Buitenaards

President Eisenhower had drie geheime ontmoetingen met buitenaardsen

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-president Dwight D. Eisenhower had drie geheime ontmoetingen met buitenaardsen, zo stelt een voormalig regeringsadviseur in de Britse Daily Mail.

De 34ste president van de Verenigde Staten ontmoette de buitenaardsen in 1954 op een vliegbasis in Nieuw-Mexico, aldus schrijver Timothy Good.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Eisenhower en enkele FBI-functionarissen begonnen de ontmoeting door telepathische berichten te sturen naar de ruimtewezens.

Vele getuigen

Tijdens de ontmoetingen op Holloman AFB waren er vele getuigen aanwezig. De afgelopen maanden deden geruchten de ronde dat de opperbevelhebber mensen ontmoet zou hebben van een andere planeet.

Timothy Good, voormalig adviseur van het Amerikaanse Congres en het Pentagon, is de eerste gerenommeerde academicus die zich openlijk uitspreekt over het onderwerp.

Tijdens een uitzending van Frank Skinner’s Opinionated op BBC2 zei hij dat regeringen wereldwijd al vele decennia in contact staan met buitenaardsen. “Buitenaardsen hebben zowel formeel als informeel contact gelegd met duizenden mensen over de hele wereld,” voegde hij toe.

Drie ontmoetingen

Op de vraag waarom buitenaardsen zich dan niet vervoegen bij wereldleiders zoals Barack Obama antwoordde hij: “Ik kan je met zekerheid zeggen dat president Eisenhower in 1954 drie ontmoetingen had met buitenaardsen op vliegbases waaronder Holloman AFB in Nieuw-Mexico.”

Eisenhower was president van 1953 tot 1961 en stond bekend om zijn geloof in leven op andere planeten. Toen hij zijn ontmoetingen had met de ruimtereizigers kregen functionarissen te horen dat hij op vakantie was in Palm Springs in Californië.

Nordics

Tijdens de eerste ontmoeting kreeg Eisenhower te maken met de Nordics terwijl de uiteindelijke overeenkomst werd getekend in de aanwezigheid van wezens die bekend staan als de Greys.

“We weten dat ongeveer 90 procent van alle UFO-meldingen kan worden verklaard,” benadrukte Good. “Maar vele miljoenen mensen over de hele wereld hebben echte UFO’s gezien.”

Geheim

Volgens documenten die in 2010 door het Britse ministerie van Defensie zijn geopenbaard gaf Winston Churchill mogelijk opdracht een UFO-sighting geheim te houden.

De UFO werd door een gevechtstoestel van de RAF gezien boven de oostkust van Engeland op het moment dat het tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog terugkeerde van een missie in Frankrijk of Duitsland.

Bron: Dailymail.co.uk

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x