Buitenaards

Poolse oud-president Walesa zorgt voor verrassing met uitspraken over aliens. Zijn er andere intelligente beschavingen geweest op aarde?

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Poolse oud-president Lech Walesa heeft voor verrassing gezorgd door in het openbaar te spreken over UFO’s en buitenaardsen.

Walesa, die tussen 1990 en 1995 president was, deed zijn uitspraken tijdens een bijeenkomst in de stad Krosno.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De gepensioneerde politicus, die eerder voor de geheime dienst werkte, zei te geloven dat intelligente buitenaardsen bestaan en een bedreiging kunnen vormen voor de aarde, schrijft website NaTemat.pl.

Drie verschillende niveaus

Walesa zei dat er drie verschillende niveaus van intellectuele ontwikkeling zijn in sterrenstelsels en dat de mens zich op het laagste niveau bevindt.

“Als we ingaan tegen de buitenaardsen hakken ze ons in de pan. De aarde zal vergaan,” zei hij, toevoegende dat we dan weer van voren af aan moeten beginnen.

Vier of vijf keer

Walesa suggereerde dat dergelijke scenario’s zich al eens hebben afgespeeld op aarde. “Men zegt dat er vier of vijf keer een beschaving was zoals de onze en dat zij dezelfde fouten hebben gemaakt die wij nu maken – ze konden niet communiceren,” klonk het.

Hij wees op verschillende archeologische mysteries, waaronder de piramides, als mogelijk bewijs voor hoogontwikkelde menselijke rassen die in een ver verleden zijn uitgeroeid.

YouTube

“We hebben geen idee waar ze vandaan komen!” zei hij over de piramides.

De voormalige president zegt zijn informatie vooral van YouTube te halen.

[NaTemat.pl]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
5 jaren geleden

van youtube? ah … ok! 3 niveaus? oh ja … hm. Goh! heftig man.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Walesa zei, er zijn drie soorten van intelligentie,waaronder de mens de laagste soort?
Met ander woorden zogezegd, zijn die twee ander soorten hoger intelligenter dan de mens.
Als we ingaan tegen die buitenaardsen, dat kunnen ze ons weleens in de Pan Hakken.
de Aarde zal dan vergaan, en moeten we vanaf vooraan weer beginnen?
Eigenlijk gezegd, kan de mens dat zijn vooruit gang niet meer verder ontwikkelen ,en zijn ontwikkeling moeten stopzetten op tecnologiche gebied, want we worden dan wijzer dan die buitenaardsen en dan kan natuurlijk niet anders komen deze buitenaardsen hierheen om de mens te vernietigen, omdat we intelligenter kunnen worden dan zij ,de buitenaardsen zelf?
Met ander woorden als we met onze intelligentie te dicht bij komt bij die ander intelligentie gaan ze de mens uitschakelen, en dat gebeurt natuurlijk uit de angst van die twee intelligente buitenaardsen die dan bang zijn voor hun welzijn van hun bestaan..omdat ze niet goed kunnen communiceren? gaan ze dus over op vernietiging..Is dat niet het Beeld van wat men al hier op Aarde word gezien,en door de Mens zelf al word gerealiseerd en waar vele volkeren nog steeds strijd in mee voeren, en waarmee oorlogen mee worden bestuurt? Maar hij heeft wel de aandacht ermee gekregen, als president had deze aandacht genoeg, maar nu als gewone man, kan hij toch weer aandacht krijgen met zijn ideeen. en met dat soort verhaaltjes te komen over buitenaardsen die al genoeg aandacht heeft bij vele mensen die erin geloven,
nou walesa er zijn gelovige genoeg en wie weet word je misschien wel president van deze gelovige Massa.

Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Ook in Polen raken mensen van t padje af en ligt dementie op de loer…

“”drie verschillende niveaus van intellectuele ontwikkeling”, de mens op het laagste niveau en we worden door zo´n intelligente beschaving in de pan gehakt”
Hahaha…. dat zal een intelligente beschaving zijn dan 🙂

thomass30
thomass30
5 jaren geleden

Altijd door blijven youtuben om nog meer inzichten te verkrijgen en zonodig onjuiste informatie eruit te filteren, dat geldt ook voor deze man. Weet iemand trouwens een hele goede youtube video over dit onderwerp? Reacties zijn van harte welkom!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x