Binnenland

Timmermans aangepakt: ‘Trek die verschrikkelijke Nederland-op-slot-wet in’

Help door deze info met anderen op je social media te delen!

De Natuurherstelwet wordt in de praktijk een ramp, waarschuwde Europarlementariër Rob Roos (JA21) in het Europees Parlement.

Het gaat om een wet die zeer grote gevolgen kan hebben in verschillende lidstaten, zo ook in ons dichtbevolkte Nederland, aldus Roos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Op slot

De Habitatrichtlijn zet Nederland sociaal en economisch op slot, van vele boeren en vissers wordt de toekomst afgepakt en bouwactiviteiten liggen stil, somde het Europarlementslid op.

“We hebben inmiddels ontsierde landschappen. We hebben wanhoop bij de boeren. We hebben kotters op de schroothoop van een ooit zo trotse visserijsector die nu bijna verdwenen is. We hebben onze nationale luchthaven Schiphol die vastloopt. We hebben jonge mensen die tot in lengte van jaren bij hun ouders moeten blijven wonen omdat er geen woningen gebouwd kunnen worden. We hebben bedrijven die niet kunnen uitbreiden omdat er geen netcapaciteit is.”

De mensen in Nederland willen dit gewoon niet

Als dat nog niet genoeg ellende geeft, wil Brussel Nederland de duimschroeven nu nog verder aandraaien met die zogenaamde Natuurherstelwet, zei Roos.

“Ziet u niet de enorme problemen waar ons land nu al mee kampt? Maak dit niet nog erger. De verkiezingsuitslag in maart was duidelijk. De mensen in Nederland willen dit gewoon niet. Trek die verschrikkelijke Nederland-op-slot-wet in,” drukte hij de Eurocommissaris op het hart.

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
14 dagen geleden

Ook deze gaat gewoon door, alles volgens plan

Vlinder
Vlinder
14 dagen geleden

Timmerman is DOOF!

Yvonne
Yvonne
14 dagen geleden

Gaat goedkomen die boeren gaan in opstand komen ze gaan hardere en langere acties voeren ,daar gaat de MSM niet omheen kunnen zullen ook meer mensen wakker worden dan, hoop dat ze door hun knieen gaan die WEFRATTEN anders kan het lang chaos worden in Nederigland have faith🙏🙏🙏🙏

Hugo
Hugo
14 dagen geleden

Kabouter Timmerfrans ( PVDA) is gewoon een omhoog gevallen misbaksel, die door naar boven te likken en naar beneden te trappen is gekomen waar hij nu zit, samen met Freule von der Leijen twee simpele zielen die uitvoeren wat hun opgedragen is, want verstand van zaken hebben die nietsnutten niet. Franske kan willen wat hij wil, maar onze wil is krachtiger dan de wil van die volgevreten tuinkabouter. Eens zal Franske Timmermans het lachen vergaan.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x