Homepagina » Mens en Dier » Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen
klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze volksvertegenwoordigers leggen verantwoording af aan de kiezer. Wetten verschillen van land tot land. In veel landen leidt bijvoorbeeld overspel niet tot vervolging. In sommige landen resulteert overspel in de doodstraf door steniging.

Wij bepalen wat een misdaad is en wat niet, binnen onze eigen grenzen.

De klimaatbeweging wil nu voor iedereen gaan bepalen wat mag en wat niet mag.

De mond snoeren

Professor Catriona McKinnon van de Universiteit van Exeter roept vanuit haar ivoren toren dat klimaatontkenners moeten worden aangeklaagd en vervolgd wegens ‘klimaatmisdaden’.

In de Unesco Courier, het magazine van de VN-organisatie, schrijft ze: “Er is een groep die heel hard roept dat [de wereld] niet in brand staat, of dat het niet erg is en dat er nog genoeg tijd is om de vlammen te doven. Veel mensen raken verward door deze klimaatontkenners. We moeten deze mensen de mond snoeren.”

Klimaatsceptici zijn in de ogen van McKinnon de slechteriken die moeten worden berecht.

Mensen die niet geloven in klimaatverandering maken zich volgens haar schuldig aan wat zij postericide noemt, oftewel genocide op het nageslacht.

Strafbaar

De mensheid in gevaar brengen door niets te willen doen tegen klimaatverandering moet strafbaar worden gesteld, vindt McKinnon.

Net zoals legerleiders die genocide plegen verantwoordelijk worden gehouden, moeten ook politieke en economische leiders verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor postericide.

De professor wil dat het Internationaal Strafhof in Den Haag deze leiders gaat berechten.

Trump

Het moge duidelijk zijn dat McKinnon hiermee doelt op de Amerikaanse president Donald Trump, die zich terugtrok uit het klimaatakkoord van Parijs.

Volgens de Britse professor hebben Amerikaanse kiezers niets in de melk te brokkelen.

Ze mogen niet op iemand stemmen die tegen internationale klimaatakkoorden is.

Als het aan McKinnon ligt, is er slecht één mogelijke uitkomst: de VS ondertekent het akkoord, of de president wordt aangeklaagd wegens het uitmoorden van nageslacht.

[Unesco]


Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Typisch weer zo’n intelligente snee, ipv multinationals en hun aandeelhouders die de ware klimaatverkrachters zijn aan te pakken willen ze de enige realisten die er nog zijn aanpakken. Sufkut.

  38 likes
 2. Om de slappe lach van te krijgen en dat noemt zich professor. Ik wist niet dat dat een synoniem was voor dictator. En dit dan nog gebaseerd op foutieve berekeningen speciaal in gang gezet om de mensen te verarmen en uit te sluiten van welvaart terwijl de superrijken blijven hoeren en boeren zonder verantwoording af te leggen. Ze mogen zelfs de mensen mennen en een schuldgevoel aan praten terwijl ze invliegen met hun eigen privéjet.

  24 likes
 3. Welk een waanzin idd.
  Maar voor Trump voor het hekje verschijnt (grappig dat ze Den Haag noemt, ze is toch op de hoogte sat de USA een speciale legereenheid heeft die mocht het nodig zijn, getraind is om via Scheveningen binnen te vallen om het Vredespaleis te onzetten, tenminste dat was in de jaren ’90 de tendens en uitgebreid toegelicht in de toen nog redelijk onpartijdige media), eerst nog even de Angolese, Chinese, Eritreese, Irakeese, Iraanse (die komt toch niet), Libische (die is er niet eens), Turkse, Zuid-Sudaneese regereingsleiders voor laten gaan, dan de USA en dan ook nog eens Yemen.

  Ach, ik sta volledig achter die landen, als je weet hoe dat ‘akkoord’ tot stand is gekomen, pure evil en op winstbejag gedreven nepotisme. Niet vergeten, een professor betaal je met belasting gelden… Die instituten zijn niet te vertrouwen deze dagen.

  19 likes
 4. Willen jullie meer of minder klimaatactivisten? Kom op Geert, dit is een mooie voor jouw.

  15 likes
 5. Corona weet deze professor en zijn achterlijke achterban wel te vinden, no worries..

  11 likes
 6. Klimaatwaanzin is al waarachtig verheven tot religie, als je het niet gelooft wordt je ongenadig gestraft zo dreigt men inmiddels. Zo ging dat in vroeger tijden.

  10 likes
 7. Tjonge heb om dit verhaal even moeten lachen hoor . Nou mevrouwtje professor als u Trump een dictator vind bent u zeker de leider van noord Korea . Wat een leipo’s lopen er op deze wereld toch los rond .

  5 likes
 8. De laatste stuiptrekkingen van de cabal?

  4 likes
  • En 8 miljard mensen is weliswaar een heleboel, maar die zijn allemaal hier om de transitie van de planeet met ons erop naar een hoger bewustzijn te tillen.
   Dat is belangrijk voor de aarde-planeet en haar ontwikkeling tot ster. wij mensen zijn nl diegenen die de planeet moeten laten stralen.
   Niet de industrielen. Dus wij maken een transitie ontwikkeling door naar hoger bewustzijn.
   Dat is wat de duistere garde wil voorkomen en ons wil laten doormodderen op een vieze planeet.
   Maar.. ze wordt weer schoon.

   5 likes
   • Ik lees dat soort dingen al heel wat jaren maar niks gaat erop vooruit. Denk dat het er pas beter op wordt wanneer die Georgia Guidestones doelstellingen behaald zijn waarbij die lui die tot die tijd de wereldbevolking op allerhande manieren proberen uit te dunnen met vrij onopvallende methode gewoon vrijuit gaan net als dat altijd al gaat. Churchill is ook vrijuit gegaan ook al heeft hij doelbewust keer op keer burgers gebombardeerd, krijgsgevangen niet als zodoende aangemerkt om onder de Geneva conventie uit te komen en beleid gevoerd met doel om de Duitsers na de oorlog te laten verhongeren (met succes). En hoewel er best goede dingen op die stenen staan de volgorde suggereert wel dat alles ondergeschikt is aan de eerste regel namelijk 500 miljoen aan bevolking ofwel vrij spel totdat de eerste doelstelling bereikt is.

    0 likes
 9. voor de mensen die denken dat het een overbevolkte planeet is misschien interresant om eens naar het kanaal van stefan verstappen te kijken bv Paradise Stolen – Episode 3 -The Myth of Overpopulation, op you tube.
  De Georgia Guidestones, regel 1, wij willen de wereld bevolking terug brengen naar 500 miljoen, helaas hebben de stichters van dit monument, hun naam er niet bij hebben gezet, om alvast een goed begin te maken.

  het symbool van enlil (soemerische kleitableten) is de lauwerkrans net zoals, in het symbool van de VN, en in 33 vlakjes opgedeeld! dat zou mensen toch aan het denken moeten zetten.
  deze vernietigte de mens met oorlog, honger, en ziektes, wat tot op de dag van vandaag wordt uitgevoert, we zullen slimmer moeten zijn dan dit systeem, en onze eigen kracht weer moeten terugnemen.

  2 likes
 10. 8 miljard mensen zijn een klimaatmisdaad. En wie vervolgt de mensheid? Wij zijn de mensheid. En als wij niet intelligent genoeg zijn om terug te gaan naar ca 3 miljard waarbij iedereen op deze aarde een prachtig leven kan hebben is het simpelweg afgelopen over 100 jaar.

  1 likes
  • Dus jij bedoeld dat wij schuldig zijn aan vermenigvuldiging? of lees ik dat verkeerd?
   Hoe dan ook, maak je geen zorgen … binnenkort wordt roken weer goedkoper en worden we verplicht om de auto gordels te verwijderen, mogen we 190 over straat scheuren en krijgt de jeugd gratis steekwapens uitgedeeld. Alles regelt zich vanzelf.

   1 likes
 11. Crock heeft toch grotendeels gelijk, daarom moeten die klimaatdrammers maar eens realiseren in hoeverre de mensheid hiertegen opgewassen is?

  1 likes
 12. Dit zijn dezelfde linkse types die vinden dat we geen kinderen moeten krijgen. Dus moeten zij ook voor het hekje voor “postericide”.

  1 likes
 13. De Climate Change Inquisitie komt eraan!
  Ik zal mijzelf en mijn mening met hand en tand verdedigen!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...