UFO

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in een interview met de krant Conway Daily Sun enkele opmerkelijke uitspraken.

Tijdens het interview beantwoordde Klobuchar vragen over een grote variëteit aan onderwerpen.

Zo zei ze onder meer te verwachten dat ze wordt genomineerd als Democratisch presidentskandidaat en Donald Trump gaat verslaan.

Weigerde

Aan het eind van het gesprek kreeg de Democratische senator een vraag die ze maanden geleden nog weigerde te beantwoorden.

Toen kreeg ze de vraag of ze bekend was met een man genaamd David Fravor, die in 2017 in het nieuws kwam omdat hij een UFO had achtervolgd voor de Amerikaanse westkust.

De krant vroeg haar deze week of ze zich inmiddels heeft verdiept in de UFO-waarnemingen door Amerikaanse straaljagerpiloten en hoe zij hierover denkt.

Vrijgegeven

Het bleek dat ze erover had gelezen en ze suggereerde dat ze als president zou onderzoeken of informatie over UFO’s kan worden vrijgegeven voor het publiek.

“We weten niet genoeg,” zei Klobuchar. “Ik weet niet wat er is gebeurd. Dat geldt niet alleen voor dit geval, maar ook voor andere gevallen.”

“Wat je als president kunt doen, is kijken wat de wetenschap hierover zegt en wat ons leger hierover zegt,” vervolgde ze.

Zeven op de 10

Vervolgens kun je proberen om die informatie naar buiten te brengen zodat journalisten ernaar kunnen kijken, aldus Klobuchar.

Uit een recente peiling is gebleken dat bijna zeven op de 10 Amerikanen geloven dat de overheid informatie achterhoudt over UFO’s.

[Hot Air]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Ja, precies … een kandidaat met campagnepraatjes; onderzoeken naar wat naar buiten kan worden gebracht … maar dus ook wat niet naar buiten kan. En dan naar journalisten doorgeven. Ik neem aan, dat ze daar mee bedoeld, de juiste journalisten.
Lieve schat, probeer gewoon de belastingverlaging … daar trappen ze nog in.

salvar
salvar
2 jaren geleden

geen draad verder.

Straalmans
Straalmans
2 jaren geleden

Alien betekent vreemd. Op de Indianen na zijn verder alle inwoners van de VS Aliens.

frans
frans
2 jaren geleden

Ja precies+ het is Amerikaanse technologie.
Wat een gel*l hier zeg.!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x