CoronaMens en Dier

Neuroloog pakt hoogleraar en vaccinatiefanaticus aan: ‘Zie hier hoe onze universitaire elite reageert op kritische vragen’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Nog maar ongeveer een derde van de 60-plussers heeft de tweede booster gehaald, schreef hoogleraar Chantal Bleeker-Rovers zaterdag op Twitter. De herhaalprik is belangrijk: er zijn nog veel besmettingen, bescherming tegen ziekenhuisopname neemt af na drie maanden en omikron kan nog steeds ernstige ziekte veroorzaken, beweerde de internist-infectioloog.

Bleeker-Rovers kreeg een stortvloed aan kritiek over zich heen. Ze zag zich genoodzaakt te reageren. “Ik was even vergeten hoeveel ellendige reacties een bericht over vaccineren oplevert. Dat deel van de pandemie is helaas ook nog niet voorbij,” schreef ze.

Waar zijn al die studies?

De hoogleraar kreeg onder meer kritiek van neuroloog Jan Bonte. “Waar is de studie die laat zien dat de vierde prik (meer) bescherming geeft tegen ernstige ziekte en overlijden? Waar is de studie die laat zien dat je onbeperkt kunt boosteren, en dat het effectief is en blijft, en dat het veilig is? Waar zijn al die studies?” vroeg hij. Bleeker-Rovers gaf geen antwoord op zijn vragen, maar blokkeerde hem.

“Zie hier hoe onze universitaire elite reageert op kritische vragen. Ik was dat al gewend, maar voor wie het nog niet weet,” twittert Bonte.

Je kunt mij blokkeren, maar niet je eigen falen bedekken

“Zo gaat dat wel vaker bij hoogleraren: ze proberen je een keer af te bluffen, en als dan blijkt dat je de studies beter gelezen hebt dan zij, doen ze er nuffig het zwijgen toe. En steken je een mes in je rug zodra ze de kans krijgen,” vervolgt de neuroloog.

“En het waren deze mensen die hautain zeiden dat mensen zich moesten laten prikken, want dan zouden we de pandemie zó onder controle hebben. Je kunt mij blokkeren, maar niet je eigen falen bedekken,” schrijft Bonte.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fran
Fran
9 maanden geleden

Ik stel voor dat deze “hoogleraren” voortaan een shirtje dragen met de naam van hun sponsor erop. Dat maakt het allemaal wat overzichtelijker. Voor iedereen.

Jeroen
Jeroen
9 maanden geleden

Ik heb dat draadje gelezen.

Het moge inmiddels zeer duidelijk zijn dat dit stelletje niet eens meer in staat is hun eigen straatje schoon te vegen.

They can run, but they can’t hide.
Het bedrog wordt steeds duidelijker.

Jaco
Jaco
9 maanden geleden

Ze gaan voor de mensen die geld gaan kosten,de pesioensgerechtigde en kinderen. Alle anderen die nog geld opbrengen en kapitaal hebben komen later aan de beurt. Maar mocht je toch voor zelfmoord gaan zijn ze ook blij mee. Als je maar kapot gaat.

Ron
Ron
9 maanden geleden

Ik raad iedereen aan deze dame haar videos eens te bekijken dan weet je meteen waar de professoren in deze wereld mee bezig zijn.
https://www.bitchute.com/search/?query=astrid%20stuckelberger&kind=video

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x