Buitenland

Grootste vrijheidsdemonstratie tot nu toe in Londen: ‘Arresteer Matt Hancock!’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Londen was zaterdag een gigantische mensenmassa op de been die de arrestatie van Matt Hancock eiste. De demonstranten liepen door de binnenstad en riepen op tot vrijheid en een einde aan alle coronamaatregelen. Het was de grootste demonstratie tot nu toe, schrijft de Daily Mail.

De Britse minister Matt Hancock van Volksgezondheid stapte dezelfde dag op. Zijn positie was de afgelopen dagen onder druk komen te staan nadat foto’s van hem en zijn politiek adviseur Gina Coladangelo waren opdoken, zoenend in zijn werkkamer. Hij hield zich niet aan de afstandsregel terwijl hij dat wel steeds van anderen had geëist. De demonstranten riepen op tot de arrestatie van de opgestapte minister:

De Boris-variant

De enorme menigte verzamelde zich bij Downing Street, waar betogers ‘schaam je’ scandeerden terwijl ze naar de ambtswoning van de premier wezen. Ook was er geruime tijd boegeroep te horen. Ze droegen borden met teksten als ‘de Boris-variant’ met daarbij een afbeelding van het coronavirus voorzien van een hakenkruis, ‘nee tegen het coronavaccin’ en ‘nee tegen het coronapaspoort’.


Bibliothecaresse Shirley Jones liep mee in de mars. “Ik doe dit weekend liever iets anders, maar ik blijf protesteren omdat ik de overheid niet vertrouw,” zei ze. “Ik geloof niet in het dragen van mondkapjes en ik geloof niet in het vaccin.” Een ander zei: “Wij zijn hier om onze vrijheid terug te pakken.”

4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
10 maanden geleden

Die komt er niet af met een potje janken lijkt me zo.

Vout
Vout
10 maanden geleden

Geweldig om te horen, helden!

Annette
Annette
10 maanden geleden

Geweldig! Wat een mensenmassa! Die Engelsen KUNNEN er wat van. Daar kunnen wij hier in Nederland nog een puntje aan zuigen.
Natuurlijk is het goed nieuws dat Matt Hancock zijn ontslag heeft genomen (had wat mij betreft Hugo de Jonge al lang moeten doen!), maar dat is eigenlijk nog een beetje te gemakkelijk. Waarschijnlijk hebben ze ook in Engeland lucratieve regelingen voor opgestapte ministers. Dan komt deze non valeur er nog te gemakkelijk van af.
Het is werkelijk onvoorstelbaar wat de politici in heel veel landen de afgelopen tijd een ongelooflijk leed hebben veroorzaakt aan de bevolking. In een hoop gevallen is dat leed ook nooit meer goed te maken.
Gisteren ben ik met vrienden naar Emmen geweest voor een demonstratie voor de vrijheid. Er waren natuurlijk lang niet zoveel mensen als daar in Londen, maar evengoed was het een fantastische happening. Het voelt heel erg goed om met zoveel gelijkgestemden samen te komen. Het was ook zeer goed georganiseerd en, met dank aan de burgemeester, politiemensen en boa’s, is alles zeer goed verlopen. Zo kan het dus ook: een demonstratie die geen bittere nasmaak achterlaat.
Wat wel weer opviel waren de ongelovige gezichten van de toeschouwers. WAAROM werd er nog gedemonstreerd, terwijl alles toch vrijgegeven was? Dat geldt natuurlijk alleen voor DIE mensen die hetzij “gevaccineerd” zijn óf bereid zijn zich regelmatig te laten testen. De mensen, waaronder ik, die meeliepen, WILLEN dat helemaal niet. Er is voor die mensen sprake van een medische dictatuur.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
10 maanden geleden

nu Nederland nog t liefst in Amsterdam of Den Haag… of zijn we allemaal domme schapen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x