Paranormaal

Geest André Hazes waart door huis kinderen

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kinderen van André Hazes ervaren acht en een half jaar na de dood van hun vader nog geregeld zijn aanwezigheid. Dat meldt het AD.

Roxanne Hazes zei dat haar besef dat er meer is tussen hemel en aarde iedere dag groeit. “Het komt wel eens voor dat papa door mijn huis spookt,” zei ze.

Als ze ’s nachts dorst heeft en iets te drinken wil pakken, gaat soms de televisie even aan. Ook gaan er lampen knipperen. “Als ik dan denk ‘dat zal papa wel zijn die op me let’ slaap ik als een roosje verder,” aldus de zangeres.

Onverklaarbare dingen

In 2004 zei Rachel Hazes tijdens een interview dat André ook door haar huis spookt. Sinds de dood van de zanger gebeuren er vaak onverklaarbare dingen waarmee haar man iets duidelijk zou willen maken.

André laat volgens zijn weduwe onder meer lampen knipperen en schilderijen van de muren vallen. Ze laat zich bij belangrijke beslissingen nog steeds leiden door haar overleden man.

Iedere dag

Ook zoon Dré weet zeker dat zijn vader meekijkt. “Papa is er nog iedere dag,” zei hij vastberaden. “Hij zou zo trots op ons zijn geweest.”

Sinds mei 2004 had Hazes last van zijn gehoor. Hij hoorde een permanente ruis in zijn oor en kon zichzelf niet meer horen spreken. Op 21 september werd hij met hoge koorts en benauwdheid opgenomen in het ziekenhuis. Twee dagen later overleed hij na twee hartinfarcten.

Bron: AD.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter II
Peter II
9 jaren geleden

Ik geloof hier absoluut in. Voor mij geen twijfel mogelijk. Heb zelf ook veel vreemde zaken meegemaakt.

Hr
Hr
9 jaren geleden

Als er spontaan bier uit de koelkast verdwijnt mag dat wetenschappelijk bewijs heten dat hazes er nog is….

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Ach ja..alles voor aandacht.

silversurfer
silversurfer
9 jaren geleden

Ik zal het je sterker vertellen.

IK zat van de week, in een discotheek….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x