Homepagina » Het Complot » 99,9 procent zeker dat het officiële verhaal over 9/11 niet klopt. Zie hier wie het meeste baat hebben gehad bij de aanslagen
99,9 procent zeker dat het officiële verhaal over 9/11 niet klopt. Zie hier wie het meeste baat hadden bij de aanslagen

99,9 procent zeker dat het officiële verhaal over 9/11 niet klopt. Zie hier wie het meeste baat hebben gehad bij de aanslagen

Gamekings-presentator Boris van de Ven zat op 11 september 2001 vol ongeloof naar de tv te kijken. Hij had al snel het gevoel dat het officiële verhaal niet klopte.

Als je kritische vragen stelt over de aanslagen, word je gelabeld en in een hokje geduwd, merkt hij op. “Hoe komt het dat er met twee vliegtuigen drie gebouwen vernietigd worden in New York?”

Hij besloot theathermaker George van Houts uit te nodigen als gast voor zijn podcast Nerd Culture.

Deep State

“Ik ben er 99,9 procent zeker van dat het officiële verhaal niet klopt,” zei Van Houts.

Hij merkte op dat de Deep State, ook wel het militair-industrieel complex genoemd, het meeste heeft geprofiteerd van de aanslagen.

“De vijand – het communisme – was weggevallen en de wereld ging bezuinigen op zijn legers,” zei hij.

Nieuwe vijand

De Koude Oorlog was voorbij en het tijdperk van eeuwige vrede was aangebroken. Daar hadden bepaalde machten helemaal geen zin in omdat je dan geen wapens kunt verkopen, aldus de theatermaker.

Er moest dus een nieuwe vijand komen.

Israël

Van Houts wees erop dat ook Israël enorm heeft geprofiteerd van de aanslagen. Om een ‘Groter Israël’ te realiseren moest het Midden-Oosten worden verpulverd.

Zodoende had het land geen tegenstand meer te duchten vanuit de woestijn.

Beluister de podcast hier terug.

[Gamekings]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bewust schreef:

  De resterende 0,1% is voor de zombies , die in de 2-de kamer zitten , getuige hun omarming van complottheorieën .

 • wolfje schreef:

  99,9 procent denkt ook dat het verhaal over de mh17 van geen kanten klopt heb ik het idee

  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Dat klopt ook niet, een half uur voor vertrek is die vlucht overgeboekt van KLM naar MH17 Malaysia Airlines
   (kort na het voorval toen der tijd van de radio vernomen) daarna nooit meer iets gehoord over deze stunt. Die mensen zijn gewoon ordinair geofferd.

   • Kees schreef:

    Maar wat wil je er nu mee zeggen? Anders was het KLM toestel geweest wat uit de lucht geschoten werd. Wat is het verschil? Het waren de zelfde passagiers geweest. Alsof ze vantevoren wisten dat er een Rus op een knopje zou gaan drukken. Schei toch uit, man. Je beledigt en pijnigt de nabestaanden.

 • krikke schreef:

  overduidelijk een zionistisch complot om de welvarende mens een halt toe te roepen .welvaart in de ogen van een zionist is alleen voor een zionist weggelegd.kijk zelf maar hoeveel vrijheden en welvaart we hebben ingeleverd sinds 2001 .

  • Henk Azie schreef:

   En vrijheid

  • Gezinusk schreef:

   Krikke,

   Het klopt inderdaad dat een aantal zionisten – niet allemaal – uitkijken naar een groter Israël, Eretz Yisrael. Enkele leden van zionistische orthodoxe bewegingen hebben dit in het verleden ook openlijk verklaard. De grens van Eretz Yisrael zou volgens het Oude Testament moeten lopen van de rivier de Nijl in Oost-Afrika tot de Eufraat in Irak.

   Ben het voor de rest niet eens met van Houts dat de Deep State louter uit het militair-industrieel complex bestaat. Dat is denk ik te kort door de bocht. Denk dat het eerder om een driehoek gaat waarbij zowel het militair-industrieel complex, machtige oligarchen/multinationals, en privatenbankiers, hand in hand opereren ten gunste van de globaliseringsagenda, voor het volmaken van een nieuwe wereld orde, naast winstbejag.

   Voor deze agenda zijn invloedrijke denktanks opgezet waaronder het Royal Institute of International Affairs in 1920 te Londen, en een paar jaar later een dochteronderneming in New York, bekend als de Council on Foreign Relations(CFR) Menig lid van het huis van afgevaardigden, en de senaat zijn lid van de CFR. Dat geld ook voor alle ministers die deel uitmaken van de presidentsadministratie, naast directieleden van banken, inclusief Wereldbank en het IMF. Naast directieleden van multinationals, het militair-industrieel complex, inlichtingendiensten en Main Stream Media.

   Zo heeft Swiss Propaganda Research voortreffelijk werk gedaan om de link tussen de Main Stream Media en de CFR bloot te leggen onder de naam; The American Empire and its Media

   https://swprs.org/the-american-empire-and-its-media/

   Ik ben op zich niet tegen globalisering en een nieuwe wereld orde, wel tegen de manier waarop het gebeurd. Zo word de kloof tussen arm en rijk alsmaar groter terwijl in mijn ogen deze kloof juist kleiner zou moeten worden. Het is ook duidelijk dat het netwerk waarover ik het heb maling heeft aan de stem van het volk. De media misbruikt om de mensen te manipuleren ten gunste van deze agenda.

    • Gezinusk schreef:

     thomass30,

     Ik lees net een volgende link. En ik denk niet dat het zo is maar als je het leest zoals ze willen doen geloven dat het gaat, dan gaat het natuurlijk iedereen aan die er in geloven.

     ”Bij grensposten tussen Venezuela en Colombia is het tot gewelddadigheden
     gekomen. Daarbij zijn doden en gewonden gevallen. Oppositieleider en zelfbenoemd interim- president Guaidó wilde vandaag goederen voor noodhulp Venezuela binnenbrengen, ondanks de waarschuwing van president Maduro om dat niet te doen.

     Bij een van de grensposten wilden de vrachtwagens met hulpgoederen door een barriére breken die was opgeworpen door het leger van Venezuela. De vrachtwagens werden door militairen gestopt,die met traangas en rubberkogels schoten. Er raakten tientallen mensen gewond.

     Was getekend, NOS teletekst pagina 128, 24/2/19

     Voor de rest wat kan het Nederland schelen dus waarom worden dergelijke berichtgevingen geplaatst?

     Waarschijnlijk om de olie.

     • thomass30 schreef:

      @Gezinusk

      De NOS kon er weliswaar niet omheen om een paar dagen geleden toch maar even te vermelden dat Maduro heeft gezegd dat het een complot betreft van Amerika om hem af te zetten. Als je dat linkt met datgene wat jij zojuist geschreven hebt, kun je niet anders concluderen dan dat die man misschien weleens gelijk zou kunnen hebben.

   • Kalki schreef:

    Die kloof tussen rijk en arm houdt een BEESTACHTIGE ZIEKTE in stand voor de mensen/wereld/planeet. Opheffen die kloof en gaan voor universele vrede is de remedie.

    • Kalki schreef:

     Dit is dan ook vooral een boodschap aan de politiek in het algemeen en wereldleiders zoals oa. Ping, Trump en Poetin en met hun massavernietigingswapens expansie drift.

   • Barefoot schreef:

    Helder geschreven. Goedbedoeld advies en geen kritiek: let wel op je d’s en t’s. Verbetert je geloofwaardigheid. 🙂

 • Henk schreef:

  Groot Israël is Babylon… vergelijk de landkaarten maar.

 • Kalki schreef:

  Het zijn de elite/satanisten/illuminati etc die er baat bij om oneindig gebrand te zijn op strijd, zich niet aan aliens kunnen overgeven en om zo tot universele vrede te komen.

 • Barefoot schreef:

  Aan Kalki: ik begrijp die gedachtengang niet… wat bedoel je met “zich niet aan aliens kunnen overgeven” ? En je conclusie (“om zo tot universele vrede te komen”) op welk stukje van de zin is die van toepassing…of op beide? En zo ja, op beide, kun je meer uitleg verschaffen over die aliens?

 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  trump

  Nicht Osama bin Laden blijkt Trump-supporter: ‘Deep State gaat ten onder’

  Noor bin Ladin, de nicht van Osama ...

  >