Buitenland

Proberen 100+ dode piloten ons iets te vertellen over vaccinveiligheid?

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steve Kirsch, directeur en oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation, kreeg zondag een berichtje van iemand waarin werd verwezen naar het tijdschrift van de Air Line Pilots Association, International (ALPA), de grootste pilotenvakbond in de wereld.

In het magazine is een lijst opgenomen van overleden piloten. In 2019 was dat er eentje, in 2020 waren dat er zes en in de eerste negen maanden van 2021 al 111.

Team van 40 mensen

Kirsch merkt op dat alleen ‘nieuwe’ sterfgevallen die gemeld zijn bij ALPA in de lijst zijn opgenomen. Het is dus nog te vroeg om conclusies te trekken, schrijft hij.

Het lijkt erop dat deze piloten ons iets proberen te vertellen over vaccinveiligheid, zegt Kirsch. Hij doet met een team van 40 mensen onderzoek naar eerdere edities van het magazine en alle overleden piloten. Wordt vervolgd dus.

Sporters

Hij wijst daarnaast op de piek in het aantal sporters dat is overleden en in elkaar is gezakt. Ondanks de data in VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, en persoonlijke ervaringen van artsen, vertellen de mainstream media ons dat dit puur toeval is. “Tuurlijk. En ik ben de kerstman,” aldus Kirsch.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Wanneer pakken ze schuldigen op ??

Rose
Rose
1 jaar geleden

R.I.P voor de oversterfte van de piloten…..vaccinatie….???Ik hoop dat de familieleden en vrienden de info verstrekken , want van vliegtuigmaatschappijen waar je voor werkt of werkte voor je beroep…..rarara

Johan
Johan
1 jaar geleden

Heb deze gegevens ook binnen gekregen, dit zou een onderzoek naar andere beroepen en sporten ook nodig zijn gezien de stijging. Lijkt mij een duidelijke link naar de vaccinatie graad en aantal doden. Wel vreemd dat er nog geen regen van vliegtuigen is gemeld.

Dwarsje
Dwarsje
1 jaar geleden

En weer zwijgt de MSM……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x