Homepagina » Buitenaards » Poolse oud-president Walesa zorgt voor verrassing met uitspraken over aliens. Zijn er andere intelligente beschavingen geweest op aarde?
Poolse oud-president Walesa zorgt voor verrassing met uitspraken over aliens. Zijn er andere intelligente beschavingen geweest op aarde?
Foto: Sicherlich Wikimedia Commons

Poolse oud-president Walesa zorgt voor verrassing met uitspraken over aliens. Zijn er andere intelligente beschavingen geweest op aarde?

De Poolse oud-president Lech Walesa heeft voor verrassing gezorgd door in het openbaar te spreken over UFO’s en buitenaardsen.

Walesa, die tussen 1990 en 1995 president was, deed zijn uitspraken tijdens een bijeenkomst in de stad Krosno.

De gepensioneerde politicus, die eerder voor de geheime dienst werkte, zei te geloven dat intelligente buitenaardsen bestaan en een bedreiging kunnen vormen voor de aarde, schrijft website NaTemat.pl.

Drie verschillende niveaus

Walesa zei dat er drie verschillende niveaus van intellectuele ontwikkeling zijn in sterrenstelsels en dat de mens zich op het laagste niveau bevindt.

“Als we ingaan tegen de buitenaardsen hakken ze ons in de pan. De aarde zal vergaan,” zei hij, toevoegende dat we dan weer van voren af aan moeten beginnen.

Vier of vijf keer

Walesa suggereerde dat dergelijke scenario’s zich al eens hebben afgespeeld op aarde. “Men zegt dat er vier of vijf keer een beschaving was zoals de onze en dat zij dezelfde fouten hebben gemaakt die wij nu maken – ze konden niet communiceren,” klonk het.

Hij wees op verschillende archeologische mysteries, waaronder de piramides, als mogelijk bewijs voor hoogontwikkelde menselijke rassen die in een ver verleden zijn uitgeroeid.

YouTube

“We hebben geen idee waar ze vandaan komen!” zei hij over de piramides.

De voormalige president zegt zijn informatie vooral van YouTube te halen.

[NaTemat.pl]


Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Walesa zei, er zijn drie soorten van intelligentie,waaronder de mens de laagste soort?
  Met ander woorden zogezegd, zijn die twee ander soorten hoger intelligenter dan de mens.
  Als we ingaan tegen die buitenaardsen, dat kunnen ze ons weleens in de Pan Hakken.
  de Aarde zal dan vergaan, en moeten we vanaf vooraan weer beginnen?
  Eigenlijk gezegd, kan de mens dat zijn vooruit gang niet meer verder ontwikkelen ,en zijn ontwikkeling moeten stopzetten op tecnologiche gebied, want we worden dan wijzer dan die buitenaardsen en dan kan natuurlijk niet anders komen deze buitenaardsen hierheen om de mens te vernietigen, omdat we intelligenter kunnen worden dan zij ,de buitenaardsen zelf?
  Met ander woorden als we met onze intelligentie te dicht bij komt bij die ander intelligentie gaan ze de mens uitschakelen, en dat gebeurt natuurlijk uit de angst van die twee intelligente buitenaardsen die dan bang zijn voor hun welzijn van hun bestaan..omdat ze niet goed kunnen communiceren? gaan ze dus over op vernietiging..Is dat niet het Beeld van wat men al hier op Aarde word gezien,en door de Mens zelf al word gerealiseerd en waar vele volkeren nog steeds strijd in mee voeren, en waarmee oorlogen mee worden bestuurt? Maar hij heeft wel de aandacht ermee gekregen, als president had deze aandacht genoeg, maar nu als gewone man, kan hij toch weer aandacht krijgen met zijn ideeen. en met dat soort verhaaltjes te komen over buitenaardsen die al genoeg aandacht heeft bij vele mensen die erin geloven,
  nou walesa er zijn gelovige genoeg en wie weet word je misschien wel president van deze gelovige Massa.

  6 likes
  • Je vergeet dat wij een genetisch gemanipuleerd product zijn van deze buitenaardsen, dat zij ons op (bijna) alle mogelijke manieren onder controle hebben en wij aldus nooit een reële bedreiging zullen vormen… Wij zijn gewoon hun slaafjes en altijd al geweest, niet meer en niet minder…

   6 likes
 2. Ook in Polen raken mensen van t padje af en ligt dementie op de loer…

  “”drie verschillende niveaus van intellectuele ontwikkeling”, de mens op het laagste niveau en we worden door zo´n intelligente beschaving in de pan gehakt”
  Hahaha…. dat zal een intelligente beschaving zijn dan 🙂

  5 likes
  • @ Rikk
   Weet je dat psychopaten doorgaans een pak intelligenter zijn dan de doorsnee man in de straat!

   Verwar intelligentie niet met wijsheid en emotionele intelligentie.

   Ik ken drie mensen met een enorm iq, toch is er maar één die echt verstandig is…

   4 likes
 3. Ik citeer; “De gepensioneerde politicus, die eerder voor de geheime dienst werkte,…”
  Voor zover ik weet was Lech Walesa een elektromonteur die een vakbond oprichtte en uiteindelijk verkozen werd tot President. Later verloor hij de verkiezingen en ging hij in ballingschap. Er is nog een tijdje een relletje over geweest omdat hij onder een valse naam informant voor de Poolse Geheime Politie was, maar om nou te insinueren dat hij voor de geheime dienst werkte… ?

  6 likes
 4. van youtube? ah … ok! 3 niveaus? oh ja … hm. Goh! heftig man.

  4 likes
 5. Je ziet deze drie intelligentie niveaus ook terug in de bijbel.

  Je kunt deze letterlijk lezen. God creeërde deze wereld in zes dagen en ruste op de zevende… hij deed er een week over.

  Je kunt deze spiritueel lezen. God creeërde deze wereld door van links(1) naar rechts(2), van onder(3) naar boven(4), van voor(5) naar achter(6) te gaan en hij zetelt in het midden(7) hiervan. Dit vertegenwoordigd de kubus, in het midden van de kubus vindt je God. Als je de kubus openklapt krijg je een kruis.

  1+2+3+4+5+6+7= 28. Je hebt 28 vingerkootjes. Een menstruatiecyclus duurt gemiddeld 28 dagen. Een siderische maand duurt 27,3 dagen, een synodische maand duurt 29,5 dagen. As above so below…zeg maar. 28 is een belangrijk nummer. https://en.m.wikipedia.org/wiki/28_(number)

  En dan zijn er nog die de Bijbel uitgedacht en geschreven hebben.

  3 likes
  • Dat heet: Nulpuntenergie.(rust=vrede) In mijn optie zijn er meerdere “goden”. De naam god wordt gebruikt om energie aan te duiden. Misschien moeten we het woordje god gaan vermijden en de energieën gewoon bij hun naam/wat het is te noemen. Dat schept meer duidelijk en onderscheidt menselijke toegevoegde energieën. Niks hocus pocus meer.

   1 likes
 6. Bas van Stapelberg

  Het leuke van dit soort mensen is dat het altijd achteraf wordt gezegd. Moet je maar eens opletten. Altijd als hun pensioen veilig is gesteld komen zij met dit soort fratsen. Wel eerst pensioen veiligstellen natuurlijk.

  3 likes
 7. Altijd door blijven youtuben om nog meer inzichten te verkrijgen en zonodig onjuiste informatie eruit te filteren, dat geldt ook voor deze man. Weet iemand trouwens een hele goede youtube video over dit onderwerp? Reacties zijn van harte welkom!

  0 likes
  • Verdiep je in de Sumeriers, Anunnaki, Nephilim, bv en lees Erich von Danicken! Genoeg informatie over te vinden. Besef dan dat er leven was ooit op Mars, dat ooit is vernietigd door oorlogen.
   Lees de oude geschiedenis van India de Mahabharata, dat is de ware geschiedenis.

   1 likes
 8. is er ook nog een god of zo?

  0 likes
 9. Lech Walesa was een elctromonteur die vakbondsleider werd en het schopte tot president van Polen. Hij heeft nooit voor de geheime dienst gewerkt, er waren geruchten dat hij informant is geweest van de Poolse geheime politie. Kennelijk slijt de man nu zijn dagen met het bekijken van YouTube-filmpjes over ufo’s….

  0 likes
 10. Is er nog een god …!! Ja heel Nederland OVERHEID zijn allemaal Goden Dus wij hoeven niet meer naar de kerk AMEN

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

youtube

YouTube verwijdert virale video over ‘pure propaganda’ van Amerikaanse Jaap van Dissel

Een nieuwe documentaire over het coronavirus die ...