Chemtrails

VIDEO: Het gedenkwaardige interview met superster Prince over chemtrails en de mens als slaaf

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren overleed superster Prince op zijn landgoed in Minnesota. Volgens de politie werd hij bewusteloos in een lift gevonden. Er is nog geprobeerd om hem te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Enkele dagen voor zijn dood is hij behandeld wegens een overdosis drugs, aldus entertainmentwebsite TMZ. Op de terugweg van een concert zou Prince in zijn privévliegtuig een tussenlanding hebben gemaakt en per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Bij het landgoed van de popzanger verzamelden zich honderden fans. Prince werd begin jaren tachtig bekend als popartiest. In zijn carrière verkocht hij meer dan 100 miljoen platen. Met zijn excentrieke uiterlijk en vernieuwende muziek wist hij tientallen jaren de aandacht van muziekliefhebbers te trekken.

Prince (57) gaf erg weinig interviews, waardoor er weinig officieel bekend is over zijn privéleven. Eén van zijn meest gedenkwaardige interviews dateert van 19 juli 2009, toen hij te gast was in het Amerikaanse tv-programma Travis Smiley.

Chemtrails

Hij sprak met presentator Tavis Smiley onder meer over zijn jeugd, nummers die hij heeft gemaakt en de relatie met zijn vader. Halverwege het opzienbarende interview vertelde Prince hoe zijn kijk op de wereld was veranderd door het werk van de invloedrijke cabaretier en schrijver Dick Gregory.

“Ik laat zijn werk aan iedereen zien die bij mij op bezoek komt,” zei hij tijdens het interview. “Mensen moeten dit horen. Wat hij zegt gaat ons allemaal aan.”

“Als kind zag ik al vaak strepen in de lucht,” aldus Prince. “Dan dacht ik: ‘gaaf, weer een vliegtuig’, maar al snel zag ik er steeds meer. Toen begon iedereen in onze buurt met elkaar te vechten en kreeg iedereen ruzie. Niemand wist waarom. Wat Gregory zei over chemtrails maakte zoveel dingen duidelijk.”

Slaven

Zijn nummer ‘Dreamer’ begint met de tekst ‘I was born and raised on the same plantation in the United States of the red, white and blue’. Volgens Prince zijn we allemaal slaven die op één grote plantage leven.

Toen hij erachter kwam dat er liefst acht presidenten van de Verenigde Staten waren geweest voor de eerste officiële president George Washington, werd hij erg boos. “Ik wilde weten waarom ik iets anders had geleerd op school,” zei de superster. “Vertel me gewoon het hele verhaal. Ik maak het plaatje zelf wel compleet.”

[PBS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
7 jaren geleden

Wat? Is de man dood? Zoveel goeie herinneringen aan Prince….vroeger al in de Disco met Purple Rain. Hij was een muzikaal genie! En hij wist echt wel wat er allemaal in de wereld gebeurde, en hield wijselijk een behoorlijke afstand van dat zooitje psychopaten. Rest in peace my brother.. We’ll meet again

pascal
pascal
7 jaren geleden

ik wil het nog altijd niet geloven dat hij dood is kan gewoon niet mag gewoon niet

Nicky
Nicky
7 jaren geleden

Ik ben geschokt over zijn dood,de dood van Prince heeft meer impact en is meer schokkend dan de dood van Michael Jackson ooit was,persoonlijk.Vuile psycopaten die hem van ons hebben genomen,en altijd komen ze er zo weer vanaf,hoe is dit mogelijk?
Prince wist de waarheid en wat er gaande was in de wereld,vandaar zijn terug trokkenheid altijd tegenover de media.
Prince was een getalenteerde artiest met talent,zijn plotselinge dood is niet ‘ZOMAAR’er is meer en steekt meer achter.
We weten allemaal wel beter wat de werkelijke waarheid is door zijn plotselinge dood,R.I.P our beloved Prince.We’ll always love you and our hearts are crying
We will meet soon my brother

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x