Buitenland

Drie politici, waaronder jeugdzorgbaas, ontmaskerd als pedofielen. Omvangrijk Brits misbruikschandaal breidt zich uit

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Drie Britse politici zijn ontmaskerd als pedofielen. Ze zijn alle drie betrokken bij het omvangrijke misbruikschandaal dat de plaats Telford in het graafschap Shropshire op zijn kop heeft gezet.

Eén van de politici heeft vastgezeten en twee andere hebben schuld bekend. Dominee Michael Keen (78), die in het politiebestuur zat, heeft 15 maanden cel gekregen wegens misbruik van een 15-jarige jongen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dezelfde jongen is misbruikt door oud-gemeenteraadslid Graham Bould (60), die tussen 1993 en 1998 in Shropshire de jeugdzorgbaas was.

Nog meer vragen

Afgelopen maand onthulde de Sunday Mirror dat in Telford tot wel 1000 meisjes zijn misbruikt door pedonetwerken.

Slachtoffer Lucy kwam in 2000 om het leven toen haar huis in brand werd gestoken door de man die haar zwanger had gemaakt toen ze 14 jaar oud was.

“We wilden altijd weten waarom jeugdzorg er niet bij werd betrokken toen Lucy werd misbruikt,” zei haar oom Ed Lowe. “Nu hebben we nog meer vragen.”

Manipulator

Het 15-jarige slachtoffer van Keen en Bould hield een dagboek bij. Hij schreef dat Keen, ook een gemeenteraadslid, ‘agressief en een manipulator was’.

Een derde politicus, gemeenteraadslid Graham White, maakte naaktfoto’s van een 14-jarig meisje.

Cultuur van kindermisbruik

Bould, die niet naar de gevangenis hoefde, en Keen zijn in 2001 veroordeeld en White werd vervolgd in 2004.

De gemeenteraad noch de politie liet een onderzoek instellen naar het gedrag van de mannen, wat wijst op een cultuur van kindermisbruik binnen deze kringen.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Signo
Signo
6 jaren geleden

Dus die Pakistaanse moslims mede daders uit Telfort ( die nu Aziaten worden genoemd ) blijven buitenshot
de linkse goodmensch geniet hier van

dna
dna
6 jaren geleden

Ik smeek jullie lezers ook naar de nederlandse jeugd”zorg” te kijken, want hun zijn een extra gevaar, naast de mishandeling (àls die heeft plaatsgevonden, wat te vaak liegen hun omdat ze niet in de waarheid geloven) zelfs. Ze komen met politie, maar een politie onderzoek, DOEN ZE NOOIT. zelfs als er doden of kindjes op intensive care belanden, die vallen onder hun toezicht of bij hun woben is het nog steeds geen echte politiezaak. Er is iets gigantisch verkeerd aan de gang bij jeugdzorg. Ik smeek jullie, wordt wakker. Kinderen zijn de toekomst van de samenleving namelijk.

RayOfLight
RayOfLight
6 jaren geleden

Sidenote: Lees hier net over Bronfman. Kijk er al niet meer op dat kindermisbruik zo massaal is. Altijd lijkt het zijn rijke mensen in het spel en soms zelfs satanisme.

Ik geloof eigenlijk niet meer dat het alleen om sex gaat. Net als in Pizzagate gaat het veel verder. Media gebruikt heel vaak (als een bericht tenminste de media haalt) sex als een ‘hier en niet verder’ teken. Vraag me af (en ik realizeer me dat het ziek en misselijk klinkt) of er in sommige gevallen organenhandel in het spel is.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
6 jaren geleden

Nou Signo links is hier iets minder bij betrokken als liberaal Europa. Politie en allerlei opsporingsdiensten weten dat er wereldwijd honderduizenden pedo’s actief zijn die van de politiek vrij spel krijgen. Natuurlijk heeft GB een cultuur van kindermisbruik maar ook Italië, Nederland, Belgie. Tot het hoogst niveau wordt de pedofiel beschermd door de politiek.
Bizar is het. En ook de reguliere media treft schuld. Kijk alleen al naar BBC en NOS.
Nederland het kei-gave land van Mark de Nar.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x