UFO

UFO’s in de Bijbel (video)

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ga mee terug in de tijd naar de mysterieuze geschiedenis van UFO’s die staan omschreven in oude bijbelteksten.

Door oude religieuze documenten opnieuw te interpreteren stuiten onderzoekers op bewijs voor UFO-activiteit in een ver verleden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Veel bijbelse geschriften worden in onderstaande documentaire vanuit een modern perspectief bekeken, van de vliegende strijdwagens van vuur die profeet Elia benoemde en de wielen in andere wielen die profeet Ezechiël beschreef tot het raadselachtige luchtfenomeen dat Mozes leidde tijdens de uittocht uit Egypte.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Jezus zei toch het koninkrijk van mijn vader IS NIET VAN DEZE AARDE.Vraag een jehova,s getuige, die zal ook zeggen dat jezus een buitenaardse was.Zelf ervaren.Op discovery channel liet men via een computersimulatie die tereug ging in de tijd de ster van Bethlehem zien.Dit bleek een exploderde supernova te zijn.De drie wijzen uit het oosten??ook dit waren sterren volgens discovery.Het licht wat de ark des verbonds 40 jaar door de woestijn volgde was volgens discovery dan ook buitenaards.

kwak
kwak
10 jaren geleden

Het zou natuurlijk voor de hand liggen dat God er achter zou zitten, maar liever zoekt men naar onwaarschijnlijke verklaringen. We komen er achter dat het universum een virtual reality is. Zie:

http://www.simulation-argument.com/

jan
jan
10 jaren geleden

Het uitgekauwde voorbeeld van Ezekiel mag nu voor eens en altijd ontkracht worden. Hij zag de Mensenzoon, Jezus zelf en het zelfde visioen staat in de Openbaring van Johannes. Dus geen UFO.

Wel denk ik dat UFO’s van satan komen.

Link
Link
10 jaren geleden

Je hoeft alleen ‘UFO’s in bible debunked’ in te typen en je krijgt en je krijgt al 482.000 resultaten. De meeste wel vanuit christelijk oogpunt en dat staat veel mensen niet aan.

Ik ben ook niet echt een voorstander van moderne religie, want ik hou er niet van als dingen mij worden opgedrongen, want ik moet ook al belasting betalen terwijl ik dat niet wil. Hetzelfde geldt voor wetenschap. Religie op Wikipedia: In bredere zin duidt het woord ‘religie’ op een algemenere vorm van spiritualiteit, gevoelens, gedachten met betrekking tot de zin van het leven. Waarbij meestal ook een hogere macht, opperwezen of god centraal staat. Wat is daar mis mee? Zolang je niemand wat opdringt en niemand kwaad doet, wat is er dan mis met religie? Misbruik van religie is wat dus anders. Maar er is ook volop misbruik in de wetenschap. (kernwapens)

Veel fysieke mysteries worden vaak verklaard vanuit de alien theorie of vanuit een religieuze/spirituele theorie. Maar beide kampen worden niet gesteund door de wetenschap. Veel van dit soort zaken worden door wetenschap genegeerd en het wordt even simpel een anomalie genoemd. Of er wordt een belachelijke theorie aan toegeschreven zoals puur toeval of het is nep.

Ik begrijp de mensen niet die altijd maar beweren, er zijn geen aliens, er is geen God of spiritualiteit. De basis voor de moderne wetenschap is in de 17e eeuw gelegd en veel zaken worden nu al als waar aangenomen. Er zijn dus mensen overleden met de waarheid dat de aarde 90 miljoen jaar oud is. Inmiddels praten we over 4,5 miljard jaar. Ach, scheelt maar enkele miljarden jaren. Ik denk dat mijn punt wel duidelijk is. Ik vind het erg dom om te zeggen wat nog niet bewezen is, bestaat niet, maar ondertussen klopt de wetenschappelijke waarheid ook niet. Zie voorbeeld aarde is 90 miljoen jaar oud.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x