Homepagina » Buitenland » Drie politici, waaronder jeugdzorgbaas, ontmaskerd als pedofielen. Omvangrijk Brits misbruikschandaal breidt zich uit
Drie politici, waaronder jeugdzorgbaas, ontmaskerd als pedofielen. Omvangrijk Brits misbruikschandaal breidt zich uit

Drie politici, waaronder jeugdzorgbaas, ontmaskerd als pedofielen. Omvangrijk Brits misbruikschandaal breidt zich uit

Drie Britse politici zijn ontmaskerd als pedofielen. Ze zijn alle drie betrokken bij het omvangrijke misbruikschandaal dat de plaats Telford in het graafschap Shropshire op zijn kop heeft gezet.

Eén van de politici heeft vastgezeten en twee andere hebben schuld bekend. Dominee Michael Keen (78), die in het politiebestuur zat, heeft 15 maanden cel gekregen wegens misbruik van een 15-jarige jongen.

Dezelfde jongen is misbruikt door oud-gemeenteraadslid Graham Bould (60), die tussen 1993 en 1998 in Shropshire de jeugdzorgbaas was.

Nog meer vragen

Afgelopen maand onthulde de Sunday Mirror dat in Telford tot wel 1000 meisjes zijn misbruikt door pedonetwerken.

Slachtoffer Lucy kwam in 2000 om het leven toen haar huis in brand werd gestoken door de man die haar zwanger had gemaakt toen ze 14 jaar oud was.

“We wilden altijd weten waarom jeugdzorg er niet bij werd betrokken toen Lucy werd misbruikt,” zei haar oom Ed Lowe. “Nu hebben we nog meer vragen.”

Manipulator

Het 15-jarige slachtoffer van Keen en Bould hield een dagboek bij. Hij schreef dat Keen, ook een gemeenteraadslid, ‘agressief en een manipulator was’.

Een derde politicus, gemeenteraadslid Graham White, maakte naaktfoto’s van een 14-jarig meisje.

Cultuur van kindermisbruik

Bould, die niet naar de gevangenis hoefde, en Keen zijn in 2001 veroordeeld en White werd vervolgd in 2004.

De gemeenteraad noch de politie liet een onderzoek instellen naar het gedrag van de mannen, wat wijst op een cultuur van kindermisbruik binnen deze kringen.

[Mirror]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Signo
Signo
2 jaren geleden

Dus die Pakistaanse moslims mede daders uit Telfort ( die nu Aziaten worden genoemd ) blijven buitenshot
de linkse goodmensch geniet hier van

dna
dna
2 jaren geleden

Ik smeek jullie lezers ook naar de nederlandse jeugd”zorg” te kijken, want hun zijn een extra gevaar, naast de mishandeling (àls die heeft plaatsgevonden, wat te vaak liegen hun omdat ze niet in de waarheid geloven) zelfs. Ze komen met politie, maar een politie onderzoek, DOEN ZE NOOIT. zelfs als er doden of kindjes op intensive care belanden, die vallen onder hun toezicht of bij hun woben is het nog steeds geen echte politiezaak. Er is iets gigantisch verkeerd aan de gang bij jeugdzorg. Ik smeek jullie, wordt wakker. Kinderen zijn de toekomst van de samenleving namelijk.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  dna
2 jaren geleden

@dna,

Ik weet dit al heel heel lang en heb er tientallen docu’s over gedownload én gezien. De hele Dutroux zaak is één groot spel van intriges en alleen maar om de “hoge heren én dames van fatsoen” buiten schot te houden.
Deze zaak zit met zijn zgnd “Zandvoort files” compleet verweven met alle zaken in Duitsland, Engeland, België en een uitvalsbasis Portugal met bijbehorende eilanden.
Ben er echter heel duidelijk in…..!!!

Eerst zullen we het grote omruilproces moeten tegenhouden, het moslimgeweld, want als dat zo door blijft gaan dan is pedofilie de gewoonste zaak van de wereld en daar lijkt het naar mijn mening op uit te draaien. Dit zal dus dweilen met de kraan open betekenen!!!

Kort terugkomend op Dutroux…..deze man zat in de bijstand, had inmiddels 7 huizen OP NAAM, heeft diverse keren politiecontrole gehad bij hem thuis alwaar kinderstemmen gehoord waren door betreffende agenten maar er werd pas opgetreden toen het leed geleden was.

Dutroux is niet rijk geworden aan kindertjes van straat af te stelen en daarna bij hem thuis in de geheime kelders ZELF te verkrachten, daar wordt je niet zo heel erg rijk van. En dan nog maar te zwijgen van de zgnd “snuffmovies” welke gemaakt werden.
De gemiddelde burger weet niet eens wat dit is en daarbij zijn de kosten van zo’n videootje ook niet voor een normale burger betaalbaar!!!

Tja, ik weet het, het rot zit erg diep maarrrrrrrrrrrrrrrrr…….we hebben het ZELF zo ver laten komen en we gaan gewoon door op dezelfde voet en daar zit de crux!!!

300………I need 300 Warriors…….(denk maar aan de gelijkluidende film!!!

Gladiator

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

En ter aanvulling eventjes een statement mijnerzijds en ik zal dit blijven doen én herhalen tot……..

https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ&ab_channel=CallmeNutsy

Why are you telling me (Dutch subs)

Gladiator

dna
dna
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Gladiator, je bent een topper! 👍

Willie
Willie
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Gladiator, ja, dat zakje van Dutroux stinkt inderdaad heel heel erg en ik onderstreep wat jij schrijft; er zijn bijna uitsluitend magistraten, adel en wat al niet meer bij betrokken, niet de gewone jongen. Ik ben in mijn 72e jaar en ik weet dit ook al heel heel heel lang. Al vanaf mijn 15e jaar, dit omdat ik zijdelings heel veel leed heb meegemaakt via betrokkenen die het ondergingen. Daarna dito met mijn zus een aantal jaren later. Ikzelf heb een priester tijdens een Roomse jeugdclub-vakantie van me afgetrapt en gekrabd. Nee, ik was niet naief in dit soort zaken. Was wel een dromertje (en misschien nog want mijn idealisme is nog niet ter ziele wat ik wel wil want ik wil de waarheid, de kale waarheid), maar had/heb wel een zeer scherpe intuitie voor een heleboel zaken. Helaas kon ik mensen en zelfs mijn moeder niet overtuigen van wat ik heb gezien en zelf heb meegemaakt, helaas is dit bij de meeste mensen nog steeds zo dus wat dat betreft heb ik een harde dobber gehad door mij dan maar voor gek te houden.

RayOfLight
RayOfLight
2 jaren geleden

Sidenote: Lees hier net over Bronfman. Kijk er al niet meer op dat kindermisbruik zo massaal is. Altijd lijkt het zijn rijke mensen in het spel en soms zelfs satanisme.

Ik geloof eigenlijk niet meer dat het alleen om sex gaat. Net als in Pizzagate gaat het veel verder. Media gebruikt heel vaak (als een bericht tenminste de media haalt) sex als een ‘hier en niet verder’ teken. Vraag me af (en ik realizeer me dat het ziek en misselijk klinkt) of er in sommige gevallen organenhandel in het spel is.

enki1
enki1
Reactie op  RayOfLight
2 jaren geleden

Orgaanhandel is zeker in het spel. Ik bedoel als ze een kind ge(mis)bruiken, dan gebruiken ze ook alles. Straks misschien wat minder, want dan lopen er 16 miljoen donoren rond zonder dat ze het weten en worden kinderen alleen nog maar misbruikt.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Nou Signo links is hier iets minder bij betrokken als liberaal Europa. Politie en allerlei opsporingsdiensten weten dat er wereldwijd honderduizenden pedo’s actief zijn die van de politiek vrij spel krijgen. Natuurlijk heeft GB een cultuur van kindermisbruik maar ook Italië, Nederland, Belgie. Tot het hoogst niveau wordt de pedofiel beschermd door de politiek.
Bizar is het. En ook de reguliere media treft schuld. Kijk alleen al naar BBC en NOS.
Nederland het kei-gave land van Mark de Nar.

Signo
Signo
2 jaren geleden

Bas links verdedigd de aanstichters van Telfort met hand en tand en als dat en als dat niet meer lukt dan haalt men de kerk er bij en als dat geen indruk maakt dan wordt de Islamfobie kaart er bij gehaald. En hier in Nederland dat klopt de opmerking van Opstelten over Demmink het was niks het is niks en het wordt niets zette de toon En Markje de Pinokio van Nederland houd op zeg.

Willie
Willie
Reactie op  Signo
2 jaren geleden

Ik hoop ook steeds dat mijn kinderen hun toekomst buiten dit vernederende land gaan zoeken; als ik nu jong was zou ik dat zeker doen. Dit ver-nedererendeland is (heb ik) afgeschreven.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Ja links is net als rechts wat islam betreft een pure wegkijker dat klopt zeker.

Richard
Richard
2 jaren geleden

Eén van de redenen voor mij om uit dit land te vertrekken is om mijn zoontje te beschermen tegen bemoeienis door de staat. Al jaren zitten zij aan hem en aan mij te trekken om ‘hulp’ te aanvaarden. Het hele ziektealfabet heb ik al voorbij zien komen. Eindeloze gesprekken gevoerd met leraren, IBers, kinderpsychologen en allerlei andere deskundigen op kinderzieltjesgebied. De hele tijd ben ik bezig mijn zoontje uit hun grijpgrage klauwen te houden. Het gaat zelfs zover dat er nu zelfs aan mijn geestelijke en vaderlijke kwaliteiten getwijfeld wordt. Het laatste wat mij werd gezegd was, dat ik met mijn visie op de wereld en de maatschappij, ik mijzelf en mijn zoontje buiten de maatschappij dreig te plaatsen. Er werd mij afgeraden mijn visie op mijn zoontje over te dragen. Dat zou schadelijk zijn.Volgens hen leer ik hem de volwassen wereld te wantrouwen. Ja, 2+2 is toch echt 5.
De druk op mij en mijn zoontje om ons aan te passen en vooral geen kritiek te hebben is dermate groot en gevaarlijk geworden dat ik besloten heb mijn biezen te pakken.
Nederland is levensgevaarlijk voor ouders en kinderen!

dna
dna
Reactie op  Richard
2 jaren geleden

Ik weet wat je bedoeld, ze zijn zeker weten stasi/gestapo/razzia etc. Door middel van de kinderen, belastingdienst en gemeenten zetten ze jouw familie in gijzeling en wordt jouw KARAKTER die niet de hive-mind van nederland is (cooörperatie-psychopaat) VERMOORD. Ik ben inmiddels te geschrokken, echt zo erg, dat ik absoluut niet mn mond kan houden. Absoluut niet meer. Ze gaan liever met criminelen en psychopaten. Politie doet niets. De kinderen hebben geen stem. Nederland overtreedt de rechten van het kind, GROF.

dna
dna
Reactie op  Richard
2 jaren geleden

Btw. Ze bieden geen hulp, dat is een dekmantel naar de buiten wereld. Ze gaan je treiteren nu. De pratijk is echt heel anders, dan wat theorie de schapen hier uitlegd.

Richard
Richard
Reactie op  dna
2 jaren geleden

Ze roeren in het water en en dan beginnen ze te roepen dat het troebel is.

Zeker! Nu ik mijn poot stijf houd wat betreft mijn zoontje halen ze mij erbij. Eerst deugde hij niet, en nu deug ik ook niet. Ze proberen linksom of rechtsom. Op valse manieren die ik zelf niet had kunnen bedenken. Het is een mierzoete valsheid waarmee ze je proberen te lokken. Het lijkt allemaal zo mooi, maar als zij eenmaal hun tanden in je zetten laten zij niet zomaar weer los.

Kinderen hebben vind ik prachtig. Ik heb de zorg over mijn zoontje en hij is het mooiste in mijn leven.
Maar de bemoeienis van de staat haalt de glans ven het ouderschap er wel een beetje af.
We leven in een hele enge wereld…

Willie
Willie
Reactie op  Richard
2 jaren geleden

Verbaasd? Neen! http://dvm-tv.com/nl/

dna
dna
Reactie op  Willie
2 jaren geleden

Mijn omgeving leg ik iig heel rustig uit, wat ze aan het doen zijn. Het staat haaks op wetenschap, moraal en bescherming. Voor hun ogen zien ze wat ze aan het doen zijn. Maak de mensen wakker. Maak ze wakker. Hier wil je absoluut geen belasting aan afdragen, want dat is vaak een reden dat ze luisteren jammer genoeg. Alles draait allen om geld in nederland. Omdat ze zich grof laten bestelen door een paar in hun kader opgeleide inteelt piraten. De kinderen geven ze aan hun? Gek erg veel gekke enge gevoelloze mensen hier die dit toelaten, en hun mond houden. Wie zwijgt stemt toe. GOOR en zwak

Richard
Richard
2 jaren geleden

Ze roeren in het water en en dan beginnen ze te roepen dat het troebel is.

Zeker! Nu ik mijn poot stijf houd wat betreft mijn zoontje halen ze mij erbij. Eerst deugde hij niet, en nu deug ik ook niet. Ze proberen linksom of rechtsom. Op valse manieren die ik zelf niet had kunnen bedenken. Het is een mierzoete valsheid waarmee ze je proberen te lokken. Het lijkt allemaal zo mooi, maar als zij eenmaal hun tanden in je zetten laten zij niet zomaar weer los.

Kinderen hebben vind ik prachtig. Ik heb de zorg over mijn zoontje en hij is het mooiste in mijn leven.
Maar de bemoeienis van de staat haalt de glans ven het ouderschap er wel een beetje af.
We leven in een hele enge wereld…

dna
dna
Reactie op  Richard
2 jaren geleden

We kunnen de tijd niet terugdraaien. Maar jullie 2tjes, blijf gaan voor elkaar. Sterkte Richard&jouw zoontje!

Julia
Julia
2 jaren geleden

Waarom waarom zijn er in dit tijdperk van zogenaamde spirituele Eenheidswording (wat ikzelf niet meer voel door alle misleiding) met alle toeters en bellen van brainmanipulatie door overheid in samenwerking met buitenaardsen om controle te hebben over ons, niet meer moeite gedaan om juist die Kanker… DAT uitschot uit te schakelen….?Zuivering? …. Neuh, omdat ze zelf dat juist meer stimuleren?

x

Check Also

vrouw

Vrouw gearresteerd wegens filmen in leeg ziekenhuis

Een Britse vrouw is opgepakt door de ...

mensen

Talloze mensen verklikken buren: ‘we leven toch niet in oorlogstijd?’

De politie gaat tijdens de jaarwisseling letten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x