Homepagina » Binnenland » Schandelijke leugens in de media over incidenten Urk en Christchurch. In deze video vernietigt Jensen de bevooroordeelde MSM
Schandelijke leugens in de media over incidenten Urk en Christchurch. In deze video vernietigt Jensen de bevooroordeelde MSM
Foto: Natecull Wikimedia Commons

Schandelijke leugens in de media over incidenten Urk en Christchurch. In deze video vernietigt Jensen de bevooroordeelde MSM

De Nederlandse journalistiek is links bevooroordeeld. Dat statement maakt talkshowpresentator Robert Jensen op basis van 25 jaar ervaring in de mediawereld.

In een gepassioneerde monoloog vernietigt hij de rechts hatende journalisten in Nederland.

“Het grote probleem is dat journalisten niet eens meer hun best doen om hun politieke voorkeur in hun werk te verbergen,” begon hij.

Urk

“Het lijken soms wel politieke activisten,” vervolgde hij, toevoegende dat het grootste deel van de kiezers juist rechts van het midden stemt.

Diezelfde kiezers worden wel iedere dag overdonderd met nieuws met een links en anti-rechts tintje.

Neem bijvoorbeeld het incident onlangs op Urk, waar een groep jongeren afstapte op het huis van de 18-jarige Soufyan.

“De happigheid van de media om dit soort incidenten meteen te labelen als een gevaarlijk rechts incident, werd weer overduidelijk,” aldus Jensen.

Fout

Het AD kopte: Woedende jongeren uit Urk dringen huis binnen en roepen ‘Geertje Wilders!’

De sfeer was gecreëerd en het bericht ging als een lopend vuurtje rond op social media.

Het AD deed er nog een schepje bovenop door bij het artikel een filmpje te plaatsen waarin mensen ‘Geertje Wilders’ roepen.

Wat blijkt nu? Het is een filmpje uit 2015, toen er werd geprotesteerd tegen de komst van een asielzoekerscentrum.

Zowaar gaf het AD toe dat er een fout was gemaakt. Hoofdredacteur Hans Nijenhuis schreef in een soort van rectificatie:

In de video bij dit artikel hebben in eerste instantie abusievelijk beelden gestaan die niets met het geweldincident in Urk van doen hadden. De beelden blijken vijf jaar geleden gemaakt te zijn in Geldermalsen. Hoewel deze beelden niet uit Urk kwamen, verklaart de belaagde familie wel dat soortgelijke kreten ook bij hun huis zijn gescandeerd.

“Dat is schandalig. Waar is dat bewijs dan?” vroeg Jensen. “Dat heeft niemand. Waarom kunnen journalisten niet gewoon wachten tot ze de echte feiten hebben?”

Christchurch

Ook na het afschuwelijke incident in Christchurch wilden de journalisten gelijk hun politieke overtuiging opdringen.

Wederom het AD: Aanslag Nieuw-Zeeland past in beeld van groeiende dreiging vanuit extreem-rechts.

Dat terwijl we nu weten dat de schutter zichzelf een eco-strijder noemt. “Dat is niet rechts.”

Er zijn volgens Jensen drie mogelijkheden: of journalisten hebben zelf niet door dat ze framen, of ze willen het niet zien, of ze zijn gewoon dom.

Bekijk de video hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Het hele journalistiek /media is een schande voor de samenleving.. waardoor de samenleving een veelal verkeert beeld krijgt voorgeschoteld, met gevolgen die de samenleving niets anders dan schade berokkend van een geloofwaardig die ze de massa voorschotelt met verdraaiingen van de werkelijkheid, de journalistiek/media kunt men op het heden helemaal niet meer vertrouwen, ze zijn hun geloofwaardigheid zo goed als kwijt bij vele mensen,waardoor ook de werkelijkheid mee in gevaar komt..van wat wel echt is, of gebeurt. het is een schandelijke vertoning met eigenlijk gezegd opruiing van de massa en het zet elkaar op in verdeling van de massa die het allemaal voorgeschoteld krijgt, waardoor men tweedracht zaait, en dat allemaal op een legale manier, Het is een opruiend kanaal die eigenlijk gezegd Vervolgt dient te worden wegens.. OPRUIING VAN DE WERKELIJKE FEITEN ..en verdraaiingen van WAARHEDEN..

  18 likes
  • Rob,

   Spijker op zijn kop. Ergste vind ik dat de sociale media [het volk] de schuld krijgt van dit alles. Terwijl de Main Stream Media en belangrijke dagbladen al tijden het slechtste voorbeeld gaven door te framen, zaken te verdraaien etc.. Veelal in koor alsof ze het zelfde draaiboek hanteerde.

   Neem daarnaast die onderzoeken van de denktanks, opiniebureaus e.d. Die zijn er bijvoorbeeld erg goed in om met grafieken aan te geven hoe de Nederlandse bevolking ergens over denkt? Neem het volgende bericht van vanochtend;

   ”Driekwart van de Nederlanders vindt dat mensen met verschillende meningen steeds feller tegenover elkaar komen te staan. Ze zeggen tegen het Sociaal en Cultureel Planbureau dat de polarisatie van de samenleving vooral is te zien in tegenstellingen tussen autochtonen en mensen met een migratieachtergrond, en tussen arm en rijk.
   De toegenomen spanningen komen volgens de ondervraagden vooral door de media, en dan met name sociale media. Tegelijkertijd constateert het SCP dat maar weinig ondervraagden zeggen dat ze zelf meer mensen zijn gaan haten om hun standpunten.”
   – Bron: NOS Teletekst Vrijdag 29 maart 2019.

   Ja ja. Drie kwart van de Nederlanders vind dus weer iets. Volgens het Sociaal en Cultureel Planbureau komt het er dus op neer dat 75% van de Nederlanders vind dat de toegenomen spanningen komt door met name sociale media. Zo makkelijk word dus via officiële weg een statement neergezet waarbij ik mij afvraag, bent U ook om een mening gevraagd? Want als drie kwart van de Nederlandse bevolking iets vind dan is iedereen natuurlijk om een mening hieromtrent gevraagd.

   3 likes
 2. Sociaal marxisme heet dit fenomeen.
  Wij zijn gegijzeld door extreem linkse mensen in de politiek, onderwijs en journalistiek en feitelijk alle vlakken van onze samenleving.Dit is vooraf gepland en heeft zijn doelen voor een groot deel al gehaald.

  14 likes
  • “As I mentioned before, exposure to true information does not matter anymore. A person who is demoralised is unable to assess true information. The facts tell him nothing, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. …he will refuse to believe it… That’s the tragedy of the situation of demoralisation.”
   –Yuri Bezmenov [1980s]

   0 likes
 3. Ze zien het wel, en ze willen het wel zien maar ze mogen het NIET zien. De journalisten krijgen te horen wat ze wel of niet aan nieuws mogen brengen en de redacteur haalt alles uit elkaar en brengt dat naar buiten wat de elite/Illuminati wil zien/horen. Dit geldt overigens voor ALLE media, zowel tv,radio, kranten , magazines etc.etc. Om ons maar in de droomwereldje te houden, maar die vlieger gaat gelukkig al enige jaren niet meer op. Iedereen op de aarde wordt nu in rap tempo wakker !!!

  12 likes
 4. Alle drie de mogelijkheden vrees ik, plus een neiging om geld achterover te drukken, van de belasting betaler…..
  Het drama hier is, dat er nog zoveel mensen het geweldig vinden, nog erger dus, de aanhang die het in leven houden…..

  11 likes
 5. Nou en nu gaat het voor een paar jaar over links en rechts.

  Waar je de bevolking wel niet allemaal mee bezig kunt houden en goedkoooooooop… geweldig! haha

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

agent

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent ...