CoronaBuitenland

Prof. vertelt met tranen in zijn ogen wat de wereld nog te wachten staat

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Op 11 en 12 november vond in de Duitse Bondsdag het tweede coronasymposium van de AfD-fractie plaats. Twee dagen lang spraken experts over de gevolgen van het coronabeleid. Ook emeritus hoogleraar Sucharit Bhakdi kwam aan het woord. Hij vertelde met tranen in zijn ogen wat de wereld nog te wachten staat.

Hij verwees onder meer naar het onderzoek van Kevin McKernan, die ontdekte dat er talloze kleine DNA-deeltjes in de coronavaccins zitten. Diverse laboratoria hebben dit inmiddels bevestigd, zei Bhakdi, die werd onthaald onder luid applaus en met een staande ovatie. In Duitsland zijn ze gevonden in alle 27 batches die tot nu toe zijn geanalyseerd. De vaccins hebben op deze manier het menselijk genoom vervuild. Gevolgen: niet te overzien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelooflijk onwetend of in- en inslecht

De mysterieuze sterfgevallen die zich wereldwijd voordoen, zijn slechts het topje van de ijsberg, zei de microbioloog tijdens zijn emotionele toespraak. Zowel jonge als oude mensen krijgen hartziekte door het vaccin. Inmiddels is onomstotelijk bewezen dat vaccinatie kan leiden tot fatale myocarditis, benadrukte hij.

“Eenieder die beweert dat coronavaccinatie zelden ernstige bijwerkingen veroorzaakt, is ongelooflijk onwetend of in- en inslecht. Ze begaan een misdaad. Net zoals iedereen die deze vaccinatie actief of passief ondersteunt. Omdat het nu wetenschappelijk is bewezen dat vaccinatie enkel negatieve effecten kan hebben, die levensbedreigend kunnen zijn.”

Pure horror

Data-analist Wouter Aukema bekeek de speech ook en kon het niet droog houden. “Probeer alsjeblieft de hele presentatie te bekijken,” zegt hij.

“Schaamteloos stond de WHO toe dat mRNA-vaccins verontreinigd werden met DNA,” voegt statisticus Herman Steigstra toe. “Een ander productieproces dan waarvoor goedkeuring is verleend. Bacteriën deden het werk in plaats van machines. Een deel van dat DNA zit in het vaccin. Pure horror.”

Nederlandse ondertiteling

Anton Theunissen is zo vriendelijk geweest om de voordracht te voorzien van Nederlandse ondertiteling. Het Nederlandse transcript vind je hier.

Besef dat ondanks de stapel beschikbaar en onweerlegd wetenschappelijk bewijs over de gevaren van de vaccins, overheden noch hun instituten een draai hebben gemaakt. Ze hebben dit moment dus laten passeren, merkt Theunissen op. “Bhakdi zegt aan het eind van de video dat ze hun hoofd nog uit de strop kunnen trekken, maar het is al duidelijk dat ze dat niet gaan doen. Er is nu geen weg meer terug. Elke wandaad wordt nu willens en wetens gepleegd, met voorbedachten rade.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 303 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
7 maanden geleden

De meerderheid van de mensen moet dood, daarom zal deze agenda van democide tot het bittere eind doorgaan.

De macht van de 13 Khazarische families is heel groot, in elk aspect m.b.t. de Covid-pandemie hebben zij mijlen voorsprong op de rest van de wereldbevolking.

Helaas, dit is zo.

Wie zijn huiswerk gedaan heeft of twijfelde en zich niet heeft laten prikken, behoort tot nu toe tot de overwinnaars.

Maar gezien de agenda die loopt, zal deze groep als vijand worden gezien.

Het worden nog spannende tijden, want tot hoever gaat deze agenda door?

Joop
Joop
7 maanden geleden

Nazi’s Rutte en co zijn de moordenaars genocide depopulatie van Nederland jullie gaan voor het tribunaal.

Cathja
Cathja
7 maanden geleden

VRESELIJK!!

Wat ben je voor een satan als je willens en wetens miljoenen mensen de dood in jaagt!

Eens komt de afrekening. Die zal niet mals zijn!

Maria
Maria
7 maanden geleden

De ongevaccineerden moeten uiteraard dood. Ze zijn te wakker en een gevaar voor deze moordenaars.
Waar kan ik heen?

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x