Mens en Dier

Prof. Bhakdi legt in enkele minuten uit waarom de vaccins niet werken en nooit zullen werken

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het klinische onderzoek op basis waarvan het Pfizer-vaccin is goedgekeurd voor noodgebruik blijkt te zijn vervalst. Met andere woorden: er is geen enkel bewijs dat deze vaccins beschermen tegen ernstige ziekte en sterfte. Dat zei professor Sucharit Bhakdi tijdens het tweede symposium van Doctors for Covid Ethics.

Hij voegde toe dat er geen enkele reden is om deze vaccins goed te keuren voor noodgebruik. “Waarom is dat toch gebeurd?” vroeg hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Bhakdi legde uit dat ons lichaam virussen bestrijdt middels twee legers: de marine en de luchtmacht. De wapens die ze gebruiken zijn nagenoeg hetzelfde, maar niet identiek. Het eerste wapen: antilichamen die voorkomen dat het virus zich kan binden aan cellen. Het tweede, veel belangrijkere, wapen: lymfocyten die virussen herkennen en opruimen.


Niet geactiveerd

Overal in je lichaam staan legerbarakken, aldus dr. Bhakdi. Dat zijn voornamelijk je lymfeklieren en je milt. Er staan daarnaast legerbarakken onder je slijmvliezen, bijvoorbeeld in de luchtwegen. Ze gebruiken allebei antilichamen en lymfocyten om virussen uit te schakelen.

Als je iets via een spier injecteert in je lichaam, bijvoorbeeld een coronavaccin, wordt enkel en alleen de marine in de lymfeklieren ingeschakeld. Die zorgt ervoor dat antilichamen en lymfocyten in het bloed komen om virussen te bestrijden.

Ze triggeren de luchtmacht niet. Het gevolg is dat de cellen in de barakken onder de slijmvliezen niet worden geactiveerd. Ze zullen dus ook geen antilichamen genereren die normaal gesproken via het slijmvlies je luchtwegen bereiken.

Geloof al die boeven en criminelen niet langer

“Al die vaccins kunnen niet werken en zullen nooit werken omdat de antilichamen zich aan de verkeerde kant van de muur bevinden,” benadrukte de microbioloog.

“Als je gevaccineerd bent, ben je tegen niets beschermd,” zei Bhakdi. Ze hebben het nu over ‘doorbraakinfecties’ als gevolg van nieuwe varianten. “Ze breken nergens doorheen. Er is nooit sprake geweest van enige vorm van bescherming.”

“Geloof al die boeven en criminelen niet langer. Ze liegen tegen je,” zei de emeritus hoogleraar. “Vaccinatie heeft geen enkel voordeel. Geen enkele coronavaccinatie biedt bescherming. Geloof al die leugens niet.”

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stefan
Stefan
2 jaren geleden

Hup Jinek. Bind een paar ballen om en nodig die gast eens uit in je programmaatje…

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Hee de Jonge,heb jij dit artikel al gelezen,van Prof.Bhakdi,hij is verder Professor,en jij lagere school onder wijzer,die niet verder heeft gelezen dan Jip en Janneke,ze hebben jou nodig,als toverbal

Grey
Grey
2 jaren geleden

Mr.Bhakdi Heeft het al vanaf het begin van dit gerotzooi aan het rechte eind, er is meer van deze meneer te vinden.

Ilse
Ilse
2 jaren geleden

Duidelijker kan niet. Oplichters.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x