Binnenland

Schandelijke leugens in de media over incidenten Urk en Christchurch. In deze video vernietigt Jensen de bevooroordeelde MSM

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nederlandse journalistiek is links bevooroordeeld. Dat statement maakt talkshowpresentator Robert Jensen op basis van 25 jaar ervaring in de mediawereld.

In een gepassioneerde monoloog vernietigt hij de rechts hatende journalisten in Nederland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het grote probleem is dat journalisten niet eens meer hun best doen om hun politieke voorkeur in hun werk te verbergen,” begon hij.

Urk

“Het lijken soms wel politieke activisten,” vervolgde hij, toevoegende dat het grootste deel van de kiezers juist rechts van het midden stemt.

Diezelfde kiezers worden wel iedere dag overdonderd met nieuws met een links en anti-rechts tintje.

Neem bijvoorbeeld het incident onlangs op Urk, waar een groep jongeren afstapte op het huis van de 18-jarige Soufyan.

“De happigheid van de media om dit soort incidenten meteen te labelen als een gevaarlijk rechts incident, werd weer overduidelijk,” aldus Jensen.

Fout

Het AD kopte: Woedende jongeren uit Urk dringen huis binnen en roepen ‘Geertje Wilders!’

De sfeer was gecreëerd en het bericht ging als een lopend vuurtje rond op social media.

Het AD deed er nog een schepje bovenop door bij het artikel een filmpje te plaatsen waarin mensen ‘Geertje Wilders’ roepen.

Wat blijkt nu? Het is een filmpje uit 2015, toen er werd geprotesteerd tegen de komst van een asielzoekerscentrum.

Zowaar gaf het AD toe dat er een fout was gemaakt. Hoofdredacteur Hans Nijenhuis schreef in een soort van rectificatie:

In de video bij dit artikel hebben in eerste instantie abusievelijk beelden gestaan die niets met het geweldincident in Urk van doen hadden. De beelden blijken vijf jaar geleden gemaakt te zijn in Geldermalsen. Hoewel deze beelden niet uit Urk kwamen, verklaart de belaagde familie wel dat soortgelijke kreten ook bij hun huis zijn gescandeerd.

“Dat is schandalig. Waar is dat bewijs dan?” vroeg Jensen. “Dat heeft niemand. Waarom kunnen journalisten niet gewoon wachten tot ze de echte feiten hebben?”

Christchurch

Ook na het afschuwelijke incident in Christchurch wilden de journalisten gelijk hun politieke overtuiging opdringen.

Wederom het AD: Aanslag Nieuw-Zeeland past in beeld van groeiende dreiging vanuit extreem-rechts.

Dat terwijl we nu weten dat de schutter zichzelf een eco-strijder noemt. “Dat is niet rechts.”

Er zijn volgens Jensen drie mogelijkheden: of journalisten hebben zelf niet door dat ze framen, of ze willen het niet zien, of ze zijn gewoon dom.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Alle drie de mogelijkheden vrees ik, plus een neiging om geld achterover te drukken, van de belasting betaler…..
Het drama hier is, dat er nog zoveel mensen het geweldig vinden, nog erger dus, de aanhang die het in leven houden…..

Sina
Sina
5 jaren geleden

Ze zien het wel, en ze willen het wel zien maar ze mogen het NIET zien. De journalisten krijgen te horen wat ze wel of niet aan nieuws mogen brengen en de redacteur haalt alles uit elkaar en brengt dat naar buiten wat de elite/Illuminati wil zien/horen. Dit geldt overigens voor ALLE media, zowel tv,radio, kranten , magazines etc.etc. Om ons maar in de droomwereldje te houden, maar die vlieger gaat gelukkig al enige jaren niet meer op. Iedereen op de aarde wordt nu in rap tempo wakker !!!

Rob
Rob
5 jaren geleden

Het hele journalistiek /media is een schande voor de samenleving.. waardoor de samenleving een veelal verkeert beeld krijgt voorgeschoteld, met gevolgen die de samenleving niets anders dan schade berokkend van een geloofwaardig die ze de massa voorschotelt met verdraaiingen van de werkelijkheid, de journalistiek/media kunt men op het heden helemaal niet meer vertrouwen, ze zijn hun geloofwaardigheid zo goed als kwijt bij vele mensen,waardoor ook de werkelijkheid mee in gevaar komt..van wat wel echt is, of gebeurt. het is een schandelijke vertoning met eigenlijk gezegd opruiing van de massa en het zet elkaar op in verdeling van de massa die het allemaal voorgeschoteld krijgt, waardoor men tweedracht zaait, en dat allemaal op een legale manier, Het is een opruiend kanaal die eigenlijk gezegd Vervolgt dient te worden wegens.. OPRUIING VAN DE WERKELIJKE FEITEN ..en verdraaiingen van WAARHEDEN..

Bataaf
Bataaf
5 jaren geleden

Sociaal marxisme heet dit fenomeen.
Wij zijn gegijzeld door extreem linkse mensen in de politiek, onderwijs en journalistiek en feitelijk alle vlakken van onze samenleving.Dit is vooraf gepland en heeft zijn doelen voor een groot deel al gehaald.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x