CoronaBinnenland

Professor Schetters: ‘dit is de vijfde keer dat we dit zien, dat is zorgelijk’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

We zien nu voor de vijfde keer dat de sterfte begint te stijgen na de start van een vaccinatiecampagne. “Dat is zorgelijk, dat we het bij herhaling blijven zien,” zei immunoloog Theo Schetters in de studio van Blckbx. “Dat is een patroon.”

We hebben nu al vier jaar te kampen met oversterfte, waarbij het eerste jaar het coronajaar was, gevolgd door drie vaccinatiejaren, merkte professor Schetters op. “Die oversterfte blijft maar staan.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als ik dit zo zie, dan zou ik zeggen: staakt-het-vuren. Ik ben bang dat mensen inderdaad overlijden ten gevolge van vaccinaties,” zei Schetters.

Ik vind dat dit niet kan

“Ik denk dat we er langzaam maar zeker steeds meer rekening mee moeten houden dat het heel waarschijnlijk is dat dit aan de hand is. Dan moet je zeggen: ik ga mijn burgers beschermen, ik ga uitzoeken wat hier aan de hand is.”

Over de berichten in de media, waarin beweerd werd dat de oversterfte niets te maken heeft met de vaccins, zei de immunoloog: “Ik vind het een gecoördineerd stuk propaganda. Ik vind dat dit niet kan.”

Een schepje bovenop

Zo schreef Maarten Keulemans voor de Volkskrant dat de ‘geheimzinnige’ oversterfte steeds minder mysterieus is en dat ‘het zeker niet aan de vaccins lag’.

Hoogleraar Ronald Meester zei via een videoverbinding dat de beweringen die Keulemans in de Volkskrant deed niet altijd letterlijk zo in de rapporten van het RIVM en CBS staan, maar dat hij er hier en daar ‘nog een schepje bovenop’ doet.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
5 maanden geleden

Wat zijn die Theo Schetters en Ronald Meester toch ongelooflijk “politiek correct”.

WAAROM niet gewoon het beestje bij de naam noemen, zoals bijvoorbeeld Pierre Capel regelmatig doet?

Het is, voor mij althans, overduidelijk, dat Theo Schetters het, zelfs op een alternatief kanaal als Blackbox, niet aandurft om orde op zaken te stellen.

Kijk, heel eerlijk, als er nu nog steeds mensen zijn, die de overheid vertrouwen, die een instelling als de GGD vertrouwen, die de farmaceutische industrie vertrouwen, die hun eigen huisarts vertrouwen….. Ja, IK beschouw deze mensen als verloren. Heel jammer, maar dat is nu eenmaal een feit.

Wel vind ik het uitermate positief, dat, volgens Ernst Kuipers, minder dan de helft van de 60 plussers zijn komen opdagen voor de zoveelste prik.
Gezien dit informatie is vanuit de overheid, kan je daar dan nog de nodige vraagtekens bij zetten. Het kan net zo goed maar 20% zijn.
Dat is dan nog 20% te veel, maar dat is dan niet anders.

Ja, en wat betreft die Maarten Keulemans. Ik ben van mening, dat die pseudowetenschapper überhaupt niet serieus genomen moet worden.
Hij krijgt veel en veel te veel aandacht. Gewoon negeren is heel wat beter.

Ik denk zelf, dat Theo Schetters absoluut niet het achterste van zijn tong heeft laten zien, omdat hij verwacht dat hij dan “kaltgestellt” wordt.

En dat zou, in het huidige klimaat, zomaar een feit kunnen zijn.

Ted
Ted
5 maanden geleden

Maarten Keulemans is bijna “God” dus dan weet je natuurlijk veel meer dan een paar van die simpele wapie professoren.

Rene
Rene
5 maanden geleden

Wat mijn eigen ogen en oren zien en horen in mijn eigen omgeving aan in de meeste gevallen tot voor kort kern gezonde mensen aan sterfte en allerlei kwalen wat een gevolg zou kunnen zijn van de gif prik en de wijze woorden van de professor wat zijn de woorden van de liegende schoolmeestertjes Rat rutte en de jonge dan nog waard ,hoog tijd voor een grondig onderzoek en de gif prik drammers zwaar straffen te beginnen bij eerder genoemde twee schurken, van dissel ,dik kop bruls,het uils kuiken en vele anderen.

Margie
Margie
5 maanden geleden

Die keulemans zal er wel een dikke portemonnee aan overhouden. Dan doe je zulke dingen.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x