Homepagina » UFO » Britse Rijksluchtvaartdienst zeer geïnteresseerd in UFO-meldingen
Britse Rijksluchtvaartdienst zeer geïnteresseerd in UFO-meldingen

Britse Rijksluchtvaartdienst zeer geïnteresseerd in UFO-meldingen

Het Britse ministerie van Defensie beëindigde het onderzoek naar UFO’s in 2009 officieel, maar dat geldt niet voor de Britse Rijksluchtvaartdienst.

De CAA verzamelt nog altijd meldingen van onbekende vliegende objecten, iets wat maar weinig mensen weten. Men is vooral geïnteresseerd in UFO’s die zijn gezien door piloten.

De Britse Rijksluchtvaartdienst heeft een aparte sectie voor UFO-meldingen die zijn gedaan door de bemanningsleden van vliegtuigen en waarbij ook de luchtverkeersleiding iets vreemds heeft gezien.

Inmiddels is bekend dat Britse luchtverkeersleiders geregeld te maken krijgen met UFO-meldingen. In het BBC Radio 4-programma Today zei het hoofd van de Britse luchtverkeersleiding Richard Deakin dat zijn medewerkers af en toe meldingen krijgen van ongeïdentificeerde objecten.

Vlek

Er zijn al veel Britse piloten geweest die dachten bijna in botsing te zullen komen met een UFO. Piloot David Hastings vloog op 9 september 1985 met zijn copiloot David Paterson boven de Mojavewoestijn.

“We genoten van de zon toen recht voor ons een vlek aan de horizon zichtbaar werd,” vertelde Hastings aan de Huffington Post. “De vlek werd snel groter tot we een enorme schaduw boven ons zagen. Het maakte geen enkel geluid en er was geen turbulentie.”

Hastings rende naar de achterkant van het vliegtuig en greep zijn camera. Hij keerde terug naar de cockpit en maakte twee foto’s. Op één van de foto’s (boven) is een sigaarvormig object te zien. De collega’s waren ervan overtuigd dat het object niet door mensen kon zijn gemaakt.

Imago

De meeste piloten zijn erg huiverig om melding te doen van een UFO omdat de luchtvaartmaatschappijen niet willen dat ze vragen stellen over zaken die geen onderdeel zijn van het imago dat de onderneming uitstraalt of die zouden kunnen leiden tot negatieve publiciteit.

In 2007 vertelde een piloot tijdens een televisie-interview over een enorm onbekend object dat hij zag boven Guernsey, één van de Kanaaleilanden:

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Waar zijn die fotos dan fatsoenlijk te bekijken?

Westbound
Westbound
9 jaren geleden

Ben benieuwd wat er op de blackbox te horen valt over hetgeen die piloot gezien heeft.

Ikke
Ikke
9 jaren geleden

Hier alvast een van foto’s:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread803434/pg1

Maaaaaaar, lijkt me nogal een vreemde zaak, want alles op de foto is nogal scherp behalve… (rara)

c r
c r
9 jaren geleden

ik zeg het ook eerlijk ik heb de laatste maand 2 keer dezelfde gezien langwerpig groot ding veel groter dan een vliegtuig en geen geluid wat een vliegtuig wel heeft .maar of het van de aarde is of niet ja dat staat er niet op he , ik weet dat bijna 90% van de aarde zelf afkomstig is .

x

Check Also

booster

Man (77) wordt onwel na boosterprik en overlijdt in LUMC: ‘Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand hoor!’

Dinsdagochtend is een 77-jarige man onwel geworden ...

prik

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

Afgelopen week hadden bijna 6,5 miljoen volwassenen ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

5
0
We lezen graag je reactie!x