Het Complot

Yaluminati: de top 3 invloedrijkste geheime genootschappen

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De beroemde Yale-universiteit heeft een aantal geheime genootschappen die te boek staan als ‘goed doel’ en dus geen belasting hoeven te betalen. Op dezelfde manier is de Orde van Vrijmetselaren in Nederland belastingvrij.

De drie belangrijkste geheime genootschappen die aan de Illuminati leveren zijn Scroll and Keys, Wolf’s Head en Skull and Bones.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sommigen denken dat de genootschappen een voortzetting vormen van de Beierse Illuminati. Ieder jaar worden zo’n vijftien nieuwe leden gerekruteerd. De leden zijn onderling verbonden door strenge geheimhouding en extreme initiatierituelen, waarbij met een schuin oog is gekeken naar de Vrijmetselarij. Zij spreken over buitenstaanders als de ‘vandalen’ en ‘heidenen’.

Het eerste geheime genootschap van Yale was Phi Beta Kappa. Het genootschap werd in 1780 mede dankzij de Amerikaanse vrijmetselarij opgericht. In 1832 stichtten ontevreden leden van Phi Beta Kappa een nieuw genootschap: Skull and Bones. Scroll and Key, opgericht in 1841, en Wolf’s Head, opgericht in 1884, maken de top 3 van invloedrijkste geheime genootschappen compleet.

De Tombe

De ledenlijst van de Skull and Bones leest als een register van invloedrijke Amerikanen. De inlichtingendienst CIA wierf vooral in de beginperiode veel nieuwe agenten onder de leden van Skull and Bones.

The Order of Skull and Bones is een broederschap dat veel invloedrijke figuren uit de politieke en zakenwereld heeft voortgebracht. Het geheime genootschap werd in 1832 opgericht door de latere Amerikaanse generaal William H. Russell en de latere minister van Oorlog Alphonso Taft. Vanaf 1992 mogen ook vrouwen lid worden.

Het genootschap heeft een tempel (de Tombe) op het terrein van de universiteit. Verder bezit het onder andere een vakantiewoning en een privé-eiland (Deer Island) aan de grens met Canada (foto).

Geronimo

Volgens het Amerikaanse genootschap van archeologie SAA bezit Skull and Bones de schedel van de Apache-indiaan Geronimo. Prescott Bush wordt verantwoordelijk gehouden voor de roof van diens graf.

Enkele bekende leden: George H.W. Bush, John Kerry, George W. Bush, Prescott Bush, mede-oprichter van TIME Magazine Briton Hadden, tot 1975 hoofd van de CIA James Jesus Angleton, oprichter van de Council on Foreign Relations Charles Seymour, H.J. Heinz II van het gelijknamige Heinz, oprichter van FedEx Frederick Wallace Smith en oprichter van zakenbank Morgan Stanley Harold Stanley.

Bonesbroeders

In 2004 bleek uit interviews dat zowel voormalig president George W. Bush als zijn toenmalige rivaal John Kerry tijdens hun studie aan Yale lid waren van Skull and Bones. Geen van beide gaf details prijs over het genootschap.

In 2007 kwam de organisatie opnieuw negatief in het nieuws toen een student van de Universiteit van Florida vroeg of John Kerry niet protesteerde tegen de overwinning van George W. Bush omdat ze beide lid waren geweest van Skull and Bones. De student werd opgepakt en publiekelijk met een taser bewerkt door de politie. Hij werd veroordeeld wegens verstoring van de openbare orde en verzet tegen een arrestatie.

De eerste groep mensen die door George W. Bush in het Witte Huis werd uitgenodigd waren zijn 14 ‘Bonesbroeders’, degenen die in hetzelfde jaar als hij zijn gerekruteerd.

Machtsstructuur

Het bestaan van dit netwerk van geheime genootschappen wordt ook wel het Griekse systeem genoemd. Ongeveer 85 procent van alle bestuursvoorzitters van grote Amerikaanse concerns en 80 procent van alle Amerikaanse gekozen politici is ooit lid geweest van een geheim genootschap. Zij komen samen in gebouwen die vaak zijn geconstrueerd naar maçonniek voorbeeld.

Er zijn in totaal ongeveer 200 van dit soort genootschappen aan Amerikaanse universiteiten. Ze vormen de basis van de politieke machtsstructuur van de samenleving.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dacross
dacross
11 jaren geleden

Wat een stink tuig.. en wij betalen belasting tot we bijna failliet zijn… Het wordt tijd dat we een stichting op zetten met de Nederlandse bevolking als het goede doel, dan kunnen wij hier ook van profiteren.

Mischa
Mischa
11 jaren geleden

Nou ik ken vrijmetselaren persoonlijk die wel belasting betalen

Ultrafox
Ultrafox
11 jaren geleden

Bush…..de zogenaamde Christen vertegenwoordiger. Lid van Skull & B

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi ik was net een docu,aan het luisteren c2cam the iluminatie agenda in cemtrails vergeef mijn engels aluminium oksiti,s berium tentinium dit was bedoelt voor haarp voor een electriche puls maar er werden te veel zelfmoorden gepleegt nu schijnen ze daar prozak en palmeres bij te doen om ons rustig te houden rumsveld wilde dit na 9-11 over de bevolking te sproeien om ze rustig te houden dat word nu allemaal ook in nederland over onze hoofden gesproeid wie weet leven ze wel via hun kelder in ondergrondse steden als dit gesproeit word

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x