Homepagina » UFO » Het mysterie van de buitenaardse legeringen. Deze bizarre, onbekende materialen werden uit UFO’s gehaald
Het mysterie van de buitenaardse legeringen. Deze bizarre, onbekende materialen werden uit UFO's gehaald

Het mysterie van de buitenaardse legeringen. Deze bizarre, onbekende materialen werden uit UFO’s gehaald

Afgelopen jaar werd onthuld dat de Amerikaanse overheid jarenlang in het diepste geheim onderzoek deed naar UFO’s. Zo zouden er onder meer onbekende materialen, zogeheten metamaterialen, zijn verzameld.

Eén van die voorwerpen blijkt hoogstwaarschijnlijk rechtstreeks uit een UFO afkomstig te zijn.

Het voorwerp werd in juni dit jaar onthuld door dr. Hal Puthoff, die zei dat het materiaal uniek was en dat experts geen idee hadden wat het was en door wie het was vervaardigd.

Onbekend

“Het was een meerlagig monster bestaande uit bismut en magnesium,” zei hij. “De lagen bismut waren dunner dan een menselijke haar. De lagen magnesium ongeveer 10 keer zo dik als een menselijke haar.”

“Het monster zou zijn verzameld na de crash van een geavanceerd luchtvaartuig,” voegde hij toe.

Het materiaal is ontstaan tijdens een proces dat op aarde onbekend is.

Meerdere bronnen

Het lijkt erop dat we in de toekomst meer van dit soort voorwerpen gaan zien. Luis Elizondo, die aan het hoofd stond van het geheime UFO-programma van het Pentagon, liet doorschemeren dat hij de beschikking heeft over ‘meerdere monsters afkomstig van meerdere bronnen’.

Wetenschappers willen zien te achterhalen waar de materialen die uit de UFO’s zijn gehaald voor dienden.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[KLAS-TV]


Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. Zo,n ufo of schotel die hier op deze planeet zogezegd neerstort is eigenlijk ergens niet mogelijk .zo,n schotel ufo of wat dan ook zit een enorm intelligentie wezens in die deze besturen als zo,n intelligentie ufo met wezens erin neerstort zijn die intelligente wezens toch niet zo intelligent dan missen ze de apparatuur die het mogelijk maakt om op deze planeet te crashen of die wezens missen een intelligentie zelf en zijn dus ook niet zo slim bezig om op de planeet neer te storten terwijl deze intelligentie behoort te weten dat deze planeet wel eens de ondergang kan zijn van de door hun bestuurde ufo of schotel..? en als het wel mogelijk is vertel dan eens, en/of laten ze dan eens publiceren hoe het mogelijk is van oorzaak dat ze neerstorten met een goed verhaal eens hier op ninefornews.. en dan er een van de echte oorzaak van die Crash

  16 likes
  • Je hebt gelijk!

   Wetenschappelijk is het ONMOGELIJK om de Van Allen belt (gordel) te passeren in de ruimte
   Dit is een zeer zwaar radioactief gebied rond de aarde waar niets of niemand door kan.
   NASA gaf zelf toe NA de fake maanlandingen waar ze toch alles per ongeluk van vernietigd hebben dat ze nog altijd tot op dag van vandaag niet weten hoe die Van Allen Belt te kunnen passeren om de riumte in te gaan, NASA’s lachwekkende uitleg is dat ze per ongeluk alles vernietigd hebben en daarom niet meer naar de maan kunnen… LEUGENS LEUGENS ze zijn NOOIT op de maan geweest

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Vanallengordels

   https://www.nasa.gov/content/goddard/van-allen-probes-spot-impenetrable-barrier-in-space

   UFO’s werden door de nazi’s mensen gebouwd geen aliens na WOll operation paperclip verkasten de VS alle nazi’s OPERATION PAPERCLIP waaronder die Werner von Braun naar de VS met alle Hanebu documpenten over hoe UFO’s te bouwen. Zie hiervoor naar Maria Orsic, VRILL

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Nazi-ufo

   hier is blauwdruk om UFO te bouwen, komt van nazi’s hitler

   https://www.bibliotecapleyades.net/ufo_aleman/esp_ufoaleman_6.htm

   Die amerikaan bouwde toen aria 51 en begon UFO’s daar te bouwen in 1940jaren daar.

   MSM doen zo’n moeite om ons te doen geloven dat aliens bestaan …

   https://www.hln.be/wetenschap-planeet/wetenschap/nieuw-en-dodelijk-ijs-ontdekt-dat-buitenaards-leven-misschien-wel-onmogelijk-maakt~a4677bc3/

   https://www.hln.be/wetenschap-planeet/wetenschap/stammen-we-af-van-aliens-volgens-deze-wetenschappers-kan-het~a904f760/#commentshttps://www.hln.be/wetenschap-planeet/wetenschap/stammen-we-af-van-aliens-volgens-deze-wetenschappers-kan-het~a904f760/#comments

   Zelfs al zouden ze bestaan je kan NIET voorbij die Van Allen belt wij niet en omgekeerd aliens naar onze planeet ook niet, zoek dat maar eens op

   6 likes
   • [ https://www.nasa.gov/content/goddard/van-allen-probes-spot-impenetrable-barrier-in-space ]

    Deze link zegt helemaal niet dat de Van Allen Belts ondoordringbaar zijn voor mensen of ruimtevaartuigen. Het zegt juist dat de aarde voor zeer energierijke deeltjes beschermd wordt door de Van Allen Belt.

    ” the Van Allen radiation belts, have been found to contain a nearly impenetrable barrier that prevents the fastest, most energetic electrons from reaching Earth.”

    12 likes
    • goh de huistroll is daar weer

     https://www.matrixdisclosure.com/van-allen-belt-moon/

     https://www.space.com/33948-van-allen-radiation-belts.html

     het is héél simpel Frans2, indien ze naar de maan waren gegaan stonden er nu 40j later steden en nederzettingen op de maan waar de rijken op verlof konden gaan/

     Als je China volgt en Rusland, het lukt hen NIET om naar de maan te gaan! USA ook niet meer
     Dat ISS station is het verste wat mens in de ruimte kan gaan ong 400km dacht ik.

     In de haren 60, 13 keer met Apollo naar de maan gaan ??? Met een aluminium ingepakt PRUTS LACHWEKKEND ruimte tuig???
     Waar de op,maan de USA vlag wapperde???? In de ruimte waar GEEN LUCHT/WIND is???
     Waar geen 1 ster te zien was???
     Waar een amateuristisch met zilverpapier ingepakt ruimteveer stond

     Man man man maanlanding is de grootste leugen ooit, het lukt niemand om naar de maan te vliegen dag van vandaag maar 40-50j geleden wel?
     Er waren toen ook geen satellieten, hoe konden ze dan communiceren van de maan naar de aarde??? Of hoe stuurden ze de beelden dan door?

     slaap verder Frans

     10 likes
     • Ach Marduk, iedereen die jou tegenspreekt noem je een trol, dus je weet blijkbaar niet eens wat een trol doet.

      Verder strooi je as usual met links die je betoog niet ondersteunen. Zo heeft NASA nooit ergens toegegeven dat ze niet op de maan zijn geweest. Ook zeggen ze nergens dat ze de Van Allen belt niet kunnen passeren. Maar dat probeert men door selectief knippen en plakken te suggereren en jij gelooft dat.

      Dat men 50 jaar na de maanlandingen de technologie niet meer in huis heeft is heel normaal en bewijst niet dat ze er niet geweest zijn en het nooit meer kunnen.
      Een bedrijf dat 50 jaar geleden stopte met het maken van kolenkachels kan ook niet zomaar opnieuw beginnen. De collega’s zijn gepensioneerd of dood, de mallen en tekeningen zijn weg, de materialen en machines van toen niet meer te krijgen, de computerprogramma’s onleesbaar en verouderd.

      En alleen al sinds 2000 is het meer dan 20 keer gelukt naar de maan te gaan, maar bemande vluchten zijn achtelijk duur en volkomen onnodig voor onderzoek, dus dat doen robots: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_missions_to_the_Moon

      Maak de vlag op schaal na, inclusief bovenstok, plaats die onder een stolp die je vacuüm zuigt en schudt de stolp. En zie de vlag lijkt te wapperen, zonder lucht.

      Neem ‘s nachts een foto van de maan en ontdek dat er geen sterren op staan. Zo werken camera’s namelijk, die stellen zich in op het felle licht en niet op de miniscule sterretjes die een belichtingstijd van minuten vereisen.

      Allemaal dingen die je zelf kunt ervaren als je zelf op onderzoek uit gaat.

      Communiceren met mensen op de maan gaat heel makkelijk door overal op aarde grondstations plaatsen die het signaal vanaf de maan oppikken over het aardoppervlak verder naar Houston sturen of per telefoonlijn.

      Het is allemaal heel simpel te verklaren maar je moet wel wakker worden en zelf onderzoeken en testen en afwegen.

      14 likes
     • Je gaat geen discussie winnen door maar “welles” te blijven roepen in plaats van bewijzen te tonen.
      Nogmaals, geef een video waarin een officiële NASA functionaris letterlijk zegt: we zijn nooit naar de maan geweest. Die is er niet en zal er nooit komen. De titel van de video klopt dan ook voor geen meter en is voor de rest suggestief en manipulatief plakwerk om een valse indruk achter te laten. Geen bekentenis in velden of wegen te bekennen.

      10 likes
     • [ hier hoor je nasa ZELF verklaren wat ik schrijf ]

      Zeg maar op welke minuut en seconde in de video dat gezegd wordt door NASA zelf. Want ze zeggen het niet in die video.

      [ maar iedereen noemt u de ]

      Als iedereen de sloot inspringt doe jij het ook?
      En “iedereen” klopt niet, aantoonbaar niet.

      9 likes
     • Ik mankeer van alles, Marduk, maar ik kan nog steeds verdomd goed lezen en luisteren en kijken. En ik zie kunstig knip- en plak- en manipuleerwerk. Geen bekentenis. Jij ziet van alles dat er niet is en kan alleen maar whawha roepen.

      9 likes
     • De Van Allen belt kent minder actieve randen waar je met je ruimteschip doorheen kan en niet meer dan een flinke röntgenfoto aan straling ontvangt. Alleen personeel dat dagelijks naast de röntgenapparatuur staat moet zich achter lood verbergen.
      https://www.popsci.com/blog-network/vintage-space/apollo-rocketed-through-van-allen-belts

      De thermosfeer mag dan heet zijn en 1000km dik, een ruimtevaartuig gaat 11km per seconde om de aarde te kunnen verlaten en is dus in slechts 90 seconden door de thermosfeer heen. En dat is ongelooflijk ultradunne lucht. In water van 50 graden ben je snel dood door opwarming maar in “dikke” lucht van 50 graden op aardniveau kun je het lang volhouden.

      Er zijn zelfs satellieten die permanent in de thermosfeer rondzweven en dat kan met speciale maatregelen.
      https://www.metabunk.org/how-satellites-survive-the-temperature-of-the-thermosphere.t6930/

      Laat je niet misleiden door een video waar de vragen heel handig zijn weggelaten zodat de geknipte en geplakte antwoorden valselijk toegepast worden op de maanlanding. Een gesprek over een bemand ruimtestation permanent in de thermosfeer wordt verdraaid tot een onmogelijkheid van een passage van 90 seconden.
      Iemand met een beetje IQ doorziet dat en gaat zelf op onderzoek uit. Nou jij nog. Alles is je uitgelegd.

      6 likes
     • frans heeft gelijk marduk.
      Je hebt geen spatje bewijs behalve vage linkjes waar inderdaad in geknipt en geplakt is.

      6 likes
     • Franske

      moest ff zoeken in mijn bib

      NASA ADMITS WE NEVER WENT TO THE MOON (10min) korte versie

      https://youtu.be/DpPMoIv1lxI

      zie eens wie dat filmde maakte…

      Stanley Kubrick | 2001 A Space Odyssey (1968) | Making of a Myth

      https://youtu.be/F7HGwVqI_FM

      5 likes
     • frans daarom ben je trol

      nasa astronauten en nasa zelf geven toe dat het onmogelijk is die Van Allen belt te passeren..
      ook jij valt in de trollen val

      EXPRES gebruik ik MSM linken zoals van nasa hier, omdat trollen dan gaan reageren

      hier hoor je nasa ZELF verklaren wat ik schrijf, als trol raad ik je bij mij aan om toch mijn linken + YT bewijzen ALLEMAAL te bekijken…

      NASA ADMITS WE NEVER WENT TO THE MOON (10min) korte versie

      https://youtu.be/DpPMoIv1lxI

      5 likes
     • Hier ziet u dames en heren hoe trollen opereren.
      In dit filmpje is het NASA zelf die zeggen toegeven dat het ONMOGELIJK is om die Van Allen belt te passeren NASA zegt zelfs letterlijk: DE DAG DAT ZE WETEN DIE VAN ALLEN BELT TE PASSEREN ZE DAN PAS AAN HUN RUIMTE REIZEN KUNNEN BEGINNEN

      het is nu aan de huistrol frans2

      5 likes
     • sorry Frans2 maar iedereen noemt u de (huis) trol van de site omdat je dat bent..

      4 likes
     • O N V O O R S T E L B A A R Marduk, dat je nog steeds geen argumenten weet op te brengen anders dan de gemanipuleerde uitspraken op een video.

      In de video wordt bv gezegd op 4.08 dat ze op dit moment geen raket hebben die bemande ruimtevaartuigen van de aarde weg kan brengen. En dat klopt, zulke raketten waren er om de Apollo missies uit te voeren, maar werden na de bemande vluchten niet meer gemaakt omdat je voor onbemande vluchten naar Mars of bemande vluchten naar het ISIS ruimtestation veel minder krachtige raketten nodig hebt. Op 5.54 zegt iemand dan ook “we used to have that technology” maar dat negeer jij. Dus na 40 jaar moet je gewoon weer bij nul beginnen en een krachtige raket ontwikkelen met de nieuwste materialen, technieken en computerprogramma’s.

      Maar jij zit nu in een fase waarin je alleen nog maar welles welles welles en trol trol trol kunt roepen en allang niet meer op argumenten ingaat. Dus dan houdt het op, een prettige avond toegewenst.

      4 likes
     • zeg Frans2

      mankeer jij iets? nasa die zelf toegeven en astronauten zelf die in de ruimte ISS hangen ga jij tegen spreken
      en dan ga jij schrijven dat de video voor geen meter klopt???

      whahahahaha amai frans2 hoe jij je belachelijk maakt kent geen grenzen…
      aandoenlijk onze huistrol whahahaha

      2 likes
     • altijd bij iedereen moei jij je als een imbeciel
      Om naar de maan te gaan mislukte trol dien je door die Van Allen belt te gaan.

      Wetenschap laat dat zien jij laag IQ gehalte trol dat je bent

      -troposphere daar is het ijskoud ligt op 10. miles van de aarde hier vliegen vliegtuigen

      – stratosphere ijskoud ligt op 35. miles ook voor vliegtuigen weerballons etc

      – mesosphere ligt op 50 miles ijskoud

      DAN word het warm

      -thermosphere ligt op 400 miles en daar ligt ISS station
      tot 2000 graden heet

      en dan heb je de

      – exosphere hier is het bloedheet

      op 2min46 van filmpje legt nasa uit dat je NIET voorbij de thermosphere-exosphere kan vliegen

      wil je weten waarom niet jij vuile trol
      omdat je in de radioactieve Van Allen Belt komt daar is het meer dan 2500 graden. Die radioactiviteit + meer dan 2500 graden heet daar kan men zich niet tegen beschermen,
      Nasa zegt ook als je röntgen foto laat nemen je op aarde al zwaar loden bescherming moet hebben,

      De astronauten van de maan hadden GEEN SCHILD, hadden amateur ruimtepakken die die radioactieve belt niet aankon, ze hadden onmiddellijk dood geweest hun aluminium lachwekkend ruimtetuig had al opgebrand in de termosfeer want aluminium smelt op 463 graden leg mij en iedereen eens uit trol HOE EEN ALUMINIUM PRUTS RUIMTEVEER DOOR DE THERMOOSPHEER KAN VLIEGEN WAAR HET 2000 GRADEN IS
      het ruimteveer zelf was van stanlymetaal wat smelt op 1510 graden,
      nasa laat dit prachtig zien welke temperaturen in onze ruimte zijn… kijk maar op 6min30

      op 4min08 vanuit ISS opnieuw 2 astronauten die hetzelfde zeggen, ONMOGELIJK om die Van Allen Belt voorbij te gaan om ruimte in te kunnen….

      op 5min40 opnieuw nasa man die bewijst dat er geen maanlanding was:

      Nu uw IQ is laag dat bewees je al ferm hier
      simpele vraag
      Nasa verteld gewoon waarom men geen ruimtereizen kan maken, vanwege de Van Allen Belt

      Hoe konden ze dan in de jaren 60 naar de maan gaan??????????????
      Nasa geeft toe dat je geen ruimte reizen kan maken want je moet Van Allen belt DOOR om naar de maan te gaan bv…
      NASA VERRAAD ZICHZELF HIER

      als ze niet door de Van Allen Belt geraken zijn ze NOOIT op de maan geweest!

      2 likes
     • Ik ben dat kotsbeu frans2 hoe jij met uw getrol bij vele anderen nu weer bij mij een compleet verdraaide gelogen tegels erop schrijft!
      Compleet anders ga jij dat verdraaien, om 18u30 verduidelijk ik stap per stap de video en wat daar feitelijk bewezen wordt.
      gans anders hoe jij het MSM getrolwijs in je tegels ging beantwoorden, keer op keer flik jij dat bij zovelen

      1 likes
     • Dus Frans 2 beweert weer van alles ,en dan kom je met bewijs en is het kunstig vlieg en plakwerk tja hij moet gelijk hebben …ik begin daar niet meer aan als ik dat lees denk ik steeds aan dat oude liedje: van Leen Jongewaard ..uuuhhh het zal je kind maar wezen yeah yeah yeah yeah…

      1 likes
     • O N V O O R S T E L B A A R zijn jullie

      blijven trollen
      NASA spreekt dat ze de technologie NIET HEBBEN om die Van Allen belt te passeren en jullie gaan dat ontkennen

      faux le faire complete waanzin een ruimtetuig van aluminium dat de aarde NIET lan/kon verlaten is al het bewijs dat er nooit geen maanlanding was
      en maar blijven trollen man man man

      1 likes
    • hahahahahaha
     typisch dat links MSM gedrag, volledig gaan ontkennen wat men zegt in de video, ja men moet natuurlijk knippen en plakken om die video te maken
     FEIT BLIJFT
     dat nasa keer op keer herhalen dat ze de technologie NIET HEBBEN om die Van Allen belt te passeren, dat ze GEEN ruimte reizen kunnen maken en hun ruimteveer NOOIT van de aarde door the thermosphere kon want daar is het 2000 graden…
     Ruimtetuig van aluminium had gesmolten

     IQ jongens dat hebben jullie niet, blijven LIEGEN dat een aluminium stanly steel ruimte tuig door de thermosfeer kan waar het 2000 graden is en aluminium is weggesmolten op 500 graden en dat staal op 1600 graden
     Je weet toch dat dat ruimteveer waar ze *kuch-kuch* mee naar de maan gingen in een museum staat en de gegevens van wat het gebouwd is ook,

     waanzin is dit wetenschap bewijst dat het niet kan
     Nasa zegt dat ze de technologie verloren zijn om naar de maan te gaan…

     nee nee
     De Russen waren de eerst in de ruimte met die hond Laika.
     Dan kwam de VS met fake maanlanding om Russen te overtroeven

     Zelfs na 40j hebben Russen of anderen nog niet ontdekt om ruimte reizen naar de maan te maken met mensen…

     Die Van Allen Belt je kan er NIET DOOR

     2 likes
     • He Marduk, stop er mee joh, je zit er veel te diep in , zoveel onzin neem jij aan als waarheid.
      In mijn 25 jaar zoeken naar van allerlei conspiracy theories etc.. ben ik veel van jouw soort tegen gekomen.

      Je zal ergens de waarheid wel raken maar ga geen ellenlange betogen houden tegen anderen hier omdat je het allemaal weet, je weet vrijwel niets, net zoals mij na 25 jaar.
      Je denkt het en gaat ervan uit, en waarschijnlijk is het zo, dat is allemaal twijfeltaal.
      Ik ben het met je denkwijze eens dat Amerika de maan niet heeft bereikt, het is allemaal erg vaag inderdaad, de Van Allen belts zijn er maar zijn ze ondoordringbaar, dat is de simpele vraag, de één zegt wel van wel en de ander niet, dus wie spreekt de waarheid ?
      Als we nou eens met zekerheid kunnen vast stellen dat het niet mogelijk is dan is de rest geen onderwerp van discussie meer.
      De vraag is dus , weet jij Marduk het zeker dat men niet door de Van Allen belt heen kan ? , nee dat weet je niet !

      Jij en ik en velen hier komen daar nooit achter via een PC of youtube , dus je hoeft niet met HOOFDLETTERS te gaan schrijven want daardoor zie ik een gefrustreerd iemand achter een toetsenbord die is doorgeslagen en denkt dat ie alles zeker weet.
      Nog even en je knapt in je bovenkamer, en dan word je helemaal niet meer serieus genomen.
      Aannames zijn dodelijk, waarheid werkt bevrijdend.
      Denk aan je Sanity Marduk !!

      5 likes
     • O N V O O R S T E L B A A R zijn jullie

      blijven trollen
      NASA spreekt dat ze de technologie NIET HEBBEN om die Van Allen belt te passeren en jullie gaan dat ontkennen

      faux le faire complete waanzin een ruimtetuig van aluminium dat de aarde NIET lan/kon verlaten is al het bewijs dat er nooit geen maanlanding was
      en maar blijven trollen man man man de fanclub geeft niet op… 😀

      1 likes
  • Wat een kortzichtige en in beschamend nederlands geschreven reactie. De mens heeft wapens zoals u misschien nog niet ontdekt heeft en waarmee ze misschien een ufo hebben neergehaald. Dit is slechts een van de oneindig veel mogelijkheden waardoor ‘iets’ intelligents kan neerstorten.

   4 likes
   • @marc > ik begrijp rob’s standpunt. Maar marc vertel dan eens , bedoel je met onze” primitieve” wapens ? of wapens die m.b.v. andere maar slechtgezinde buitenaardsen en hun kennis zijn vervaardigd? Dat maakt het enigszins plausibel dat ufo’s kunnen crashen. Verder vind ik het zelf ook veel interessanter hoe en waarom hoog geavanceerde ufo’s überhaupt crashen. Daar begint al het mee.

    2 likes
  • ja,je heb hier wel een punt.

   2 likes
 2. Er rijd toch ook een karretje op mars rond en de Voyager 1 is inmiddels ons zonnestelsel verlaten.
  Dus die zijn wel door die belt geraakt of is dat ook verzonnen?

  4 likes
  • @Wil
   Mensen kunnen niet op een veilige manier door de Van Allen Radiation Belt(s), objecten zonder “organische materialen” wel. De radioactieve straling zou veel te hoog zijn. Ruimtevaartuigen met mensen zouden moeten worden ingepakt met lood (bladlood) maar dat is veel te zwaar. Een raket met goede bescherming tegen radioactiviteit (voor mensen) komt niet van de grond.

   ISS en de satellieten zitten ruimen binnen deze “Radiation belts” wel buiten de atmosfeer van de aarde.

   1 likes
   • De geo-stationaire satellieten zweven gewoon door de outer Van Allen belt. Ook de GPS satellieten zitten buiten de Inner Van Allen belt.
    Je hoeft alleen de kwetsbare electronica af te schermen, niet de hele satelliet.
    Mensen naar de maan gaan maar 90 seconden door de zwakkere delen van de Van Allen belt.
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Comparison_satellite_navigation_orbits.svg

    5 likes
    • Frans 2 hou toch eens op uit dat boekje te citeren wat je ergens gekocht en half gelezen hebt,je snapt er zelf niks van ,je wist niet eens dat een helicopter niet door een tunnel kan vliegen weet je nog? en geloofd dat het Pentagon in 2001 geraakt is door een Boeing 747 die van uit een daling vlak boven de grond recht uit over straat en een grasveld vloog zonder het te raken naar binnen vloog.(PS. is je pa nog happy met je?) of ook voorgoed verdwenen ?

     3 likes
     • Welk boek bedoel je? Ik moet het beredeneren en de bewijzen op internet bij elkaar zetten om alle onzin over de Van Allen Belt en Thermosphere te weerleggen. Dat lukt me prima, maar ik zou het graag eens lezen als alles handig in één boek zou staan.

      Leg nog eens uit waarom en bij welke discussie vliegen met een helikopter door een tunnel van belang zou zijn? Blijkbaar zit daar oud zeer?

      Je hebt trouwens nog steeds niet kunnen aantonen dat het voor een vliegtuig onmogelijk is laag boven de grond te vliegen. Dan zouden ze immers ook niet kunnen landen of opstijgen.
      Overigens werden bij het Pentagon lantaarnpalen en een hokje geraakt en ploegde een van de motoren door de grond vlak voor impact.

      4 likes
   • Ha Subonno,

    Hoe willen ze dan ooit een bemande ruimtevlucht naar Mars uitvoeren, dit ligt toch ook in de planning?

    0 likes
    • @Wil
     Dat is het hekelpunt, de techniek die mensen naar de maan bracht in de jaren 60 is verloren gegaan aldus Nasa. Ze moeten dit “wiel” opnieuw uitvinden waarbij de grootste uitdaging is (volgens mij) de “Van Allen Belt”

     Hier een filmpje waarin (geronmeerde) Astronaut Don Pettit zegt dat de techniek verloren is gegaan;
     https://www.youtube.com/watch?v=wl1H1WxWTuc

     Mars:
     Er is nu alleen een raket voor handen die mensen (of rovers) naar Mars kan krijgen maar niet meer terug. Er zijn veel knappe koppen bezig met nieuwe aandrijftechnieken voor raketten o.a. de EM-Drive!

     Ik zou zeggen, bouw een basis op de maan vanwaar een raket naar Mars kan vertrekken.
     Uiteraard niet simpel en onvoorstelbaar duur in de categorie noord-zuid lijn 😉

     @Frans2
     Bedankt voor de info, dat van de geo-stationaire satellieten had ik niet eerder gelezen!
     (Ik ben zelf sceptisch over de maanlandingen, nog altijd in twijfel of het echt is)

     0 likes
     • Sceptisch is goed zolang je maar beide kanten afweegt en naar ratio zoekt. De video van Don Pettit heb ik hierboven al besproken.
      Het grootste stoomgemaal ter wereld, de Crucuius in de Haarlemmermeer, kunnen we niet meer opstarten omdat de ketels gesloopt zijn en we de tekeningen niet meer hebben. Natuurlijk kunnen we nieuwe ketels proberen te maken en met de oude techniek ketels met klinkers in elkaar zetten, maar beter nemen we de modernste materialen en machines en beginnen bij nul. Zo ook met veertig jaar oude raketten waarvan de makers dood of gepensioneerd zijn.

      Maar de Van Allen Belt is helemaal geen probleem, dat wordt vreselijk opgeblazen.

      4 likes
  • deze comment haalt alles onderuit vanRAF
   Het waren de nazi’s die de UFO’s bouwden, later de amerikaan in aria51

   “Een ufo wordt door een prehistorisch vliegtuig uit de lucht geschoten.. ? Ik geloof er niets van.
   Ze vliegen miljoenen KM door de ruimte en ze hebben geen afweersysteem die een simpel aards raketje kan tegenhouden ? ”

   Inderdaad een primitief RAF vliegtuig die een UFO aankon???
   Waar zijn/waren de alien inzittenden?

   10 likes
 3. Vind het vooral een beetje raar, dat mensen elkaar hier voor alles en nog wat uitmaken! Iemand een trol noemen, die zich wel degelijk verdiept in de materie, maar niet tot deze dezelfde slot conclusie komt, als de mainstream complotdenkers. Gewoon omdat hijzelf nadenkt binnen zijn/haar capaciteit. Maar sommigen hier zijn zo overtuigd van hun gelijk, dat ze de ander geen ruimte meer gunnen. Dat pretendeert dan een betere wereld voor ogen te hebben, waarbij we vooral geen ruimte meer moeten laten voor een mening. Het is zoiets als claxonneren in het verkeer… ik heb gelijk. Denk is een beetje na, voordat je met dit soort onzin komt. Als het je niet aanstaat, kan je het ook gewoon negeren.

  8 likes
 4. Zullen we eens beginnen om iedereen in zijn of hun waarde te laten, en te laten geloven wat ze zelf willen. zijn we van al het gezeur af van fingers wijzen en iemand een trol te noemen.

  3 likes
 5. Een meteoor geraakt en een brandstoflek.Heeft niks met onze rakketjes
  te maken en kan iedere beschaving gebeuren.Dat heet een ongeluk.

  1 likes
 6. Ik heb zowat alles van Luis Elizondo gelezen – bekeken en gehoord. Hij had het erover dat er ufo’s zijn gespot die objecten uit hun ufo’s gooiden. Dat materiaal is verzameld. En zo schijnen ufo’s sporen achter te laten.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...