Homepagina » Mens en Dier » Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen
klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze volksvertegenwoordigers leggen verantwoording af aan de kiezer. Wetten verschillen van land tot land. In veel landen leidt bijvoorbeeld overspel niet tot vervolging. In sommige landen resulteert overspel in de doodstraf door steniging.

Wij bepalen wat een misdaad is en wat niet, binnen onze eigen grenzen.

De klimaatbeweging wil nu voor iedereen gaan bepalen wat mag en wat niet mag.

De mond snoeren

Professor Catriona McKinnon van de Universiteit van Exeter roept vanuit haar ivoren toren dat klimaatontkenners moeten worden aangeklaagd en vervolgd wegens ‘klimaatmisdaden’.

In de Unesco Courier, het magazine van de VN-organisatie, schrijft ze: “Er is een groep die heel hard roept dat [de wereld] niet in brand staat, of dat het niet erg is en dat er nog genoeg tijd is om de vlammen te doven. Veel mensen raken verward door deze klimaatontkenners. We moeten deze mensen de mond snoeren.”

Klimaatsceptici zijn in de ogen van McKinnon de slechteriken die moeten worden berecht.

Mensen die niet geloven in klimaatverandering maken zich volgens haar schuldig aan wat zij postericide noemt, oftewel genocide op het nageslacht.

Strafbaar

De mensheid in gevaar brengen door niets te willen doen tegen klimaatverandering moet strafbaar worden gesteld, vindt McKinnon.

Net zoals legerleiders die genocide plegen verantwoordelijk worden gehouden, moeten ook politieke en economische leiders verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor postericide.

De professor wil dat het Internationaal Strafhof in Den Haag deze leiders gaat berechten.

Trump

Het moge duidelijk zijn dat McKinnon hiermee doelt op de Amerikaanse president Donald Trump, die zich terugtrok uit het klimaatakkoord van Parijs.

Volgens de Britse professor hebben Amerikaanse kiezers niets in de melk te brokkelen.

Ze mogen niet op iemand stemmen die tegen internationale klimaatakkoorden is.

Als het aan McKinnon ligt, is er slecht één mogelijke uitkomst: de VS ondertekent het akkoord, of de president wordt aangeklaagd wegens het uitmoorden van nageslacht.

[Unesco]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
1 jaar geleden

Welk een waanzin idd.
Maar voor Trump voor het hekje verschijnt (grappig dat ze Den Haag noemt, ze is toch op de hoogte sat de USA een speciale legereenheid heeft die mocht het nodig zijn, getraind is om via Scheveningen binnen te vallen om het Vredespaleis te onzetten, tenminste dat was in de jaren ’90 de tendens en uitgebreid toegelicht in de toen nog redelijk onpartijdige media), eerst nog even de Angolese, Chinese, Eritreese, Irakeese, Iraanse (die komt toch niet), Libische (die is er niet eens), Turkse, Zuid-Sudaneese regereingsleiders voor laten gaan, dan de USA en dan ook nog eens Yemen.

Ach, ik sta volledig achter die landen, als je weet hoe dat ‘akkoord’ tot stand is gekomen, pure evil en op winstbejag gedreven nepotisme. Niet vergeten, een professor betaal je met belasting gelden… Die instituten zijn niet te vertrouwen deze dagen.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Willen jullie meer of minder klimaatactivisten? Kom op Geert, dit is een mooie voor jouw.

Markus
Markus
1 jaar geleden

Typisch weer zo’n intelligente snee, ipv multinationals en hun aandeelhouders die de ware klimaatverkrachters zijn aan te pakken willen ze de enige realisten die er nog zijn aanpakken. Sufkut.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Markus
1 jaar geleden

Je moet wel even klimaat en milieu uit elkaar houden. Dat zijn namelijk 2 totaal verschillende dingen die helaas op een hoop gegooid worden.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Om de slappe lach van te krijgen en dat noemt zich professor. Ik wist niet dat dat een synoniem was voor dictator. En dit dan nog gebaseerd op foutieve berekeningen speciaal in gang gezet om de mensen te verarmen en uit te sluiten van welvaart terwijl de superrijken blijven hoeren en boeren zonder verantwoording af te leggen. Ze mogen zelfs de mensen mennen en een schuldgevoel aan praten terwijl ze invliegen met hun eigen privéjet.

Karel
Karel
1 jaar geleden

Corona weet deze professor en zijn achterlijke achterban wel te vinden, no worries..

exegese
exegese
1 jaar geleden

Klimaatwaanzin is al waarachtig verheven tot religie, als je het niet gelooft wordt je ongenadig gestraft zo dreigt men inmiddels. Zo ging dat in vroeger tijden.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Tjonge heb om dit verhaal even moeten lachen hoor . Nou mevrouwtje professor als u Trump een dictator vind bent u zeker de leider van noord Korea . Wat een leipo’s lopen er op deze wereld toch los rond .

hans
hans
1 jaar geleden

8 miljard mensen zijn een klimaatmisdaad. En wie vervolgt de mensheid? Wij zijn de mensheid. En als wij niet intelligent genoeg zijn om terug te gaan naar ca 3 miljard waarbij iedereen op deze aarde een prachtig leven kan hebben is het simpelweg afgelopen over 100 jaar.

Jeff
Jeff
Reactie op  hans
1 jaar geleden

Dus jij bedoeld dat wij schuldig zijn aan vermenigvuldiging? of lees ik dat verkeerd?
Hoe dan ook, maak je geen zorgen … binnenkort wordt roken weer goedkoper en worden we verplicht om de auto gordels te verwijderen, mogen we 190 over straat scheuren en krijgt de jeugd gratis steekwapens uitgedeeld. Alles regelt zich vanzelf.

hadjemaar
hadjemaar
1 jaar geleden

Crock heeft toch grotendeels gelijk, daarom moeten die klimaatdrammers maar eens realiseren in hoeverre de mensheid hiertegen opgewassen is?

NicoVilly
NicoVilly
1 jaar geleden

De laatste stuiptrekkingen van de cabal?

frans
frans
Reactie op  NicoVilly
1 jaar geleden

En 8 miljard mensen is weliswaar een heleboel, maar die zijn allemaal hier om de transitie van de planeet met ons erop naar een hoger bewustzijn te tillen.
Dat is belangrijk voor de aarde-planeet en haar ontwikkeling tot ster. wij mensen zijn nl diegenen die de planeet moeten laten stralen.
Niet de industrielen. Dus wij maken een transitie ontwikkeling door naar hoger bewustzijn.
Dat is wat de duistere garde wil voorkomen en ons wil laten doormodderen op een vieze planeet.
Maar.. ze wordt weer schoon.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Ik lees dat soort dingen al heel wat jaren maar niks gaat erop vooruit. Denk dat het er pas beter op wordt wanneer die Georgia Guidestones doelstellingen behaald zijn waarbij die lui die tot die tijd de wereldbevolking op allerhande manieren proberen uit te dunnen met vrij onopvallende methode gewoon vrijuit gaan net als dat altijd al gaat. Churchill is ook vrijuit gegaan ook al heeft hij doelbewust keer op keer burgers gebombardeerd, krijgsgevangen niet als zodoende aangemerkt om onder de Geneva conventie uit te komen en beleid gevoerd met doel om de Duitsers na de oorlog te laten verhongeren (met succes). En hoewel er best goede dingen op die stenen staan de volgorde suggereert wel dat alles ondergeschikt is aan de eerste regel namelijk 500 miljoen aan bevolking ofwel vrij spel totdat de eerste doelstelling bereikt is.

x

Check Also

overledenen

Ruim 200 overledenen krijgen stempas: ‘Ook de doden mogen stemmen’

In de gemeente Hoorn zijn 1500 stempassen ...

polen

Polen verzet zich tegen coronawaanzin en censuur

Ook Polen wordt in een wurggreep gehouden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x