Mens en Dier

Professor Sucharit Bhakdi: ‘We zijn in oorlog! Sta op!’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Empathie is het fundament van een vreedzaam bestaan en geluk. Om oorlog te kunnen voeren, moet empathie worden onderdrukt. Oorlogsstokers hebben drie instrumenten tot hun beschikking om dat doel te bereiken: geld, misleiding en angst, zei microbioloog Sucharit Bhakdi tijdens de opening van een symposium gehouden door Doctors for Covid Ethics.

Geld om de huurlingen te betalen, misleiding om de bevolking te misleiden en angst om diegenen de mond te snoeren die niet omgekocht of misleid kunnen worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eindeloze hebzucht

De wereld is in oorlog met één van de meest duivelse vijanden. Deze vijand zet angst in als wapen: angst voor het virus, angst voor besmetting door gezonde medeburgers, familieleden en vrienden. “Maar vormt corona een bedreiging en is het een killervirus? Of zijn er achter de schermen oorlogsstokers actief, die gedreven worden door eindeloze hebzucht naar geld en macht?” vroeg Bhakdi.

“Hoe kon de hele wereld worden wijsgemaakt dat er een pandemie heerst? Waarom werden er dodelijke lockdowns ingesteld? Welke rol hebben artsen en wetenschappers gespeeld in dit kwaadaardige spel? Wat waren de gevolgen van de coronamaatregelen?” vervolgde de emeritus hoogleraar.

In het belang van de toekomst van de mensheid

Uiteindelijk zal men tot het besef komen dat de wereld een narratief is aangepraat dat gestoeld is op een duizelingwekkende reeks schaamteloze leugens, aldus Bhakdi. Hij deed een oproep aan mensen om op te staan en zich te informeren. “In het belang van onze eens zo prachtige wereld, in het belang van onze kinderen, in het belang van de toekomst van de mensheid.”

4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

WOIII is Wat dat betreft al sinds 1945 in volle hevigheid losgebarsten…

Als je maar lang genoeg tegen hun Kasteeldeur aan blijft trappen…Aufmachen und schnell bitte! Dan doen ze ‘m vanzelf een keer open:

https://www.npostart.nl/nieuwsuur/29-07-2021/VPWON_1324288

Vanaf 7:40 wordt er gerefereerd aan het Israëlische Onderzoek…Ja,Ja Wir haben es Gewüsst! Waarom zitten jullie dan de hele tijd zo te Liegen als jullie dat Israëlische onderzoek kennen? Want daarin wordt toch héél duidelijk gesteld dat er tot wel 16x meer Volledig Gevaccineerden in het Ziekenhuis liggen dan Ongevaccineerden….

Op 07:55 verspreekt die Landverrader Hans Zaaijer van Sanquin zich en vertelt ie héél even de waarheid…Daarna gaan ze snel door op 3e prik…

Ook Marion Koopmans laat doorschemeren dat ze het toch wel nuttig vind om een onderscheid te gaan maken tussen:

1. Gevaccineerden
2. Gedeeltelijk Gevaccineerden
3. Ongevaccineerden….

20 juli 2021 RTLnieuws
Voor een andere, mogelijke verklaring is het volgens Koopmans van belang om te kijken naar de gezondheid van dertigplussers en hun vaccinatiestatus. “Hebben zij bijvoorbeeld last van gezondheidsklachten? En gaat het om gevaccineerden, gedeeltelijk gevaccineerden of ongevaccineerden?”

En Fräulein Koopmans heeft u inmiddels al die Statistieken al op orde & beschikbaar ter inzage? Per leeftijdscategorie zou top zijn! Of moet ik dan eerst weer een Wob-Verzoekje indienen bij Herr Doktor Hugo Mengele?

Heeft u overigens al enig idee wanneer ik antwoord kan verwachten inzake de Hoogstwaarschijnlijke aanwezigheid van Grafeenoxide in de Pfizer-VacciNazi?

https://nooit.nl/brekend-geheim-ingredient-mrna-vaccins-grafeenoxide-maakt-mrna-vaccin-dodelijkste-ooit/

Celia
Celia
2 jaren geleden

We moeten inderdaad opstaan in het belang van onze wereld, onze kinderen en de toekomst. Maar hoe? Stop met het opvolgen van alle coronamaatregelen! Overtuig anderen en vooral: laat je niet inenten!!!

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Dit ga je met een paar demo’s en rechtszaken (met vooraf bekende uitkomst) echt niet oplossen.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Professor Sucharit Bhakdi heeft 100% gelijk. Wij zijn in oorlog met een ongelooflijk meedogenloze vijand. Deze vijand bestaat in feite uit een kleine kliek van de allerrijksten der aarde. En door deze rijkdom hebben ze met hun geld heel veel andere psychopaten omgekocht. Je moet namelijk wel een zielloze persoon zijn, om DAT te doen wat deze psychopaten je opgedragen hebben om te doen.
Het is op dit moment een oorlog die gevoerd wordt met één enkel wapen en dat wapen is ANGST. Daar hebben ze een paar jaar geleden duivelse psychologen voor ingehuurd om daar een “mooi” scenario voor te schrijven. HOE krijg je een wereldbevolking zó gek, dat ze precies doen wat WIJ zeggen? Het antwoord hebben wij, helaas, kunnen zien. Een zéér groot deel krijg je mee. Maar gelukkig niet iedereen.
Tot nu toe heb ik al veel manifestaties, evenementen, demonstraties meegemaakt. Tot nu toe ook vredelievend. Dat was voor mij héél belangrijk, omdat ik én niet zo jong meer ben én uit moet kijken met mijn rug.
Binnen de groepen waarin ik verkeer, is er nu sprake van een bepaalde kentering. Nog steeds zijn er velen die het met liefde, vrijheid, geen dictatuur willen demonstreren. Maar…. er zijn nu ook al velen die zeggen, dat dat lief zijn niet helpt. Die willen nu dus ook een hardere koers gaan varen.
Gelet op het verhaal van professor Bhakdi denk ik dat de laatste groep het gelijk aan haar kant heeft.
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Ik denk dat dat een goed spreekwoord is om de situatie te verwoorden.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x