Great ResetMens en Dier

Kamerlid ontmaskert WHO: ‘Criminele bende die vrijheden van mensen afpakt’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Deze week werd in de Kamer gedebatteerd over de luchtkwaliteit in Nederland. PVV-Kamerlid Machiel de Graaf begon zijn inbreng met drie vaststellingen.

De eerste is: van leven ga je dood. De tweede is: de luchtkwaliteit in Nederland is hartstikke goed. De derde is: we leven in een land van intensieve mensenhouderij. Er komen steeds meer mensen bij. Als je steeds meer mensen samenstopt, net als in een varkensflat, dan ontstaan er meer ziektes. Dat wilde ik even vaststellen, zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Privéjets telden niet mee

“De WHO heeft tijdens de coronamaatregelencrisis vlug de normen voor luchtkwaliteit strenger gemaakt, zodat het lijkt alsof er nergens meer schone lucht is. Nou, ik zeg tegen het hele kabinet: negeer de nieuwe normen van deze New Yorkse criminele bende. Die hogere normen zijn namelijk alleen maar haalbaar als we alleen nog maar gaan wandelen, fietsen, elektrisch rijden, in 15-minutensteden gaan wonen en iedere industrie afschaffen,” aldus De Graaf.

“Vliegen? Nee, daar stoppen we natuurlijk mee. Straks mag alleen de elite dat nog. Dat zien we natuurlijk aan de stikstoftellingen, waarin de privéjets niet meetelden. Het gaat de WHO dan ook niet om luchtkwaliteit, maar om het afpakken van de vrijheden van mensen. Laat het vooral aan de mensen zelf hoe zij willen leven en hoe zij hun leven willen invullen. Hoe groter de rol van de overheid, hoe kleiner en zieker de mens zelf is. Laat het dus aan de mensen zelf,” vervolgde het Kamerlid.

Vreselijk

“Iedereen moet maar aan de elektrische auto, zodat we hier twee maandjes langer kunnen leven op een leven dat al zo lang duurt. Juist het elektrisch rijden zorgt voor een extreem lage levensverwachting voor de tienduizenden kinderen en jongemannen die in de kobaltmijnen in Congo werken. Als wij onze twee maandjes extra opeisen, dan zorgen wij ervoor dat de kinderen daar kort leven. Wij zorgen ervoor dat kinderen met misvormingen opgroeien. Wij zorgen ervoor dat hun kinderen, als ze nog geboren worden, ook misvormingen krijgen. Dat maakt dit tot een diep racistisch motief. Daar ben ik heel triest over. In Afrika mogen de mensen dus wél vroeg dood van de mensen die hier twee maanden langer willen leven. Vreselijk!”

Elitaire kaasstolp

Wat er over de wereld raast, is een moreel gecastreerde parasitaire energie vanuit New York en Davos. Het is energie van bange mensen die hun menselijkheid zijn kwijtgeraakt. Hun doodsangst – die hebben ze – zorgt voor de draconische werkelijkheid waar we nu al drie jaar in leven. Het is een werkelijkheid bezien vanuit de elitaire kaasstolp, waarbinnen wel een barslechte luchtkwaliteit heerst. Die wordt geprojecteerd op de buitenwereld. Kom eens buiten, zou ik zeggen. Als ik de fantastische leraar Wayne Dyer mag parafraseren: “If you change the way you look at things, the things you look at change.” Kijk eens buiten. Kijk eens bij gewone mensen thuis. Kijk eens hoe het gaat in die flatjes. Stop even met deze onzin. Van leven ga je dood. Accepteer dat, aldus De Graaf.

Gigantische oversterfte

Hij sloot af: “We hebben ook te maken met een gigantische oversterfte. Moeten we het daar niet eens over hebben? Of komt dat ook al door de slechte luchtkwaliteit, die niet bestaat?”

4.9 205 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freek
Freek
1 jaar geleden

Zo daar komen ze snel achter………voor dat kamerlid daar waar hij aan deelneemt het kabinet is een criminele organisatie!

charlie
charlie
1 jaar geleden

de leugens van de duivel regeren door de elite heen die de duivel aanbidden zoals rutte baphomet

Hans
Hans
1 jaar geleden

👍 👍 👍👍

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Ik heb het gezien in dat debat, prachtig verwoord door de heer de Graaf. Ik was al trots op de FVD maar nu ook op de PVV, en BVNL. Toevallig wel partijen die een moreel kompas bezitten, en die menselijk nadenken, Hopelijk openen deze partijen de ogen van vele inwoners van Nederland. 15 maart laten we op gaan staan tegen de tirannen ven VVD, D66, CDA, CU, GL en PVDA. 15 maart bevrijdingsdag.

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x