.

  15 likes
 10. Hieruit blijkt voor de zoveelste keer dat het helemaal niet gaat over het klimaat, vervuiling etc maar om geld. Het vliegen moet minder volgens EasyJetten maar dat levert de normale uitstoot op als er gewoon (door hem) doorgevlogen wordt. Er verandert dus niets. Het gaat alleen maar om geld binnen te harken. Daarom verzinnen ze die vliegbelasting. Ze willen gewoon alleen maar meer geld en dat is het enige waar die hele klimaat hysterie over gaat, net als met alles. Als het werkelijk om de uitstoot ging dan werd er wel minder gevlogen maar dat s niet het geval. Het enige effect dat dat hele financiële geroof tot gevolg heeft is dat straks alleen de zichzelf verkozen uitverkorenen het zich kunnen veroorloven omdat ze de rest van de mensheid van hun geld en welvaart beroofd hebben.

  9 likes
 11. Het is algemeen bekend dat het vliegverkeer de meeste stikstof produceert.
  Is het dan niet zinvoller hierop te sturen in plaats van de max. snelheid van auto terug te brengen.
  Zoals bekend veroorzaken dieselauto’s de meeste stikstof. Door de max snelheid op 100 te stellen kunnen vrachtauto’s, de grootste vervuilers, gewoon 90km blijven rijden. Te gek voor woorden. Na 7 uur ‘s avonds schijnen auto’s niet meer te vervuilen, dan mogen ze weer harder…

  7 likes
  • Jetten kan wel extra vliegtaks betalen. Het is gewoon de bedoeling dat alleen mensen met een vet inkomen het vliegtuig nog kunnen pakken. Jetten heeft India als voorbeeld: hoge en lage kaste. Zo is het ook met auto rijden, alleen weggelegd voor de hoge inkomens. Het OV is nog steeds prutswerk vergeleken bij andere landen dus hoe arbeiders naar hun werk moeten daar denkt Jetten niet over na. Wat gaat Jetten tegen al die allochtonen die twee keer per jaar met het vliegtuig op familie bezoek willen in land van herkomst zeggen. Veel chaos zal er ontstaan en dat is nu net wat men wil.

   3 likes
 12. Met nog groen achter zijn oren denkt hij de maat te wille nemen?

  6 likes
 13. Rob Jetten liegt, of in ieder geval, verspreidt fake news. Op zijn Instagram pagina stelt hij dat St. Eustatius 100% duurzame energie opwekt.
  Dat is niet waar. Overdag is 45% electra als de zon goed schijnt afkomstig van een zonnepark. Snachts staan er diesels te brullen in de haven om electra te verzorgen. Overdag springen die dus bij.
  Het eiland is dus statistisch ongeveer 25% duurzaam in electra stroom voorziening.
  Dat is wel veel beter dan NL zelf trouwens…

  6 likes
 14. Daar gaat one roeptoeter weer. Lekker belangrijk deze actie van Geert. De wereld staat aan de vooravond van een zeer ingrijpende epidemiie. Maar onze Geert vind het belangrijker om een collega op zijn vlieggedrag aan te spreken.
  Ga je toch bezig houden met dingen die er echt toe doen.

  1 likes
  • “Ga je toch bezig houden met dingen die er echt toe doen.”

   Maar natuurlijk, your wish is my command:
   Gaaaaaap …….. zzzzzzzz

   9 likes
  • @anthony
   hij is meestal wel de enige die iets zegt dus………
   wat doe jij dan?

   9 likes
   • Dat is nou net het probleem. Het enige wat hij doet is iets zeggen, verder helemaal niets.

    Meerderheid van de mensen hebben momenteel belangrijkere dingen aan hun hoofd dan weer te luisteren wat deze roeptoeter te melden heeft. Nadat hij zijn mond heeft geopend in de kamer gaat hij weer braaf naar zijn tafel om te wachten op de volgende gelegenheid om íets’ te zeggen.

    2 likes
    • Ja, hij heeft het bv nooit over het verdrag van Straatsburg en EU relosulie 1743 welke de oorzaak van zijn ergenis is, uiteraard dus ook het bestaansrecht van zijn partij.

     0 likes
 15. Zolang Wilders regelmatig met het vliegtuig naar Jeruzalem/Israel reist om te slijmen met het zionistische regime aldaar hoeft hij niets te zeggen over een jochie dat graag bij het raampje zit in het vliegtuig.
  Wilders laat zich betalen door alt-right uit de VS om pro-Israëlische propaganda te maken.
  Kritiek op Israel is per definitie antisemitisme.
  Don’t Cry For Me Palestina!
  CP*Int

  1 likes
 16. die wilders moet je helemaal geen podium geven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...

vvd

VVD en D66 (applaus voor de zorg!) blokkeren voorstel voor betere zorgbeloning: ‘Mes in de rug’

In de Tweede Kamer is de motie ...